Haha,, sånt här tycker jag e kul :)

Jag
random

Ta reda på fakta innan du anklagar folk för saker, tack!

Vaddå pratar inte bara om festen du har Skitit fullständigt i mig. Men efter det som hände i Kalmar har inget intresse av att se dig Endån, nu ser man du går för. Lycka till.

Vad hände i kalmar?

Du vet lika bra som jag! Skiter Fullständigt i Karro mm så Jävla illa. Du har bevisat att det bara är kicki som gäller så då får d bli så.

Förresten så har vi fakta före man anklagar där med. Jag har inte haft tid ork eller lust att umgås med ngn pga jobbet. Jobbat som fan och jobbat med Kickisom fan och du vet lika bra som jag att man i princip bara umgås med dom från jobbet när man jobbar så mkt. Sen vad som hände i kalmar vet du inte ett piss om, alla har sin sida av storyn. Trodde duva mogen ochtyckte du va jättetrevlig innan. Synd att du vände på allt för att du just antar saker innan du vet fakta.

(Detta svarade inte Carro på, men sen när hon fått nys om och läst mitt förra blogginlägg så fick jag följande sms)

Vad fan har jag gjort deij?! Inte kommit med person angrepp alls utan bara sagt att jag inte vill vara den du kommer till efter kicki, och självklart tror jag på Karros Story! Sa bara att jag tyckte ni va elaka mot Karro o jag såg vad du gick för, sluta terra Karro hon bryr sig inte ens om dig fatta det! Men du skriver att jag är ful, tjock o min personliga favorit "dammig katt" haha Seriöst kan du inte bättre? Trodde inte du kunde sjunka så lågt. Är inte din Bästis jävligt patetisk åxå som jobbar på Burger o är 22? Känns somdubbel moral. Men som jag sa fine men ta bort efternamnet iaf. Vågar du någton gång ringa ist för att skriva en massa Skit om mig på nätet så får du dina filmer.

(Och kort därefter)

Förresten en rolig sak, när du slutade köpte jag o maja en bok som folk skulle skriva sina hejdå till. Inga ville ens skriva i den boken så populär va du haha. Fan oroa dig inte för mig jag har vänner så jag klarar mig menkan du säga detsamma? Alla jag snackat med iafstår på min sida o tycker du blivit helt störd så hoppas du gillar kicki hon e snart den enda som duhar kvar! Haha :)

Haha,, gud jag kan inget annat än att skratta åt allt. Fyfan vad roligt, 23 bast och kan inte ens stava, särskrivning va sånt som vi normala fick lära oss i skolan, men du vart la för upptagen med att skolka eller smygröka bakom gympasalen.. x'D. Och lilla gumman ingen kommer ens att köpa en lilten gullig bok till deij när du slutar, så där ligger jag steget före. Maja ställer mer än gärna upp som mellanhand för filmerna så där har vi löst det, sesådär yes. Det va inga personangrepp i förra inlägget, utan bara dagens sanning. Terra Karro? hmm, jag förstår inte när hände detta? I sömnen kanske, eller vet du mer om detta än JAG? "Dammig katt" är väl den nivån jag ville hålla det på, ville ju inte göra dej ledsen.

Kalla mej Brutala Börje men detta är skitkul!

dagens diss

Tänkte få fram ett långt taskigt, rakt egenom ärligt och direkt från hjärtat formulerat inlägg om en person. Denne personen heter Caroline och bor med sin dammiga katt på Linehed. Denne personen har sina principer och starka åsikter, bland annat att man ska anta en massa saker och själv dra förhastade slutsatser innan man vet fakta. Det har jag med hört är väldigt begåvat och uppskattat av omgivningen. Men det är bara dina "vänner" (dom är ju som sagt ganska lätträknade) som ska höra av seij, annars så skiter dom i deij (ingen skiter i deij, man försöker bara diskret ignorera deij, sen är det en annan sak att det ser ut som att ngn skitit på deij..), hmm,, kanske finns ett samband inte vet jag..

Hoppas du ngn gång får tummen ur röven (den kan ju behövas bantas ner för det första) och;
- Åker ut och reser
- Flyttar till Norge eller Kalmar
- Bantar ner deij
- Byter arbetsfack
- Slutar ha så himla höga tankar om deij själv
- Inte "glömmer" ifall du lånat ngt
- Slutar röka

Du är ju ändå så himla mogen och indipendent, så några få ledord från meij borde du ju bara tacka och ta emot. Suga på dom som en sur karamell (kanske ta åt deij lite av det söta..) och komma på vad du ska göra med dom.

Kanske hade det bästa varit i detta omöjliga fall att sätta en påse på huvudet på personen och låta den vara där. Men jag har hört att det kan vara farligt.. Då får man helt enkelt se vad man prioriterar mest, sin egna säkerhet eller gå runt och skrämma folk på stan..

Haha, gud vad omogen jag va nu va! Men det får jag vara, det är inte jag som är 23 år, fortfarande jobbar på mcDonalds och har en ryamatta på huvudet..

the number of the beast

MOhaha,, nu är det bara typ 17 dagar kvar till London.. Kalmar med Kicki i helgen, äntligen träffa Carro igen.. Kan gå ut på fredag (yey motherfucker). Har sovit 4 timmar nu, så jävla bäst, funderar på att dra ut och promenera en stund, Pisssallen imonn, ngn som vill byta liv?


RSS 2.0