long time, no see

Blev lite nostaligsk och läste igenom några gamla inlägg, kände suget och tänkte wtf -kan dom så kan jag. (Dom refererar världen och jag är jag själv, mitt alterego och mitt egoistiska överjag, kan världen blogga så kan jag bannemej också ta upp min gamla hobby från 1800-kallt ngngång och oj vad jag kände att denna parantesen och meningen blev ötröligt lång). Det är ju inte så att jag har så mkt going on i mitt liv at the moment häruppe i vårt fina grannland. Yesbox jag har gått och blivit blatte när jag emigrerade till Norge för att tjäna feta cash och på så sätt kunna köpa tuttar, resor läppar vänner mm..

Ett tag hade jag en hund, en hund jag impulsköpte en eftermiddag för att få motion och kärlek. Jag döpte hunden till Hannibal och lånade ut henne till mamma för det mesta. Jag blev lite besviken, väldigt sårad i hjärtat och ledsen i ögat när Ballen käkade upp mina skor som låg mej väldigt varmt om hjärtat, självklart skulle hunden ha en dyr skosmak med, ogillades starkt av mej.. Efter en månad råkade jag lägga upp en annons på blocket och efter ngn dag hade jag inte längre en galen hund..

Jag har varit arbetslös för första gången på 4.5 år. I hela 2 veckor vart jag hemmafru och ägnade all tid och tanke på bara mej själv. Det vart hur gött som helst, kände mej som kungen med makt och kontroll.. Låg och badade i badkaret, solade i poolen, roadtrippade, dansade, lärde känna mej själv, hängde med mina shawteys och skapade ett beroende för cola.

Ikväll så har jag jobbat, blev en väldigt intensiv och kort arbetsdag, gillar att tempot börjar komma upp. Svettas ju som sagt inte i onödan men jag svettas mer än gärna för pengar. Åkte hem till vår underbara lägenhet som stinker funky av awesomness med mina underbara roomies, lekte frisör på 2 av dom och har inte hört ett endaste litet klagomål så jag antar att jag gjorde ett riktigt bra kalasjobb.

Nu blire en snabbis med dushen innan jag ska dejta Pungans rutiga hästens inatt, köss!


RSS 2.0