let's have some fun, this beat is sick, i wanna take a ride on your disco stick.


I wanna kiss you, but if I do then I might miss you babe.

No. 3

Nu e jag hemma igen, va ute med jobbpeople igår, det resulterade i förlust i bowling, ett svullet knä som knappt gick att gå på imorse, donkenmat och en lonley lägenhet (eftersom majsan däckade ngnannanstans). Men det vart jäkligt najs asså, mer lediga helger till folket säger jag bara!

Haft stängning nu sön, tis, ons och tors. Och jag har hållit i dom, jag har vart ansvarig skiftledare (fast carro stog vid min sida ifall jag skulle fått panik och sprungit in i frysen och gömt meij). Fyfan va kul det har vart och inte för att skryta eller så, men fyfan vad bra det har gått! Fick bara ett gästklagomål på telefonen och det gick askalas (y). Nästa helg är det majsans tur och då ska jag ha grävt fram lite underbar musik från gömmorna (mcr, acdc och the hives börjar bli lite uttjatat, även om det är underbar musik..)

Jag måste ligga i hårt imonn med harry potter-filmerna, har bokat biljetter till bion. Det vart juhe år och dar sedan jag såg dom senaste, om jag nu sett alla. Så om man ska vara ens lite uppdaterad så tänkte jag att det kunde vara en bra idé att kedjekolla de 5 första innan man ser den sista. Det enda sorgliga är att Evelina och hennes pojkvän redan har sett den, och när det fick lite alkoholhaltiga drycker i seij igår så va det juhe askalaskul att avslöja slutet för alla som inte sett den ännu. Haha men det blir säkert bra ändå.

Jag och mamma har beställt lite från Nelly nyss. Jag fattar inte, men jag får alltid rabatt, jag vet inte om jag ses som en stammis och får rabatt så eller om det bara blir fel. De senaste gångerna har det blivit typ 10% rabatt avdraget när man kmr till kassan.. Men jag ska inte klaga..

Nu ska jag vara "social" med das parents och kolla ngn wallanderfilm..


Hångel Habibis

carro 23!!

Idag fyller min vackra skiftledare Carolina Ripen hela 23 jordsnurr.
Grattis min älskade omogna, mogna jävel!
Tack än en gång för igår, preparty, bowling (jag ramlade och slog sönder mitt knä, inte världens bästa att bowla full..), dans, shake, headbang och donken. Lovely!



vackra ord från en tonåring, hög på livet

Har hostat hela natten, hela vägen till jobbet, under jobbet, hostade meij till att få sluta tidigare och hela vägen till Åled. Men nu tycker jag att det räcker, hostar juhe förfan snart upp magen, med vätskor, skit och galla på det. Nej tack till det tack. Ändå ganska kul att vara tillbaka på jobbet, nya skor och nya byxor som jag tänkte inviga imonn om jag inte tar meij i kragen och sjukanmäler meij dvs.. Funderar på att trösta meij antingen med en tripp till Sthlm i helgen till Ciccis inflyttningsferre, lite nya kläder från Nelly eller kanske bara en film.. Den som lever får la se.

E som sagt hemma, min farbror, hans nya flickvän (som blir hans fru nästa sommar) och en random kille som jag inte riktigt kommit på vad han har för koppling till paret än.. Verkar trevlig iaf, fiser ikapp med min farbror och så. Fick förklaring till hur min farmor är en helt vanlig människa med innan. Den löd; ibland är hon som en solstråle och ibland är hon den taggigast kaktusen från helvetet. Precis som alla andra..

Funderar på hur jag ska möblera på mitt rum när jag flyttar hem efter soliga semestern sen. Numera ockuperas halva golvytan av en bäddsoffa och ett vardagsrumsbord. Men det löser seij.

Gud jag fattar inte att skolan börjar snart, sista året och sen ska man typ ha ett liv. Helt förjävligt, detta är fucking sista sommarlovet, ever. Och jag som inte ens har börjat pensionsspara, snart ligger man där, gammal och grå och ångrar att man söp upp hela lönen och lite till. Lungcancer och starr har man säkert dragit på seij med. Och som pricken över i så gifte man seij med en ful jävel, skaffade ett dussin ungar och flyttade till en villa i ett billigt förortsområde. Jag känner verkligen hur mitt liv är schemalagt efter studenten, gör meij på smällen och lämna meij ensam. Haha jag vet inte ens vad jag bajsar om nu, men det blir bäst för alla om jag slutar..


hultan

eftersom det inte går att lägga ut bilder på fejjan från denna datorn och jag bevisligen är väldigt uttråkad just nu så blir det lite hultsfredsbilder nu när vi ändå håller på med..


haha



Woho,, kolla vad jag hittade på meij och Majsert. Alla tagna igår typ.. NOT..

<3


Jag saknar min sjukanmälda, halssjuka, halvblonda, underbara, helt fucking amazing sambo med en varböld i halsen <3.

RSS 2.0