sämsta dagen på länge

Denna dagen kan bara ta sej i röven och dö smäsrtsamt. Började med att jag vaknade (aight) kollade lite webbtv (so far, so good), käkade musli och yogurt, ställer tallriken på golvet så länge (det va fullt på nattduksburdet) och ska sätta på mej ett ansikte. Målar eyeliner på ena ögat och lägger ifrån mej den medans det torkar, fixar en skiva som ska brännas samtidigt. Klär på mej och ska fixa det andra ögat. Då hittar jag inte den jävla diplinern. Vänder hela rummet upp och ner och den är borta. Kul att vara halvsminkad lixom. Under sökandet trampar jag i muslitallriken och skvätter yogurt all over. 30 min kvar tills bussen ska gå. Fixar håret och råkar få i liiite för mkt silokon så att det ser jättefett ut när det är nersläppt, satsar på mössa ist dagen till ära. Och where the fuck la jag mössan då? Då är den borta, slänger kläder och grejor tills jag hittar diplinern iaf. Mössan är fortfarande puts väck. Sminkar andra halvan av ansiktet och ser inte lika fördjävlig ut längre. Slänger upp håret i en knut och hittar mössan. Mitt i allt kmr pappa in och tjötar om några katter som behöver nytt hem när cancersjuka matten kmr dö. Det va ju inte jättekul, men jag har inte tid lixom.. Ska bränna skivan och datorn säger att jag inte har ngn brännare, kul lixom.. Springer till bussen och är där 5 min försent. Inser att jag förmodligen missat den och skyndar till 316. Ser att den kmr och får kubbs satan sista biten, kmr med den iaf, tappar telefonen på golvet och halva bussen stirrar på mej efter en fin maratonuppvisning. Svetten och näsan rinner och flåsar halva vägen in till stan. Unnar mej ett par solisar från 13 så att jag inte får solen i ögonen under uppkörningen och kör på ngn stackars penisonär ngnstans. Skyndar till skolan och träffar amanda, tar en frappe och vidare till körskolan. Dom ringer från jobbet och säger att jag ska jobba och att min tid tydligen inte var fixad. Kör världens bästa lektion, och åker vidare till vägverket. Kör uppkörningen och det gick jättebra förutom att jag inte klarade det. Hon mumlade ngt om oplanerad körning och sa att vi fick träffas igen. Tror hon gillade mej jättemkt. Åker tillbaka till körskolan och bokar ny tid, sen åkte jag hem. Behöver min nya rosa underbara blus/tunika/thing känner jag nu. Stay positive lixom. Bättre lycka nästa gång (y).

Nu ska jag digga as hell, ciao

yey

Detta kommer bli en lååång dag. Har sista körlektionen om en timma, halv 8. Sen blire dirre till jobbet för 9-19. Sen ska jag HEM och däcka assweet i min säng och peppa upp mej till körkortet imonn, klart jag kmr klara det, vafan kan jag misslyckas på lixom? Haha, nu ska jag gå upp så jag hinner med bussen tänkte jag.

RÖSTA!!

Haha, typ min första tävling som jag deltar i på nätet, men detta kan väl bli kul, klart man vill vinna massa pengar och en resa. Jag hade inte sagt nej till det iaf.. Tävlingen gick ut på att man skulle designa sin egna bikini på nelly och den som får flest röster kommer dom sälja.. Min e grön (hittade ingen bra grå färg, höhö hö), så RÖSTA, tack (a)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


döööööööööööööööööööö

Inte för att vara den som är den och jag ska absolut inte klaga, men jag tror att jag tar och dör ett tag snart.. Jag e så jävla slutkörd, känner mej mer skank än en kokainberoende, anorektiskt, whittrash hoe som säljer sej i hamnen mellan 21 och 04 varnnan dag. En liten hora som svettas i svettiga, äckliga, urtvättade pikétröjor designade 1900-kallt som är så korta att an nästan visar halva pattarna så fort man sträcker armarna ovanför huvudet. Jag stinker en salig blandning av inlagd gurka, senap, stekos och har cheddarost under naglarna, on top of this finns det en farlig odör osande svett och jag gillar det inte. Idioter som på allvar tror vi säljer fallafel och vill ta med sin mat i dt:n (?), nehe, youre shitting with me aight? Jävla underutveckade hoes som inte fattar, neeeeeeeeej, men det gick väl bra.. Eeh ja? jag e bara DÖD.

Jag kan inte länggre koppla ihop vad jag tänker med hur jag agerar. Det funkar inte, handikappad känner jag mej, brännskadad i hela ansiktet och utslitet hjärta. Haha nu kanske vi tog i lite och sanningen är att jag antagligen (mest troligt) mår prima av 12 timmars djupsömn och värsta bamsefrukosten imonn.  JAG ÄLSKAR MITT LIV :)

...

Igår så fyllde jag år, fick mej den mest nödvändiga ålderna av de alla, 19. Yey grattis till mej, nu är det bara 1 år kvar till systemet. Spenderade 5 timmar av min dag med att stå som ett fån på bordet på bk-lounge och leverera högklassiga gourmet-dellikatesser. Fick även ta del av marcus/amadeus/marus/amadeus/MARCUS väldigt eh underbara skönsång, hela 2 ggr! Vissa har ju tur här i livet vill jag lova. Efter det sprang jag till bussen, hungrig, stressad och vrålhungrig, kom med bussen, gjorde lilla uppkörningen och ska träna på hur jag ska placera bilen. Fick även bokat min uppkörning och teori, loooooooooooooooooooooooong time to the big day :(. Mammsi och pappsen plockade upp mej och dino ringde och bölade om grått hår. Får la se om det va så jävla allvarligt, nej för killen skulle FÄRGA håret ljusare, good luck chuck med högklassig affärsoxideringsfärg. Funderade om det skulle bli en favorit i repris a la förra året, men jag somnade innan 8 så det blev inget med det. Haha, världens bästa födelsedag avslutades med tårta vid 10 i tolv när jag vaknat till liv igen.

Nu har jag lockat håret, ska hitta ngt att slänga på mej, sticka in till stan och spendera 70 min i en bil med dubbelkommando med george. Sen blir det illerrace runt staden för att försöka hitta ngt ha klä sej i på fredag. Wish me good luck, har en bild i huvudet, men den är väldigt luddig, kmr dissa allt tills jag får fram bilden känns det som.. Hem och köra MIN bil till besiktningen, skatta och städa den med kanske. Va ute och körde den igår, :D:D:D. Nu måste jag skynda mej som fan om jag inte ska komma försent idag med, ciao!


Innan och under jobbet, efter får tyvärr inte visas bland folk, sry..

så jävla mkt kärlek


Oops

Råkade precis trycka på beställknappen på Nellys hemsida och insåga att jag kmr få hem läckerheter till det svidande priset av 2000 spänn, det känns bra..

I'm loosing it

Gaah, jag blir galen! Om ingen gör ngt seriöst åt detta fucking jävla fittvädret snart så tar jag fan en flygbiljett låångt bort härifrån och kmr tillbaka ngn gång i agusti (då borde helvetet vara slut väl?).

KÖSS

if we ever meet again

Jag har haft den sjukaste, underbaraste, segaste helgen på länge. Dinoboi ringde in mej några timmar i fredags och som alltid blir man otroligt pepp och partysugen i hans sällskap. Så det blev vidare till honom efter 7, prepartade och fixade oss till max (höhö hö, typ, en av nästintill mjukiskläder har man väl alltid velat gå ut i ;P). Linus + one joinade och efter några redbull/vodka var det dags för utgång. Tre hjärtan blev det och det va ju inte igår man va där inte, men det vart förvånansvärt kul. Denis överraskade med en helgvisit och kvällen avslutades på b&b där jag lyckades spilla ut lite mer än godkänt på golvet.

Förutom fredagskvällen så har helgen bestått av oavbrutet jobb. Jobba, hem och sova, jobba, hem och sova, jobba. Jao, om jag har tur och flickorna i reseptionen på min körskola är på bra humör idag så kanske jag kan få boka min uppkörning idag. Det hade vart underbart som faen. Har suttit long as hell nu och gjort prov efter prov och klarade 3st repetionsprov, yey!

Ska ha foto idag och önskar innerligt att erika har kommit tillbaka från österrike, orkar verkligen inte sitta där själv med vår underbara skalliga lärare.. Har jag tur, ork och tid i eftermiddag så kanske jag kan börja med ngt av de miljoner arbeten som skulle ha varit inne 1800-kallt ngnting.

Har massa bra musik nu så jag vill bara glida runt i vårsverige i min lilla skanky bil och gala med på högsta volym. Är extremt sugen på överdrivet många roadtrips..


När det (om det) blir vår/ sommar igen så utmanar jag alla losers att bada med europa på tjuren..

Utkast: Mars 2, 2010



Haha, detta är skitkul, minst en bild på mej från varje månad sen januari 2008. Mumma! Nu fuckas allt och jag kom bara till sommaren 09, men jag orkar inte mer, måste sova och smälta att jag verkligen klarade teorin för gesällen :D

i did it

Jag är så jävla bra, jag gjorde det, jag hittade, jag pluggade, jag skrev och nu firar jag att jag skrev provet med pommes med ost och svampsås, till världens lamaste film med en kille ed gigantisk näsa i. Men jag förtjänar det, jag skrev det jävla provet, kan ju bara hoppas att jag blir godkänd med. Har halkan imonn, men har hört att det nästan är omöjligt att kugga i om jag inte kommer dit full eller dylikt. Sen blire stäng på kvällen och jag ska käka smörgåstårta på ralleballen :D.

Har en massa skolarbete att komma ifatt med känns det som, fick en till idag. "Ja,nej men nu när jag är lärarkandidat och håller i religionslektioner för en klass som jag inte känner så ska jag plåga dom till max. Ge dom stora arbeten att göras och slänga ut dom från lektionen när de vill jobba hemma". Vi diskuterade världsreligionerna med rektorn ist, och det var väl allt jag fick ut av den lektionen.

Jag kom på att jag hatar falkenberg, det är som en stor jävla labyrint och gjort för att gå vilse i. Och allting ligger ju kilometrar ifrån varandra, busshållsplatsen, statoil, Linus lägenhet och coop. Det va ingen kort promenad i flera minusgrader, snöslask och ishal asfalt. Jag halkade och fick ett alldeles eget jättestort blåmärke på röven, jag trampade genom isen och blötte ner mer än fötterna. Det va en jävla tur att jag åkte dit igår och sov hos linus och amanda för annars så hade jag ju fan aldrig hittat. Och fan vad jag va nervös, jag typ darrade innan jag tog i pennan och började skriva.

Pommesen är äckligt kalla och slabbiga nu och filmen började bli gullig och puttenuttig. Jag vill åka till gbg och shoppa, det va ett jävla bra tag sen nu.



Haha, gud jag måste gå egenom alla mina gamla bilder snart känner jag :D

RSS 2.0