jag vill

Jag vill ha mitt körkort nu, jag vill ta min gesäll nu, jag vill kunna hålla i mina pengar nu.
Jag vill flytta till norge, göra smutsjobb och bli snuskigt rik.
Jag vill köpa en lägenhet i en trevlig stad ngnstans, inreda som jag vill ha det och ha mitt egna.
Jag vill jobba som anställd frisör och glassa genom dagarna på en bananmacka.
Jag vill hitta min drömprins och leva lycklig i alla mina dagar.
Tills jag blir pensionär, det är då livet börjar. Highheel race med rollatorn. Lägenhet i Thailand eller Italien, leva på barnen och barnbarnen, spela på min ålder för att få de förmåner jag förtjänat i samhället. Få de unga att visa lite välbehövd repekt för de äldre, jag kmr var stenhård. Får inte jag en sittplats på bussen så kan ju närmsta bästa yngre människa räkna med en tung tantväska hårt i huvudet..

Började dagen med att sola, åkte till jobbet och spenderade 3 timmar iförd spexiga, sexiga, svarta dressoden som gäller på bk-lounge. Ägde med Josse och sopade mattan med wonderwopper som gick åt värre än reaplaggen på mq´s-rea. Sen var det raka vägen till flygaregatan där Majsan-Bajsan väntade, nu hade man kunnat tro att vi skulle vara duktiga och träna och bränna tonvis av fett. Men vi skulle bara bränna ännu en halv förmögenhet på nödvändigheter inne på mirage. Åkte vidare till Majsan (som flugit boet och inte längre bor i fylle-facking-inge utan med her soulmate på furet, inte alls avundssjuk) så vi klippte av det sletnaste på hennes svintoburr på huvudet, det kan bli bra, det kommer att bli bra :D) och slängde i en sunlighttoning. Josse på söndag och Lisa på måndag med, nu är det mkt som händer på samma gång..

Det blir att dräggla på kudden tidigt ikväll för imonn har jag riskettan tidigt. Väldigt snällt att dom la den typ vid 9 på morgonen och jag har stäng på kvällen. Inte alls så att det blir jobbigt och ganska tråkigt att försöka fördriva tdn däremellan i stan. Nejdå, jag ser verkligen fram emot det, kan tom bli lite spännande ju,, not! Tänkte sätta mej och plugga så jag kan få boka min jävla uppkörning snart..

Jag tycker om min vinterbleka syster som kommer hem ikväll :D, ska leka, pilla, rulla och krulla hennes hår om vi orkar :)


jag har problem

Jag har problem med vilken jävla mobil jag ska ha när mitt älskade svindyra abonnemang äntligen, efter 2 års väntan går ut. Tänkte sadla om och hoppa på ett billigare alternativ med en snyggare mobil som jag förhoppninhsvis inte kmr tröttna på och göra ngt drastiskt..

Jag har problem med att snön fortfarande ligger som ett halvmeter tjockt mjöltäcke över våra öppna landskap och plana garagetak. Nu kan jag inte använda mina otroligt snygga nyinköpta leopardkilklackar, trodde knappt mina ögon när jag blickade igenom nellys nyinkommna och kunde inte låta bli att klicka hem den och en oooversized beige tröja som kmr sitta perfa till dream heelsen..

Jag har problem med att få tiden att räcka till, mest av allt vill jag ägna resten av veckan till att plugga teori på körskolan så jag kan boka den jävla uppkörningen snart och ha det ur vägen. Sen vill jag organisera, städa, vika och stapla allt i klädväg som ligger slängt huller om buller på mitt golv för tillfället. Funderar på att göre en Erica och slänga ut garderoben och göra hela rummet till en walk in.. Hade kunnat passa på att slänga ut sängen och få användning för bäddsoffan som tills nu har fungerat som avlastningsyta för allt och inget..

Jag har problem med träningen, den kommer lixom aldrig igång. Det blir en gång här och där, men inte som jag vill ha det. Nyttigt, solande och massa träning. Beach 10 med bal och student närmar sej trots allt och då måste man vara snygg..

Jag har mindre problem med gesällen, bara små problem. Massor av ideér och insperation, vet hur alla ska vara och bli. Problemet här är att jag aldrig har tid att träna, fixa, trixa och förbereda. Jag var så jävla smart att jag valde de modeller som nästan aldrig har tid att bli pillade i håret, de modeller som spenderar helger, kvällar och lov hos en pojkvän ute i bushän borta i ingen aning. Så smart va jag..

Jag har helt enkelt stora problem med det mesta i livet just nu, men det är bara nu försöker jag intala mej. Jag är konstant helt slut och jag har ingen aning om vad det är som tar musten ur mej. Jag orkar inte ta tag i ngt men ändå så finns det massor som behövs göras.. Jag känner mej inte tillräcklig. Får la ta och städa eller ngt, ciao!

I've changed my mind

Fan vilken jävla energi och motivation jag har fått av att vara iväg från all skit ett tag, jag har to börjat acceptera att snön inte kommer att försvinna, någonsin (känns det som nu iaf :P). Jag har ändrat mej, jag vill göra gesällen, jag vill jobba som frisör, jag vet att jag kommer klara det så då känns det bara onödigt att inte satsa och go for it.. Körkortet sitter snart på sin plats i plånboken med och jag kan ju bara vinka bye bye till fritid på ett bra tag, vad är det nu igen?. Ska jobba satan med har jag planerat, ngn måste finansera mina nya hobbys och jag tänkte vara the one and only sponsor..

Va så jävla uttråkad innan att jag satt och letade snygga mobilfodral, till mobiler som jag inte ens har. Sen kom jag på att jag behöver ny mobil snart, så jag kunde hitta ett snyggt till min framtida mobil. Ville ha en sidekick först, men den såldes inte i sverige vad jag hittade. Så valet stod mellan iPhone och blackberry. iPhone får det bli, med zebraskal och läderväska, mums!

E ganska så jävla peppes bodega med, ser fram emot en underbar kväll, snön e det enda jobbiga bara, men wtf. Kan ju inte  gå i ide halva året för att naturen fryser till omänskliga minusgrader och täcks av blöt slaskig vit sörja.

Firade med att klippa lugg kvällen till ära och även det andra håret har fått sej en liten toppning.. Det va ju på tdn kan man säga xD. Nu ska jag dricka cola, byta om oh förhoppningsvis inte frysa fast vid busshållsplatsen där jag kmr få stå och vänta i minst den obligatoriska kvarten..

Förra gången inne i dimman va ju ett bra tag sen. Bilderna snodde jag från Erika och fy fan vad vi ser skabbiga ut, kan bräcka det ikväll kanske? :D

Puss och kram, ses på stan!


hetta

Det e extremt varmt har och jag gillart, borjar bygga pa med brannan med, askalas, kalasas. Har dock inte borjat fjalla an och se ut som ett javla miffo som resterande familjen, pluspoang till mej.

Skulle pa en dagsutflykt idag, borjade med en valdigt tidig morgon, fick stalla klockan pa 7 sa man hann kaka och smorja sej innan bussen kom och hamtade oss vid halv 9. Var guide va saaa gay och jag alskade honom. vi akte bil i evigheter och kom till slut fram till en parkering. Vi blev guidade in pa en stig, rakt in i djunglen och fick ga i en till evighet och sen kom vi fram till en javla sjo, fint, men absolut inte vart besvaret direkt.. Tillbaka pa stigen nar vi badat ett slag och in i bilen igen. Nasta stopp va elefantridningen. Det va kul, de forsta 2 minutrarna, sen kandes det lite lamt att sitta pa en lunkandes elefant med massa arr pa huvudet och gick en inovad bana. Sen akte vi till de varma kallorna, det va javligt coolt faktiskt. Sen nar vi va pa vag till tigergrottan sa borjade bilens motor att koka. Adventure mumlade gayguiden ngt om pa nastintill oforstadd thaiengelska.

Mamma hade bajsat stopp i toan sa hennes mage klarade inte av att folja med, hon stannade hemma.

Badade lite i poolen och tog en long island ice tea, sen gick vi och kakade.. Forsokte hitta min dromvaska, som jag sag haromdagen, vinrod typ. Sa himla javla snygg och hade passat tll precis nastan allt och jag hade kunnat ge halva min vanstra lillta for den nastan. Men den va saklart slut, fan i ackelrosa kvar och det va bara som att satta tva fingrar i halsen och titta pa resultatet.. Not for me, om vi sager som sa..

Nu ar jag extremt trott sa det blir nog sangen om en liten stund.. Imonn blir det bara chillidillpill vid poolen och pa stranden..

Ha det bast, har btw kommit pa min nya tatto :D:D

Thailand

Sitter nere i lobbyn med amanda nu, smalter frukosten och chillar grillen. Hittade inte mamma och pappa , men det dyker val upp.. Dagens planer ar att dra till beachen nar internettiden gatt ut och bada och steka. Skulle kolla ph men fucking ljudet funkar ej, tack. Vet radn att Jackie vann, men det kan ju va kul at se med..

Igar sa sov jag pa nastan hela planet, askalas, kandes inte alls som att det va 10 tim och 45 min. Kom fram vid 7 pa morgonen, akte den javla avlamningsbussen i over en timma och kom till hotellet at last. Packade upp och njot av rummet, detta ar bra. Gick till poolen och njot av en pina colada, det va annu battre. Mamma och pappa joinade och sen skulle vi pa sightseen i omradet. Shoppade i nastan varje stand och jag ar nastan bast pa att pruta. Hittade varldens vaska, finaste vaskan, min vaska med, 950 skulle dom ha for den, jag ska pruta, jag ska ha den, jag dor. hogst 600 ska dom fa for den.. Jag hade garna betalat 950 svenska for den hemma, men haha, jag ska ha den. Sen inhandlade vi massa cider, chips, kakor och annat smatt och gott. Fantan va ju inget att hanga i julgranen, smakar ju fan bara en massa socker. Motte upp mormor, morfar, natan, niklas, moa och oscar pa kvallen for att kaka. Sen gick jag och amanda hem och dackade, sov i ca 12 timmar, asgott.

Nu ska jag pissa och sen bada, see yah!

RSS 2.0