walk of shame

Kanonkl va det igår, började hos Kicki med ölspel och trevligt folk, vidare till Jonas med mer trevligt folk. In till staden och tillbaka till Jonas där jag däckade i soffan, vaknade 09.12 och bussen gick då 8 minuter senare. Slapp klä på meij för jag hade tydligen inte brytt meij om att klä av meij, väckte Majsan och kubbade till sture i heels.

Beställningen och swing hela dan, fedt med najs och sen tog jag bussen hem, i gårdagens smink, där inräknat lösögonfransarna. Yes, dom hamnade inte i ngns hamburgare, gårdagens kläder satt väl sådsär skönt.. Kände meij lite lagom horig när jag satt på bussen i kortkort och hight-heels, men vad gör man inte.

Nu känns det typ som "ska hem och göra meij iordning för att börja festa igen, ja visst har jag ont sen igår kankse ska va med en tjej, äh jag tar det jag får". Fast jag har juhe inte ont av den anledningen man kan ana där, utan helt enkelt att jag trillade i trappan och har ett skavsår på smalbenet. Plus att simmningen (1000 m) har satt sina spår i form av djävulsk träningsverk. Men det ska inte hindra meij nu, haha nej nu ska vi fira Erica hela natten lång. Ska nog tvätta anisktet och borsta tänderna nu först av allt..


Tjing Tjing!

la vie boheme!


Hade trashat benen lite idag, fick typ dra ut åsikter från folk för att se om det var en ceeper eller sleeper. Förutom Dennis som sa att jag såg ut som en hippie, inte riktigt dejn reaktionen jag ville ha, men jag sa att han luktade illa och hade hår på ryggen så då var vi lika..

Hade redovisning om Carolina Gynning på Svenskan, det gick la bra. Sen var det kundpass och för en gång skull så fick jag en trevlig kund. Slingade och klippte, umgicks med Fia i 2 timmar sen hem till Dempa. Klippte till honom och sen hämtade vi Majsan och muffins, mumma.

Simmning på idrotten imonn, yey! typ.. Sen PoF, tråkdag att se fram emot imonn. Om det inte tagit emot ännu mer att gå på livräddningen nästa vecka så hade jag skippat badet imonn. Men nu kan jag skippa det nästa vecka ist :D.

Sen fick Majsan ett intressant samtal av Kicki, ett förslag som hon tuttalt dissade först. Vi snackade igenom det och om det funkar enligt planerna så kmr vi stå på VIP-listan till Mårtensson imonn. Schlager-golvet, look out ;)..

ren

Har precis duschat och lagt meij i sängen. Min rena underbara säng med mjuka rena lakan som inte ligger halvägs ner på golvet för en gångs skull. Det var nog längesedan jag kände meij så här ren (jag är inte äcklig, jag dushar i vanliga fall med, men nu har jag tid att känna efter hur skönt det är. Att vara ren). Har inte satt upp eller flätat håret eller ngt så vi får se om det blir knullruffs a la Magaluf (när mitt hår stog rakt upp och Majsan bara flabbade) imonn bitti.

För övrigt så har jag köpt en tunika idag, inte riktigt i blomm-klass, men den duger väl.. What else, typ städat gått i hamnen, druckit kaffe, ätit chokladmuffins, lämnat cv, vatt på donkie.. Ganska vanlig dag om man kan säga så, speciellt hamndelen..

Måste bara stoltsera med att jag redan nu bestämt meij för vad jag ska ha på meij imonn, inte illa pissat för att vara meij. Jag som brukar prova halva garderoben, som efter det slängs i en organiserad röra på golvet. 5 min innan bussen brukar gå så har jag föhoppningsvis kläder på meij så jag kan springa snabbare än blixten :D!

Nu ska jag fortsätta beundra hur skönt det är att vara ren och ligga mellan helt rena lakan..


Hångel i handsmörjan

men det gör jag, tror jag..




Det skulle vara lätt för meij att säga att jag inte gillar deij, men det gör jag, tror jag..


kiss pokey

Skönt att vara ledig för en gångs skull så man kan sova ut.. Men ska tydligen ta bussen in till staden om en timme för att fika med Fia på lunchen. Då kanske man ska passa på att power-walka med Kicki med.. Whaterver, nu måste jag upp!


vill ha <3


Jag tror ngn är förälskad igen, fan jag vill.. Men gud, vilken ångerst jag får då! Jag kmr drömma sött om dessa lovers inatt i alla fall.. Skönt att man är "ledig" imonn med.. Då kanske jag kan få mamma att vilja ha ngt med, då har jag ngn att dela frakten med :D.

Right here

Sitter och proppar i miej LITE pasta, med MASSA ost och lagom ketchup. Var och fikade på farfars med födelsedagsbarnet her self, Emma och en massa av deras vänner (tror det var; Josefin, LP, Malin, Carolin, Pekka, Haha, fan vad skillad jag är asså!). Gott as hell, Erica hade fått en ny fräsch brandgul färg med oranga slingor i, dagen till ära. Men nej, nu vart jag liite taskig, det var kanonsnyggt och superparty!

Chilla runt kring en midsommarstång och sen tog Erica bussen up up and away, jag fortsatta min jakt på en tönt/tant blommig klänning/tunika. Utan resultat, eller det är mera att jag vill ha smakråd först. Majsert uppenbarade seij och vi tog en cirre till Dempas jobb där vi stog och skrattade ett tag åt hans räls. Sen till Åhlens där Majsan köpte en lite försenad julklapp i form av en väska till meij. Träffade Frida en snabbis med innan jag sprang till bussen för att pinas hela vägen hem. Fan vad vissa är irriterande asså, dom tror att dom känner en och Nej men HEJ, vad du har förändrats. Nu tänker jag sitta här i sätet framför deij och göra konstiga trumljud med munnen för jag är så jäkla ball asså! Hade i alla fall syster yster jämte meij och så länge jag inte kollade på henne så var det lugnt att det inte skulle bli pinsamt gapflabb..

Köpte en ny tisha för några dar sen med, tror jag bestämt meij för att det är en ceeper nu, min nya väska på bild (jag ser den som en perfekt handbagage-väska :D) och Emma var kanonsnygg i mittbena igår!





Ska vi gå hem och läsa poesi högt och fläta varandras benhår? Haha xD

frisörtävling

Idag var det då dags för att joina Cillas och Miches projektarbete, jag, Lilia och Ida va med från min klass och sen var det typ 2 st random brudar från sture..

Ida vann med sin frisyer som var en exakt kopia av hennes egna hår, haha nej jag är inte bitter. Det var verkligen jättefint, här är hennes docka:



Här är Lilias docka, jag tror hon tänkte att vi hade mer tid på oss för när det var 10 min kvar så hade hon precis sköljt ur färgen:



Sen dom två "amatörernas" dockor:




Och den bästa sparar vi till sist, haha, nej men här kmr min pocahontas-docka:


xo xo

Gud, nu vill jag se fortsättningen på GG snart, om man skulle ta och ta med seij datorn imonn så att Erika kan skicka dom ngn gång..

Idag ska jag vara med på Cillas projektarbete, vi ska vara på Mirage. 10 / !0.30 ska vi ses i staden så jag får ta bussen 09.30.. Hela två timmar innan jag skulle tagit den om jag gått normal skoldag. Men nu missar jag skolan, och vad gör man inte lix? Men i alla fall så vet jag fan inte hur jag ska göra,, vi ska klippa/ färga och styla. Jag skulle välja färg igår, men hade inte tänkt så långt så Cilla valde röd åt meij. Och jag har ingen aning om hur fan jag ska göra, jag har googlat redhead och paramore hela morgonen för att få lite inspo, men det har nog inte hjälp så mkt..

Idag fyller fucking underbaraste, snyggaste, mest circustält-liknande, finaste Erica myndig. Naawe, tänk att lilla Erica äntligen gått och blivit stor (haha, det låter som jag är gammal och vis, yepp!). Undrar vad Erica ska få idag då? kanske det innehåller latte? Kanske är det ngt kul som händer på monitorn i skolan? Man vet aldrig,.



Grattis Mother Fucker! <3


vad är det här?

Vad är det här? - Jag åkte till skolan och försov meij bara en timme!

Vad är det här? - Jag tackade ja till en chans att bli tuttalt utskämd på Cillas arbete imonn!

Vad är det här? - Jag övertalades till kundpass och hoppade rökpausen!

Vad är det här? - Jag mobbade Emma hela lunchen, men kom inte på nytt så körde samma hela tdn!

Vad är det här? - Jag följde med Dennis till tadläkaren och bevittnade tandställningsistättning!

Vad är det här? - Jag kopplades typ ihop med Dennis av smäckfeta ptv käftis!

Vad är det här? - Jag köpte 4 st wiernerbröd och bjöd laget runt på salongen!

Vad är det här? - Jag färgade 2 lila slingor på Kikci!

Vad är det här? - Jag var ute och power-walkade i 45 min med Kicki!

Vad är det här? - Jag färgade över de lila slingorna med brun färg!

Vad är det här? - Jag och Kicki smällde i oss en halv kladdkaka med grädde, kolasås och mandariner!

Vad är det här? - Jag har inte vatt på E-donken idag, men däremot C-donken!

Crazy dag då jag inte gjort ngt annat än förvånat meij själv..


död fother mucker

Oh my,, jag är så himla fett med trött nu att jag verkligen hade kunnat gå i celibat och flytta till ett kloster utanför spaniens västkust bara för att få evig vila.. Haha eller ngt.. Jag har i alla fall jobbat 24 timmar denna helgen och känner meij utpumpad, och smått galen. Men jag tror jag tar igen det genom att skippa skolan imonn, jag har vettigare saker att göra. Som att chilla, fixa Kickis hår och hålla Dennis i handen när han ska sätta i rälsen.. Kanske ska catcha up med Majsan med.. Men nu ska jag inte ödsla energi på detta så cya!


typ äntligen

Haha, jag har typ inte uppdaterat på kanonlänge så det har hänt en del.. Jag, Emma Karlsson har äntligen (precis som halva sevnska folket och Linus Törnblad) börjat kolla på Gossip Girl. Det är värsta drogen och man blir besatt, men nu är första sässongen avklarad så jag får vänta till PoFn imonn så Erika ska skicka andra till meij.

Har vatt i Varberg, kört Kickis kärra på en random parkering då jag också var på väg att backa in i ett staket. Städat lite smått så nu kan man se golvet mellan alla högar i alla fall. Vart i skolan, gått upp alldeles för tidigt, tom vatt ute och sprungit en morron (okej jag vet inte om 1 km räknas) men i alla fall.. Ja sen har det väl inte hänt så hemsk mkt mer i mitt händelselösa liv..

Emma hade köpt ett par apsnygga solisar till meij när hon var i Thailandet, grr säger jag bara. Sen var det abstinens över ett par skitsnygga leggins på Vila av meij och Erica idag. Fanns 4 par kvar vid middagstid och dom skulle inte få in nya, så synd att lönen inte kmr förrens imonn. Men vilken tur att det finns personer som Emma.

Har typ vatt ute och gått med sötelillesyseter varje dag nu (i 3 dar ^^) och hon ska/har btw hoppa av skolan.. Jag känner att jag bryter trenden lite här med systrarna Karlsson.. Yey på meij. Här är lite random pics från dom senaste dagarna, eller ja den näst sista fick jag av Majsert idag.. Det kanske inte syns men på den bilden


RIP Dolly

Då Var Dolly långt, långt borta, mkt mindre smärtsamt än med Lizette. Så jävla underbart att kunna borsta håret ordentligt, ha inpackning i håret utan ayy ta slut på halva burken,.Yesbox! Men lite sorgligt är det, kommer väl sakna henne till helgen när det blir party och discodancing..

Så himla dunderskönt att kunna sova hur länge man vill, erller i alla fall sova ut. Börjar 12.15 idag, men vafan ska man ha på seij, man skulle ta på seij ngt som var typiskt meij, sen skulle vi typ analysera det eller ngt. *palla* Och sen så måste kah klippa och klistra lite så att jag blir klar med kollagen med.. Jag har 1.5 timme på meij, det borde la räcka..

Så nu orkar jag inte skriva ngt mer.. HångeL!


Fan jag måste bara få säga tack för deen här tdn Dolly, du har vart med i vått och torrt, stupfull och kalasnykter, 2008 och 2009. I Sverige, Tyskland och Tjeckien, i skolan och hemma, uppsatt och nersläppt, rakt och lockigt. gud jag kmr visst sakna Dolly!

don't try to stop me baby, hold me tight

Fan jag är så fucking fitt, fetto trött på skolan, det är fan no variation and no motivation so I need a vacation som in i helvete.

Försov meij 2 timmar och kom därmed 2 timmar för sent till skolan, lite lagom sådär, hann tvinna lite utan att tröttna (haha, klart jag tröttnade, men jag pissade inte på det som jag gjort om jag närvarat hela lektionen) på det innan vi gick och käkade. Hade för en gång skull inte kund på kundpasset, men fettot ville ha assistans så då hoppade jag in och pänslade lite färg. Irriterade henne lite med min närvarao, gick och checkade Emma som fick håret slitet och toperat, sprayat och tvinnat (stackarn), gick tillbaka in i salongen,, Ja, jag kände meij rätt överflödig..

Stack till salongen där Eva låg lite efter med shemat, men det vakul att hjälpa till se henne i sitt rätta element. Snacka lite med Jessika, kedjeröka och lära meij en massa som vanligt *höhö hö*. Det var i alla fall fedt med najs att sitta kvar och bara snacka en massa skit, röka och käka semlor med Eva när vi slutat. Tror vi satt där en 45 min eller ngt.

Sen var det raka vägen hem till Dempa på Kravallås, så fort jag steg innanför dörren så var maten (pizzan) klar. Dom hade tom sparat ett hörn utan skinka till meij *happypussy*. Man blir juhe lycklig, satte på Mean Girls som Kicki hade haft med seij, hmm Mika var där med. Vi blev nästan officiellt utslängda, men inte rikitgt..

Ikväll eller imonnbitti tror jag att jag säger bye bye, tack för denna tdn, ha ett bra liv Dolly. Ska bli spännande att se hur jävlig man ser ut under allt fejk..



Kiss och bajs som fetaste Erica skulle sagt!

Fck The Big Fat Ugly World


Som sagt, jag låg i sängel liiite dör länge och orkade inte riktigt springa till bussen, så det blir sovmorgon idag med :D. Funderar på hur mkt jag kmr hinna om jag kör riktigt tempo och planerar ut i minsta detalj. Men för det första så vet jag inte när jag hade tänkt att uppenbara meij i skolan, pallar inte gå till bussen om 45 min, det hinner jag inte så får se.. Jag vill måla naglarna och smörja in händerna, händerna kan jag ta på bussen och naglarna får jag klämma in ngnstans.. Sen hade det vatt bra om jag hunnit städa, men det är ett senare bekymmer. Måste fortfarande noppa ögonbrynen, har inte hunnit det rikitgt än, klä på meij är ngt annat jag måste prioritera innan jag går utanför dörren. Slänga på ett ansikte och ett par dojjs. Fan vad skönt det hade vatt om det vart varmt med då hade man kunnat lägga till solisar på den listan med..

Frisörteknik hela dagen, men jag tror att dom kmr ägna rätt stor tid åt sina modeller och jag pallar inte ha lika tråkigt som förra veckan. Typ bara sitta och kolla in i en vägg, då gör jag fan mer nytta hemma! Efter skolan ska jag till salongen och färga in två bruna slingor i Kickis hår. Snackades om pizza och kladdkaka ikväll, men jag tror jag måste hoppa det, har inte ens gjort hälften på kollaget som ska i9n imonn, städningen och ja mitt hår. Måste göra ngt drastiskt snart känner jag.

Hångel Heffaklump

du känner meij


Kicki, you was so right, you know me to well ;), HaHa så kul man kan ha det på torrlagret på Macken fem i elva en söndagskväll då. Har vart kanonkul att jobba idag, jag och Majsert körde järnet i kassan, sen körde jag och Sandra järnet i köket, amen guud, allt rullade åt rätt håll och efter sånna här dagar vill jag seriöst satsa på en framtid inom det. Men sen är det många, många fler downdays som tar en mkt hårdare än dessa bra dagar ever kan väga upp till. Så jag kan mer se en framtid med en uppsägningsansökan i handen. Men don't worry, it's not gonna happend for a while.

Pluggade satan efter jobbet i personalrummet till provet om 1,5 vecka, sen kom Dempa och hämtade meij. Körde till hans place där det inte dröjde länge innan Kicki uppenbarade seij med skräckis. Såg äntligen klart på den vi somnade till (Deadbirds) och god damn it woman, I think I wet my pants där ett tag. Herregud vad läskig den var, eller det lilla jag såg eftersom jag blundade större delan av filmen..

Åkte till das Mack för lite natta mat, klättrade i hyllor och sen var Kicki underbar som slösade bensin så att lilla jag skulle komma hem och inte behöva la till Åled,. Snodde lite bilder från hennes mobil och pratade party om 2 månader..

Tror det får bli en liten sovmorgon för meij imonn, måste duscha och fixa meij känner jag, har vatt as-skabb hela helgen så nu blir det dressed for success all day long.

Puss och kram, vi ses när vi ses!

so yesterday

Från att ha haft ett 12-17 pass (trodde jag), visade det seij att jag började 11. Sen ville Carro att jag skulle jobba till 20, no way; ta deij i röven och gå och fritera deij lite i pommesen sa jag inte men det hade vatt kul om jag hade. 19 var hennes sista bud och med hjälp av lite skicklig övertalningsförmåga så föll jag pladdask.

Åkte hem, gjorde meij iordning på 20 min och va på G in till staden igen vid 20.30. Raka, vingliga vägen på hookerskor hem till Kikci, och vem träffar om på gården om inte Johannes och Jacob. Insnubblande kmr jag som ett luder med ciggen i ena handen och väskan i andra. Kan tänka meij att det var en syn det.. Up, up and away till 3:e våningen där Kicki och Dempa hade delat på en flaska pappino. Den var haltom och dom var båda halvfulla, podompom pisch!

Det blev lite singstar för min och Kickis del i alla fall, Dennis som framöver kan benämnas som das Party Pooper. Eftersom ansiktsboken tydligen var mkt mer intressant än att umgås och ha trevligt med meij och Kicki.. Det var lite funderingar på att dra på seij byxor oxh flata skor ett tag och sticka up på en joggingrunda till stranden. Men det blev juhe bara löst snack, höhö hö.

Hem och sova och upp och hoppa klockan åtta (haha), har käkat supernudels till frulla (yes jag kom ihåg det!). Idag får det bli mjukisbyxer fast jag verkligen avskyr plagget i seij, men så jäkla mjuka och sköna dom är eller.. Jobb med, nu har jag kollat i kalendern så nu vet jag att det säkert är 11-17!


still no shame

Jag hade planerat att ta det jäkligt lugnt igår, typ ligga däckad i soffan till en random film - lugnt. Sen ringde Dennis och sa att vi skulle va hos han ikväll, dricka lite och kolla på Let's Dance. Men det va svinkallt och bussarna gick så att jag skulle kommit efter Let's Dance i sånna fall, så jag dissade. Satte igång CSI och chillade med syster, massa toasts och mmm, efter en timme eller ngt så ringde det igen. Denna gången var den Emma das negro, hon skrek och gormade att jag skulle in till stan, sen tog Erica över och hotade med att ställa in utlandet och skita i SDn. Så jag hade juhe i princip inget annat val än att komma in till stan, det blev kläderna jag hade haft i skolan och mina nya svarta pumps, jag hade 10 min på meij så det var det bästa jag kunde improvicera till.

Nanana, nu orkar jag inte skriva mer om det här, men trevligt as hell var det, tack fatzos. Idag blir det jubb för hela slanten, eller naaj, bara 12-17 så det ska jag nog klara av. Ska klä meij varmt för jag orkar inte frysa mer, inatt var det typ 10 minus eller ngt.. Snacka om brr it's cold out here.. Jag känner att jag tappar det, fan måste ha kaffe och peppmusik nu känner jag då!

Hångel!


gimme gimme a shoe after midnight

Okej Erica, nu har jag klickat runt och är fedt på att beställa! Jag vill ha alla, precis allihop, men för det första så hade jag fått bygga ut mitt skoförråd (som redan nu inte riktigt går ihop) och det hade varit liite för hårt på min plånbok.. Men annars hade jag klickat hem varenda ett av dom!

alltid redo

Filmen hette tydligen Rocky Horror Picture Show, den var kalasbra! Värsta musikalen med män som hoppade omkring i korsetter och en typ asmusklad frankeinstain. Mer sånt åt folket tack!

Haha, nu är det paybacktime Kicki, den äckelbilden på meij på facebook där jag ser ut som en asfet råtta, haha. Med lite hjälp av Olle fick jag fram dessa bilderna:


Okej, detta var kanske i det taskigaste laget så jag får la ta och slänga in rått-bilden på meij med :S Vafna gör jag, är det möjligt att man kan fastna så om man gör den posen tillräckligt länge?! Då behöver jag inte oroa meij för jag kmr inte ens ihåg hur jag gjorde :P


Nu ska jag tydligen bara göra meij iordning med, smink, kläder, hår och skor på. Sitta och vänta alltid redo på att Erica ska ringa och säga att dom fixat in meij på festen ikväll.. Asså det hade väl vatt skoj, men jag är astrött och opepp så jag tror att jag gräver ner meij i min ensamhet i sängen istället. Svinigt kallt är det med, fryser juhe ballarna av seij (om man hade haft några) så fort man går utanför dörren..


Emma hade världens urrigning idag, men så fort jag skulle fota den för omvärlden så täckte hon över och ville inte vara med längre, Nehe, det var juhe jäkligt kul ^^, Fettot var sexy as hell as usual..

Men nu ska jag forstätta att vara tråkig här ute i bushän..
Grovhångel!

pump up tha valium

Äntligen hemme från denna långa och otroligt jobbiga dag i skolan.. NOT! Skippade idrotten, eller rättare sagt, jag skippade att ställa klockan och såg hur länge jag sov. Vaknade vid 10 av att Syster och David bestämde seij för att vakna till uberhög musik, då fick dom upp mina ögon på köpet. Najs prajs på det eller ngt. Skulle precis sjukanmäla meij när jag fick mess från Emma-Slemma. Fick då pallra meij upp och till skolan för att beskåda fröken Evald i klackar, inte ngt som händer var dag.. PoF, där vi gjorde absolut nada, Emma följde med och köpte lite sockerproppat godis, gick tillbaka och fortsatte med att inte göra ngt alls. Så då åkte jag hem istället. Nu ska jag tydligen spendera lite kvalitetstid med min lilla syster och se en random film..


somebodys evil twin said; well, let's make it

I'm so tired of just hanging around, fan jag är rastlös. Om jag vill göra ngt, så vill jag göra det NU, om jag vill ha ngt så vill jag ha det NU. Kalla meij spontan kalla meij vad du vill, det är bara sån jag är. Att vara som jag är mår min plånbok inte bra av, hårfärger och frisyrer som man varit tvungen att dras med bara för att man fått en fix idé. 
      Fan jag snackade nyss med en av min syrras kompisar som är här nu när vi var ute och rökte. Ingen aning om hur gammal gossen är men vis var han och kloka ord sa han. Men jag var trött så lyssnade nog inte lika mkt som jag borde, intressant kille annars det där..
     Jag tror jag skiter i skolan imonn, eller iaf idrotten, jag behöver fan sova mannen. Och städa och noppa ögonbrynen, filosofera över livet och ja just det listan kunde göras lång.. Jag ska se till att göra ngt med mitt liv snart tänkte jag, snackade med min granne på bussen innan, det var ett tag sen och fan han är smart han med..
     I och för seij så kanske alla har ngt vettigt att säga, man ska bara ha tid lust och ork att lyssna på det, plus att man ska vara inne på rätt samtalsämne. Typ som lärare, dom kan sin sak och har säkert väldigt hög IQ och allt sånt som räknas. Men när man är i skolan så har man varken tid lust eller ork att lära seij ngt. Idiotiskt det där med att ge eleverna datorer egentligen, då har man bara tid att sitta på msn, kolla nya kläder och sor och resor och drömma seij bort. Helvete vart har min motivation tagit vägen?!


That's not my name bitch

Skola idag då, försov meij inte (applåder tack), gick ist upp runt 5, duschade och hinkade kaffe så att jag inte skulle somna om. Somnade på bussen istället, första gången jag somnar på bussen till stan, jag menar det är ganska skillat att somna och vakna innan man ska av på 10 min.. Tog som vanligt morron-cirren påväg till skolan idag med söte Fittonen som sällskap. Emma kom tillbaka igår, från Thailandet i en månad, hon var bajsbrun och fjortisblond. Fan vad jag är avis, och frappehouse på ralle-ballen :).

Mina 4 försök att få till en osuddig bild på saltANDpepper:


Har fått ny svenskalärare så vår gamla tydligen ska ha filosofi eller ngt annat flummigt,  den vi nu har var nästan mer flummigare än filosofi. En rumänsk/ungersk, rastlös, hyperaktiv kvinna med dålig klädsmak. Vi kommer ha kanonskoj under denna terminen (y). Sen lunch, jag varken vill eller kan komma ihåg vad det var vi fick och eller om det var ätbart.

Sen kundpass, jag skulle ha en klipp och färgkund med Zarah, underbart att slippa vara själv. Kunden var säkert jättetrevlig, men jag orkade inte, jag orkade inte snacka med henne, jag orkade inte klippa eller shamponera henne. Men underbara Zarah gjorde detta jobb :), är det möjligt att redan vara skoltrött, inte vanligt små - skoltrött, utan verkligen; nu går jag snart in på IT-toan och hänger meij - skoltrött.  Tur att fettorna finns iaf, annars hade skolan vatt mer plåga än den vårtan i anus som den är nu.

Shemadag som toppen på isberget med idag, kom dit typ 20 över 3, då hade Majsan redan väntat typ 30 min. Så det blev juhe en hel del namn emellan mitt och hennes namn. Så blev det hennes tur efter ca 1 timme, vad gör mr B då? Jo då kallar han in meij så att jag får mina tider samtidigt som henne. Fatta att alla kmr hata meij, typ att jag tar deras tider, Therese tyckte jag särbehandlades. Det är juhe värre än värsta köttmarknaden där, alla är som gamar efter tider, och pissed off blir man när det inte blir så många att man kan hänga dom i julgranen.

Amen durå!! Såg att det går att få en resa till Lanzarote för 995 spänn. Då skulle man få åka imonn kl 08.10 på morgonen, ungefår då vi börjar skolan. Fatta vad skönt det skulle vara att bara slänga ihop en väska med skor och party-outfits och dra till sol och bad ist för att ha fucking idrott med fucking racket imonn. Racket, vafan är det, finns det ens ett ord som heter så, antar att det ska vara racketsporter, i Söndrum var det. Då sa kära Dempa att det blir squash (?), är inte det en frukt?

Nu har jag planerat att däcka i sängen med en bra film och en stor skål med nudlar!

Häjsan Häjsan


ASG, jag kan ännu inte fatta att dom är mina, det tog bara 2 dagar med, eller jag beställde dom lite lagom spontant kl 2 natten mellan fredag och lördag. Helgen räknas tydligen bort, så fick jag dom idag! Är speciellt happy över dom svarta med en liten överraskande dragkedja därbak. Det enda som är fel, eller fel och fel, det går juhe inte att hitta några fel på dom. Men om jag skulle kunna ändra på ngt så hade det varit klacken, den är så jäkla smal, man kmr förhelvete bryta benen av seij. Funderar på att ta dom till skolan imonn, just för att jag typ aldrig får användning för skorna annars (om jag inte sätter meij på ett plan och åker långt, långt bort först) och för att vi typ bara sitter hela tdn. Upp och ner för trappan och till och från bussen är juhe inte några längre sträckor så jag tror jag kmr klara det, höhö hö.


Dom är höga, låt inte bilderna lura er, därför gjorde jag en fuling och slängde in mina 13.5 centimeters lila skor från mango (mongo höhö hö). Och de nya svarta vinner överlägset tileln som mina nu högsta skor! Det är en ära ska jag säga, jag hade blivit eld och lågor om jag själv fick denna nobla titeln..


Åkte in till stan innan, träffade Kicki, fönstershoppade för min del (fan jag ska klara att spara!) och äkta shopping för hennes del. Sen asshouse / frappehouse / esspressohouse - kärt barn har många namn, för te (!) och scones. Vandrade vidare lite småslött på stan och tog sedan bussen till Macken för möte med Majsan mot JB. Yeyah, nu kanske det blir kul att jobba igen.. Shemadag imonn, dejt med båda bröderna Berg på samma vecka, inte illa det xD.

Aja, in till staden igen och våldgästa Kicki enligt avtal. Innan det släppte jag iväg Majsan till värsta våldtäktsmannen, typ 30+ och combovolvo. Fan vf höll jag inte fast i henne, ska aldrig låta henne dejta killar hon träffat 1 gång på fyllan innan. Fan, hoppas hon ringer snart.. Funderar på att skita i skolan helt imonn, jag kmr att försova meij, så är det bara (måste försöka vända tillbaka dygnet snart) och då är det bara pinsamt att komma. Typ; hej, förlåt att jag är sen. Idag igen. Sen har jag en massa viktiga saker jag måste göra, som plocka ögonbrynen, städa mitt rum, duscha, haha listan kan göras lååång.

Nu messade Majsan så Ciao!

I'm inlove

Nu har dom kommit, och jag har hämtat ut dom!! Och jag älskar dom, gud vad underbara, ögonorgasm av att bara kolla på dom, och herrejesus vad höga, speciellt dom svarta. Klackarna skär in och vider om i mitt hjärta, kan nästan säga att jag redan älskar dom. Jag gillar sånna ytliga förhållanden som jag har en benägenhet att få till matriella ting (läs skor). Vi kommer att ha många fina minnen och roliga stunder tillsammans har jag en känsla av. Gud jag är kär!!!

Hej jag är en ospecifiserad tomat, sqize me så blir jag en softisikerad ketchup!

YES! Har tagit meij igenom ännu en dag (nu är det bara 61 dagar kvar *happyface*). Sovmorgon ashell, blev på med nya nit ballerinorna, rosa nästan oanvända jeans som hittades i samband med att garderoben hamnade på mitt golv igår. Detta toppades med blingig Ed Hardy, biggy-blacky cardigan, skinpaj, rosa sjal och nitväskan som pricken över i. Haha om ni blundar nu och tänker på tomater så kan ni se framför er hur jag såg ut idag..

Skulle ha estetisk verksamhet, dagens lektion gick ut på att vi skulle riva, klippa och klistra från tidningar till papper. Hann inte ens klart, men men. Början på denna fittdagen uppvägdes med fika på Hello med Erica den gamla skatan. Ringde Kicki och kom upp, åkte till das place to be, käkade, våldgästade Majsan (eller hämtade oväntat upp henne), åkte till Kravallås. Ringde Mika och ville ha vägbeskrivning till henne, hon trodde jag ljög och skojjade men gav till sist med seij, hämtade upp henne. Körde till Dennis, vände och körde tillbaka till Mika och hämtade Dirty Dancing, åkte åter till Dempa. Ringde, ringde och åter ringde, han svarade till sist och kom och öppnade. Såg den fantastiska filmen, hann med ett sug, åkte och lämnade Mika, inom driven, lämnade Majsan och underbara Kicki körde meij hem. Hade vatt sådär lagom kul om jag sov hoss Kicki att väcka henne och Patrik vid 6, dra på seij gårdagens kläder och dra till skolan för fittig mattelektion. Men då hade jag iofs redan varit i staden och hade kunnat gå upp mkt senare. Fan jag ska inte tänka så mkt..



Hångel och evil dreams

korthårig



Men Gud, jag tror minsann jag har skaffat meij ganska ganska långt hår på sistonde.. Så såhär skulle jag ha sett ut om jag skulle ta ut mina extensions, själv tycker jag att det är lite i kortaste laget så jag tror att jag v'äntar så länge som möjligt med att ta ut dom. Det var en kille som var med och skulle agera modell igår, han hade hår ner till rumpan och sparat sen han var 11 år gammal. Det var skitbra kvalle, ytteslitet, men fatta vilken inserationskälla, kan han vara äkta, så kan jag!

Det är rätt skönt med sovmorron, men vafan skolan hade kunnat vara slut om 1 timme, nu måste jag vara där om 2 och sen 3 timmar fram. Jag funderar på om man ska slå på stort och trotsa moder natur genom att ha på seij ballerinaskor idag, får se kul att frysa ihjäl lix..

Nej oh my, nu ska jag tvinga meij upp ur sängen, bestämma vad jag ska ha på meij, sminka meij, borsta tänder.. Jag allt man sysslar med innan man kollar på klockan, får panik och rusar till bussen och ber innerligt att man ska hinna med..

Imorgon, eller så var det på torsdag (jag är inte så insatt) så kmr EmmaE hem från Thailandet. Hon kmr vara brunare än bajs och blondare än Lady Gaga.. Gud, nu blir det latte och frappe på hög nivå i skolan på rasterna och hon kmr vara så brun och så snygg. Funderar starkt på joina Ericas idé med solarium så man inte känner seij som den albino man kmr framstå som..

Hångel!

crAZY

Okej Majsan, jagvet att jag sa att jag skulle ut och springa, och inte sätta meij framför datorn eller fixa till nagellacket innan jag gjort detta. Men till mitt försvar så kan jag komma ut med att jag faktiskt sprang hem från bussen (hela 1km), detta endast för att det var så fucking kallt men det behöver juhe inte ngn få reda på.. Men jag ljuer om jag säger att jag inte flåsade mer än efter 9 timmar på Macken.


Fösta dagen i skolan idag, helt jävla fucking onödig dag då dom i klassen som ska vara med på Mirage-visningen skulle göra iordning sina modeller. Vi andra satt typ i ett hörn och apatiskt kollade på, sen kom jag, Erica och Erika på att det var roligare att fördriva tiden med att kolla på film. Så på första lektionen kollade jag på The notebook, den var najs men sorlig. Efter lunch pallade jag inte en lika lam lektion till så jag messade Kicki och frågade om hon ville ta en latte. Jag väckte tydligen henne och som straff fick jag ta med latte till henne ;). Kollade på Shrek 2 och stack sen till salongen.


Kul att se Eva och Jessika igen, var juhe ett tag sen sist nu. Vi skyltade om och fikade på semlor. Sen kom Dempa och hämtade meij så åkte vi till Donkie. Det börjar bli lite pinsamt nu att man alltid, verkligen alltid är där.. Men är man nörd så är man..


Majsan kom in alldeles svettig och träningsklädd, då hade sötepöket sprungit frånm staden. Fatta att man blir avis på den motivationen eller, så nu är det tydligen nästan bestämt att vi ska springa på stranden imonn. Bra, där kan ingen se meij, hoppas jag.


Vårat schema är nu ändrat, så jag har fittkuk estet-lektion imonn. På eftermiddagen med, okej att man får sovmorgon, men då går jag hellre upp tidigare och har eftermiddagen fri. Nu är hela dagen förstörd och jag kan inte vara i salongen på tisdagar nu heller.


Aja, vet inte riktigt vad jag ska göra nu,, kanske sätta igång en film, eller bara chilla på hög nivå?



Back to Black on Track


Yeyah, ooh vad roligigt för idag börjar skolan och som jag har längtat.. NOT! Kul att man hinner tvätta håret med och kläder, ja men det har jag valt sen en vecka tillbaka.. Så jag förstår inte riktigt varför jag sätter meij vid datorn det första jag gör.. Kan det vara för att duschen var upptagen, eller för att jag helt enkelt hoppas att det inte är måndag och att vi inte ska till skolan idag. Jag kan försova meij och säga att jag trodde att det var söndag, igen.

Tror att vi till och med börjar terminen med frisörteknik och kundpass på eftermiddagen. Och så ska vi få nytt schema, jag hoppas och innerligt tror på att alla ljuger, att vi fortfarande kommer att vara lediga på tisdagar och inte ha ngn konstig estet-lektion.

Men nu återgår allt till det normala och man kan ägna seij åt sina favoritintressen på JB, som att titta ut, ännu mer bli uttittad och stå och röka nedanför ingången. Vafan hände med att JB skulle bli en hälsofrämjande skola och man skulle få alla eleverna att sluta röka, det har vi juhe inte hört så himla mkt om..

Nej herregud, om jag inte vill se ut som värsta Hej kom och hjälp meij-fallet så får jag nog hoppa in i duschen och börja göra meij iordning typ rätt snart, typ nu.


Hångel som fan i fågel, fisk och mittimellan!

YES!

Oh woopidoo! Vem är helt enjelt bäst?? Jo jag tror bestämt det är jag för nu är jag klar med mitt arbete!! Satt mellan 11 och nu halv 5. Jajemen hela min dag blev förstörd pga detta :(.. Haha, men nu får jag inte IG i alla fall,, men jag hoppade över en del oviktiga detaljer (enligt min mening)..

Nu blev jag helt plötsligt sugen på nudlar och film, sen kan tdn gå lite fortare med tack, typ 6 veckor på raketfart nu, sen blir jag glad..

Men gud nu är jag klar, kommer typ få träningsverk i handleden sen eller ngt, nu ska jag fan slänga allt vad som har med fucking PoF eller praktisk marknadsföring eller vafan kursen kallas, för nu är jag fri :D, tills på fredag i alla fall för då börjar en termins långt helvete igen :S..

Kanske ska man vara duktig och städa nu när man ändå är på G?,, haha neeee ^^..


*HAPPYPUSSY*

mina hjärnceller används då och då, ibland mer sällan

Yeyah! Efter en liter vatten så mår jag inte illa längre, plus att jag har kommit igång med PoF-arbetet. Bara det att just för tillfället så har jag kört fast rätt så rejält. Jag menar, vem i helvete kan göra en Kampanj-/aktivitetsplan för den första månade man hade sin obefintliga salong?? Och sen göra öppningsannons och reklamblad. Jag vill bara ha G, fan tror inte han kan sätta IG bara för jag skiter i att göra dom, så då skiter jag i att göra dom :D. Men har iaf gjort inledningen och halva huvuddelen..

En paus kanske skulle sitta fint, ut och suga av mr cancer och ringa och se hur det är med Majsert? Jajemensan det låter finfint!

Och vafan var det för uppgift jag kikade på nu,, "Gör en ordlista med ord som du använder i din redovisning som behöver förklaring för en oinvigd". Ooh, jag behöver kaffe, socker och Maja om jag ska klara av att fortsätta med arbetet.




Emma ute i skogen lämnas inte åt civilisationen idag, så då blir det fjortisbarn hela dan..

Svamp?, Eller? Tyvärr!!

Haha, okej, tack för en dunderkanon och kväll allihop. Tack Erica som drogs med av donkievanorna och i alla fall såg ut att trivas lite..

Åkte til min gammelmormor och gammelmorfar och käkade kanongod lunch bestående utav potatis, ngn kycklinggryta (med skitgoda kantareller i), potatisplättar och massa "nyttiga" grönsaker. Sov lite middag (jag vet att, töntigt, men ack så behövligt) , och drack kaffe, tårta och kakot på det. Supegott!

Sen åkte jag och korthåriga systeryster in till staden igen och där väntade Erica på Donken. Blev fika på morfars, planering och jagvetintevad. Men vi åker om sex veckor i alla fall!

Visste inte riktigt vad vi suölle göra där ett tag, men drog till jubbet efter det och lite till. Ringde Jonas som körde oss till bushän (hämta sprit, cigg, smink och ombyte), och vidare till kravallås och hem till Dempa. Supersup på hög nivå och sen körde Mallan Ballan till Fyllet och lämnade av ett annat fyllo (haha, nej tuttalt skämt, vi lämnade Majsert och sa hej till hennes mamma). Sen till jobbet igen och söp lite mer.  upp i leklandet en tur och snabbt ner igen. Typ diss efter Robin kört oss till Kicki när det bara var jag, Erica och Kicki kvar som var på party och alkoholsugna. Lite ölspel, sen blev klockan mkt och då  blev det skjuts av Robban hem iegn.

Så nu sitter jag här åter igen i min säng och känner seriöst att jag måste käka ngt innan jag somnar..

 

Är du påsatt eller? Haha, Lokaflaksa till meij och min bright hjärna tack!!

bränner mat i köket

Sisådäryes, idag blev man väckt av en hes Clewander som ville ha nr till personer på jobbet. Skickade dom för typ 1 timme sen, men min mobil har börjat bli cepe, typ stänger av seij och nu håller den fortfarande på att skicka till Lina. Som om den inte får ngn täckning eller ngt. Spela roll.

Nu har jag i alla fall klätt på meij och lockat håret, och om 30 min så går bussen. Funderar på om jag ska måla naglarna, vänta när jobbar jag nästa gång (ingen aning, orkar inte kolla), vilken färg ska jag ha (spelar ingen roll, bara den täcker mina förstörda nageltippar), hinner det torka innan jag ska ut och ta smoken? Nej, jag släpper den tanken..

Fan jag orkar inte skriva mer, men jag längtar tills mina skor kmr :D, hångel!

Oh gud jag måste bara få med; LYSSNA PÅ LITTLE MARBLES!!
Helt osammanhängande underbart dunderflummiga texter om meloner, och mat.



Ge meij choklad och kex och ännu fler komplex!!

kärlek


Omg, jag gjorde det, om ca 3 dar är jag stolt ägare till dessa två skönheter. Herregud, shopoholicen i meij är äntligen tillbaka :), I've missed you biatch! På dessa ska jag dansa raka vägen in i dimman, och eftersom det är två par så blir det dubbelt så mkt dimma och dubbelt så mkt kärlek <3

kör mot rött, kanonfarligt! 4 av 5 toast

Hej hopp, gummisnopp, hemma från superstängning med fakeboilout och tempo på att absolut inte göra någonting. Inte för att jag jobbade stängning då, nej det är inte ngt för oss under 18 som ändå inte har ett liv. Nej jag fick snällt och lydigt stämpla ut vid 23, och chillade med Majsan och Dempa som uppenbarade seij. Upptäckte nya smaksencationer i 2an med Majsert med, mmm..

I alla fall så hanns det med liiite shopping innan Kicki tog meij med bilfärd mot det gyllend M:et. Det blev ett skitgulligt linne, som för tillfället ser lite skrattretande ut på min blekfeta skandinaviska kropp. Men om ni följer med så vet ni gott och väl att jag tänker hett, varmt och svettigt, så om man tänker brunbrända och solblekta Emma så hade linnet fått 4 av 5 toast!


Kanonbra kvalitet mot golvet i omklädningsrummet!

Det var planerat att vi skulle hem till Kicki och se klart på den jävla Deadbirds filmen från Alabama på 1800-talet eller ngt. Men grejen är att, nej, jag tror vi helt enkelt inte pallade. Så jag blev glad över att jag kunde tränga meij på hos Robin och tigga skjuts hem. Och som den underbara snälla han är så fick jag det!

Majsan var tråkig och ville absolut inte vara med på kort, så jag fick snällt hoppa in så hon kunde halvgömma seij bakom meij, då gick det med en gång mkt bättre att locka fram lite poser hos henne :D.


På kontoret finns det en dator, och den har en skärmsläckare, denna skärmsläckare kan uppskattas som otroligt roande vid vissa tillfällen. (Den föreställer en big mac, med sås som rinner ner på hälen och den åker hit och dit över skärmen). Som när man har 10 min kvar av ralle-ballen och inte alls känner seij röksugen, då går man och sätter seij på kontoret en stund och glor frenetiskt på den helt rättdressade big macen som åker runt och runt över skärmen. Här är jag och den underbara skärmsläckaren:


Gud nej nu blev det lite för mkt av det goda på en och samma gång. Imorgon har jag en fullspäckad dag att se fram emot. Lunch med Amanda hos vår gammelmormor och gammelmorfar, fika med fetaste Erica, supa satan möjligtvis på Macken efter Kickis sista lördagsstängning.

Hångel i toasten!

alla andras näsor snorar och jag är bara otroligt snygg

Haha, allt för att inte städa aight? Så då tar vi och uppdaterar igen, snart har jag fördrivit tdn så mkt att det är dags att dra seij inåt staden. Kanske till och med slipper jag städa idag, sorligt.. Menmen, det roliga är att idag har jag, Emma - den största dissaren av mjukisbyxan, fått på meij just detta specifika plagg. Mysigt, mjukt och varmt, trots att dom är äckligt fula börjar jag förstå varför folk använder dom, dock är det ändå inte ok att ha dom på midsommarafton!


Mohaha, så har inte ens jag sett meij själv på år och dar!

overdramatic

OMG, jag fattar juhe nada, och jag tror inte det är för att jag är trög. Men jag tänkte att jag skulle vara duktig och börja på arbetet i Projekt och Företagande som ska vara inne innan skolan börjar på måndag. För det första så är jag inte så bra med datorer, allt bara cepear seij, sen har jag miss inga idéer just för tillfället. Det verkar juhe inte kunna bli ett litet arbete heller, nu ska du starta en salong och skriva en uppsats om den, hur marknadsför du deij, vilken är din målgrupp, med vilka produkter ska ditt företag tillgodose kundernas behov?? Jag menar hallå, hade inte vi lov nyss. Men nu har Kicki lovat att komma hem till bushän på söndag och hjälpa meij med arbetet i alla fall!! Haha, nu kan du inte komma undan xD.

Men då kommer vi till ett annat problem, dvs mitt rum. Om jag ska dra hit folk för en gångs skull så kanske man får se till att dom kan komma in i rummet i alla fall. Så då kommer nästa brighta idé av moi. Skit i skolarbetet för tillfället, det ska jag ändå få hjälp med i övermorgon, och satsa på städningen. Yeyah, sen kanske jag ska baka eller ngt och proppa i det i Kicki så att hon får värsta sockerkicken och en massa energi så hon ber meij om att få skriva mitt arbete själv.. Haha, jag tror jag har fixat meij en masterplan!

Eller så blir det som det blev när hon lovat att hon skulle hjälpa meij städa på mitt rum, hon satt i sängen klistrad vid ansiktsboken medans jag städade. Hmm,, fan detta blev komplicerat, jag tycker och tror att jag kör på att städa nu, baka och bjuda på saft och bullar!



Så nu blir det puss och tack, hjärtattack för nu ska Emma städa *kors i taket!*

yo motherfuckers

Hehe, ligger i min säng, livrädd för att Sotis (min emokatt, som ligger vid mina fötter) när som helst kmr attakera meij och skära upp meij värre än julkasslerna. Vafan händer idag då?, tänkte typ börja med att gå upp, se om jag hinner städa lite kanske, sen blire in till staden, bort till jobbet och jobba till 23. Hoppas det blir lika lugnt som det har varit de senaste dagarna. Då blire kanske superförstängning och superstängning. Efter stängningen blev nog planen att åka hem till Kicki och se klart på skräckisen vi hyrde häromdan, fast som alla somnade till, klyftigt.. Imorgon blir det supersupstängning så då har man nght att se fram emot i alla fall.

Kollade nyss på ngt på MTV, typ Paris Hiltons nya bff, haha så jävla illa. Men alla tidsfördriv är bra tidsfördriv som jag brukar säga,, ehh..

Whatever, nu ska jag ha kaffe, en lång dusch och en massa makeup!




Sol i sinne, brun inne, kanske dags att sola snart?

jag vill serra iväg nu!

Nästa partyoutfit med party-circus-fucking-wonderful-Erica i utlandet med håriga svettiga äckliga 50+ turk/grek/spanjorer! Haha xD Lägg till brunare ben och killer-shoes!! Får ta det man har tills dom ultimata är funna..


The View From The Afternoon

Drog in till staden och införskaffade välbehövt koffein på Ass-house med Kicki, vidare på stade för lite temposhopping innan allt stängde, blev ett långt vitt linne och en underbar väst för min del. Nu tänker jag bara kläder för varmare klimat. Så vart det stängt på staden, då fick man ta till nödlösningen underbara Åhlens som har öppet till 7, hookade up med Petra som joinade dit, blev ingen mer shopping men ett spännande mess från Majsert som tydligen slitit av seij håret. Ring ring, jag slog en signal och sen blev det att packa ner kladdkakan från igår och bilen till Fyllet. Inget långvarande för vi drog till das place to be, donkie såklart. Pratade ut, planerade livet lite och hällde ramlösa på mobilen (Majsan iaf..). Så efter käk och rök blev det lämna Majsert i Fyllet och mannekäng hos Kicki med blottar-rocken. Sen till bussen och vem hittar man där om inte lilla systern, trevligt slapp jag isolera meij med lurar den bussresan med.

Så nu sitter jag här i min säng i mina ny kläder och bara drömmer om värme och söta drinkar (och bartendrar). Kom på värsta askalas idén innan. Majs och Kicki kan typ inte åka förrens i Februari, och jag vill iväg NU!, så antingen stannar jag hemma tills Februari. Fixar håret, solar lite solarium, beställer kläder jag vill ha och letar upp dom perfekta overknee gladiatorsandalerna. Eller så kör vi på B-planen som nog egentligen kan klassas som A-plan för det är det jag vill köra på. Att jag, Erica och Emma drar till värmen i slutet på Januari och sen sticker man igen på sportlovet med Majsan och Kicki. Kanonkul!

Haha, anyway här är dagens inköp från Only (tänka seij att dom hade saker man skulle kunna tänka att ha på seij);



Ciao sunny fatzos!

just nu rullar det åt rätt håll


Haha, fyfan va kul det är att jobba ibland, som när man står inne på kontoret och käkar skumma tomtar inlindade i cheddarost. Eller står och posar i backroom, min bästa gren på donkie är att vika hm, jag kan nästan säga att jag är på god väg till att bli världsbäst. En annan bra gren är att sitta på golvet som ett annat emo med Kicki, eller att shotta smarties i 2an med Mackan, stå med Majsan i 2an och dra dåliga skämt, fortfarande full från gårdagen. Men ja, självklart är vi seriösa och tar saker på största allvar på mitt jobb, JATACK! Nu fattas bara en vit skjorta på fröken Nilsson och miss Karlsson och powergivande swing-skyltar. Höhö hö..

HNY - bilder

Mohah,, nu har Kicki äntligen lagt upp bilderna från nyår och som den lilla råtta man är så snor jag dom fort som faan!!



god morning retards

No shit Sherlook klockan är redan 3 ffs! Gud vad tdn har rullat, och jag har hunnit med både frulle och supernudels in das bed med 2,5 filmer tror jag.. Började med Wild Child, den var typ rätt bra, handlade om en Malibu tjej som blev ivägskickad till flickskola i England.. Hmm, den slutade lyckligt.. Sen började jag på The Hot Chick, men den cepeade seij så jag var tvungen att stänga av den.. Satte igång Parfymen ist, den är konstig, fast bra på ett ganska brutalt sätt..

Haha anyway så gjorde jag det igår! Jag vet inte hur länge jag har tjatat om det och äntligen så bara gjorde jag det! Jag tog med meij mina underbara stövletter till Stoppan och lämnade in dom på omklackning, så hur jävla svårt var det på en skala?? Och nu behöver jag inte nöja meij med att sitta och glo på dom, nu kan jag faktiskt använda dom oxå!

Igår jobbade jag, skulle jobbat 12-17 men ungefär halv 5 började jag och Kicki tjata på Mackan att jag skulle få gå. Majsan skulle juhe komma hem från Norge och vem vill inte vara den första som kramar henne efter fintalande norrmän?? Så 20 i fick jag gå, skulle byta om och då är det ngn jävel som har tagit min tröja, jag menar jättekul att bara ha en huvtröja och inget under när det är typ 10 minus!! Men hallå jag jobbar på macken, säg vad inte jag klarar!

Så det blev hyra skräckis, baka kladdkaka, köpa sprutgrädde och kolasås, röka med ngn man är synkad med för en gångs skull! Fan vad jag saknat japan-älsklingen. Hon som alla andra retards börjar skolan idag, det är bara vi coola som går på jb som har lov tills på måndag!!

Nu måste jag för fanken gå upp och få lite koffein i kroppen!




Jag vill förresten ha ny garderob, denna hade juhe inte varit helt fel.. Asså till utseendet, jag vet juhe inte vad det är för nolifer-kläder som gömmer seij innuti.

so close

Oh my, jag var sååå nära att bara klicka vidare och klicka hem dessa underbara varor som skulle sitta som en smäck i solen. Men sen tänkte jag, antingen 600 + moms och frakt, eller mer pengar att röra seij med till resan. Kul att man vet hur mkt man får i lön med..


I'm gonna make somebody love me

Ehh, jadåå.. Vadheterdet, grejen är den att.. nej men i alla fall så åkte jag till staden igår, missade 20an med 2 min (lyckat) lullade runt i halvstängda Halmstad och tog nästa buss ist. När jag hoppade av bussen var det en äcklig bil som bara blinkade på meij och jag bara shiet Kicki svara när jag ringer då. Det visade seij vara Kirre i bilen så det var bara att jump in. Kollade på dåliga såpor på MTV medan Kicki (som btw sa opp seij, bugningar och applåder till detta) duschade. Planen var att åka och våldgästa Emelie och Marcus med Pillan, Mika och Dennis. Drog och käkade för att fördriva tdn och till sist så fick jag tag på Mackan, lyckat att dom inte var hemma dårå. Lyckat att Mika var sjuk och lyckat att Pillan druckit lite så hon inte kunde köra. Så det blev våldgästning på Kravallås istället. Såg 2 skräckisar, eller jag såg en och sov igenom den andra. Hem till Kicki och däckade *KANONKUL*!

Åkte med Christina från Duvenmåla till jubbet och var därmed där 2 timmar innan jag började. Kanonbra, då hann jag värsta chilla, fila naglarna, dra ner nagelbanden och käka frulle. Sånt som man ändå aldig har tid med. Passet började underbart med att jag försökte få bättre inställning till att jobba genom att le konstant 5 min innan jag började, pricken över i var Peter Harrysson i driven. Ringde Majsan i Norge med, skitbra sätt att fördriva rasten på!.. Kicki knockade meij och häftade meij med en häftpistol i handen (och jag blev då inte häftigare av det).. Haha, det gjorde faktiskt inte ont men det blödde lite så jag testade om det funkade, gick på Mackan och smörade för att jag skulle få gå hem. Han sa åt meij att hålla käften och sätta på ett plåster, försöka går juhe. Men men, fick i alla fall gå en timme innan jag egentligen slutade, Mallan körde meij till Pillan där SATC var på och thaimat log över hela bordet.

Grattis till Pillan som drar över atlanten (till London) imonn för att jobba som au pair tror jag att det var. Så det blev lite tårar och kramar, men vafan hon kmr hem om ett halvår igen! :D

Jag vill utomlands typ nu, jag vet att jag sagt det innan, men jag säger det iegn. Jag vill utomlands nu! Palla denna jävla kylan fucking 20 minus och snö och skit. Jag vill ligga på stranden med en kall drink i ena handen och en cigg i andra. Just nu finns det till Malta för 1200, vetefan vart det ligger och vetefan vart man åker ifrån men billigt var det!

Nu ska jag nog ta och sova, eller kanske börja på arbetet i PoFn som ska vara inne innan skolan börjar om mindre än en vecka.. Får se om jag pallar, det är juhe lov ffs!



Saknar deij Majsing Bajsingen, KOM HEM!! <3

måndagsbarn

Nu känns det som att det snart är dags att tvinga seij upp ur sängen. Ska va chill idag så funderar på chinos, randig body under och big kofta. Men sen ska man juhe inte lita på det svenska vädret så jag vet faktiskt inte. Får se om det gick bättre för Kicki idag än när jag skulle säga upp meij.

Funderade häromdan på om man kanske skulle ta och sluta röka trots allt. Tänkte ett litet tag och skrattade sedan lite lagom högt åt meij själv..

Gud nu ska jag klä på meij, kolla om vi har mer glass, och åka in till stan. Finkamma Vero Moda och se om det varkligen inte finns ngt man ens kan ha att sova i. Allt kan juhe inte se rabiesangripet ut menar jag..

Haha,, ojojoj nu ringde Cilla med och jag vet inte vad jag har gett meij in på. Nu ska jag tydligen vara med på deras projektarbete med. Ehh, ngn i Gullhår som vill joina? Finns en ledig plats.. Haha, ja jag ska i alla fall tävla mot amatörer och se vem som är den bästa frisören. Låter skitkul, men tänk så är denna amatören värsta wonderman och vinner. Fan det hade juhe inte varit lite surt eller så..

Fan NU ska jag upp!


crazy

Nämnde jag att jag har haft de mest bisarra drömmar och visioner på sistonde? Inte, nehe då får jag väl göra det för att fylla ut sidan lite.. Som häromdagen när jag och Majsan åkte buss, då fick jag en inre syn av att mitt finger var avhugget och jag åt upp det, lixom bara svalde det, det slank ner lätt som en plätt. Efteråt blev jag grymt äcklad och fattar fortfarande inte hur man helt plötsligt kan känna ett behov utav att käka upp sitt egna finger..

Sen bvar det en annan gång för bara ett par dar sedan, jag tror jag sovit hos Kicki för när jag vaknade så hade jag haft världens konstigaste drömmar. Jagg hade drömt om grädde, sån på "flaska" som man sprutar ut, och kolasås. Då hade jag på ngt vänster sprutat det i munnen och svalt.. Haha, jag vet att det låter helt wakko och det  var det med.

Men nu ska jag i alla fall kolla på What a Girl Want och kränga glass och hallon till det! :D

Godmorgon? Grädde och kolasås? Svamp?

Fifan vad underbart att vara ledig, ligger i sängen och kollar på en crappy film med Jennifer Aniston. Rockstar tror jag den heter. Känner att jag inte skrivit på ett rätt bra tag så..

Lördags; Jobbade, underbar dag jag fick stå i 1an och  jag jobbade bara 5 timmar, kunde det bli bättre typ?! Haha jo det kunde det, med lite alkohol i kroppen. Kicki och Dennis kom efter jobbet, dom käkade och sen åkte vi hem till Kicki och började förkröka med razz och sprite. Ölspel på 2, sen joinade Robin och i levlade upp oss till 3 pers ist. Efter ett tag körde Patrik oss till Olle där Erika och Mattias uppenbarade seij. Vi gick vidare till Carro där hon, Dior, Annika och Sofia redan var. Hängde där ett tag sen blev det taxi in till staden, hej vi är 10 pers som blev 5 när taxin uppenbarade seij och dom andra kmr om 4 min,, lovar! Blev KebabKungen inne i staden och takeaway till sängen hemma hos Kicki-bah.




Söndags; Vaknade ngn gång när Fia gick, somnade om, tog en timme innan Kicki fick in meij i duschen. Påklädd och lite smink sen var man på toppet igen. Raka vägen till Klåpatra,, oh gud vad goda dom pizorna är, vi är stammisar och har värsta egna bordet och allt. När pizzan var slut var det dags för efterrätten så då väntade konditori Regnbågen där vi chillade med alla andra pensionärer. Kanongott och tårtan bara slank ner, god damn it woman! Tillbaka till Kicki-bahs lägenhet för att checka Lilla Sjöjungfrun, sorligt i slutet och lipsillen började gråta ;). Lite töntig afrodans och kuddkrig sen bar det av för att shoppa lite toapapper. Sånna nymodigheter ojojoj, den som kom på toapappret borde få nobellproset eller ngt. Tillbaka till das lägenhet för mer kuddkrig och Kicki tuttaldissade min plan om hur vi skulle ta över världen, kallade meij ond och saker! Patrik lagade risotto och vi gjorde kladdkaka, hmm, Olle uppenbarade seij med, kollade på och åt av den.. Haha, men men den var skitgod aight!  Sen satte Kicki på världens äckligaste film. Kineser och virus och rabies och hundar, präster och små pojkar. Fifan vad den var creepy! Bussen hem och somnade som ett svin.


Måndag; Jo men det är idag det juhe och jag ligger fortfarande och kollar på filmen, har ännu inte förstått om det är gn handling eller inte.. Har i alla fall bunkrat upp med en massa filmer och tänkte inte lämna sängen på ett jävligt bra tag i alla fall. Sen blir det väl en tur in till stan, måste verkligern klacka om mina skor snart. Och Kicki, dina underbara jeans som blev mina underbara jeans har det bra hemma i min garderob :D




Nu ska jag ägna meij helhjärtat åt lite seriös chillning så cya

*hälsar till Majsert i Norge osså*

2008

Januari - Började andra terminen i 2:an, umgicks fortfarande med Jocke + Spet gänget. Åkte till gbg med Amanda, Erica hade tjejkväll. Åkte till gbg med Majs, jobbade en massa och fikade på Morfars's efter jobbet med Majsan varje dag i en vecka.

Februari - Tränade rätt intensivt ett tag men kom på vf jag slutat sist, det är inget för meij. Malins kompis 18-års fest på Fina Laxen, Emma hade tjejkväll, jobbade en massa på sportlovet och blev förälskad i Sweeny Todd efter biobesök med Majsan. Mamma och pappa åkte till Egypten och jag hade lite gettogether.

Mars - Jag fyllde 17, hade lite tjejkväll och fick en rosa fågel som döptes till Mattias. Mallan Ballan fyllde 18 och jag gick till käftis. Besökte IKEA och DK, Amanda hade en inneboende, Jimmy från Timrå. Jobbade en massa på påsklovet och annars med.

April - Första APUn, spenderade 2 veckor på Salong Frisyren. AmandaD hade tjejkväll, Cici fyllde 20. Hade sista passet i gymnastiken innan jag gav upp för gott. Jobbade såklart en massa..

Maj - Värdinna för konstliv på Lilla böslid. Åkte till Rhodos med Mallan och Majsan, underbra underbar resa. Kicki hade maskerad, jag var djävul och fortfarande blå/grå/lila i håret. Köpte ny mobil. Glömde kanske nämna att jag jobbade en del.

Juni - Första egen hårvård, efter misslyckade slingor blev jag lycklig brunett igen. Sommarlov, Dior hade ferre, bosatte meij lite hos Jessika och mkt hos Majsan. Mysbyx-midsommar hos Majsan. Jobbade skift med Maja och Dennis, massa fest, discodansing och Sex and the City plus att jag kom in på Moon

Juli - Åkte till Ullared med fettorna, Cici flyttade till Sthlm, Rix Fm festivalen. Kladdis och vin hos Bella efter hennes sista stängning, jobbade mer än mkt. I didn't hit Nemo.

Augusti - Emelie hade inflyttningsferre i numera rosa lägenheten. Jag och Majsan börjar utb till handledare. Mallan hade kanonkul fest med biltaks-åkning och nakenspringning utomhus. B&B och Harrys med dom som sålde bästa timmen och fick Lizette i min ägo.

September - Slutade röka, började röka. Kräftskivor och jorden skulle gå under, Jäger-Mackan fyllde 20 och Majsan 18. Middag med jobbet på Fridolfs, fick kamera bio och pizza (?). Åkte på världens roligaste sup och släng-resa med Majsan till Magaluf.

Oktober - Gick på dragshow och modevisning med Dennis. Andra APUn och spenderade denna gång 3 veckor på Frisyren. Förlängde Pillans hår, Dempa hade kändis-maskerad. Dennis fyllde 21 och en massa jobb på höstlovet.

November - Skolfoto och Halloween-party hos Dior. Söp till det på jobbet och fick VG på premanentrullning. Förlängde Majsans Barbro och hade utskällningssamtal. Massa mys på filmkvällar. Hände väl att jag jobbade med..

December - Fick Dolly insatt *happy*, julfrulle m jobbet. Fler film och vinkvällar. Färgade håret, jullov = jobb. Firade jul i Prag med massa shopping. Nyår med Majsan, Kicki, Dennis, Karro och Carro.



Tack alla för detta underbara året!

Nyår

Självklart så jobbade jag på nyår, slutade 5 och det var no way att jag skulle hinna hem, fixa meij och sen tillbaka till stan, så Dennis ställde upp med dusch och spegel. Han fixade mitt hår med, fake eyelashes och hela tjofadderittan hade man med..

Underbara Majsert hemma hos Kicki-bah, börjar så smått bli på lyset, på kanelen, på ketchupen, på senapen, på styret, in i dimman.. Kärt barn har många namn.

Platttången blev välanvänd och 5 kilo hårspray senare blev resultatet ngt i den här stilen.. Haha, sen kan man juhe senare disskutera vem som var snyggast under kvällen..

Tolvslaget spenderades på stora torg eller språngmarsch ditåt med underbara, var lite blurrigt med tiden. Europa och tjuren, poliser och pinsamma Dennis och Majsert. Skitgott med snittsiga rostade mackor, skumma tomtar med filladelfiaost och mmmm..

RSS 2.0