FAIL

Haha,, fan va fail att jag tattuerat in ett inkorrekt peacetecken på fingret xD. Varför blir jag inte föörvånad?

Happyness is just around the corner

Fyfan vad helvetes jävla fucking kuktrött jag är, det är nästan så att man ser att löken blommar i asfalten och rosa elefanter börjar hoppa mellan fluffiga moln.

Jag fjäskade lite för pappa innan, att vi ska ut och köra bil. Det va ganska kul när man kom in i det.. Har redan börjat planera hur min lilla första skabbiga bil ska pimpas upp, roadtrips och drive thrues på det tack!

Kanske blir ett par natzi-boots för meij idag, va inne och kollade på din sko innan med erika, hittade ett par, men de va skitfula så jag hoppade att dra kortet där.. Faktiskt.

Sen blir det nästan helt bombsäkert Kalmar i helgen, utgång och lite shopping (inte för att jag tror att det finns så hemskt mkt att erbjuda men man tar väl vad man haver).

Som en liten parantes vill jag bara tillägga att jag verkligen älskar spotyify, varenda människa (med eller utan dator) på denna jord borde skaffa detta underbara program.

Jag måste sova, duscha, städa och gå ut och gå.. Jag har bestämt att om jag hinner med allt detta innan jag går till skolan imonn så blir klättrar jag ett steg högre upp på lycklighetsstegen. Höhö.

Som ni kanske märker så är jag helt väck, no clue. Inte alla kossorna i hagen, men det ska vi nog kunna fixa kan jag tänka meij..

Nu skriker mamma om kaffe så jag får allt ta och pallra meij ut till köket och sörpla i meij råttgiftet (fast mammas kaffe brukar smaka riktigt bra).

no other way, no day but today




peace

jag har inte problem med alkoholen, jag har problem med verkligheten

Sitter hemma hos kikci och halsar burn, vilken är den näst näst godaste energidrycken (efter dom nya x-ray) ever! Försöker få lite energi och bli pepp och kompetent till att stava rätt.

Mådde värre än piss imorse så sjukanmälde meij från sallen. Efter en timme eller två (och några liter kaffe senare) mådde jag prima som vanligt igen. Ändå har jag inte gjort mer än att rulla tummarna i soffan framför tv:n hela dagen. Vart ute en runda och cuttade gräset i trädgården med (värt en liten aplåd åtminstånde..), har faktiskt betalt mina räkningar med, yeyyah!

Så nu vart det party, förkrök hos melle-pelle och sen ska la alla vidare till underbar.. Men jag känner att den skiten inte är ngt för meij just ikväll. Ska jobba satan imonn, närmare 15 timmar räknade jag och min överintelligenta homeboy (kicki, ja..) ut.. Upp till Ullared och börja 10 där, till jag vet inte när och sen stäng i Hstad.. Yeymf, pengar rullar in som vanligt. Överraskande lön idag och extra många skor i London..

Nu ska jag se hur det går för Kicki och se om hon blir redo för vårt mästerskap i fysiska och psykiska färdigheter ngngång.. Wish me good luck.. :D

moving on to brighter times

Fan va vädret är trist, det e ju värsta inbjudan till att man ska försova seij, vem vet inte att man ska ligga i sängen framför en film med kladdkaka i käften när det är grått väder lixom?! Jag vet i alla fall..

Jag vill shoppa fina kläder och ett nytt liv.

No insperation, no vacation, no celebration.


nämnde jag att..

.. jag verkligen HATAR när folk blinkar med ena ögat. Det är det äckligaste, sliskigaste, snuskigaste jag vet och ryser varje gång ngn får för seij att göra det. Tror man att det är gulligt?, flirtigt?, ett bevis på mänskliga gener? Nej jag skulle inte tro det. Så varför i helvet håller man på att äckla seij med ryckningar i ena ögat? vafan, e du trött så blunda med BÅDA ögonen, har du fått ngt i ögat så finns det ngt som heter finger. Och det är till för att gnugga seij i ögat när man just fått ngt i ögat. Skärpning folk!

.. jag somnade på bussen hem i fredags natt. Det var en väldigt hemsk och traumatisk upplevelse när jag vaknade upp och märkte att jag va lite sent ute. Jag sprang fram till chaffisen och gapade om att han skulle släppa av meij. Han sa snällt att han unde släppa av meij på vägen tillbaka, från Hylte) nej tack jag kunde gå tänkte jag. Väldigt smart, fick gå från moaslätten(?) till åled barfota kl 3 i fredags natt. En skön liten promenix..

090918

Godmorgon, Godmorgon!
Idag blire sallen för hela slanten, jag har dock inte med meij mitt klippset för det ligger långt borta i tjottaheiti hos josse men men. Skulle juhe inte fått så himla stor användning av det ändå.. Funderade på att sjukanmäla meij för jag varken orkar, vill eller har lust, men kom på att jag har Pernilla på facebook, och det blir party ikväll, och när det är party så kommer det kmma upp bilder. Så är det bara. Jag har börjat tänka som att alla beter seij som Petra, alla kan få reda på det mesta om dom vill. Börjar hata facebook och blogg mer och mer. Är nog dock inte redo att släppa taget rikitgt än..

Så det är bara att bita ihop, sätta på seij ngt snyggt, nicka och le. Precis som en vanlig dag. Det blir hemma hoc Ida, Lippe och Lilia ikväll, fan på tdn att vi har en klassfest (trots att typ bara 5 kunde komma), efter 2 år utan ngn som helst sammanhållning tar vi och ändrar på det när vi har lite mer än en termin kvar.. Smart.. Anyway, lite osäker på hur jag ska ha håret, men annars är allt fixat och klart.

Ursäkta, men vill ngn ge meij ngt hårt jag kan slå i huvudet på kattjävlen som bor under samma tak som jag?? Belsebub har legat i MIN säng hela natten, och sakta men säkert har han vandrat seij närmre och närmre meij. Väldigt obehagligt, hade varit mkt lättare om man hade kunnat kommuniserat med de små idioterna. Om allt han ville ha vart lite värme, så hade han bara kunnat säga det och jag hade kastat in honom i en brasa. Om allt han vill ha vart en mjuk säng att sova i så hade få en skabbig kudde att sova på för han hör fan inte hemma hos meij(Påminnelse till imonn; låta kattjävlen sova ute..).

NU ska jag chilla qp-grillen och läsa nya cosmo, haj haj!


burger queen, young and sweet, only 18..

haj haj!
Sjukanmälde meij från skola, skulle nog ha fixat och donat med arbeten och inhandling från mirage.. Men jag strejkar! Riktigt jävla fetingstrejkar. Dushade, klädde på miej drog in till stan för en chai och skitsnack. Sprang på Josse, Nicole och Dencho på e-house och ringde in kicki ist, sen uppenbarade seij anna med. Hipp som happ och haj haj.. Majsan ringde och fan måste ringa henne igen.. Åkte till jobbet för käk och såklart jobb då.. Fan jag orkar verkligen inte berätta nu, och jag vet att ingen ändå vill läsa så vi skippar la det.. Jag e pepp på livet (försöker intala meij själv det), Jag är pepp på livet. Jag ska supa bort alla (då menar jag verkligen alla) mina bekymmer hela helgen igenom.. Jatack tack tack!

Fitta på alla jävla skitsofrena iqbefriade idoiter som begiftar mitt liv och min närvaro. 3 skott i skallen borde jag få. Riktigt jävla hårt och intensivt, oväntat och direkt Tveka inte, fyfan never back down, lixom asså typ..

Känner meij riktigt jävla övertrött, vill bara gå i ide resten av året. Väck meij lagom till snön smälter så är jag på G igen..


natrual born bitterfitta

Shit, fuck, piss, count ja, osv.. Jag e jue inte vad man kallar nykter för tillfället, men det ska nog bli bättre framåt morgonen.. Efter ,ånga om och men så har jag bestämt meij för att vara en man och stå upp för meij själv och pallra mitt feta arsle till skolan imonn. Sådetså!

Måste bara säga jävla fucking fitta, så jävla omoget och ologiskt av deij. Jag fattar inte vf du kmr och anklagar meij för en massa grejor när jag inte ens står bakom ngt av det, och det vet du.. Tänk efter innan du skickar iväg ett sms eller öppnar munnen för det sårar mer än du tror, och vi vet mer än du tror, oplanerat my ass.

Tack för ikväll och inatt och föralltid, är så himla glad att jag har deij, vad skulle jag gjort annars? Jag hade fan suttit i ett mörkt hörn och cuttat meij dagarna i ända, eller ännu värre så kanske jag hade umgåtts med fula och efterblivna sk kompisar. Du och jag mot världen, Kicki.

Kvällen har inte varit den bästa i mitt liv och jag har upplevt en del traumatiska bilder som är ganska svåra att radera från hornhinnan.. Men jag ska göra mitt bästa.. Började hos Kicki, varade inte länge där, utan vidare till Sabina där det va coktailparty, det sög värsta negerballen så vi försökte supa bort tristessen, det enda vi söp bort va spriten. Haha, nej men det funkade med ett stycke Emma, ett stycke Kicki och ett stycke Jessica så blev det hela mkt roligare. Drog vidare till mico där krille befann seij. Lisa + 1 uppenbarade seij och Dino + 2 + Morgan (på riktigt). Inte så jävla mkt att hurra för där heller, höhö.. Ringde mamsi som uppenbarade seij i den lilla blå och körde miej hem..


so yesterday

Igår hade vi frt och det försov jag meij ju så hemskt till (jag vt, jag är en dåålig människa xD), tvunget att stanna på lunchen och en litementorssamtal, bestämde typ vad vi skulle ha för tema på skolfotot och sen vart det klart. Klockan vart då 32 och jag bara hell to the mother fucking yeah, min buss går 35, så om jag springer så hinner jag. Kubbade genom halva stan och kom fram 36. Tror ni inte det stod att bussjävlen gick 32 då? Ibland blir man ju seriöst ledsen.

Ringde Kicki och tvingade med henne på en promenix , på vägbortom kattegatt kom vi på att min buss då gick om 15, tempo igen. Kom på att det va no way att jag skulle hinna med den så jag drog meij mot mirage ist och köpte shampo och inpackning för brunt hår (than god for faktura), började sedan långsamt vandra bort mot bussen tredje gången gilt. Skulle få vänt i hela 20 min, men då, som från ingenstans så dök min buss upp, den rätta (det går säkert en då, det e bara jag som har noll koll som vanligt) och jag tog den.

Hann vara hemma i ca 10 min sen vart det upp på cyklen och iväg till jobbet. Det va en hemsk 40 minuters färd. Jag höll på att orsaka en seriekrock nere i Åled när jag körde ut utan att kolla så att det inte kom några bilar först, det kom bilar.. Sen svalde jag minst 4 små flugor (ingen sådär exotisk smakexplossion i munnen man skulle vilja återuppleva varje dag precis), jävligt glad för att jag hade solisar på meij annars hade jag fått 15 flugor i ögonen. Sen jobbade jag till 21. Mer spännande än så va inte min gårdag..

Idag blire psyk i skolan, lunch, träffa Kicki, hem och slinga min granne (inget jag ser fram emot, men tackar man ja till att göra ngt så känns det som om man får göra det med..) Sen blire tempo in till staden igen för coktailparty på ab med lite jobbpeople. Najs najs.


palla

shajse, nu har jag försovit meij liite..
Kanske ska ta och börja gå upp när klockan ringer trorts allt..
Det kan jag börja med imonn, kanske..

I confess, I'm obsessed.


so fab darling

Jag och Amanda jobbar på vår nya image som kmr vara en liten mix mellan pretto och Kenny starfighter, vi är bara såå indi darling! Gumman och jag var ute och filosoferade över livet och dess olika sideffekter i över 2 timmar i sköna åled idag. Vi träffade på jävligt aggressiva svanar (väldigt fina dock) nere vid torsjön, vi kubbade därifrån fort som fan när dom började väsa åt oss.. Linus sa att dom tydligen kunde vara väldigt elaka.. Så vi vandrade vidare, bland skogssniglar och vildhästar, genom skog och sinnesförvirring, njutning av gratis äpplen och fallna löv. Haha nu får jag sluta. Men det blev en rejäl runda iaf.

Fick lektion i vad indi verkligen är och en liten uppdatering i pretto. Det var tydligen ett väldigt känsligt ämne att indipoparna kallade seij för indipopare eftersom alla indipopae ser ut som alla andra indipopare och då är det omöjligt att dom är indipopare. Sen hade vi nirvana som är ett av de första emobanden som skrev emotionella låtar och buhu, jag kmr inte ens ihåg vad vi snackade om och kom fram till, men vi va iaf uppe vid skolan då. Om ngn skulle vilja övertassera intressecellerna i hjärnan menar jag, så kan man ju skriva upp det i sitt lilla mintgröna luddiga anteckningsblock.

Om någon är sugen på äpplen men inte vill köpa och inte vill palla så finns det gröna äpplen i en box vid rondellen i Åled. Dom är gratis, för det står en skylt jämte som det står varsågod på. Jag tog 2. Men det va lite svarta prickar och skönhetsfläckar på dom, men det är absolut inget att vara det minsta rädd för. Antingen så kan man blunda när man biter i äpplet och skita i att man antagligen tuggar på maskhål. Eller så kan man bita bort dom och spotta ut dom på gatan. Jag och systern min körde fullt ös på alternativ nr 2. Äpplerna va iaf goda, så jag ger dom 4 av 5 toasters.

Imonn ska jag ha frt som börjar 8.15 (snälla skjut meij i benet så jag har ngt att skylla på när jag kmr försent), efter det blire lunch och sen väntar ett spännande mentorssamtal. Antar att vi kmr snacka om det givna ämnet London (känns lite onödigt dock eftersom resan redan är bokad tack vare Zarah). Men det blir väl alltid ngt att se fram emot när hela fr3 är samlade i samma rum. Drama Drama.




Älskar deij till solen och till månen och tusen gånger om. Du kommer alltid ha en alldeles speciell plats i mitt dunderfluffigga space och palats. Jag blir lycklig av att bara tänka på deij darling.

everyone I know goes away in te end



Mohaha, slapp cykla, telefoni finns det ngt som heter nu för tdn, så jag använde meij utav denna underbara uppfinning och ringde och fick mina tider, yey mother sucker fucker! tror jag vet vad jag vill tattuera med, ska rådgöra lite med Kicki först bara..

you light up my night

Kul att den första och den enda lektionen jag hade idag vart inställd, kan man inte meddela eleverna som ska ha läraren om läraren e sjuk lixom. Drog tom med meij datorn till skolan dagen till ära, men vad fick man för det? Jo, åka hem igen. Däckade framför tvn ngn timme, klippt min syster och käkat äpelsmulpaj, det e vad jag har gjort idag kära bloggen. Haha, nej men helt onödigt vart det ju inte att åka in till stan, för jag lunchade med min underbara farmor, god kinamat där tack, jatack. Hann med en frappe på asshouse med Emma oxå, kikade in på bikbok och jag har paxat den vita håliga stickade koftan till den 25, nu vet ni det!

Ska ta en tur på cyklen in till stan och bort till rotorp, picka up josse och vidare till bk. Nu ska jag fan slickaröv as hell så jag får mina jävla tider för denna veckan. Jag vill pimpa min cykel, en cruser hade ju inte vart helt fel, en vit, rosa, lila eller svart. Med korg på styret och reflexer och lyse. Eller så tar jag bara och pimpar min nuvarande.. Får se vad man kan göra åt saken, inte så hemskt mkt tror jag för den ser ju ut som värsta hej kom och hjälp meij,.



Nope nu ska jag byta om till fula mjukisbyxer och en alldeles för stor tröja, chillsillidill.

kan det bli bättre?



Jag kärlekar dessa låtarna.

godmorgon godmorgon

Sovit gott? Det har jag, inte blivit slickad i ansiktet av en 40+ tant och inte messat upp näsan inatt så det har varit en underbar natt! Vaknade av mess från farmor som tydligen inte fått svar om när vi skulle träffas idag, JAG HAR SKICKAT! jävla skitmobil. Jag vill ha en nokia n97, men har inte bestämt meij för om jag vill ha den i vit eller svart än. Vit lutar det nog mer åt, folk kan ju tro att jag är smygemo om jag dyker upp med en svart mobil lixom..

Pappa kom in med en bok till meij igår, den hette "äntligen icke-rökare) den ska tydligen vara jättebre om man vill sluta röka, man ska inte få abstinensbesvär, gå upp i vikt eller få några bieffekter alls! Det låter ju bäst. Synd bara att jag redan slutat röka och tänker fortsätta på det spåret..

Sitter all alone i min säng och försöker peppa till det med en äppelknyckarjazz, kanske man ska festa till det med lite kaffe? Skulle jag behöva, hey walking zombie.

Ingen aning om hur jag jobbar heller, tänkte svänga inom jobbet efter skolan och ragga lite tider av Dino, hoppas han e givmild denna veckan, haha.

Kom hit, kom gärna, men kom inte på mattan (haha, tottalsnott av Kicki och Dino, men det vet juhe ínte dom om..)

hejdå jessica

Tror du seriöst att du kan kalla deij min syster?
Tror du att du förtjänar det?
Tror du att du beter deij som det?
Tror du att jag verkligen, efter allt du gjort, vill vara din syster?
Tror du att du är min syster??

Tänk om, snälla..

Jag vill se deij så lite som möjligt för jag avskyr deij mer än det mesta. Det existerar faktiskt fler personer än deij på denna jord och jag hoppas att du ngn gång i framtiden inser att du inte kan bete deij som du gör, som du alltid gjort för då kmr du inte ha ngn kvar. Allt måste vara på dina villkor och enligt dina regler, när det passar deij, så att det gynnar deij. Snattare, svikare, tivollihora, kärt barn har många namn, men vems barn är du? Inte min pappas iaf, det har du ju gjort klart för oss.

Om du på riktigt tror att jag hatar deij på grund av att du färgade håret rosa och blått, för hur du klär deij och hur du ser ut så har du ju lixom inte alla kossorna i hagen, hissen har nog inte gått hela vägen upp. Tycker du i så fall inte att det är väldigt konsigt att jag älskade Amanda, jag va stolt över henne och ville umgås med henne oavsett hur hon såg och ser ut, kanske problemet ligger hos deij? Inte vet jag..

Men snälla lilla gumman, tänk efter om du trodde att allt skulle bli som innan. Varje steg man tar i livet förändrar ens framtid och du har tagit lite för många snesteg för att vi ska ha en framtid överhuvudtaget. Var snäll att inte använda Amanda som mellanhand för jag vill inte veta det du hade tänkt säga ändå. Du får säkert ett långt och lyckligt liv (inte för att det är min högsta önskan) men jag kommer inte vara den minsta del av det.

Sisådär, hoppas du läste och smakade på varje ord för där har du din jävla förklaring till varför jag inte tål deij.

I can't explain

Idag ha vart den chillaste dagen på år och dar and I líke it. Vaknade av den jävla mobiljävlen, men blev lycklig som få när jag såg att det va Kicki. Upp och dusha och städa en sväng. Sen vart det dags att möta Kicki vid bussen och orientera henne genom åled. Drack lite kaffe (slapp tom att brygga det själv!) och filosoferade om livet. Sen va det då dags att dra på fixarhandskarna och ställa meij och baka värsta kladdkakan (jag som hade förväntat meij att Kicki skulle leverera scones till meij bara sådär, men icke sa nicke..). Krångel med ugnen som inte ville bli varm (kände väl att jag och Kicki redan va så heta att det räckte) så jag tog saken i egna händer och slängde in den i micron. Inget började brinna och det smakad inte skit så jag vill säga att jag lyckades jävligt bra denna gången.

Sen blev det Mean Girls som jag somnade till (surprise),vaknade lagom till den va slut och missade hela denna underbara film. Up up and away till bussen och in till staden osminkad i myskläder (det va en syn kan jag lova höhö). Satte oss i våldtäcktsparken ett slag och ringde in Majsert och Mika, svulla på Klåpatra (vart annars?) snackade skit och gamla minnen. Vidare till b&b där jag blev spöad i bowling av alla fritidssysslor. Jävla aggresiva fåglar som va tvungna att ta banan precis jämte oss, hoppas dom led när jag fes s det stank (för det gjorde vi).. Jag kom då på sista plats, kicki i mitten och proffset Mika vann..

Skulle ta bussen hem igen, men det va tydligen söndag och på söndagar så går bussen till skogen jävligt sällan och det fick jag lära meij the hard way ikväll. Men sen fick jag ett smartmoment och kom på att jag hade min cykel på norra station. Fick då välja mellan alternativ A; sitta och vänta på bussen utan musik eller ett piss att göra i en timma eller alterntiv B; sätta meij på cyklen och trampa bort pizzan hem som tar typ 3 kvart. Hmm svårt val, men jag tog faktiskt cyklen, hört att man botar träningsverk med mer träniong så jag hoppas verkligen det stämmer nu..

La meij i bäddsoffan med datorn i knät och har inte flyttat på miej sen dess.. Ska luncha med min farmor imonn innan skolan, najsigt värre, japp japp.

Fyfan vad jag såg smart ut i fredags!


fyfan

Dags att börja skicka julkort och DU kan inte förvänta deij ett..

brudgum sökes

Bröllopsplaner; Själva cermonin ska ske på ett flygplan eller i en hellikopter där du, jag, prästen, piloten och en kameraman kmr befinna oss uppe i luften. Tager du denna, tager du denna, jaja och kyssa bruden, sen slänger vi oss ut (med fallskärmar på of course, säkerhet kmr alltid först som ni vet) genom dörren och ut i luften. När fallskärmen sen väcklas ut så står det "just married" på den.

Allt detta filmas av kametramannen och visas på en storbildstv nere på marken för hela släkten och alla (nästan) vänner som är samlade vid långbord och buffé (scones och kladdkaka är ett måste, man får ju ha lite att välja på här i livet) och dansgolv ute i det fria. Så dimper du och jag ner mitt på dansgolvet och dansar den jävla valsen.

Bröllopsnatten spenderas på en strand runt en brasa med allsång och pårökta kamrater.

Låter detta som ngt för deij?? hör av deij till meij!!

FÖRST TILL KVARN


it's a beautiful day



Idag blir det en jävligt lång men förhoppningsvis helt jävla fucking underbar dag. Ska till sallen nu under dagen, klippa mamma, silvershampo på josse och klippa nicole. Tänkte ta jävligt lång tid på meij och leverera utmärkt service till mina vänner och kunder för jag varken orkar, vill eller har ngn som jävla lust alls att sopa hår åt 50åriga frisörbitches. NoNoNo..

Sen blire göra seij iordning med josse till kvällen och preparty hos mico och dencho (stackarna, deras lägenhet har börjat likna och fungera som värsta fritidsgården). Sen blire ut, the corner satsar jag på, eller penny lane som dino och min mamma hade sagt.. Kanske en liten svängom 3hjärtan med.

Sen ska jag jobba 10 imonn så det blir inte riktigt stenhårt ikväll, andra puckar imonnkväll när vi firar Lisa som fyllde myndig igår. Helvete vad skulle hon kunna tänkas önska seij?? '

Nu känner jag att jag måste hinna chilla på hög nivå innan det blir skrik och panik här..

Haj haj!

helvete

fan kicki, jag måste ha mitt klippset som e hos deij!

näsa på tv


it's not so tragic if I don't look dumb


shipp shipp

Har precis kommit hem från jobbet, illrade meij från 1an till 2an, chillade 1an till 2an och fram och tillbaka och chillade lite mer..

Hade verkligen bestämt meij för att jag skulle baka scones, sätta igång en film och bara mysa framför tvn resten av dagen när jag slutat skolan vid 11. Ist så sket jag i sconsen när jag sett det långa receptet, somnade i soffan och blev inringd till jobbet. Låter som en vanlig dag.

Snart är det London och fyfan vad jag längtar, shopping, shopping och åter en jävla massa shopping, tror jag ska växla in hela lönen, minst och lite till. Och gud jag vill dit nu!

Påminnelse till meij själv:
leta upp mobilbatteriet och fjärrluckan
duscha
köpa present till Lisa

Nu ska jag sova så det ryker om det!
HAj Haj

utflytt

Hittade bilder från utflyttningfesten och tänkte att jag kunde slänga upp dom när jag ändå håller på..


fuck this big fat ugly world

I HAVE A DREAM

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me


kicki 22

Här kmr bilderna från i helgen när vi firade allas våran älskade Cristina Eva Andersson som fyllde hela 22 år i onsdags..



Bang Bang, We're Beautiful And Dirty Rich

anus gristian

Häjsan Häjsan.

Nu har jag jobbat och det blir bara roligare och roligare att gå till jobbet, lite stressigt på slutet med kassan, men det löste seij. Skola vart det innan med och jag har då inte haft ngn flyt idag om man säger så. Började redan imorse när jag kladdade ner och förhstörde och tappade bort. Sen vart det första fotolektionen och gud va spänannde haha. Tog en massa bilder i studion, skulle lägga över alla dessa in på datorn, men jag (som är så jävla smart och kmr med så himla brighta ideér) tänkte att vi vart tvugna att radera alla bilderna så att den som har kameran efter oss inte kan kolla på alla bilderna.. Så Erika kopierade och när ändå alla bilderna vart markerade så deletade jag. Men sen gick det juhe då inte att klistra in bilderna i mappen, för då fanns det juhe inga bilder att kopiera, för dom hade jag tagit bort. Jag kan ju säga med stor säkerhet att jag inte va älskad av Erika, Emma och Hampus. Vi fick snällt gå tillbaka och ta nya.

Sen på bussen så vart det asäckligt, det va en tant, eller i 40årsålderna kanske. Som satt mittemot meij, glodde som fan på sin mobil venne om hon försökte list ut hur man låste upp den eller om den va igång men framåt gick det då inte. Skabbig som fan va hon med, jeansshorts, fula gympadojjor, en gammal avdankad skinnjacka, en gratis/reklam tshirt och en ful klippning. Som pricken över i så hade hon med seij en hund, och det vart inte den söta lilla lurviga saken, nej utan det va en stor ful, aggresiv stinkande jagvetintevad. Det va hemskt att kolla på så jag vart tvungen att skriva ner allt det och skicka till Kicki för annars hade jag inte kunnat låta bli att glo som fan på henne.

Förbannad är jag med, nu när jag äntligen fått tag på en dator och ha mina bilder som jag ska lägga upp på fejjan så går det inte att logga in. Är inte det min vanliga tur så säg. Haha kankse karma om det nu finns. Annars är det bara gud som vill fucka med meij igen. Jag vill ju gå in på facebook. Buhu.

lalala

ska vi skriva poesi och fläta varandras benhår?

Tjululu!

Är typ tröttare än ever nu känns det som, salongen och sen stängning igår. Skola och salongen idag. Shot me (höhöh),.

Har typ gjort ngt nu så det är apstor text, men jag orkar inte engagera meij i hur man får bort det så jag skiter helt enkelt i det.

Imonn så fyller underbaraste Kikci år, och jag har ännu ingen aning im vad fan jag ska köpa. En bil kanske? En exotisk ö i medelhavet? Eller en illaluktande strumpa.. Livet är inte alltid lätt.

Jag vill tattuera meij, blev så jäkla sugen när fittonen kom nytattuerad till skolan idag. Det va btw ngt av den äckligaste maten jag käkat ngnsin i skolan idag, ville bara ha det sagt.

Nu blir det film med mamma och kanske en kvällpromenad..

Todelu.


RSS 2.0