fan va grym jag är

Helvete vad dagen igår gick bra asså. Vaknade relativit tidigt till skillnad från den resterande familjen så fick vänta ett slag innan de hade orkat hasa sej upp ur sängen. Körde in till stan och första stoppet va att växla pengar (4 dagar kvar :D). Sen vidare till körskolan oh fixade både det ena och det andra, körde och klippte Meta och det blev en fika där också. In till stan igen och ha 70 min körlektion. Träffade Amanda efter det och fixade lite till underbara Erica som fylle gammalt igår. Off to gymmet och körde 2 timmar, belönade mej med en solstund efter det. Tog bussen hem oh pluggade teori.

Jag är grym!

Idag blir det skola, träna, jobba.

Jag har skoskav :S

Avatar blowed

Avatar som vi såg på 3D-bio igår sög åsnesnabel. Löjlig, töntig, kul, hade kunnat klassats som en komedi för att den va så jävla B, sen e jag ju inget fantasy fan, spyr på både Harry Trotter och Sagan Om Ingen.. Annars va det en helt okej dag, skulle upp tidigt, sola och in till gbg. Det blev uppe med tuppen vid halv 1, frukost, sola och sen vid 3 in till gbg. Shoppade lite, åt sushi, drack shai och cider i väntan på bion.

I söndags hände inget speciellt, sov i alingsås så vaknade, käkade och åkte tillbaka var väl i princip vad dagen bestod av..

Lördagen va ganska soft den med, efter att till slut kommit fram efter ca 4 timmar tåg och väntan. Köpte orkide och pizza som bra första intryck till Nadja, vet inte om det hjälpe ngt, men hon verkade bli glad iaf.. Sen träffade vi en av hans gamla kompisar och satte oss på en resturang som det tydligen va lite drag på på helgerna, jävla bönder som diggade till Hobba Hobba Zut Zut och klädde sej som om dom kom från 1900-kallt ngngång vart det som kom. Det hade säkert funkat 3 cider och några shotts senare, men så långt hann vi inte komma. Åkte till alingsås och träffade 3 jättetrevliga, helt crazy killar (sas det), som satt och spelade fifa. Det va ganska tråkigt och jag va jättetrött.

Det va i alla fall kul att komma bort från hstad och bara ta det lugnt.



(Ursäkta den pinsamt usla bildkvaliteten och det äckligt ostädade rummet) Dom 3 första köpte jag i gbg (hm, rut m.fl.) och den sista fick hänga med för jag älskar den så jävla mkt. Och alla dessa 4 tröjorna blir ännu snyggare med en bränna, mums!

Orkade mej upp ur sängen i orse, men det va väl allt. Bestämde att det va värt att missa lite värdefull skoltid för att få stanna hemma och chilla. Ska in och träna med snyggaste Amanda sen så laddar upp med frukt, glass (mest glass :D) och jos nu.

Beach 10, one week away.

färdig

Färdigäten
Färdigdushad
Färdigkammad
Färdigplattad
Färdigsminkad
Färdigklädd
Färdigstädad
Färdigpackad
Färdigsurfad
Färdigladdad
Färdig..
Färdig.
Färdig

Nu ska jag bara dricka upp mina 5 beräknade koppar kaffe och sen e jag verkligen superfärdig och ready to go to work..

Vafan är färdig för ord egentligen? Färdig, Haha.

shoppingabstinens

Jag känner shoppingsabstinens, jag vill ha ens massa saker, smycken, skor, koftor, tröjor, skärp tbc. Men när jag e ute så hittar jag inget som jag verkligen vill ha, hittar en massa som jag hade kunnat tänka mej att ha på mej och ännu mer som jag heller skulle äta bajs i en vecka än att ha på mej. Har lagt undan en tröja på lindex, wannabe dollyblond, trasig grå lång sak. Hade kunnat funka jävligt bra, med en svart korsett under. Men helst hade jag haft den i vit, jag kan ju ödsla med mina gråa koftor, vet inte riktigt vf jag har så stor passion för tråkiga gråa koftor, jag använder alltid samma ändå.

Anyway så tänkte jag smita iväg en timme eller två på kundpasset imonn och shoppa sönder, det förtjänar jag!

Om ngn skulle vilja veta eller för protokoll så kan jag meddela att jag har tillbringar 10 timmar av denna underbara dag i skolan. Jag trodde aldrig detta skulle hända i hela världshistorien, jag har inte ens skolkat en enda dag denna terminen *klappar mej själv på axeln*. Förvånad e vad jag är över mej själv. Sen så kanske jag inte hade behövt vara där dom sista 4 timmarna om jag inte varit frånvarande på så många lektioner förra terminen, nu ska det bli ändring :P.

Är proppmätt på smörgåstårta som mamma och pappa hade inhandlat idag, älskar deras konstiga cravings ibland :D. Sen va ju inte musselsoppan lika god igår..

Ska styla och fota Anna imonn, ska lyckas få till värsta rosetten på henne hade jag tänkt, lösögonfransar och rosa läppar, mums!

Nu blir det att porrchatta eller somna till en film..

Take It Off

Nu har jag lyssnat sönder Ke$has nya album flera gånger om och jag älskar det ändå..
Idag är det planerat att jag åker in till stan om en timmer eller två, dejtar canerboxen en stund, träffar majsert och går en jätterunda. Åker till jobbet och stannar där till 7. Låter väldigt väldigt sspännande va? haha, tänkte ha myspys outfit dagen till ära, sådet så!


paxat!

Jag har paxat ett av dessa linnerna på monki, ska dit the first thing in torsdag (hinner inte imonn) tänkte checka läget med dom iaf, kostade 150:-/180:- så det kan det ju vara värt..


paper gangsta

Hela min mun e avdomnad av chilikorv som inte ens va så himla god, men jag va sugen på korv.. Väntar på att den gångna veckans avsnitt av paradise ska läggas ut på vebben så jag kan knarka lite intriger. Skulle fördriva tiden med att kolla nellys utbud och såklart klicka hem en, två eller 3 varor, e tveksam, men sugen som fan och det hade passat skitbra ihop. Det hade passat skitbra ihop på mej på lördag. Askalas tågoutfit. Lisa kunde inte ta min söndagstid, håller tummarna på att amanda kan ta den eller så säger jag helt enkelt att jag inte kan jobba, you go girl. Haha, fan va jag e uttråkad.

Tog förresten spruta innan. Tog den först och intalade amanda om att den gjorde skitont, haha jag har nog inte skrattat så mkt inombords på länge. Körde en runda med, inga större skador på trädgårdstomtar eller vägmärken idag heller, halleluhja. Nu ska jag fan klicka hem lite tidiga födelsepresenter till mej själv :D.

hoe hoe hoe, under the mistletoe



Längtar ju såå efter julen. naat!


dagens allt

På grund av att jag har en himla massa tid över (egentligen så har jag inte alls det, massa skolarbete, borde packa, borde städa, tvätta, men men jag försöker intala mej att jag har mkt tid till at göra ingenting) så tänkte jag göra en liten dagssammansättning.

Dagen började med att jag vaknade av tik tok som väcksignal, insåg att jag vart väldigt pissnödig så sprang på toa snabbt som fan. Dushade och gjorde mej en tallrik med musli och yogurt och satte mej framför tvn för att sakta starta dagen. Pappa kom upp, gjorde kaffe, jag drack det och klädde på mej. Kördes in till stan och gick och solade en 20minutare i cancerboxen. Mötte upp Amanda och Lisa och lunchade med annat drägg (<3) i bamba.

Gick till cs för att ha foto, fotade i studion idag med Erika, slapp springa runt på stan som en jävla japansk turist med kameran runt halsen, knäppa halvdanna bilder och frysa halvt ihjäl. Dagens kissoutfit plåtades och jag fick pris för inleveler (självutnämt och självutdelad klapp på axeln, så snäll va jag idag). Amanda joinade upp ppå cs och vår lärare va tvungen att gitta till sin son som skadat sej (tror det va sej, annars va det ngn annan, en skada va det iaf) på dagis. Tack då slapp man stirra på gles hårväxt, skejtkläder på en 30åring och illaluktande arhålor.

Funderade på om jag skulle joina Amanda till Tom för att vara mentalt stöd under cuttingtime, men avböjde ganska snabbt. Mötte mammsi och pappsen och bilen och körde en runda och sen hem. Pappa hade hämtat min bil idag, den får ju inte riktigt plats på tomten, men pappa har lekt tetris.. Skulle sätta mej i den och provstarta innan. Men satte mej inte ens i bilen, stack in huvudet och det stank så in i helvete att jag gick in i huset igen. Trod jag får slänga in ett halvt kilo wonderbaowns eller använda gasmask innan jag sätter mej i bilen igen..

Sen blev det till att fritera pommes, skära upp salad, steka kyckling och koka sås (jag stod för sallanden, mer tyckte inte jag att jag behövde bidra med..) och avnjuta det till en random film som jag tröttnade på ganska så snabbt. Min lillasyster har med största sannorllikhet fått ett släng av vinterkräksjukan, jag har inte tänkt att sittas men förhoppningsvis så har hennes pojkvän fått ta den största smällen..

Kanske ska man gå ut och gå?

fan va snygg jag va idag med fläck på tröjan och pokerfejset fastklistrat



peace


2 veckor

Om 2 veckor så springer jag sannerligen runt i panik och ska packa klart den sista väskan (jagvet att jag har sagt att jag typ bara ska ha med det jag har på mej, men det blir ju aldrig så ^^) Kl 11 lyfter planet från landvetter och runt 7 på morgonen (thailänsk tid) e vi framme i krabi. Då blir det sol och bad för hela slanten. Ska satsa på att bli pepparkaka och inte ha ett öre med mej hem igen. Ska faktiskt bli ganska kul att spendera 2 veckor med syster (har knappt sett henne de senaste 2 åren eller ngt) och slippa jobba, slippa skolan, bara chilla och ta det lugnt :).


bajs är ju trots allt lösningen på allt

haha,, Majas norska ex skrev till mej på facebook-hatten för en liten stund sedan. Spännande, fattade inte hälften av vad killen snackade om, han jobbade i en dyrebutikk och det va helt greit nu för tdn. Han va nog lite småkåt och tänkte han kunde få tillbaka majsert med för han snacka om att komma och hälsa på och skit, då gick jag och "bajsade"

idag har jag

- jobbat
- jobbat över
- skickat fel mess till fel person
- varit itrriterad
- bara velat sova
- sett starship troopers
- ätit jordnötter
- lagat mat
- sett det regnar köttbullar filmen
- planerat in solning imonn

Så spännande har min dag varit, dvs inget att hänga i julgranen. Jag vill bort, lång bort. Shoppa bli snyggare, bli brunare, ta studenten, ha körkort, få hem min bil. Ha någon sk fritid, hinna med mitt liv, komma ikapp med skolan, sova ut. Kan vi inte alla nu som läser detta skicka in som förslag till regeringen att vi ska förlänga dygnet med en 10 timmar eller ngt. Då kanske det hade varit lönt att ta sej ur sängen om morgonen..

GaGa Ohlala jag har fått virus.

Jävligt irriterande, kan ju knappt använda datorn nu ju.
Ska slinga födelsedagsbarnet Anna sen.
Ikväll blire jobb och Lisas place for party.
Nu ska jag slänga på mej kläder och borsta tänderna lite snabbt.
Efter det ska jag springa till bussen och be till gud att jag hinner med den.

you say you wanna chill? go ahead and have a beer

Jag knarkar Jeremih (ganska trött på han nu, men orkar inte byta spellista på spotify, så då får man ju leva med konsikvenserna med..) och funderar på meningen med livet. Tiger Woods ska in på rehab och jag vill shoppa porrpattar billigt.

Har hunnit med riktigt mkt idag, men orkar inte riktigt gå in mer detaljerat än så, så vi hoppar det. Kan ju säga att jag e slut iaf. Mamma och pappa ska till b&b imonn och kolla in ett band som skulle spela. Funderar på att joina dom efter Lisas inflyttningsfest, känner mej inte direkt sugen på att gå ut och skaka rumpa och bada i mitt egna svett till dunka dunka imonn igen. Ska ta det riktigt lugnt och spela tönt i helgen hade jag tänkt, göra ansiktsmask och gå ut och gå, kanske åka pulka och palla äpplen med. Det låter ju bra..

Ska dejta sängen vilt nu hade jag tänkt.

tag 2 betala för 3

Hemma från jobbet nu, halvsprang biten från bussen på ca 1 km för att komma hem till ett bombnedslag, trosor, smutstvätt och gammal disk över hela jävla rummet. Städade satan och helvete vad effektiv jag va då! Hann tom dammsuga. Vet dock inte om det finns en eller två halvdruckna kaffekoppar i gömmorna ngnstans, men det återstår väl att se.

Varför jag dagen till ära tog mej tid att frivilligt städa upp min skit va att snart kmr dennis. Tänka sej att folk tar sej ut till bushän i skogen för min skull. Jag måste ju vara en helt jävla fantastisk människa, sen att jag tjatade lite och anna är snäll och kör hör ju inte till saken.

Funderar på att haka på amanda och köpa bröst på avbetalning, som att köpa en tv eller bil. Investeringar kallar vi det. Kan ju hoppas att jag vinner på lotto imon 1 år och kan betala allt i klumpsumma så man slipper fucking räkningar  varje månad.

Nu ska jag ha bättre saker för mej, ciao.

i have no dick, but a dream

Nu ska jag springa till bussen och hoppas jag slipper stå och vänta i kylan på den i en kvart idag igen för att ngn tandlös bonne från hylte inte vet hur man använder de nya kortläsarna eller så. Sen ska jag springa runt och svettas i en tight tisha med en stor hamburgare på och visa mitt pepsodentleende medan jag merförsäljer wopprar hela kvällen. Både Amanda och Lisa jobber ikväll så det blir kalas, 4 av 5 toasters lixom.

Idag ska vara en bra dag, so igår och imorgon, stay positive.


yes it's easy now

Då var det ju ett tag sen nu, ska försöka undvika att bli "polisanmäld" denna gången. Men jag menar, tycker folk inte om och tycker att det som står här är kränkande, så får man väl för fan strunta i att läsa.. Skitsamma, ingenting hände och jag har tagit bort det fullstänidiga namnet så det ska vara lugnt nu hoppas jag..

Idag var jag bombsäker på att jag skulle börja jobba 12-19. Fick panik när jag såg att det va 11 jag började, ringde jobbet och skrek förlåt att jag e 5 min sen, men jag kommer om en timma. Marcus hade ingen aning om att jag skulle jobba så vi kom överens om att jag skulle börja 4 ist. Askalas, ibland är det skönt att kommunikationen inte riktigt funkar som det ska och hissen inte går ända upp på alla på det stället.

Förövrigt är jag glad, pepp på livet och bajsar lite mer än vanligt när jag börjat äta kött bara. Men jag fattar inte varför jag har varit vegetarian, det känns som att jag slängt bort 3 år av mitt liv, nu är jag pånyttfödd och har kommit ut ur dimman. Jag blir knullad i munnen varje gång jag tuggar en köttbit och känner den härliga köttsaften rinna nerför min haka. Haha, kanske inte riktigt men ändå..

Igår va jag hemma hos Tila Tequila, nej Lisa menar jag (höhö hö, sry) och chillade, käkade hemmagjorde snickers, som jag nästan va med och gjorde (jag skar upp dom iaf), kollade film och halvsov i soffan. Det va mys.

Måste bara säga att jag hittade världens erbjudande i taxfreekatalogen. 2 st limpor prince för 300:-! Det är helt otroligt och jag blev helt jävla lyrisk, det är ju 150:- för en limpa. 150:- för 10 st paket, 15:- för ett paket och det är jävligt billiga cigg! Synd bara att jag inte längre röker, men det är ju nästan så att man skulle börja igen bara för att kunna köpa billiga cigg på planet till Thailandet. Men sen kom jag på att utomlands så gäller ingenting, det som händer utomlands, stannar utomlands. Alltså får jag röka utamlands, kanske man ska slå till ;).



Ge mej sommar, en snygg bränna, en egen lägenhet, ett kuksugrör och en kall cider så hade jag blivit överlycklig. Nu ska jag gå och steka upp en kyckling..

Long Time No See

Mother Fuckers! Min Blogg E Uppe Igen :D


RSS 2.0