Gårdagens waste

Nu sitter jag, eller snarare ligger i Majsans soffa och slötittar på en galen dag i new york med mk och ash. Så jäffla längesen man såg den Asså. igår vart det ferre hos Dior och det va fett med Najs. Inte så himla kul att cykla från kravallås till fyllinge i spöregn mitt i natten bara.. Men men, stannade till på jobbet och ville ha waste. Susanne öppnade och såg lagom skrämd ut när hon såg mej och majsan jätteblöta och lite lagom lulliga mitt i natten.. Jojo det va väl en upplevelse det med.. Trevligt vart det iaf :D

lura meij

jag rår inte för det,, det bara blir så,,
fan om det e insidan som speglar utsidan och att det e den som räknas så har jag nog en jäkligt blond själ..
satt bara och funderade över livet, efter en stund så hade jag verkligen inte kommit fram till ngt vettigt..

mad world

jag vill oxå ligga på stranden och steka, typ alla blir pepparkaksbruna, medans jag får hålla meij till donkievit ett tag till i alla fall..
jaja, nu e det snart sommarlov och det e juhe en stor fucking tröst, förutom att alla andra redan har slutat, jo men visst det känns juhe askalas, har inte ens gjort klart allt skolarbete än och jag pissar på det snart, verkligen.

men men jag har hittat en assnygg klocka jag vill ha, den blå/turkosa, drägel på den tack, jatack!
sen vill jag förlänga håret igen och inga clips denna gången, jag pallar inte jobbet med det... xD   None
sen hade det juhe inte vatt helt fel med nya skor och hela tjofadderittan, brunbränd å massa mer

jag tycker att det hade vatt rätt så snällt om det kunde vara lite regn någon dag som jag jobbar så att jag inte behöver känna meij så himla vit. hörde att det skulle bli regn på tisdag förresten och jag e så jävla glad fför det!.. not! det skulle vara typ första dagen på länge som jag skulle ha haft tid till att ligga ut men nej, det blir inget med det!

ojojoj,, fick nästan ett halleluhja moment när jag checkade klockan, den e tydligen bara 8,, ibland blir man juhe så himla glad,, nu hinner jag jueh, nej jag vet inte hur jag ska fira denna lyckan, kanske sluta skriva detta äckliga inlägget, så jaja, ha en askalas, trevlig å massa +meny dag,

jatack,
tack ska du ha,
tack för tacket,
tack tack,
tack så mycket!

RSS 2.0