I will shot a gun to kill my lunch

Jag har nästan bestämt meij för vad jag ska ha på meij imonn, tog förresten på meij mer jobb så imonn slutar miss K kl 17. Men slavpengar är oxå pengar aight? Och just nu känner jag att jag kan jobba dag och natt, full och kåt, för jag vill bara iväg. Fan ta deij Erica hade inte tänkt på utlandet på rätt länge nu, vad ska vi säga en sisådär 4 timmar?? Så kommer du och sätter en massa myror i skallen på meij (säger man egentligen så?). Jag vill inte iväg till värmen längre, JAG SKA!! Och miss Fatzo är nr 1 som medpassagerare!

Hade som sagt öppning, det är soft, tdn går så jävla fort, men efter 3,5 timmar när man levt på en banan så är man rätt sugen asså. Så jag rallade meij och bakantade meij softisikerat med nya el maco-kampanjen. Eller ny coh ny, den dyker väl upp en gång om året vid denna tdn.. Men vem fan kan säga nej till guacumåle dippen och nachos på jobbet?! Och lion glassen, värsta kaloribomben men ack så himelsk!

Glömde halsduk så det var juhe nästan tvunget att köpa en ny innan jag gav meij ut i kylan. Stoppan med Majsert och man hittade lite till imonn i sminkväg tomorrow I'm gonna wear fake-eyelashes for real mate! Sotade ögon och nytt puder, behövligt. In till staden där Erica väntade på Donkie, där stannade vi av förklarliga skäl inte länge. Asshouse lockade mkt mer, moccalatte var ett tag sen nu och det smakade gudomligt. IO väntan på bussen hanns det med en del impulsshopping med. Nytt linne och strumpbyxor.. Tack för i eftermiddag charterluder <3.

Gud nu skäms jag lite, skulle precis pilla ut en bobba, kollade upp och såg en tant glo på meij från gatan, *pinsamt*. Haha, jag är typ glad, fatta vad skönt eller!

Nu ska jag pröva min outfit för imonn ännu en gång, finjustera och beundra meij själv i spegeln.. Haha eller inte kanske, men tack Helen som trodde jag var typ 22, chocken när det visade seij att hon gissat fel på 5 år. Men tack eller ngt, haha xD.

            

It's so simple to be afraid, it's so simple to walk away..

I wanna celebrate the whole world

Och nu vart man hemma igen, hittade nada på rean, men fullt med folk var det i staden i alla fall. Men ofta man vill ha ngt klädesplagg som typ femtioelva personer redan har slitit i, kännt på, smekt osv.. Kvaliteten borde juhe vara på toppet efter det. Trodde aldrig jag skulle säga det, men shoppa på rea är så avtändande det kan bli..

Uttråkad som jag var efter min meningslösa vandring i Halmstad ringde jag Dempa som bjöd upp meij på kontoret. Jag hade tydligen fin sjal och hör och häpna så är mr Dennis faktiskt bara 2 st!! Inte illa det, haha. Fint och stort och veckobudjeten var redan fixad, *inte alls avis på det jobbet*.

Carro entrade staden så vi strosade än en gång runt på gator och torg, kan medge att det är mer roande att gå med ngn än att gå all alone. Men det kankse alla redan visste, skulle bara göra det klart så att man nu är på det fina med det.. Majsan levlade upp seij från Fyllet till Hstad efter en timme och joinade oss på tajmat (höhö). Gott som in i helvete, men vem kan stoppa oss när vi bara rullar ut från Neely´s aight? Typ så vad det.

Efter att en viss tattare snott min goda vän Majserts plånbok så var hon in big need of da bank, hon valsade ditåt tätt följd av Carro som skulle göra en visit på das apotek. Jag i min tur gjorde uppror och gick åt andra hållet med min kurs inställd mot hemköp. Kände meij som värsta bulimibarnet när jag stod i kassan med kladdkaka, vispgrädde, kolasås och ahlgrens bilar. Vadå hej jag ska hem och hetsäta lite..

Det blev busstur till AB där Carro har sitt crib. Sen har vi legat och oavbrutet svullat i soffan med Ozzy the cat, käkat underbar kladdkaka & co och bara glott som andra töntar på OC. Hej nej men vi har visst liv.


Nu ska det fan bli dags för lite beutysleep vilket kan bli behövligt till öppningen imonn. Annars är men juhe så himla het nyvaken på tom mage. Ska iaf dra upp mamma vid 6 så att hon får göra sin dagliga samhällstjänst agerande taxi..
 


Jag är ett stolt retard och så här fuckat blir mitt hår om platttången bestämmer seij för att ge upp mitt inne i själva akten..

So long suckers

when I'm with u, I'm all alone

Sååå,, äntligen fått på meij lite kläder, jag fattar inte att man kan ligga framför datorn hela förmiddagen och kolla på en gammal dålig film. Idag föll valet på Om en pojke, det var ett tag sedan och den är rätt bra när man tänker efter..

Ska snart masa meij upp till busshållsplatsen och ta bussen hela vägen in till metropolen Halmstad där man kanske gör några fynd på mellandagsrean innan lunchen.. Det är knappast troligt, Halmstads rea är juhe som sagt inte mkt att hänga i julgranen. Undrar hur mkt den rosa blommiga boleron från 1800-kallt kostar på HM nu, snart är den nog nere i 15 kr..

Mina naglar ser ut som skit btw, om ngn skulle bry seij..

Idag kmr Kikci hem btw, om ngn skulle bry seij.. ^^

Detta firar vi med några helt otydbara bilder!





Hångel under guldiga misteln

drunken lullabies

Haha, äntligen hemma och snart ska jag sova, verkligen sova. Kan inte mer än skratta åt meij själv,, var på jobbet i lite mer än 11 timmar igår "kanonkul" och sen var det upp och jobba idag med. Efter 4 raka timmar i 2an så drog jag hem till sjuklingen Carro (eller Carolina Riipen som vissa säger) där även sjuklingen Majsert hade uppenbarat seij. Gästfriheten kunde inte blivit bättre när det bjöds på godis i massor och OC ashell. Storshopping på Hemmakväll säger jag bara.. Prociduren ska återupprepas imonn hade vi tänkt, tydligen bra för sjuklingarnas tillfrisknande eller ngt ^^..

Fatzo ringde och ville nog lägga på seij ett par kilo, jag tänker tisdag, efter 15.. Vad tänker du då? Haha, får ringa imonn och se om hon orkar lyfta luren, så ansträngande kan det juhe inte vara ;).

Jag blir så glad, planer sprids och fan att jag inte fått reda på detta lite tidigare så hade jag kunnat glänsa med min glädje och kunnat spela med.. Haha, men bättre att få reda på saker sent än aldrig!

Imonn är jag som sagt ledig Hallelujah moment! och då blire nog lurre på staden Neelys thaicorner vad vi vet.. Sen fortsätta sträckkolla på OC hade vi planerat.

Fick precis reda på den glädjande nyheten att min kära lillasyster har rakat av seij håret uppe i Dalarna.. Herregud att hon aldrig lyssnar, jag vet inte hur många ggr jag sagt åt henne att hon inte får blondera håret nu. Och vad gör hon så fort hon är på rejält armavstånd? Jo, då tar ungjävlen och blonderar håret! Haha, jag kan inte göra ngt annat än gapflabba åt henne sen (med dom utstående öronen så får man faktiskt skylla seij själv)..


stirra ner..

Vad är det som händer? Har allt och alla gått och blivit hel wacko och craazy?? Känner att jag behöver frappe med fantastico Erico snart asså..

Läsa en blogg här och få reda på att man är falsk, tack precis vad jag ville höra, klart som fan jag tar åt meij, kan du bara berätta för meij vafan jag har gjort för fel?? Vad är det som gör att du hatar meij så himla mkt?
Är det kanske min fula stil, den som var mkt bättre i 1:an?
Är det för att jag har jobb och du inte lyckades behålla ditt?
Är det för att jag har kortare bussresa på morgonen till stan??
Asså jag har helt ärligt ingen jävla aning. Men kalla du meij för falsk och oäkta så kan man juhe senare disskutera om det stämmer med "den som sa det, han var det".. Hade bara varit kul att veta hur du tänker innan du smutskastar folk utan anledning..


Du skriver att du är ledsen över att ha kallat oss för vänner i över 1 års tid, och att DU har ställt upp. Vänner kommer och går, så är det bara LÄR DEIJ! Riktiga vänner stannar, länge, så är det bara..

Jag blir så jävla trött bara, tur bara att det fortfarande finns underbara människor här i Halmstad, annars så hade man juhe inte stannat länge till kan jag lova..

Idag blir det i alla fall jobb igen, Carro ringde och frågade om jag ville jobba till 22 ist och eftersom min goda vän Majsert har stängning så är jag juhe inte sen till att tacka nej.

Har hunnit med att dräggla framför Twilight även nu på morgonen, man får juhe inte nog, jag vill ha mer och mer och mer! Det ska komma en 2:a, enligt meij, om man ser på hur den slutar, Det ska komma en 2:a ;D.




Sluta klaga, jag får vara som jag vill..

Prag

Sisådär yes, åkte till jobbet med attityd till att vara bäst, gick därifrån med attityd till att vilja sparka in skallen på ngn..

Men men, nu tar vi Prag för det var underbart och jag vill tillbaka, eller bara ha friheten att vara iväg. Men det kan juhe fixas på annat sätt, såsom charter. Anyway så bilade vi och det tog ca 12 timmar, underbart att inte ha körkort och tvingas bakom ratten så man kunde avnjuta turen med att konstant snarka utbrädd i baksätet. Väl framme vid middagstid ungefär, incheckning och sen var det dags för sightseeing (man går juhe aldrig vilse, klok som man är..) och en sjujävlars massa shopping. Mat och sen däcka utmattad på hotellet, det är tufft att strö en massa pengar omkring seij ;).

Dag 2 inleddes med den underbara hotell-buffe-frukosten, gott ashell, dagens mål var att hitta den gula marknade, kinesmarknaden med ett överflöd av billiga kopior man kan pruta ner rejält på.. Tyvärr gick inte sightseeingen så jävla bra och vi gick rent ut sagt vilse, det är juhe ett helvete att veta vilken tunnelbana man ska ta. Vart man ska av, vilken trappa man ska upp för osv.. Men men, tillbaka till centrum för att trösta våra nergångar med lite mer shopping. Sen var det att äta igen. Gud vad man käkade hela tdn, herre min skapare. Och drack, men gott var det i alla fall så det blir väl hårdbantning nu efter jul med alla andra medelsvenssons..

Julafton och den firades med masssms till nära och kära i Sweden, vill inte ens tänka på min mobilräkning nästa månad, men det är juhe absolut ett senare bekymmer som man i nuläget gott kan skjuta upp.. Efter sista turboshoppingen (eftersom affärerna stängde vid 16) så blev det såklart lite käk. Men att hitta en öppen resturang på julafton i Prag var bannemeij inte det lättaste kan jag säga, det fick bli en liten mysig kinaresturang med tillhörande kareoke hörna och fiskar i fönstrerna.. Gott som fan och donkie-glas hade dom med, men att sitta mitt emot pappa som åt ngn slags hel bläckfisk fick en att tappa aptiten rejält så man fick juhe fan slänga i seij maten innan det var chans att den skulle komma upp igen. Somnade innan 7 i pappas säng och kollade på Ronja Rövardotter dubbad på tyska. En annorlunda julafton rent ut sagt ^^.

Upp och hoppa, frulle utcheckning, lasta in kassar i bilen och iväg. Fatta att jag satt med den jävla feting MDP-pärmen och läste den under 12 timmar asså. Det var tungt, men nu har jag i alla fall gjort det. Nu är det bara projekt och företagandet kvar sen kan jag vara riktigt stolt över meij själv! Asså måste bara påpeka, ät aldrig maten på båten!! Så inihelvetes jävla äcklig, inget vegetariskt hade dom heller så jag fick äta av den oätliga kalla salladen, smakade waste och gamla sockar. Till och med den nerpissade 300kr-salladen i Rodos smakade bättre. För att citera pappa; maten i grundskolan har aldrig smakat så illa som detta. Och det var fan sant..

Underbara Majsert kom hem idag med, hon och Dempa joinade meij efter jobbet, vi tog en frappe, allt kändes bra. Skitsnacket var i full gång, målade i skolkatalogen och snackade ännu mer skit. Dom fick sina julklappar och jag fick en kalender, struktur, haha vadå en pik? Sen blev det hemkört till Åled och nu chillar jag som fan, glädjs åt att jag inte börjar förrän 13 imonn, jobbar 4 timmar och sen drar jag.


Jag och motter first day, finfina pepsodentleendet där med på ett hörn..


Då var det jul i luvan, höhö hö.. Podom pom pisch!


Cool jag är som står och smokar i T-land, tänkte på Majsert som fick vara nikkofri i 4 dar *snyft*


Måste bara få stoltsera med mina nya ögonstenar, skorna och väskan 2 die 4!!

Får slänga upp resten av bilderna på ansiktsboken, går fortare och palla ha ett uberlångt inlägg fullt med bilder så..
CYAH!

fck

Nu är det juhe så att det räknas som söndag idag, tydligen visste Hallandstrafiken om detta. Denna lilla detalj hade ngn glömt nämna för fröken Karlsson, men underbara pappa ska köra meij till Macken nu..

Puss på det tack!

Oh my..

Nu har jag brottom, ska bara säga att jag är hemma.. Och nu blir det iller-race på Macken i min svettiga rutiga skjorta. Shoppat massor och ätit gott, underbar jul som jag berättar mer om.. sen.. Hångel!!!


So long suckers

Snart snart alldeles när som helst. Tänkte, som den besatta donkare man är, svänga inom jobbet och tigga kaffe innan vi åker söderut. Ska ta med meij supertunga och superstora pärmen jag och Majs ska läst igenom med, för jag kmr juhe säkert lusläsa den, från pärm till pärm. Jajemensan för sån är jag, aldrig sen med läxor eller inlämningar haha!

Rotade fram Ego Girl av Carolina Gynning (åh min älskade gamla ringsignal) som jag tänkte skulle få hålla meij sällskap under bilresan..

Eeh, mamma, underbara mamma, köpte en rosa platttång till meij, den är fin. Men det luktade typ bränt när jag testkörde den innan, eller så kan hända att jag tänkte lite..

Majsan bytte tid med meij, plus att hon inhandlade tidning och tuggummi, Dennis och Kicki tog avskedsfrappe och guud vad detta inlägget börjar bli tråkigt..

Känner att Nicole glor på meij från omslaget av Sanningen om diamanter med, ska nog ställa den i bokhyllan ist för att låta den ligga brevid sängen.. Det är juhe värsta spooky..

Kul som fan att jobba idag, tror Fia ville döda meij lite när jag gjorde mina finfina ljud i headsetet. Puss på det tack, jatack!

Mitt hår är slitet och det gör ont i mitt vänstra öra som numera pryds av en ganska äcklig varblåsa. Men skit i det för jag är glad ändå..



Nu ska jag ut och ladda upp med att suga av mr Cancer så so long suckers!

I don't need a reason to hate you the way I do.

Fan, fuck, fitta. Panik, jag har inte packat klart, vid närmare eftertanke aå har jag nästan inte packat alls, mitt rum ser förjävligt ut och jag har ingen aning om vafan jag ska ha på meij. Vaknade typ skittidigt, vid 6, men vad gör fröken Karlsson då? jo, Emma plockar fram en gammal film och sätter igång den. Inte nog med det så somnar hon framför tv:n.. Not good, not good, vaknar och tar itu med skatboet, vad händer då? jo, Emmas trofasta (i vått och torrt) plattång mular. Kul, kul kunde den inte valt en annan dag att lägga av på?? Så nu ska jag se om Åhléns har öppnat när jag kmr in till staden. Måste köpa nytt torrschampo med..

Åh herre min skapare jag såg på Twilight igår och god damn it woman var det ett skämt eller?? Skojja min dojja men det va typ den snyggaste killen, ever.Och så himla dunder bra film med, handlingen och den va så fin, man bara satt och rös och gaah! Jag vill se den igen, fortare än kvickt.

Jaja, idag blire jobb as hell, ska dricka kaffe och lyssna på peppmusik och dampa med Majsert före så hoppas man får lite happy thougts innan 11. Men jobbat å andra sidan bara till 6 så det är inte så farligt, då kommer mammsi och pappsi och hämtar meij och sen körde vi.

Haha, tack Erica för du ringde igår, va fan aslänge sen jag hörde deij så, nu blire party när jag kmr hem igen!


Fan nu ska jag fortsätta och se om amn får ordning på eländet, ska köra på Rhodos-tekninken tror jag, slänga ner så mkt som möjligt och sen trycka igen väskan.


 
                 

Men shiet vad liten jag var sist då, oh my.. Jag kankse också växer upp en vacker dag då med.

Hångel heey, Jonas är skyldig meij 2 körningar till Åled!

 

the chosen pessimist

Fan jag känner meij som en dålig männsika, jag går runt och oroar meij över om jag aldrig kommer att komma ifrån Macken, då blir man frånvarande och lättirriterad. På jobbet är jag asbitchig, haha, tyckte nästan lite synd om Kicki när jag bara sprang ifrån henne när jag inte pallade backa kassan. Jag gick bak och diskade ist och undrade vafan jag höll på med. Så Kicki-bah, om du läser detta, vilket jag vet att du gör så förlåt! Jag kan slicka dina fötter, hemsöka Patrik tills han flyttar vad du vill.. Nästan. Nej nu pallar jag inte mer jobb..

Skulle gå på stoppan, fika och sola med Majsan när båda slutat 3, men hon fick jobba över så jag åkte och solade själv all by my self. Sen va herr Tjörnebrant så himla snäll och tog min tändare, eller ja han fick den, fick låna den. Men jag sa att jag var tvungen att få tillbaka den men åååh palla..

Och nu ska jag vara duktig och packa, men jag vill hellre kolla på Twiligt som alla har snackat så himla bra om.. Fast måste fan ta tag i packingen med, hinner juhe inte, dissade vinkväll med paketutdelning för denna syssla. Guuud va tråkigt. Men jag tänker typ 3 par skor, 5 ombyten kanske och plattång och produkter och halsdukar och.. Shiet behöver nog större väska än min lilla bag..

Fitta nu dör jag snart, call 911 för jag dör, här och nu. Svimmar, somnar, domnar. Jag måste ta tag i mitt liv. Imonn..



Det här är jag och jag heter Emma, sist jag kollade i alla fall.

Dancing shoes

Jaha, igår jobbade jag 11-21, trodde jag skrivit fel i min kalender först, men detta stämde tydligen. Mattias blev da lucky one to have das mellanskift och då bestämde han seij tydligen för att vara extra jävlig just denna dag. Första rallen efter 2 timmar, andra 3 timmar efter jag kommit in från den och sen hade jag bara 4 timmar kvar där på slutat.. Bra jobbat! Haha, faktiskt roligare att jobba på kvällen, Petra och jag tog tempo på pommesmaskinen den sista kvarten. Tror jag skrämde iväg alla gäster med när jag gick runt och tjurade för halv 9 blev det helt dött.

Åkte raka vägen hem och hade planerat att dö lite lagom i sängen, men då hade mr mailman varit och fixat värsta julafton för fröken Karlsson (som verkligen behövde lite uppmuntran efter att ha brutit hela 2 naglar under dagens lopp). Både skolkatalogen och catch:up hade kommit!! Och man bara men detta är typ den lyckligaste dagen i mitt liv, inte rikitgt men jag satt uppe och lusläste varje sida,, hahah.. ..NOT!

Nu är det då lixom morgon igen, försöker få liv i pappa så att jag åtminstånde ska få en chans att övertala honom om att jag ska få låna hans halsduk.. Men det ser inte ut att bli några drastiska framsteg på denna fronten.. Får leta i mina egna gömmor ist..

Jobbar 3 timmar idag vilket känns fucking wonderful! Planerar och ta en tur på stoppan efter jobbet och se om jag hittar ngt kul, och sen ska jag jobba på cancern i den lysande kistan ett tag.. Fan måste hitta en sjal snart om jag ska låta bli att missa bussen..




Såhär fräsch är man efter 10 timmar på Donkie!

allt det där andra

Det blev väldigt trevligt och askalas igår, mötte upp Dior på staden, svinkallt as hell och till slut uppenbarade seij Kicki med. Raka vägen till E-house för fika.. Ut på staden för att joina alla andra Halmstadbor i den hysteriska julhandlen. Blev julklapp till mamma och pappa och till meij. Nu känner jag meij inte lika tattig som när jag planerade att ge dom mitt smälta äckliga julghodis.

Vidare till Macken för att hälsa på Majsans första stängning. Satt i lobbyn och käkade gratis-mat som vanligt och ciggade oss lite. Dennis joinade upp oss på Donkie med.

Åkte och solade med Dempa, va skönt som bara in i helvete. Var juhe 1800-kallt sen jag solade sit. Är nog dags att komma igång med det igen.

Nu halvligger jag i sängen och kollar på Heartbreak Hotel, var ett jävla bra tag sen sist, och det är precis sådär jag ska bli när jag blir gammal. Och när det är dags för pensionen så ska jag gå där med min rosa rullator och höga pumps och urringade toppar.


Här kmr lite av Diors bilder från igår;


   


       

   

   


Lets go, have some fun!


Someone said Hello

Idag har jag inte gjort ett piss, eller jo, hämtade lite onyttig frukost, satte på "En galen dag i New York" och såg på den medan jag halvsov / irriterade Sotis das emo-cat (emo-cut haha ha) genom att sparka på honom. Efter ett tag hoppade han ner från min säng, jag förstår inte riktigt varför..

Det ser lite ljusare ut med stadsvandring avec Kicki o mchaby Dior later..

Snackat med Dennis med, och duschat, förrutom det så har jag verkligen gjort nada..



Kicki; om jag hade haft en blogg så skulle jag börja med att skriva hej Petra, sen skulle jag lägga upp denna bilden och skriva ngt fint..

Så jag har juhe då inte så mkt roligt att skriva om så då är det väl lika bra att säga ByeBye!

Hur svårt kan det va?

Dagen har överlag varit förjävlig rent ut sagt, den började bra och slutade kanonkul men därimellan, fyfan säger jag bara. Jag har haft det hemskaste samtalet hittills i mitt 17-åriga rätt skrattretande liv. Ja om man till och med misslyckas med att säga upp seij så är det fan ngt som inte stämmer.. Men grejen är att han vet vad han gör och håller på med, och han gör det så jävla bra..

I alla fall så började dagen med försovning enligt avtal med Sorjo, såg bussen köra förbi, men lucky me så kom det en till. Gjorde typ nada på matten, räknade ut att det är hela 89 dagar kvar tills jag fyller 18, jag räknade juhe i alla fall..

Sen var det bussen och frulle @ Macken, Carro hade satt meij i 1:an med Jesper, soft as hell. Sen blev det 2:an när Petra tog över, va nervös som bara den och va typ glad på samma gång att man snart skulle se ljuset i tunneln. Schemadag och jag fick förtur av ngn jävla anledning, sa precis som det va; Mattias jag vet inte vad jag ska göra för just nu känns det bara som om jag vill säga upp meij. Asså jag var fan därinne på kontoret i en timme, och han malde på hela jävla tdn, jag nickade, mm:ade och sa ja lite här och var där jag tyckte att det passade. Men fitta vilken hemsk människa det där är, han skällde inte på meij eller ngt, mer berömmde meij för att bra arbete. Och alla dessa öppna frågor, varför vill du säga upp deij? Nehe men det måste juhe finnas en anledning till varför? Jaha, men varför är det dålig stämmning? Varför är alla sura? Varför tycker du inte om denna personen? Om du har sagt A måste du säga B. Och jag tror jag dör, när man stog därinne med honom  så fattade jag inte varför jag ville säga upp meij, jag hade tuttal torka, kunde inte komma på varför jag inte ville jobba kvar. Allt han snackade om verkade så klart, teoretiskt sätt så borde det vara så, men i praktiken så är det helt annorlunda.

Ohh, efter mitt failade uppsägningsförsök så kom Majsan, Kicki och Carro och cheered me up, fick negerboll av Carro och en ful leopardväska av Kicki. Men det är tanken som räknas juhe. Dom skulle käka så hängde lite i lobbyn som alla coola kids gör nuförtiden. Sen var det biltur till AB, kuk är kul och kul är kuk. Blev på lite bättre humör där.

Hem till Kicki för brottnings / bitnings / dra i håret / kittla - i sängen - match som jag innerligt tror att jag vann för där mot slutet så fick jag in några riktigt sköna moves efter lite skills-träning. Majsan kom och hämtade alkoholhaltiga drycker i sexig lucia-outfit till crazy-christmas studentfesten ikväll. Hej och hå tempo och fort ska det gå när hennes skjuts hade väntat i 25 min..

Jag och Kicki återgick till att göra precis ingenting, gick och köpte ghodis. Avundades hennes nya tajta (dom trasiga gudomliga svarta jeansen på Bik Bok) jeans. Sen blev det bussen till bushän, lite julklappsutdelning från Mia och Olle. Fick en blå najs sjal, ngn sked, en plånbok med 50 kr i och 1000 kr.

Fan nu ska jag sova och sova och sova. Slappedag imonn och jag är ledig, gonna stay that way to. Vill knappt lämna sängen men när koffeinet börjar göra seij påmint så blir det säkert en liten tripp till staden ändå..



Det är så hårt, så svårt att komma in i deij, alla mina dagar är den andra lik och där jag bor börjar likna en bordell, men jag kan inte låta bli, det måste bli kväll.

Hångel som fan *snark*

Wopidoo jag vill juhe va som duu

Woho, bestämde en liten sovmorronsdejt med AmandaS. Palla att vi ändå inte gör ngt på matten ändå..

Kl: 11.15 idag så slutar matten, jag kmr jubla innombords, vi har fr2 har gårr halvlek och äntligen blir det efterlängtat jullov! Jävligt pissigt att jag jobbar 12-20 idag med annars hade man kunnat slå på stort med fika och hela tjofaderittan med dom fettorna som är kvar.

Bilder från yesterday:

    


   
'


Så nu måste jag klä på meij så att jag inte kmr försent till försovningen, det hade varit rätt så illa.. Och tack Kicki för mestadelen av bilderna och nu måste jag skynda meij!

Grovt Upphånglad

Superfitta

Jadåå,, då var det tisdag igen.. Min dag då: Vaknade jämte Majserts fötter ngn gång imorse, frulle i fyllinge ocg snabbrök till bussen. (Onödig fakta är att jag idag har lärt meij att hemma betyder cepe på norska. Så varje gång Majsan säger att hon är hemma till Geir så skiter han ner seij av gapflabb. Jag tycker hon ska ta foto på "Hemmakväll" logan ovh mms:a den till honom,, anyway) Bara en liten parantes.

Lämnade mitt lilla emmentalerhjärta på Sture och fortsatte den långa bussfärden in till staden. Fick springa som en jude till Norre Port för att hinna med min tattar-buss hem. Och det hjorde jag. Satte på musik på högsta, ylade, bytte om snabbare än satan på kanelen, fixade lite med cv (cs, haha..) och fick åter springa asset av meij till mr busdriver.

Fick slöa runt på stadens gator och torg i 1,5 timme innan salongen öppnade. Jag var cool som bara den när jag stog utanför med min cigg och hängde på låset. Så kom Eva med lussekatter och peppakakor, sen kom Anna och även Jessika. Very najs, so far so good, fick skölja lite här och tvätta lite där.

Kicki uppenbarade seij vid 15.00 och var ready for a fake-makeover. Slingade hennes utväxt, sen var det dags att gå. Underbara Eva överraskade med julklapp innehållande sillidroppar, spray och 500 kr. Gud va söt hon e, man vill juhe bara bädda ner henne i en kopp med varm choklad, mohaha.

Vidare i kylan till Klåpatra (Cleopatra) där Kicki bjöd på värsta pizzan, tempo till Kicki där det blev mannekänging, mamma mia soundtrack och flabb åt en viss person med intressant liv som fan. Senare joinade även Majsert och efter det kom Dempa med ghodis och skräckis. Shrooms hette den och god damn it woman vad jag nästan sket ner meij. Det kom typ två killar till som jag redan glömt namnen på, därför nämner vi inte det för det känns lite pinsamt,. Mamma ringde och sa att hon precis släppt av Amanda hos Madde och undrade om jag skulle med hem. Jublade av glädje över att slippa den fruktansvärda filmen (med mask i), slängde på meij jackan, puss och hej, och sen sprang jag nerför trappan. Hemma nu och kan andas ut.. ..Typ

Haha, nu har jag ännu en mer eller mindre patetisk dag jag kan stoltserna med på bloggen, nästa gång skriver jag om allt från tomtar till betyg till körlektioner och min obefintliga pojkvän. Akta ni er bara,, Haha.

Juste, igår så hade vi egen hårvård och Erika va underbar och fixade min utväxt och klippte till skatboet. Erika fick slingad utväxt av moi och Erica är äntligen readhead igen! Party-cirkus-tältet sitter som smäcken på den kvinnan asså!

Slöade runt på staden med Erica efter skolan igår och kollade staden urusla utbud på så kallade kläder, om man inte vill satsa på mormorsstilen då. Vem fan tänker gå med en illgrön kofta somdessutom var glittrig ute i allmänheten?? Patetiska 80-talskopior och blommiga kreationer, snälla jag vill inte klä meij som Ugly Betty!

Efter det så drog jag till salongen där inte Eva va, utan Anna va i full gång med att slinga Jessikas hår. Blekta kolaslingor och herregud vad bra slutresultatet blev asså. Very najs.
Satte meij på bussen på väg till Majsan men hoppade av halvvägs och gjorde en snabbvicit på Macken där hon, Kicki och Dennis befann seij. Dennis drog och endast vi andra återstod (podompom pisch!) haha, efter ett tag drog även jag och Majsan på oss. Vi festade till det såpass mkt att vi tog oss genom gyttjebergsbestigning till Kravallås och joinade Dempa när han stök sina strumpor..

Fick växla hela turen till Fyllet (plus i kanten till Dennis, fast det är roligare att växla Kickis bil), där jag och Majset somnade på soffan. Blev inget kalas i lobbyn för vår del när vi insåg att sista bussen gått och vi skulle fått gå hela vägen till Stoppan. Den glada nyheten firade vi med att gå och lägga oss i sängen ist.



Nu känner jag att det verkligen är dags att sluta, blev fruktansvärt långt och jag ska inte tortera mina läsare mer med konstiga meningsbyggnader och dålig svenska så,,

CIAO BELLO!!

Häjsan Häjsan Kicki

Hej Kicki, Kicki hej, Kicki du är helt okej!!!

Jag vet att du följer min blogg och ville bara säga hej.







Hångel Gummsi-Pummsi

Höjda busspriser

Tur att man har busskort, annars hade man juhe fått betala en halv förmögenhet för att ta seij in till staden..



Sleep tight, mate!

Whatever people say I am, that's what I'm not.

Mitt hår är slitet som fan, men jag hoppas på en liten cut imonn på egenhårvård, vi får se hur mkt jag kan fjäska in meij hos Erika. Hon ska i alla fall göra min utväxt, så långt har hon gått med på det. Haha, det ska säkert inte vara några problemas.

Emma den horan åker till Thailandet imorgon, och än en gång så är jag fittigt avundsjuk på henne,. Tänk en månad i solen, billigt och bara gaah! Jag kan i alla fall trösta meij med att jag åker om en vecka. Det ska med bli najs, inte riktigt i samma klass som Thailand, men man får la nöja seij med det man får. Systra mi åker till Dalarna på onsdag, fick höra av en granne att hon sagt till en annan granne (som hon typ bara snackat med en gång innan) att hon skulle till Dalarna över jul och knulla sönder. Haha, det är juhe bra att man är ärlig och öppen med vad man ska hitta på, men snälla lilla syster sansa deij! Jaja, ofta hon läser detta så jag kan lika väl sluta snacka om det..

Såå.. Jobbade idag, fick stå i beställningen, vilket verkligen va skitkul idag. Henke hade skiftet, vilket betyder att man inte behöver knäppa skjortknappen, gärna 2 st öppnade.. Var skitlite att göra i perioder, vilket betydde att man fick tajmad rökpaus med Majsert. Det var i dagens läge sett bara veteraner i köket, vilket innebar att det flöt på asbra och man hade tid till att dansa som i Thiller, sjunga och snacka skånka i köket. Kanonkul x'D.

Lite smok med Dempa innan mammsi och pappsi kom och hämtade meij. julklappsutdelning (från mormor och morfar),  julfika och myspys hemma.

Nu sitter jag i alla fall med min nya pläd över axlarna, lyssnar på Basshunter och googlar sista minuten. Funderar på att kanske börja packa snart med, men det är typ bättre att göra det precis innan man sticker, helst en timme inann, annars blir det en jävla massa som "man säkert kommer att behöva".. Haha don't think so. Ska försöka få mamma och pappa att dansa på borden i Prag i alla fall, det ska vara mitt mission över julen.. Synd att inte Maja, Erica eller Kicki är med, har en känsla av att  dom är grymt mkt lättare att övertala..

        
Denna lilla foto-sessionen har jag döpt till fuckingbussväntan så lista ut var dom är tagna om ni kan det ni!

        

Just nu blir jag bara glad av det, men jag räknar inte med att det håller i seij.. Hoppas det i alla fall. Så fucking underbart när allt bara flyter, man blir lycklig av att gästerna får fina produkter och bra service.. Ska jag bry meij egentligen?

Nej nu får jag väl säga tack och hej, vi ses nästa gång, podompom pisch!

dagens färska waste

I fredags så var jag nära att gå och lägga meij vid 8. Kl 20.00, fatta vilken nolifer jag kände meij som när jag låg i sängen så tidigt på lussevakan tom!! Så jag tänkte, och funderade, antingen kunde jag ta en bok och tönta meij, eller så kunde jag se film med mamma och pappa och somna framför tv:n. Eller så kunde jag gå ut och gå, iPoden är alltid trevlig att umgås med. Sen skickade Kicki mess och jag ringde upp, hon va depp så jag hade inget att förlora på att åka dit. Okej jag vet att det är patetiskt som fan att åka till jobbet på sin lediga tid och allt men vafan skulle jag lägga meij 8?!

Så jag gick till bussen, den var 15 min sen (jag älskar hallandstrafiken på vinterhalvåret), cepe-tur till sjukhuset och sen var jag på jobbet. Då va Dennis där, det bevisar på ngt sätt hur besatt han är av stället, kvällens dejt blev inställd.. Amen vafan jag tror jag drar till mitt förra jobb och ser om dom har ngt skvalle och vill bjuda meij på mat.. Haha, så sött..

 Va ute och slirade med Robin när han hade ralle-balle, jag fick till och med lov att köra hans bil. Men han ångrade seij lite efter att jag var på väg att backa in i en husbil.. Men jag förvarnade juhe honom lixom, nu ska jag bara fjäska in meij så jag får köra Dempas med, sen är jag nöjd ;).

Stannade och höll stängarna sällskap och sen blev jag VIP hemma hos Kicki-bah. Hade med meij tandborste och hela kalaset. Tyvärr inget lipsyl bara, och det var glitter i Kickis,, attans bananer HAHA jag tror jag knäcker meij.

Fick skjuts till jobbet, frulle i lobbyn och igång till 19.00.

Hem och in i värmen. Mamma och pappa satt och spelade ett spel. Det med frågor och om man svarar rätt så får man en tårtbit, kmr bara inte på vad det heter nu.. Men grejen är den att HAHAHA, mina föräldrar måste vara iq-befriade änglar på morfin, eller så blir dom bara det efter ett par glas vin. Och vem fan har skrivit frågorna, vi tog barnfrågorna. Jag menar ska en ungjävel verkligen kunna vad Darin heter i efternamn (min första fråga och jag svarade Svensson eller ngt).




Nej nu måste jag up and jump för jag har ett 4-timmars pass av konstant svettandes och falskhet att se fram emot. Jippey! Hånglad!


I wish all my friends were fat..

Applåder till meij, Erica och Emma tack för att vi satt kvar längst på PoF:en. Trodde aldrig att detta skulle hända, inte under min livstid i alla fall. Vi gittade till Hemmakväll och Emma lämnade tillbaka en film, fick lite inseration på vad man vill se och så. Vidare till Fribergs (tror det stavas så) café, har aldrig varit där så Emma och Erica kan numera stoltsera med att de tog min Fribergs-oskuld. Det va fett med mysigt, uber-billigt och supergott. Fattar inte hur jag kan ha missat detta hallonställe u Hstad.

Jag tycker det är skitkul att veta vad folk tycker och tänker om en, hur man uppfattas av andra. Jag uppfattar meij själv som en skitsnackande, oansvarig, oekonomisk fjortis. På jobbet har man hört att man alltid är glad och trevlig, men det kan man juhe inte riktigt ta på allvar för jag får juhe betalt för att vara glad och trevlig. Erica och Emma berättade att dom såg meij som lattedrickande, rökande, springa till jobbet och fika, vara i skolan. Haha, det var kul att höra i alla fall. Har jag berättat om mina tomtar förresten?? (känner att det blev nästan lika intressant) Haha,, x'D

Shiet, jag har nog gått och inbillat meij att jag har en jävla massa skor. Idag när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle ta och kika på vad jag hade för valmöjligheter inom skor. Slängde ut alla på golvet, pappa kom in och frågade om jag bankade bäver eller vafan han sa. Ställde upp och fotade.Jag vet att kvallen inte blev den bästa, men det är sånt man får leva med. Hittade en del jag glömt att jag hade, men hade för meij att jag hade en massa fler. Nu får jag fan ta och jobba på detta ;)..





Lussevakan ska spenderas med mamma, pappa, glögg, lussekatter och film..

Fete_Heta_Dampbarn_På_Jbidrott












lollipop

Eftersom jag inte har ngt vettigare för meij så slänger jag upp ett par fina bilder.. Jag önskar meij nya skor av tomten om ngn skulle undra..













Bambi vs Hannibal

Fitta att AmandaS har vunnit hela hårpaketet på Kenzas blogg, jag är juhe varken avis eller bitter över detta.. Sen vill jag ha dom obefintliga zebralegginsarna på Gina Tricot..

Sitter och har PoF just nu och det suger mer än värsta negerballen.. Vi gör verkligen nada, men ändå så måste jag sitta här för han sak typ ha samtal med meij eller ngt. Men eftersom jag äntligen skickat in mitt arbete så har jag inget att oroa meij för.. Eller? Haha jag vet inte och jag bryr meij ärligt talat inte för detta är den sista lektionen vi har i denna skiten denna terminen. Så bara fuck you JB!

Fick äckliga pannkakor till lunch och alla andra fick korv med bröd, kan tänka meij att båda rätterna smakade lika illa. Till detta serverades det även jäst julmust, torra lussekatter och gammal fruk. Värsta gormetmåltiden juhe!



Nejdå, min lugg vart inte alls för lång när denna bilden togs ^^..

ointressant fakta

Godmorgon Godmorgon!
Ännu en underbar morgon i kungariket Sverige.. NOT! Det är juhe förihelvete fucking snö ute, vad är det gud straffar meij för nu egentligen?! Ska jag gå och frysa och ha ångerst för att det är vit, blöt äcklig frysta regndroppar ute?? Fan nu blev jag arg på moder naturs planering..

Buhu, men i alla fall så var det hemskt trevligt igår med lite sällskap i bushän. Vi såg på Boogieman och fifan vad Majsert skriker högt, vassa naglar har hon med och för att visa detta så använde hon dom på meij. Men det är lungan för jag tycker om henne ändå.

Idag ska vi bowla på Rejmes på idrotten, och detta innebär att vi får sovmorron, woho! Men jag och AmandaSkommer ändå få sitta och vänta på Donike i en sisådär 30 min. Men det ska man nog kunna stå ut med.. Sen i eftermiddag så har vi projekt och företagande. Och igår satte jag meij i 10 min efter alla stuckit och skrev klart arbetet! Fyfan vad jag är bra eller!

Nej nu måste jag sminka meij och fixa håret. Pallade inte välja kläder så det fick bli dom jag hade igårkväll, whatvever lixom..

who do you dance for

Jag har tuttal torka, ingen aning om hur fan jag ska kunna få ihop mina patetiska anteckningar trill ett arbate. Till imonn till råge på allt. Känns inte sådär jättebra att jag sitter och lyssnar på "welcome to the hotel california" när jag egentligen skulle behöva skriva. Men  jag vet juhe förhelvete inte hur!

Fatzo ringde innan och väckte och skrek på meij, tror jag hörde Emma där i bakgrunden med. Haha, love yah! Man blir så himla pepp på dagen närg någon skriker att dom hatar en och sen klickar en. Haha, ska bomba dom med bowlingklot imonn på idrotten *mohaha*!

Snart kmr Kicki, Majsan och Dennis hem till meij i buschään. Gud jag gillar detta, folk tar seij hem till meij nu och jag slipper stå och vänta i kylan på bussen. Kikci har tydligen inhandlat massa ghodis med, haha det uppskattas. Mer sånt tack!

Jag somnade innan och drömde värsta onda drömmen, det var typ att jag skulle ruffsa till håret, men då trillade typ 10 st exensions av. Erika O var med för hon skulle sätta tillbaka dom, vi hade ingen tång så jag vet inte om hon skulle använda seij av tankekraft eller hur hon skulle bära seij åt.. Så jag lipade nästan sönder och hulkade fram om det gick att fixa. Hon var helt possitiv och bara jajemensan! Då bröt hon varenda tand i nederkäften på meij! Man bara men hallå. Det gjorde skitont och vissa bara hängde löst. Haha jag vet inte vad det var för störd dröm men men. Innan jag somnade så tappade jag i alla fall 1 extension så det kanske hade ngn koppling, jag har ingen aning.

Känns jätteskönt att jag slipper slänga in alla kläder under sängen nu när det äntligen är städat på mitt rum. Ojojoj nu kom Amanda hem och skrek ngt om att hennes buss va 20 min försenad och när den sen kom så körde den bara förbi.. Fy på hallandstrafiken! Känner meij lite taskig nu för jag gick typ halvvägs till bussen med henne men sen vände jag för det var så kallt. Så hon har stått där alldeles själv..

Gud nu känns det som om att jag bara skriver en massa ointressnta saker för att ha ngt att skriva om. Tror jag ska sluta nu innan det blir värsta sömnpillret..

          

Kollade igenom min ego-mapp och vafan är det med ank/rövhålspussmunnen som finns på var och varannan bild?? Jag menar hallå,, jag måsta sluta göra den, det är juhe nästan pinsamt x'D!

Håååååååååååååååååååångel

justnu

Ooh, just nu är jag så jävla stolt över meij själv, jag har städat! Trodde att det skulle dröja till minst efter julafton innan jag skulle få tummen ur röven och ta meij an röran. Men nu är det då fixat, har till och med dammsugit ;).. Eftersom jag bor i bushän så blir det inte så hemsk många besökare, typ Majsan lite då och då (men hallå, en person jag disskuterar bajs med kan nog klara kattastrofen till rum jag har), rätt sällan när jag egentligen tänker efter. Men nu blir det Cats-kväll hos meij imonn och då kan det juhe inte se ut som hej kom och hjälp meij tänkte jag då..

Dagen började så bra som att jag försov meij på riktigt, man säger juhe alltid att man tror att man ska försova seij. Ibland gör man det men oftast så pallar man bara inte stå och vänta på bussen i mörkret med reflexer och skit, så man tar en senare buss. Men idag så försov jag meij då på riktigt, det va skönt. Tog meij i alla fall till matten och överraskades possitivt av att jag fått G på dom jävla linjära funktion ekvationerna.

Skulle nästan precis till att hoppa på bussen hem och däcka i sängen när donkie ringde. Mackan undrade om jag ville jobba, jag sa nej och 20 min senare satt jag ombytt i fikarummet och hetsåt hjärtan to get in the right mood. Började bra, slutade inte riktigt lika bra, avslutades med en helvetes-bussfärd jämte Loppan. Trodde att jag seriöst skulle hänga upp en snara där på bussen och avlida, var nästan bud på det i alla fall.

Aja, fika på E to the spressohouse med Kicki-bah och Dennis med London. Dempa ville bara ha skvaller om näe MB missade shemadan, jag va helt slut och kände att jag inte alls var ngt skoj, Kicki va söt, go och blond som vanligt (ska klura på vad man ska hitta på me hennes kråkbo). Dennis stack och vi med, till åled. Märk att vi åkte ända hem till meij för en gångs skull. Kicki kollade när jag städade (det hette att hon skulle hjälpa, men ansiktsboken va tydligen mer intressant), hon bakade KLADDkaka, jag betroddes med vispgrädden och så såg vi halva underbara Moulin Rouge.



Kicki-bah med da pink spachoula!



Det kanske ser fruktansvärt äckligt, klabbigt och blä ut, men de va gott, på riktigt. Vad är det? Det är bajs!



Såhär glad blev jag när jag fick reda på mitt matteresultat xD



Favorit i repris: oops I ate Kicki and have a swedish trummvirvel i munnen. Hela, på brädden..

Tänkte typ sova så gonatt eller ngt..

pudupompom tsch

At last home again, sitter i sängen och har ingen lust att gå och lägga meij längre. Hemma hos Emelie så blev man värsta trött, jäspade till och med ett par ggr kan jag tro. Sen satte Kicki på apgrym musik i bilen när hon körde meij hem. "Åh Kicki, Kicki hej, Kicki du är helt okej, hej Kicki!", "Hallå, hallå, det här är x22, du söker efter meij", Främling mm. Fatta att man helt plötsligt blir party party igen då eller. Har ingen lust alls att sova nu, ännu mindre att gå upp, slänga på meij det närmsta och springa till bussen för att jag fått IG på matteprovet. Det känns inte sådär jättelockande kan jag lova. Då känns det som om det kanske är läge för en liten sovmorgon imonn kanske.. Det var juhe ett tag sen sist om jag inte minns helt fel.

Nej nu får jag väl i alla fall försöka sova så att jag kan drömma om solen och värmen och stranden och förkrök och kläder och, ja allt som man gör utanför Sveriges gränser i princip.



Tut, tut hååångel!


people must be crazy

Häjsan häjsan!
Sitter hos Kicki once again.. Var i fucking Gullbranna innan, Elisabet hade med seij Fidell och Mikaela hämtade Fabian på dagis. Haha, catfight på högsta nivå ;), dom var så grymt söta! Så fick man med seij en strup med smält julgodis hem, den tänkte jag mamma och pappa kan få, vågar inte smaka på det med risk för att bli förgiftad xD, eller ngt ^^.

Åkte till Macken efter det, träffade Carolina Ripen ;) första gången efter hennes kurs, haha, så jävla skoj. Hon fick meij att inte tänka "självmord" så fort jag hör om det gyllene M:et. Thanks Carro!

Nu är planerna att Kicki ska komma ur duschen, vi ska springa ner på staden och ta en latte på asshouse. Yummie. Sen blir det en slags cheer up Mika/ färga Emelies hår med en massa DH hemma i Emelies rosa lägenhet, mysigt värre.

Såg förresten skäckfilm igår, den va skitläskig juhe.. Hette typ shotter eller shooter eller ngt, var av samma ressigiör som gjort the grudge. Jag fattar inte att alla skräckfilmer blir typ 100 ggr läskigare när man slänger in ett par kineser. Helst ska det vara övernaturligt med ondskuldfulla krafter och skit med.

Nu är hon klar så då är det dags för överkonsumtion av koffein, jatack till det tack!

alibaba

Sitter hemma hos Kicki just nu, hon är inne i duschen och försöker skölja bort stekos och frityrolja. Tror inte det gåt så bra haha ;). Fick se det är limm, och, om inte stakarna är raka så får man raka stakarna. Det är mkt roligare nu när man fattar vad dom snackar om. Nu kan jag skratta och verkligen fatta skämtet och inte bara skratta för att alla andra gör det.

Anyway så hade vi tänkt se skräckis innehållande Majsert, Kicki, Jag, Mika, Dempa kanske kikar in, jag venne det blir nog dom vanliga i soffan..

Fick se en kanonkul film Kicki bah hade spelat in på meij när jag satt och sjöng here you come again i Dempas soffa. Sen sjöng jag fel och börja gapflabba, och sen fick jag ett konstigt hostanfall.. Habibi det är lika roligt varje gång xD

Nu ska jag vara social igen hade jag tänkt dårå..
















Grovhångel på att jag hittade roliga bilder på Kickis computer

Måndagshor-dag



Cici home in Halmstad (för det är juhe absolut hennes födelsestad.. not!) again!! Licking on skyltstolpar.. Ge meij tillbaka helgen, utan kuk-hor-jobbet det vill säga..



Kicki-bah, den sötefan. Eftersom jag var tråkig och trött och dissade Jonas party, så är jag inte med på några sånna bilder. Så därför skiter jag i att lägga upp dom, och vi för nöja oss med nyktra bilder på Emma från denna fitthelg..



Dempa + moi, den klassiska, "om jag skulle hängt upp deij på väggen skulle du se meij ur detta perspektivet" - bilden. Nu vet jag och Kicki vart Dennis gömmer sina partyskivor med. Haha, nu ska dom rotas fram på varje förfest i fortsättningen ;).



I ungefär denna vevan kom det en moppe som fick oss att skratta på min bekostnad xD haha. Men men, Halmstad lyser av julstämmningen, eller ngt.

Nu ska jag klä på meij och fixa håret, det kan behövas i alla fall. Skola idag, frisörteknik på förmiddagen och på eftermiddagen, frisörteknik!. Efter skolan ska jag nog titta in hos Eva och se om jag kan lära meij ngt där med.. Får se, ibland har får hon sina brighta stunder ;).

Hångel i klädhögarna på mitt golv

I might aswell go back inside and fall asleep

Amen fuck vad kallt det är ute, fan ta moder natur om det börjar snöa nu med som pricken över i. Fick just igång ljudet på min dator, tror inte jag har nämnt för ngn att det inte funkade, men blev i alla fall glad och håller hoppet uppe om att det finns lite tekniska gener i min kropp. Annars är jag inte bästa kompis med tekniken, just fan, måste ladda min mobil btw.

Jobbade 11-13 idag, soft pass som fan, men har bara mörka och deprimerade tankar om jobbet just för tillfället. Vill inget annat än att slänga in uppsägningslappen på kontoret imonn, men är man inte helt ekonomisk oberoende så är man inte.. Ska satsa satan på att få ett nytt workie så man slipper det gyllene M:et..

Efter jobbet ringde jag Dempa som var på G med Cici och Kicki, fixade mat, bytte om och satt och konverserade lite sådär småhektiskt i lobbyn ett tag. Drog till Emelie efter det så att Cici skulle få inspektera den gudomligt söta rosa lägenheten innan hon åkte hem. Där befann seij även Mackan, vi pissade på jobbet ett tag och sen var det tempo till Kicki.

Vi fick gå, och när vi gick på bron jämte slottet så var det en jävla moppejävel som körde på meij!! Blev aspaff och vek meij av skratt jämte Kicki och Cici som redan låg på trottoaren och hade seriösa skrattanfall. Kallt som döden var det men ändå skulle vi stanna vid varenda belysta träd och ta foton ur grodperspektiv eller ngt, höhö.

Anyway så skulle Cici bara packa lite och sen fick vi vara snabba som attan till kravallås och hämta Dempa, iväg till Ängelholm och flygplatsen. När vi va i en kurva, ingen aning om vart, så började en röd lampa att blinka och det pep ett himla ljud och efter många om och men så kom vi fram till att det var fel på oljan. Den var slut. Men det fick vänta för Cici hade bråttom till incheckningen eller ngt. Aja, fika lite där, lämna henne, buhu och tår i ögonvrån, iväg till en mack och köpa olja. Händiga *host* Kicki och Dennis fixade och vråla till Carola i bilen. En konstig julskiva med galenskaparna åkte på, "guling, guling, kom du lilla fuling punch, punch, punch!" 

Hem till Dennis och ja, vafan gjorde vi? Inget minne av ngt men fick i alla fall skjuts efter det till Nstation. Såg ett litet tecken av ljus i slutet av tunneln när vi snackade om sol, värme och tuttal fylla. Det var lite men man blev juhe inte på bra humör igen.

Och nu sitter jag här, känner meij äcklig och fet, lyssnar på opepp emo-musik och vill bara komma på hur jag ska göra.



Hångel i solen med Kicki-bah next time?

i have a dream

Jag är så jäffla fedt med trött att det nästan är sjukt. Jonas skulle ha fest ikväll men jag tror att jag feting hoppar den, kmr typ få en sån himla snefylla, discodansing med karatefylle, spya och bakfylla imonn. Nejtack, känner inte för det tack. Herregud vad jag känner meij tråkig nuförtdn, jag vill bara sova och kolla på film när jag är hemma. Jag har börjat komma igen med skolan och man kan gå på mitt golv utan att vara rädd för att ta sönder en ipod-laddare. Vart är världen på väg?!

Jobbade bara till 15 innan, tror nästan att det är ngt av det kortaste pass jag haft, skulle in till stan och joina Kicki och Cici. När jag ringde när jag slutat så fick jag reda på att Majsert skulle sjunga i kyrkan. Fifan vad roligt, alla ska dit och kolla och ha lite myspys med julsånger, torettes och skit. Grejen var bara den att det började 16, nemas problemas, jag är inne kvart i. 
Påväg till bussen på morgonen så märkte jag att jag hade glömt min mobil hemma, men eftersom jag redan hade gått halvvägs så sket jag i det, skulle juhe ändå bara jobba 3 timmar. När jag bytt om och skulle bara till att säga hej då till Mackan och Karro så kmr Henke och säger att det var en kvinna som sökte miej i kassan och ville ge meij en mobil för ca 10 min sen. Skitbra och askalas och allt vad vi kallar det tänkte jag då är mamma här! Jag ringde naöllen och hon svarade, då var dom halvvägs till hbg tydligen!! Men herrejesus, skulle hon ta med min mobil till helsingborg?, nej så dom fick vända för att lämna den till meij.

Det gjorde så att jag fick stå utanför Macken skitlänge för att vänta på M&P, jag såg bussjävlen köra förbi och sen kom dom. Frågade om dom kunde skjutsa meij till staden så att jag hann till Majs, men inte det. Nu skulle man tydligen skynda seij tillbaka för att JAG hade förskjutit deras tidsschema. Men herregud kvinna, rör inte andras grejer nästa gång så slipper du åka omkring och leverera dom med.

Aja, nog om det, fatta vilket tråkigt liv när jag nästan skriver ett helt inlägg om min mobil.. Patetistk kallar jag det.

Jag ska bara gå och lägga meij, i mitt vara duntäcke, tänka på allt annat än att det går piss på jobbet. Försöka undvika tankarna på att mitt hår är fett, stripigt och hur äckligt som helst.



Jag vill ha den kjolen, och skorna och släng med armbanden..



Jag tänkte slänga upp en bild där jag var överlyckligt glad och skriva ngt klyshigt som "jag vill vara glad". Men eftersom jag nu inte hittade en sådan bild så får det bli en bild där jag istället ser ut som ett jävla retard som skriker "hej kom och hjälp meij". Men det kanske har samma effekt, man är väl rätt lycklig när man känner seij efterbliven med no clue at all..

strangers

Känner att jag varit rätt så dålig på det där med att uppdatera nu på senaste tid.. Men igår hade jag helt enkelt inte tid. Tog bussen i vanlig tid, men drog till Eurostop ist för skolan och käkade lite frulle med Majsert och Robin. Fan palla att vi skulle halka runt på skrillor på idrotten, på stora torg?! I helvete heller att jag skulle göra det. Frukost lät mkt bättre ;). Då kunde man avnjuta utsikt i form av Karro som gick skräprundan och rökte samtidigt, you go girl ^^.

Haha, in till stan igen i alla fall, Majsert skulle ta ut pengar så vi fick gå värsta omvägen till banken för jag ville absolut inte bli sedd på Storg. Praktiskt med fönster ut mot torget på banken iaf, så vi stod där ett bra tag och småskrattade lite åt mongorna i min klass som gestaltade Bambi på hal is, skämt åsido..

Anyway så skulle man juhe förtjäna sin närvaro på praktisk marknadsföring så där tittade vi in efter lunchen innan jag och Erica tog bussen till Max. Latte där när jag väntade på Erica *lycka till*, det gick verkligen hur fort som helst och jag hoppas det gick hur bra som helst med. Vi så vi gick till Stoppan för ännu en latte och så att Emma skulle kunna joina. Gud vilket flängande, iaf så drog jag och Emma vidare till onoff och Erica stack till Kravallås. Hej och hå lite bussmissande och Emma blev en mp3 rikare och sen satt vi på bussen, Emma hem och jag till staden.

Styrde  mina steg till asshouse för att ta en latte med Kicki, koffein och nikotin och Kicki köpte nya lyxhorskor och vi inhandlade en jättesöt klubba till Cici. Tempo till systemet och vidare till plattången som var belägen hemma hos Kicki. När vi kollade på klockan så kom paniken rusande, var är Robin, var är Dennis, hur ska vi hinna klart med håret, Cicis plan landar i Ängelholm om 10 min. Haha, turligtvis var planet sent och Robin körde fort så Cici kom till Hstad välbehållen i alla fall. Vi hälsade på på jobbet och tog en latte och sedan vidare till Kicki för skräckis.

God damn it woman vad läskig den var, uuh shiet vad jag hatar maskar nu, speciellt vita som är gjorda av påsar. Jag tror aldrig jag har kollat på en skräckis helt igenom utan att blunda eller kolla in i väggen eller somna efter halva. Så detta var en helt ny upplevelse för meij, och den var hemsk. Herregud, jag trodde inte att det var möjligt att skrämma ngn så mkt men jag var seriöst rädd..

Nu måste jag sluta och klä på meij för min buss går om 15 min.. Har ett relativt soft pass på 3 timmar idag men men..



Got to go! Ciao alla cepe-barn!

Welcome Dolly :)

Åååh, nu är jag lycklig igen. Underbara Amanda, Erica och Emma var ubersnälla och satte Dolly till världen idag, Dolly är fantastisk. Lite lång för min smak, men det går juhe lätt att fixa ;) ska bara hålla fingrarna i styr och INTE ge meij på det själv.

Dennis den jävlen hade tydligen spenderat dagen i gbg och imonn kmr spenderas på samma sätt. Jag ljuger verkligen om jag säger att jag inte är avis på hans nya arbetssituation.

Har bestämt miej för vad jag ska ha på meij imonn, tror faktiskt det blir den nya tunikan. Men då måste jag klä ner den rätt så rejält. Kanske slitna jeans och randig kofta, eller leggings och en Overzise (med stort O) kofta eller ngt. Spela roll, bara jag slipper gå naken så blir det säkert askalas.

Sitter och lyssnar på Perelli. Tuttalt. Det var juhe ett tag sedan sist, hon är juhe inte vacker den kvinnan. Vissa säger att det höga hårfästet är lite av hennes stil. Jag tycker hon ser ut som en påtänd transvestit..

Idag hade vi världens softaste lektion på förmiddagen. Jag, Hanna och Hanna hade "missat" förra veckan när vi hade kollat på Bridget Jones Dagbok. Nemas problemas, vi gjorde det denna veckan ist + att vi gjorde frågorna om filmen som vi skulle gjort denna veckan ^^ (intresse-klubben-antecknar, aight?)

På tal om intresseklubben så kom pappa nyss in och berättade att han hade snackat med en gammal lumparkompis nyss och att det var kul. Vänta, jag ska bara säga till min lilla blåa intressesmurf att anteckna..







Spillde förresten ut halva min supergoda moccalatte på Hello. Det var rätt pinsamt, men fick den påfylld och hjälp att torka upp och allt. Skämdes ihjäl nästan lite där, fick inte ens bära maten på donkie sen.

Hångel alla fetto-barn!

släpp inte taget

Tjoho broo!!
Igår mådde jag piss precis efter matten (jag säger det, matteprov är inte bra för meij) så det blev inget workie med mina spykänslor och huvudvärk som bara ahh! Så jag gjorde det enda rätta, ringde och gnäöllde hos Petra, åkte hem, käkade frukost och proppade i meij panodil. Och thanks god for panodil, den som uppfann det borde typ få nobelpris eller ngt..

Anyway så var jag såpass bra att åka på mötet, helt jävla onödigt enligt min mening. Det vi gick egenom hade jag och Maja redan tagit med Mattias, hade råkt om vi kommit 10 min på slutet eller ngt.. Aja hann i alla fall en frappe (faktiskt inte latte denna gången) och lite shopping med hjärtat mitt. Blev en chifong-aktig-leopard-tunika haha, hade varit bättre om det vart zebramönster med jag gillade den ändå..




It's a ceeper aight mate?

Prostitution is revolution

Drog till Macken med Majsan och Dennis för att liva opp Kickis evning lite. Det lyckades, vi körde lite wet t-shirt hon och jag över kassadisken och hon vann (jag blev blötast), hjärtan och cheddar dip med Slatte och shake till dryck. Kan det bli bättre undrar jag då.. Vidare till norra vägen för cancerintag i form av en blålysande kista med ljudlig musik. Majsan flörtatde till det lite med ciggförsäljaren och sen var det bilfärd med patetisk översättning av mamma mia låtarna av oss. Fifan vad man var tvungen att tänka fort där ett tag, ge meij, ge miej, ge meij ett knull efter midnatt. Ta meij i mörkret till morgonens ljus/ här och nu. Haha fick till och med uberpryda Dempa att sjunga med *POWER*.

Träffade Amanda i dörren och hon hade tänkt seij en promenad upp till kjorren för att köpa chirre, eller nästan cola blev det. Så jag hade juhe nästan inget annat val än att joina. Lyssnade på cobra starship och snackade om allt och inget.

Tillbaka i soffan med das parents och checkade kung fu panda (än en gång) och var på väg att somna på mamma. Men men skratt, fniss och massa gapflabb och sen var filmen slut. Tänkte dusha men det blev, hör och häpna, ett bad ist, var väl 1800-kallt sist det hände.

Så nu sitter jag här igen all alone in my bed och funderar lite smått på vad jag ska ha på meij imonn.. Märkte innan att jag har en jävla massa emo-scars överallt på mina händer, gissar på arbetsskador.





Prostitution Is The World's Oldest Profession (And I, Dear Madame, Am A Professional) but my ass is still fat, it's gonna stay like that!

nej det är ingen vanlig dag, för det är Brittans födelsedag!

Herregud jag lever än, det kunde jag fan inte tro.. Öppnade som sagt med Petra och det va rätt najs faktiskt, tdn går så in i helvetes fort på morgonen. Det är nästan sjukt.. Men men har tuttal torka, har antagligen matteprov imonn, men tänker jag ägna kvällen åt plugg?? nej det tror jag inte. För jag är mkt mer sugen på att åka och våldgästa Kicki på jobbet och åka och sola med Majsert och Dennis. Det behöver jag, det är jag värd efter att gått upp vid 5 imorse xD.

Haha, jag var nog jäkligt trött imorse för jag lyckades på ngt vänster att spilla jos över mammas nya wii-spel. Det uppskattades inte så hemskt hjärtligt, men jag hade argumentet; vem fan orkar tända när man bara ska hitta fjärrkontrollen?? Hon köpte det inte men körde meij snällt till jobbet ändå ;).

Fick typ panik innan när jag skulle kolla mina bilder, jag hittade inte min käraste mapp på hela datorn.. Jag hittade inte min ego-mapp! Så jag sökte och gissa vart jag hittade den? jo i PAPPERSKORGEN!! Jag menar, hur fan kan jag slänga min ego-mapp.. Måste varit jäkligt wasted när jag gjorde detta.

Har i alla fall lyckats smuggla in Amandas ipod laddare till mitt rum, så nu kanske jag kan lyssna på den lilla lila med. Eftersom jag trampat sönder min egna så får man passa på när syster inte är hemma eller helt enkelt vara snabb som attan när hon kollar bort.

Imonn blir det väl troligtsvis matteprov dårå och sen blire jobb för min del. Börjar 12, men har möte ngn gång under eftermiddagen med. Är inte så insatt men slipper iaf svettas runt i min rutiga skjorta ett tag..

Fan nu måste jag byta om om jag ska hinna med min buss, tjarå!





Grattis Brittan, 27 år idag!

will you dance with me tonight in my dream?

Haha, fatta att jag har varit glad idag eller, helt ointressant fakta men jag tycker att det va lite småroligt och har saknat det som fan. Gick och la meij skittidigt igår, så när jag vaknade av meij själv och inte av väckarklockan imorse så trodde jag att jag hade försovit miej. Kollade på klockan och den vart bara 5. Jag tänkte vafan, jag kan lika gärna gå upp annars kmr jag bara försova miej. Så jag gick upp och gjorde värsta frukosten som jag avnjöt framför miami inc. Sen kokade jag kaffe, sminkade och klädde på meij. Gud vad skönt det var att göra detta utan att stressa igenom det på 5 min. Sen var det where you gonna sleep tonight? eller jag menar this is the life hela bussen till stan. Nemas problemas att jag hade prov för jag hade pluggat, fyfan va allt rullade på. Grejen var bara att jag knappt pluggat en bråkdel av det som vi egentligen hade. Haha whatever. Anyway så åkte jag bussen till salongen efter skolan men stack efter typ 30 min för Eva hade ont i ryggen och skulle hem. Palla va där med Jessica och Anna.. Ringde Kicki-bah och tog frappe och shopping med henna. Blev en kort skinnpaj från Hmm och ett linne med svarta och röda läppar från åhlens. Najs najs. Sen hemåt haha, tappade förresten min mudcake på asshouse så jag fick en helt ny :).

Nu vill jag bara att tiden ska gå fortare så att man slipper skolan och får göra lite roliga saker som kmr nu innan jul. 5:e är det julfrukost på stoppan så då missar jag skrillorna på idrotten oops.. 13:e snackade Dennis om ngn julferre med han jubb i malmö, venne hur jag ska göra med detta eftersom jag jubbar. 15:e skulle jag, Majsert och Dempa dra till gbg och fotas. Sen åker jag mammi och pappi den 21:e och ska shoppa satan i Prag. Är inte alls avis på Emma som ska till Thailand en månad, nejnej..

Imorgon blire jobb och jag planerar på att vara en frisk fläkt i cheeseoset xD. Men eftersom att jag börjar 06.30 så känner jag att det väldigt snart är dags för meij att drömma meij bort. Öppningen blir med Petra och mamma ställer upp som taxi. Känner miej jäkligt smart som var bombsäker på att det gick bussar, men första är inne i staden 06.30 clewer Emma.

Har klippt till min lugg så nu kan jag ha den nere och kunna se ngt med (y)..





Slemhost och gohdis på asshouse <3

RSS 2.0