people must be crazy

Häjsan häjsan!
Sitter hos Kicki once again.. Var i fucking Gullbranna innan, Elisabet hade med seij Fidell och Mikaela hämtade Fabian på dagis. Haha, catfight på högsta nivå ;), dom var så grymt söta! Så fick man med seij en strup med smält julgodis hem, den tänkte jag mamma och pappa kan få, vågar inte smaka på det med risk för att bli förgiftad xD, eller ngt ^^.

Åkte till Macken efter det, träffade Carolina Ripen ;) första gången efter hennes kurs, haha, så jävla skoj. Hon fick meij att inte tänka "självmord" så fort jag hör om det gyllene M:et. Thanks Carro!

Nu är planerna att Kicki ska komma ur duschen, vi ska springa ner på staden och ta en latte på asshouse. Yummie. Sen blir det en slags cheer up Mika/ färga Emelies hår med en massa DH hemma i Emelies rosa lägenhet, mysigt värre.

Såg förresten skäckfilm igår, den va skitläskig juhe.. Hette typ shotter eller shooter eller ngt, var av samma ressigiör som gjort the grudge. Jag fattar inte att alla skräckfilmer blir typ 100 ggr läskigare när man slänger in ett par kineser. Helst ska det vara övernaturligt med ondskuldfulla krafter och skit med.

Nu är hon klar så då är det dags för överkonsumtion av koffein, jatack till det tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0