Bus eller Godis

Sitter och försöker lista ut det där med iPoden. Det funkar inte riktigt lika bra som jag hade önskat, ett tag där trodde jag att jag listat ut det, ringde i all glädje och skröt för Majsan. Nu måste jag få det att funka innan jag träffar henne nästa gång så att jag inte blir stämplad som ännu mindre teknisk än vad jag redan är..

Hade det skönaste passet på jobbet på hela fucking veckan, 11-16, så himla skönt asså! Efter jubbet skulle Dempa komma och hämta meij så att vi kunde beundra hans nya hittills oinköpta tröja på MQ. Så blev dock inte fallet för my good friend Dennis hade tydligen inte haft ngt att göra så han bestämde seij för att testa knivarna hemma. Eller enligt han själv så skulle han skära bröd. På något vänster så lyckades han missa brödet och kötta upp ett djupt hack i handen. Så istället för shopping på stan så blev det akuten yeyah! 5 sprutor och 7 stygn senare så var allt packat och klart.

Så fort jag kom hem så satte jag miej vid datorn och ringde Dior, någon knackar på dörren och jag ignorerar i vanlig ordning, precis som när det ringer på hemtelefonen. Jag vet inte om jag försöker ignorera att jag bor i bushen eller vad det är.. Men i alla fall så slutade inte denna någon att knacka på dörren så jag fick snällt gå och öppna. Där stog 2 st ungdjävlar (bokstavligt) utklädda till just djävular och skrek "bus eller godis" till meij. I helvete heller att jag skulle ge dom godis om vi nu hade det hemma, det ska jag juhe ha. De fick några peppakakor och gick snällt bort, hade varit kul att se vad de hade hittat på för bus..

Just nu så är jag så jävla fucking trött på mitt liv, vet dock inte vad som ska förändras eller vad jag ska göra åt saken ännu. Behöver nog livet mer spänning, pojkvän eller kanske en ny sjal.. Får tänka på saken..


Jag vill även bli ekonomisk oberonde, om någon skulle bry seij..



give me something to hold on to, is this really it?


Hej

Hej jag heter Emma Karlsson och lever ett patetiskt liv. 

Emma stressar för mycket, äter för dåligt och sover för lite. Hon har knappt aldrig någon tid över för viktiga saker som fika, sola och skolarbete (kan hända att hon bara inte pallar det sistnämnda). Istället brukar Emma ägna min värdefulla tid åt att vänta på bussen, förgifta ozonlaget, springa omkring och se wasted ut på jobbet och vara alldeles för självupptagen.

Det händer att Emma skolkar från skolan, men det är endast om hon fått vettigare förslag, och alla förslag brukar juhe vara vettiga förslag. Emma shoppar alldeles för mycket och lägger sina pengar på alltför onödiga saker och pinaler, veckan innan löning är alltid en fattig vecka för Emma Karlsson. Då lever hon på latte från Donken, bjudcigg (Level om det ska vara rikitgt illa då), och förnying i garderoben är inget att ens tänka på. Det brukar alltid sluta med att pappa bidrar med ett antal hundralappar sista veckan innan löning, Emma har en öppen ekonomisk relation med sin pappa ser ni.

Det händer sällan att Emma städar eller diskar och om man ska vara ärlig så är det rikitgt skabbigt på Emma Karlssons rum. Men Emma bryr seij inte för det är inte många vakna timmar hon spenderar i röran. Det var ett bra tag sedan Emma tränade någonting, hon kör fullt ös - medvetslös på uttrycket "jag gillar inte att svettas i onödan".

Emma samlar på olika saker, kläder, skor, sjalar, väskor, minnen. Precis som alla andra, Emma är även seij själv, unik och kör på sin egna stil. Precis som alla andra. Emma är precis som alla andra.

Hej jag heter Emma och jag hatar livet jag lever så mycket att jag nästan kan leva tänka meij att leva det.

       

3 månader sen idag..

För 2 månader sedan satt jag och huttrade inne på Headquarter i 2,5 timmar medans Lizette förlängde mitt svintoliknande hår. Hittills har utseendet på hela kallabaliken förändrats radikalt, men det är ingen slinga som trillat av ännu, yeyah!

För 1 månad sedan satt antagligen jag och min nära och kära vän Majsert på vår balle i Magaluf och söp skallen av oss med fråmmande och konstigt folk. Hittills har jag absolut inte fått tillbakalängtan, och det svår jag på.. ..NOT!

Just nu så ligger jag i min säng alldeles påpälsad och lyssnar på Linda Bentzing - Hur svårt kan det va? JAG Tänker på alla minnen till just denna låten och jag kan lova att det finns många! Hittade en halväten kaka/paj med nötter på i kylen, den tog jag och ska smaka den innan den tar slut, tänkte jag då..

Har varit så jävla trött hela fucking dagen och huvudvärken har inte varit snål med sina besök.. Jävla fittdag har det rent ut sagt vartit.

Såg att de ambitiösa grannarna ställt ut utgrävda pumpor på trappen, så himla äckligt det ser ut. Fattar inte att barnfamiljerna vågar utsätta sina barn för sånna hemskheter. Nu ska jag fan utöva konsten att chilla, det ni!



time 4 csi, måste bara nämna att jag verkligen ÄLSKAR sättet alex i csi miami pratar med liken,
puss utahelfwete på det tack!

take me away

Fyfan, nu vet jag vad jag vill göra, jag ska blir riktigt jävla ekonomisk och spara mina pengar. Sen ska jag och miss Nilsson dra oss till Thailand i januari/februari. Det kommer blir så jäkla gött att ha det i huvudet när man springer som en jude på jobbet, veta vad man jobbar för och veta vart man ska. Men då ska vi ta oss friheten att lämna landet i hela 2 veckor för tuttal njutning :D :D :D.

Btw så har min kära syster dragit hem en ny inneboend, jag vet inte vilket nummer i mängden, slutade räkna för ett tag sen. Just detta exemplar heter Elida (rimmar på slida haha) är 15 (!) år gammal och kommer från trollhättan,. Ska bli spännande att se hur denna veckan urartar seij.. Hitentills verkar hon rikitgt trevlig och igår bjöd hon på groggar.

Nu blir det sängen för hela slanten, ska ta vara på de få sovtimmar som går att införskaffa seij innan man ska till tortura imorgon bitti. Haha nej jag skojjade bara, efter exremt givande samtal med Kicki (vi ska bryta den skrämmande trenden) så trivs jag bättre än någonsin!



Hångel och god natt

Dancing Queen, young and sweet

               

Som utlovat, bilder från i lördags.,.


Tack ska du ha!

Sitter och laddar inför den kommande dagen eller ngt sådant, befinner meij i alla fall i min säng och diggar till basshunter. Finns det egentligen ngt annat sätt att börja dagen på?! haha, det kanske skulle vara en obefintilig kaffemugg i min hand, full av rykande hett, starkt, underbart doftande kaffe. Men men, det får väl vänta tills jag kommer till jobbet, ngt ska man juhe fördriva tdn i en timme där innan jag börjar jobba..

Jag saknar mina fatzossar <3









I heart you my lovers

Here we go again

Men guud, det var bara så himla grymt dunder kul igår, fattar inte att man inte dansar mer på festerna. I alla fall så blev det en underbart lyckad kväll med massa shlager och en massa mamma mia, tack för igår Dennis. Lite krångligt med vintertid och så, när klockan står på 22.03 när man vaknar så är det juhe ngt som är fel, så går det när Emma ska vara teknisk och ändra tiden.. Majsert räddade situationen och agerade personlig väckarklocka. Orkar då inte lägga in bilder från igårkväll just nu, men jag lovar att det kmr ;).

Idag har jag jobbat, trodde jag slutade 20, men blev värsta apglad när jag såg att jag slutade 19. Blev ledsen igen när Karro sa att jag hade utbildning och fick jobba till 20 ändå. Men sen blev jag glad när Jennifer tipsade om jobb som man kanske ska söka till dårå :D :D :D. Värsta emotionell dag wawa, haha lyckat med skjuts hem iaf.

Helt otroligt att mitt rum var städat när jag kom hem idag, blev så himla förvånad och stolt över meij själv, var tvungen att nypa meij i armen för att se så att jag inte drömmde. Men det gjorde ont, jag nöp precis på mitt nya blåmärke efter att Kicki bet meij i armen igår.

Haha, Jonas har börjat att samla in pengar till Dennis och Diors avskedspresenter men det är tydligen så att jag och Maja kommer att bli de som får ta saken i egna händer och köpe det. Men det är juhe verkligen tanken som räknas, ja Jonas han är så snäll och omtänksam som kommer på en sån idé och vilka presenter sen. Stackarn tänkte juhe fan att vi skulle köpa ngn slags korg med blommor till dom. Ack ack, arma barn x'D.

Funderar verkligen på att börja ett nytt liv, jag måste göra ngt snart. Får juhe abstinens här snart, men jag vet inte vad det skulle vara i sånna fall. Tänkte att man antingen skulle banta ner seij till ett skelettm, eller äta upp seij så att man får lite befintliga former. Eller bara att man byter stil, jag kanske till och med ska bli ekonimisk! Skulle det inte vara kul om jag blev pryd, inte skolkade, inte ljög, aldrig mer söp eller fick konstiga samtal från um. Haha, eller kanske inte.

Nu är det 1½ timme kvar innan jag ska ringa och gratta Dempa så jag tänkte fördriva min tid med att kolla igenom min garderob kanske. Man hittar säkert ngt spännande..

Ciao fucktards

I'm full of rainbows

Idag hade det verkligen varit en heldag, träffade Jessika vid 9 utanför hemköp. Eller ja, vi hade bestämt att vi skulle träffas kvart i 9 / 9, men jag stog där i min godan ro, kände att klockan blev över 9 i och med att det verkligen strömmade jb elever till hemköp för de dagliga gifflarna och power kingen. Men men, den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge *host* så 10 över 9 uppenbarade seij miss Jessika och vi kunde då inhandla tårta, blommor, kaffe och ett fint litet tackort till Eva. Halv 10 var det dags för dagens första koffein med Majsert på frappino house. Allt för att fira att lönen har kommit, right? När vi så småningom började dra oss bortåt så erbjöd seij Jessika att köra oss, självklart, fan vad najs med skjuts så man slipper gå i regnet tänkte vi. Men det var fan de äckligaset 10 jävla minutrarna i hela mitt liv, så jäkla growse. Det var en gammal jobbebil till en målare och det klagar jag inte på, lite gammal fotsvett stank och färg lite här och var kan man leva med. Utan det var mera att hon rökte i bilen, utan att rulla ner rutorna, det var immigt och kvavt, en temperär askkopp hade skapats framför växelspaken och i den var det juhe inte måttligt med fimp och aska kan jag säga.

Eva blev glad för presenterna i alla fall, ja nästan lite rörd om man ska tro på henne. Det var rätt dött idag så vi hann prata igenom dessa veckorna, om det nu fanns så mkt att snacka om vet jag då inte riktigt. Kändes som att dagens mission var att få tiden att gå fortare fram till 14.00 när sista kunden skulle komma. Då fick jag även träna på att göra inbakad 4-fläta på kund, najsigt bajsigt.

Efter sista tårögda ciggen på trappen sa vi hej då och tack tack, sen skulle jag till Sture för att irritera Majsan ett tag. Jessika erbjöd seij att ge meij skjuts och i mitt huvud skrek jag ngt i stil med att jag hellre skulle låta bli att köpa skor på ett år, men jag svarade jatack. Stog utanför Sture i regnet och väntade en stud, kände att jag behövde frisk luft efter den skakande bilturen, sen slutade den lilla illern och vi drog oss mot staden för att äntligen få spendera våra surt förvärvade pengar.

Det blev tempo tempo inne i staden eftersom att lilla Majsan skulle på dejt med stort D, hann i alla fall med en timmes intensiv-shopping med underbara Maja. Hon råkade säga ngt i stil med att det var den bästa dagen i hennes liv till biträdet inne på kicks efter att hon fått ett litet testprov av en conceler jag hade innan och sen skrattade båda lite genant. Sista stoppet innan Majsan lämnade miej var H&M, sen fick jag fortsätta min händelserika eftermiddag ensam. Det resulterade i att jag släppte till det riktigt ordentligt inne på Åhlens lite där, men det kommer säkert till användning ngn gång, annars så är det juhe snart jul ;) skämtåsido.

     

Nu är äntligen min Amy outfit klar till imorgon med och jag hade kollat fel så jag slutar en timme tidigare än vad jag hade planerat, oh happy day. Bonus på det så vinner vi juhe en timme natten mellan lördag och söndag, kan det bli bättre?!

Den planerade solningen med mr Dempa blev med av, så nu känner jag meij riktig på G igen. Jag ska nog bli livsnjutare på heltid nu så jag ska köra stenhårt på solning, dricka vatten, brunkräm, ut och gå, fuktkräm, tror inte jag glömde ngt som jag tänkte på innan ;). Man får juhe tänka på winter 08 ;).



So log fucktards och en massa lycka till åt Majsert (plus en) och Dempa (plus en) ikväll!

Häjsan alla cepe-barn, julgranspynt hela dan

Jag vill utöva konsten att chilla på en sommargrön maskrosblomstrande äng med en cigg i munnen, då är friden verkligen funnen.. Sen vill jag ha ngn som verkligen tycker om meij, ngn som avgudar miej, som kysser mina fötter så fort jag blinkar och som allt för miej. Finns du där ute, du ska vara snygg, bra i sängen och helt fucking fantastik, kontakta miej!!.. hrmm okej, eller inte kanske haha x'D

Var näst sista dagen på APUn idag, näst sista dagen med das retardes, hold on - be strong säger jag bara. Imorgon ska vi köpa tårta, jag vill ha med banan och choklad, eller skit i bananen ge miej bara choklad. I mängder! Blev i alla fall offer för bruduppsättning idag, det var en upplevelse i seij och jäkligt givande.. För nu vet jag att det kan bli ngt fint  av det, även om personen i fråga inte har ngn aning om vad den ska hitta på. Om man väntar tillräckligt länge (sisädär 2 timmar yes!) och använder tillräckligt mycket med spray (sisådär en halv liter yes!) så kan slutresultatet bli såhär;

   

Jag vet att jag har julgranspynt i håret och en röd slöja (läs gardin) men det är juhe vad man säger, man tager vad man haver xD

Annars gick det askalas bra idag, min döbakta kladdkaka med intryckt blockchoklad blev förvånansvärt uppskattad, gick åt som smält glass på donken en vanlig sommardag. Kan stoltsera med att jag just denna dag har lärt miej att fläta med inte bara 3, utan 4, 5, 6 och nästan 7 slingor. Fick även till en hyffsad inbakad fläta med 4, som man kan skryta om man inte har ngt vettigare att skriva om va!? x'D

Sprang Halmstad runt i jakt på de perfekta stövlarna, fick fram ett antal kvalificerade kandidater men ingen direkt vinnare. Jag tror jag hade en vinnare, perfekta, helt adoreble med inbyggd plattå och världens underbaraste skinn. Nackdelen var att de enda återstående paren var i stl 40 och 41?! Hello bigfoot. Vafan alla har inte lika missbildade fötter som Paris Hilton och jag har varken tid, lust eller ork att vänta på att dom "kanske" kommer in i december igen. Jag vill ha dom nu!

 

Sleep tight - wake up happy, lön imorgon!

Alcoholic Logic

Tjenare tjenare!

Sitter här och lyssnar in mei på världens bästaste Amy Winehouse. Det är nämligen så att Dempa fyller hela 21 år på måndag (congratz), mer om det senare. Då ska vi fira detta med en liten kändisfest på lördag, alltså alla ska klä ut seij till en kändis, moget javet ;). Panik panik hästkolik, vad i helvete ska man gestalta för retard på lördag då?! Majsert hade tydligen haft samma problemas och frågat Fredrik (tror jag det var) i sin klass, och ur honom så sprutade det förslag. Majsert snappade snabbt upp Kate Perry och lämnade Amy Winehouse som förslag till meij när jag desperat frågade vad jag skulle vara. Hej och hå vad det går och nu är jag i full gång med att bestämma vad jag ska ha för kläder :), håret och sminket är juhe ganska givet hur man ska ha det, kanske ska man smeta lite mjöl under näsan, eller kötta in en spruta i armen när man ändå är på G ;).
     


Har attakerat färdigt mitt hår med platttången nu så att det nog räcker för en livstid. Får nog ta och köpa en ny kärlek snart, såg att dom hade fått in guldiga modeller på självfallet när jag gick förbi, annars så hade det juhe inte suttit fel med en rosa variant..

Ska ta bussen till APUn om en halvtimme, eller jag tar bussen till stan, slöar runt i staden i en och en halvtimme, sen så öppnar salongen sina portar xD. Får se hur länge man blir kvar idag.

HångelSOMfanWAWAH!

Mohaha

Nu har jag varit så jävla duktig och för en gångs skull städat mitt rum när jag har sagt att jag ska städa. Fifan vad jag är bra eller!?

Före:



Efter:

 
 

Det är absolut inte ofta jag har det så rent och nu längtar jag bara tills mamma ska komma hem så hon får se att hon kan ändra den uppfattningen som hon har fått om meij ;) :D

hey man

God morgon, Godmorgon. Vaknade precis, ställde inte klockan igår och det är jag jäkligt glad för.. Whatever jag är ffs ledig idag :D :D :D.Gjorde en riktigt stor frulle som jag smaskar på nu, 2 rågbrödsmackor med hummus och sallad på och en gigantisk tallrik med kalaspuffar ^^. Är snart klar med första säsongen csi miami, mkt bättre än new york, men inte riktigt i samma klass som vegas.

Igår blev en toppenkväl, det var askalas och supertajmat. När jag gick från APUn så spöregnade det, men jag hade mitt fina llila paraflax med svarta ugglor på. Men så ringde Kicki och då blev det för mkt för miej, när det kom värsta vindblåsten under paraflaxen så bara vek de seij och min skönhet var broken. Men istället för att sörja över spilld mjölk, eller trasigt paraply så sprang jag i ösregnet till bussen och åkte hem till Kicki istället. Vi gick och köpte pizza, sen var det i full gång med jag har aldrig och ölspelet. Efter ett tag så kom Robin, Jonas och Mallan Ballan och till sist kom Dempa och Majsert. Blev en jäkligt trevlig kväll, yeyah!

         

Kicki blev lycklig ägare till a thing we call the internet igår. Så hon rensade fotoarkivet och laddade upp massa bilder på facebook. Lite blandat från Emelies inflyttningsfest, Mallan Ballan ferre i somras och Kickis maskerad. Och bildbevis på att jag kan göra armhävningar! NJUT!

Idag har jag stordåd att utföra *hosthost*. Innan mamma åkte så pekade hon med avsmak på röran på mitt golv och sa åt miej att inte glömma bort verkligheten. Jag visste inte att hon hade potencial att vara så djup, eller så var det bara jag som inte fattade, det ser trots allt förjävligt  ut. Förutom att överträffa meij själv med att städa så hade jag tänkt slå till på stort med att kanske till och med göra lite skolarbete och sen hade jag tänkt baka med. Bara så att jag ska kunna äta massa kladdkaka sen, utan att få dåligt samvete eftersom jag har städdat och varit duktig hela dagen.

Jag syndade igår, och då var det inte att jag söp på en tisadg.. Men den var så himla fin, mysig varm, perfekt för hösten och för meij! Jag vet att jag inte ska shoppa så mkt men en grå baskofta går väl alltid att använda tänkte jag och betalade. Tänkte köpa en senapsgul stor halsduk med, men jag lät bli, congratz till meij:)!

Nu får jag väl ta och ta tag i verkligheten då..

This is for you Majsert, you make me so hot.. NOT! <3

I'll have a happy life, if I did the things I like

Get on your dancingshoes, precis vad jag känner för, skor, dansa, massa sprit och tuttalt kaotiskt kaos. Snart helg, längtar, nu är det bara onsdag (ledig = ligga i sängen hela dagen), torsdag (APU) och fredag (APU). Det är bara tre dagar man måste genomlida, sen är det helg, löning, och discodansing som gäller.

Sitter och lyssnar på Arctic Monkeys och ska snart springa till bussen, man vill juhe inte vara ute i tid för palla stå ute och frysa. Då är jag hellre ute i sista minuten och om jag mot förmodan skulle missa bussen skulle det inte vara hela världen. Det går en till vid 13.00 aigt mate! Då skulle jag slippa slöa runt i stan som ett jävla drägg i 1,5 timme och istället komma en halvtimme försent till APUn. Hade vatt soft.

 



Måste bara säga grattis Dennis, goda nyheter hos tandläkaren idag ;)

Det står en jävla husvagn utanför mitt fönster, jag vet inte vad den ska vara bra för och jag ber innerligt till gud att det bara är tillfälligt. Sen när gud varit så snäll så och plockat bort husvagnen så kan han juhe ta husbilen när han ändå är i farten!

Mina naglar är sköra, jag vet inte vad jag ska göra åt dom :S.




Nu ska jag plocka in disken och ragga skjuts av pappa ist för att ta das buss.

Have a really nice day mates!

I have regrets, but no apologies

Vaknade på ngt litet, hårt, fyrkantigt idag, kollade vad det var för ngt.. Jag hittade mitt Y :D :D :D så fuck me, I'm happy! Var typ inget att göra på APUn iag, första kunden kom klockan 2, men då stack jag och Majsert och pessade. Sen klippte jag Jossans trevliga mamma vid 5, najigt värre yeyah. Idag har jag lärt meij boka kunder i Evas "kundbok", eller rättare sagt så har jag lärt meij tyda hennes handstil och då blir det genast mkt lättare att boka in nya kunder ;).

Funderar på vad jag ska köpa för fikabröd imorgon, dumlekakorna idag var juhe inte lite goda eller, men det kan jag inte köpa juhe och tårta ska jag köpa på fredag.. Kanske några fina bakelser och RIKTIGT kaffe, snart spyr jag på hennes jävla näskaffe. Näskaffe är som level, det går att få ner om man är jäkligt desperat och inte fått ngt på väldigt länge..

Min kära syster fick en grymt snygg vit, stickad kofta av vår gammelmormor när hon var där idag, funderar på hur jag ska kunna sno den utan att hon märker det. Undrar när hon tröttnar på den, tror att det är lite att ta i om jag tar den imorgon :S..

Tiden går så fort och jag vet knappt vart den tar vägen, imorgon är det tisdag. Det innrbär att det inte ens är en vecka kvar på APUn, buhu! Sen är det tillbaka till verkligheten igen med skolan, spännande spännande.. Blir la en fika på Morfar's med fatzossarna under veckan hoppas jag.

Nu ska jag fan unna meij lite csi, toblerone och some skönhetssömn!



Tack för du finns älskling, och norrmän är ett tvivelaktigt folkslag..

tuttal lycka utan y

Fan, nu är jag värsta ledsen, jag har nämligen tappat bort mitt y på tagentbordet. Det är inte så jobbigt i seij eftersom man inte använder y i mer än snYgging eller Yngre och mitt orddföråd består juhe verkligen inte i största del av ngt av de orden. Men det är grejen, det fattas ngt på mitt tagentbord, ett stort svart hål mellan t och u, det gapar mot meij och om jag kollar riktigt noga så ser jag att det skrattar att jag får skylla miej själv (där var y igen, skYlla). Om man spiller ut mat över hela datorn och sen ska torka bort det med en handduk så får man kanske skylla seij själv :s..

Jobbet var rätt soft, sprang och gömde miej i pommesen så fort jag fick chansen till det, det är lixom varmt och mysigt (Y igen!!) där.. Skiter i om jag får dålig hy (Y), blir alldeles blank av fett i ansiktet och osar wastepommes för där slipper man vara odrägligt trevlig mot alla gäster, man slipper springa som en jävla jude i 2an och man slipper lukta ost och lök under fingrarna.. Stanken går juhe förhelvete aldrig bort! Annars har det varit en bra, men väldigt lååång dag, mot slutet så funderade på vad jag hade för rena kläder jag kunde ha på miej imorgon bara för att få tdn att gå..

Längtar inte efter imorgon i alla fall, kommer bli jävligt kul att se vad som händer asså.. Ska ringa jobbet så fort jag vaknar och förklara min situation och sen om de kan vara snälla nog och acceptera min sjukänmälan.. Då hade jag blivit happy happy, annars blir det till att slava på donkie ett antal timmar imorgon med..

Jag vill vara på ett varmt ställe långt härifrån, eller det behöver inte ens vara varmt, bara långt härifrån. När man är på detta stället så finns det inga bekymmer eller besvär. Man är glad och oroar seij inte för morgondagen. Skor kläder och matriella ting bryr man seij inte om, inte heller prov och uppsatser som måste vara inlämnade och genomförda. Jag vill gå omkring i min egen lilla bubbla och inte tänka på världsekonomin eller andra sådanna tråkiga saker, bara vara. Jag vill gå i samma kläder och inte duscha jag vill trycka i meij feta maträtter och bara vara proppmätt oavbrutet. Jag vill hitta mitt Y!!!!

   
 
 
 

Sitter just nu och njuter av ögongodis av Tim Walker och gosh vad jag vill in i bilderna, hade juhe varit underbart att leva i en av hans fotosessioner. Känner meij i jävligt stort behov av att ställa meij högst upp i eiffeltornet och skrika hej kom och hjälp meij så att hela jävla världen hör miej. Behöver nog se över min livssituation, skriva cv, göra upp en plan, göra en budget, men nu ska jag leta efter mitt Y!



Puss under bältet


det löser seij

Nu har jag inte skrivit på länge så jag tänkte göra en lilten update för er som "stalkar miej och vill veta allt om mitt liv" xD.. Efter APUn i fredags så stack jag hem till Mallan Ballan för att färga hennes hår, efter ett tag så uppenbarade även Majsert seij. Det var som sagt först planerat att vi skulle gå på inflyttningsferre hos Karro, men hon fick "förhinder" (läs fick roligare förslag..) så då skulle vi ha chill filmkväll hos Dempa med lite softisikerat drickande. Men han var sug och grinig efter jobbet, I don't blame him,så det sket seij rejält. Rätt var det var, när man satt bekvämt på Malins golv så fick man mess från Jossan som undrade om vi skulle med på fest. Självklart svarade vi yes box på den frågan. Drog med Majsert ut i buschen (Åled) för att byta om och hämta dricka och sen var det tempo in till stan igen.

Vi tog bussen, som så många ggr förr, ut till Eurostop och fick en trevlig överraskning när det visade seij att Dior to die for jobbade. Bestämde sushi-datum och hämtade shema + lönespecarna. Sen hittade Jossan och ferren, men J to the ossan stack rätt fort efter jag och Majsert hade uppenbarat oss. Men det var trevligt folk kvar så vi stannade rätt länge...

Idag började dagen med att man gick till Donkie och fick i seij det livsviktiga morgon (okej klockan var väl 12) koffeinet. Jag började jobba 16 så jag stannade, träffade en solkåt Dennis så vi drog och bättrade på cancern. Det var najs som fan, fattar inte att jag inte har solat ngt sen jag kom hem från Magaluf, där måsarna skrattar seij hesa..

Skulle på Jonas inflyttningsfest idag, som egentligen inte var en inflyttningsfest enligt Marcus eftersom han bara ska bo där i 3 månader, men jag orkade inte. Jobbar 9 timmar imorgon och pallar inte vara sleten, sen hade jag inga fräscha kläder och var i stort behov av att duscha, så jag hoppade det. Jobbade över 2 timmar med så det hade ändå blivit försent..

Nu känner jag att jag behöver sova så..



..sleep tight fucktards <3

tjugotvå : femtiosju

30 timmar?! skojja min dojja, tror han att jag är helt jävla efterbliven :O ska jag bara jobba 30 timmar nästa månad, jag brukar jobba ca 70-100 timmar i månaden. Vafan, jag kmr juhe bli pank som jag vet inte vad. Fan, när Dennis och Dior slutar så kmr allt bli skit och pannkaka :/. Jag vill inte mer då, har ngn ett jobb till salu (a)? Jag är trevlig, snäll, serviceminded, positiv.. hahah, nej vad är det vi säger?; once a donkiewhore, always a donkiewhore!

Whatever, det gick najsigt bajsigt på APUn idag.. Majserts och allas våran åledabo Slevin, aka Sofia) kom in för en uppfräshning. Så jag toppade till henne som fan och luggen fick ett nytt lyft. Imorgon ska tydligen Mallan Ballan slita seij från Joint Asset och även hon komma in på salongen för en liten extreme fakemakeover.

Woho, en massa cred och kors i taket till meij som fick tummen ur röven och lagade mat ikvällen, supernudlade meij lite med svamp, ost, sparris, corn och som pricken över i ketchup såklart. Till detta avnjöts ett stort glas med jos och underhållningen bestod av csi. Tydligen blire inget Carro på fredag, Jonas kvarstår på lördagen, men vafan ska man göra på fredag då?! Nu har jag förhelvete haft min nyktra helg och känner för att bli riktigt jävla wasted i helgen.



God natt så jävla mkt då..

paljettleggings

Erica var först med att ta upp detta ämne. Det var igår på fikan, först var jag jäkligt tveksam, jag menar, trodde vi lämnat mellanstadie-disco stilen bakom oss typ. Men icke sa nicke, nu ska den nys flugan nämligen bli paljettleggings, om man matchar och mixar och man verkligen klär ner dom så kan dom tom platsa i skolan. Jag skojja inte, men jag är såld..





Snart ska jag in till staden och ta en frappe eller latte med Majsert och se vad hon har haft för seij den senaste tdn.. hångel&HÅNGEL

KissOchKräksNalle

Igår började dagen tidigt som fan, jag gick upp (motvilligt), kollade csi (medvilligt), klädde på meij (nödvändigt ont), sprang till bussen ("för skojs skull"). Men det hade jag inte behövt, för som vanligt var bussen rätt så sen.. Väl inne i city gick jag till Östras Bröd och köpte choklademuffins och wiernerbröd till meij, Pernilla och Dennis. Tog vallåsbussen till Dempa som bara "vilade" lite i sängen, jovesst!, Pillan knackade på dörren och vi släppte inte in henne mohaha! Nej skojja bara självklart släppte vi in henne, hon kom då kånkandes genom dörren med värsta stora lådan och däri låg en massa roliga grejor :D. Satte igång med att förlänga hennes hår och god damn it woman vad bra det blev. Är riktigt sugen på att gör om det igen, men då ska jag nog inte sätta meij i frisörstolen framför ett retard med kompitens som en 3åring och låta denne sätta kniven i det.

När Pillan var nöjd och glad så var jag mätt och oxå glad, vi firade detta genom att dra från Dempa in till stan. Jag skulle med bonna-bussen till fucking Laholm och hon skulle la hem antar jag. På den uberlånga bussresan kände jag meij helt mobbad som satt där med min musik och min metro, bussen var juhe förhelvete knökad! :0 Trodde faktiskt inte det var så civiliserat. I alla fall så bytte jag till 225 (jag kmr ihåg :)) i Laholm och åkte till Mellby, som har ett donkie :). AmandaD stog och väntade på meij när jag hoppade av bussen, vi stalkade donkie-killen till "centrum?" där Amandas salong låg. Och den underbara, helt fantastiska människan klippte meij!, frisyren är inte riktigt frisk än, men om man jämför mot hur den såg ut innan :D:D:D. Åååh, fan vad duktig du är hjärtat. Efter det så kom Amandas snälla mammsi och körde oss till bussstationen i Laholm så att vi skulle kunna ta oss till Hstad igen.

Erica och Emma väntade på oss utanför frappinohouse men eftersom det var fullt och det absolut inte gick att sitta ute med filtar (så man hade kunnat suga av mr cancer lite när man själv kände för det, men nehe!) så drog vi oss mot Morfar's istället. Inte lika mkt folk men fortfarande smaksatt latte, pasade juhe oss perfa!. Snackade om allt och inget och paljettleggings, mest inget men tack så jävla mkt för igårkväll giirls. Det var hemskt vad trevligt det var, Erica kan nog ha rätt i att det blir fler tillfällen ;). <3

Vid halv tio började vi dra oss utåt för bussarna går juhe lite som dom själva vill, dumpade Erica och Emma vid Storg och Amanda utanför Jepson. Sen gick jag till norra station, väntade i 5 min sen kom chaffisen men han vände och gick tillbaka. Ryckte i dörren och kom sedan skamset fram till oss igen, på brytande svenska fick han fram ngt i stil med att han låst ute seij och inte kunde låsa upp bussjäveln för nycklarna var inne, och han kom inte in! I 10 fucking minuter extra fick jag och mina medressenärer stå ute och frysa pga detta.. Självklart kmr Hallandstrafiken få ett arg brev där jag kommer beskriva min ilska.. Haha, nej inte det kanske jag är glad över att jag kom hem iaf :P



it's the way you make me laugh, when I don't even wan't to smile

the day of today..

Dagen har gått hur fort som helst, det är juhe helt sjukt.
Mamma körde meij in till stan vid halv 12, tänkte att jag lika gärna kunde åka med henne som bussjävlen. Då slipper jag gå de 500 meter till bussen, slipper frysa asset av meij (eftersom jag alltid har för tunna kläder på meij), slipper hålla koll på bussen när den alltid ignorerar meij ändå. Sen är det tiden med, Hallandstrafiken har juhe som sagt sin egna tidsräkning..

Träffade Cilla da vanilla face + kompis i stan. Chillade, käkade och snackade, skitbra tidsfördriv om jag får säga det själv.. Trevligt vart det med.

På väg till Frisyren gick jag inom Östras och köpte nogatkrisp och wiernerbröd (?). Från klockan ett till halv tre besöktes salongen av olika försäljare, det var faktiskt (!) ganska intressant att lyssna på. Vinkyl på köpet och hej och hå så byter vi ut färgerna till ett annat märke, Eva köpte en skitsöt liten miiini platttång med.

Lite inann klockan 3 så kom Jossan, trevlans värre. Hon blev nöjd och då blir jag med nöjd :). Jesper bytte av Jossan på rökisen och jag toppade av hans "slitna" toppar. Känner knappt killen så jag svamlade på som vanligt med noll koll på vad jag sa. Majsert kom vid halv 5 så hon fick seij oxå en liten extreme fakeover. Eva hade bokat in en kund till meij vid kvart över 5 med, så då klippte jag han. Inte för att det var så mkt att klippa, stackarn hade juhe hur tunnt hår som helst, men kammade gulligt över das flint.

Jag småsprang till bussen för att kolla på csi och äta musli när jag kom hem. Big plans for the night, aight? Naj naj, i soffan stannade jag tills jag höll på att slockna, fick ngt slags cepe-ryck och skulle städa sådär lite diskret denna afton. Men jag gjorde det stora misstaget att börja med garderoben, fifan säger jag bara. Jag hittade hur mkt som helst. Saker, kläder och skor i massor. Som jag knappt visste jag ägde, antingen inte använt alls, eller bara ngn gång.

Btw så var det begravning för min högra pekfingernagel för sisådär en halvtimme sen. Skulle bara öppna kylskåpet och jag venne hur fan jag bar meij åt, men bröt nageljävlen, det gjorde jag *snyft*. Det var inget att ta vara på så jag fick göra det bästa av situationen och cutta av den :(

Det går inget vidare för mina chill-planer för imorgon, shemat är redan fullspäckat men orkar inte ta det nu..



I'm sick off seeing my face, but I'm aloud to be sick off seeing my face becuse it's my fucking face..

oj!

Dagens upptäckt; idag har jag kommit fram till att jag nog har en lätt cepe-skada. Eller kanske ganska allvarlig om man tänker efter. Jag vet inte varför jag är som jag är, helt retarded och påtänd. Vad är det man säger? jo, jag får väl helt enkelt lära meij leva med meij själv..

Dagens dilEmma


Sola solarium / brunsprayning / bus ??

Asså guden i himeln vilken liten wihtie jag har gått och blivit. Riktigt jäkla pinsammt blek. Jag måste göra ngt åt saken och i förgår var jag helt inne på bus från clinique. Men om det typ regnar ute så blir man juhe för helveta helt randig i fejjan. Eller det var kanske lite att ta i, men det tvättas juhe bort, som om man skulle ta och tvätta håret så skulle man få en vit rand i pannan utmed hårfästet. Ashett säger jag juhe bara.

Vafan, man vill juhe för helvete inte se ut som en jävla miffo och ett förrymt retard.. Blir nog solarium i ikväll..

Solarium är bra, men det blir rätt dyrt i längden, tar lång tid och man ökar sina chanser att få hudcancer. Kanske är det chanser man får ta? För solarium är bra, man får fin färg snabbt, det blir inga fula ränder, min hy blir bättre av det.

Jag har aldrig testat brunsprayning, men har sett ett par skräckexempel. Läs bl.a. blondinbella. Hon såg juhe ut som värsta polska horan när det var på toppen. Sån vill man juhe inte gå runt och se ut.. Nej får kankse ta tag i mitt liv och sola ist.


ny dag..


Godmorgon, godmorgon. Jag kan nu meddela att det finns bättre saker att vakna till än byz - do you wanna fck. Asså självklart blir man glad av den, men det kanske är liiite för tidigt på morgonen och man är nog inte riiiiiktigt tillräckligt vaken än. Anledningen till varför jag tog upp det är att jag håller på att leta efter den perfekta väckningssignalen. Det gör juhe ändå rätt så himla mkt, jag menar om man har en dålig start på dagen så kan hela jävla dagen helt plötsligt vara förstörd. Hittills är det bästa jag hittat att vakna till på morgonen; braile med BMTH. Den får en i alla fall att vilja gå upp :D.



Idag ska jag på APU. Klippa Jossan och Majsert, kommer juhe bli jäkligt spännande att se hur detta urartar seij.. Haha, nej jag tror att det kommer gå så bra så, med Jossan i alla fall. Majsert är juhe nästan ett omöjligt fall, hon är som en liten 3årig skitunge och är så grymt irriterande. Hon sitter aldrig still och ska bara "fixa" musiken på datorn hela tdn.. Men Maja, det är lugnt. För vet du, jag älskar deij ändå <3 :P

Nu har jag kommit på vad jag ska göra imorgon på min lediga dag. Ingenting. Bara ligga i sängen, slappa och äta chokladmuffins. För jag har kommit på att om man sitter och planerar för en massa saker så blir det ändå att man ligger och chillar softisikerat framför TVn med en jävla kladdkaka framför seij.
Så jag ska testa en annan taktik, jag ska planera att jag inte ska göra ngt, så kanske mitt rum blir storstädat och omorganiserat. Som om det skulle behövas, pff.

Nu ska jag klä på meij, kör nog på lite av samma stuk som igår, spetsstrumpbyxor var inte så himla kallt ändå och pallesjalen behöver jag juhe inte lämna tillbaka förräns jag fått mina solglasögon.. Men idag ska jag ha heels, jag känner att jag behöver heels idag..

HÅNGEL&hångel

So what if you look good on the dancefloor, I'm still looking for romance..

har du strumpor på deij?


Fuck it. För vissa blir allt skit hur dom än gör.. Gumman, jag vill verkligen att du ska vara lycklig, men sen vet jag att det inte finns ett piss jag kan göra åt saken. Hur mycket jag än vill göra ngt så spelar det ingen roll. Jag vet att du har en pain in the ass tid just nu och kan bara ana hur jobbigt det är. Du är en fighter och kämpar som in i helvete, du skulle bara veta hur stolt jag är över deij. Hold on, be strong hjärtat love you <3

Idag har jag jobbat, var lugnt och hade koll på det mesta i 2an kändes det som. När man arbetar med så underbara personer så känns det nästan, med betoning på nästan, värt att vara kvar. Men som vi säger det i Åled, så länge du inte är 18, så har du ännu inte rätt till ett roligare liv..

Efter det så åkte jag das buss till das staden och började gå mot lillasysters skola.. Kom till Sibylla, ditt kom mammsi och vi köpte en jäkla ljuslykta till a very special great grandpa! xD Ja, då fick man juhe leverera den till födelsedagsbarnet med som fyller hela 79 jordsnurr denna dag.. Det bjöds på kaffe, kakor och en skitgod tårta :).

När alla var glada och mätta så var det tydligen dags att en en gång försöka göra ngt åt Dempas kråkbo. Kråkboet, som btw inte längre ser ut som ett kråkbo, blev faktiskt ganska bra om jag får säga det själv.. Nu kanske han kan visa seij bland folk igen ;). Kan juhe passa på att säga grattis när vi ändå håller på.

Efter lite ylande till rix och lugna favoriter i bilen så kom man hem precis lagom till csi.. Eller ja, eftersom mamma och pappa sträckkollar csi lite för ofta nuförtiden så kommer man alltid hem lagom till csi :D:D:D. Det serverades även delikat tacos. Mohaha.


Bjuder på lite gamla bilder till detta inlägget med..
Vet inte riktigt varför..
Men har jag någonting i ögat? ser det ut som om jag bryr meij?!
Nej, just ta det en gång till så att jag kan spela in det på nagelbandet..
Hörde inte riktigt, ta det en gång till så att grisen med kan höra..


Men ffs gå och lägg deij. Okej. Puss.

be careful what you wish for



you just might  get it..


UNO DOS TRES..


Mohaha, riktigt trevligt med Majsert inatt, men den lilla damen har en benägenhet att roffa åt seij allt täcke.. Sen la hon seij mitt i sängen, så jag fick tränga in meij mellan henne och väggen, men finns det hjärterum så finns det skärterum, aight!
Tog bonnabussen till stan, 40-bussen till österskans och sen 20an till jubbet. Efter brullen var man pigg som en kollibri (?!) och var redo att rockade asset av 2an! Efter sisådär en 5 timmar fick jag sluta och då kom mamma och hämtade meij. Börjar själv bli rikitigt imponerad av min övertalningsförmåga ;).

Var grymt sugen på Mean Girls så.. ja, jag kollade på den.
Ngt annat jag är sugen på är att dra iväg igen, och nya skor, men det är juhe inte så ovanligt. Och jag är btw pissed off på gojanes betalningssätt. Man får välja på att betala med; kort nr1 (som inte finns i min ägo), kort nr2 (som inte finns i min ägo), eller kort nr3 (som inte heller finns i min ägo), Jag menar hur svårt kan det vara att bara skicka en gammal hederlig räkning till meij??



Känner meij så jäkla fräsh just nu.. NOT! Mitt hår är fett och jag osar lite sådär lagom mkt av waste cheesburgare. Det känns som om någon har hällt en avslagen fanta över meij, låtit meij torka över qp-grillen medan dom har roat seij med att kasta prick med saltgurka på meij.. Inte så kul om jag säger så.. Ja, ni kan juhe själva se på korten som är sisådär en 5 min gamla.

Majsert blev moster till lilla Fridgot / Albert / Evert, om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad ungen skulle heta mer än att den troligtsvis kommer att bli mobbad i skolan.. Nej jag skojjar bara, tror att det kommer bli världens mest bortskämda unge, queen of the shool och ett jäkla mastermind..

Imorgon ska jag och Eva på "kurs" *hosthost*. Jaja, kommer i alla fall att vara ledig imorgon och på tisdag smäller det med två cuttningar.



Ciao bella, nu ska jag suga av new mr cancer!

Jag Gör Vad Du Vill, Om Du Ger Meij En Falafel Till



Där stog vi, Halmstads mesta babbeaffär och skulle köpa tuggummi. Men som de impulshandlare vi är följde det med en del andra godsaker hem, bl.a. chirre, dirre och en cigarr. Den vart vi tvugna att testa så fort vi super nudlat oss enough. Gick ut på lekan med mina älskade morgontafflor och påpälsad till öronen.. Sen kom vi på den brighta idén att gå en lite runda i fantastiska Åled. Så där gick vi, jag och Majsert, ylande till dålig musik, cigarren i ena handen och morgontofflorna på fötterna. Skulle nog inte vilja se det genom min grannes ögon, som btw var ute med hunden. Tror han trodde, precis som tullarna att vi var inrökta pundare.. Hell GEEEE!!

Nu ska vi ta saken i egna händer och sätta på Borat <3

Tjoho Bru!

Häjsan Häjsan, just nu sitter jag med mössa å hela jacktjofaderittan på meij i min säng och Majsert har intagit mitt golv. Hon kommer och uppenbarar seij och klagar på min Hello Kitty deo..

Jag säger med stolthet congratulation till meij själv för att jag packade upp min resväska.. Majsert meddelade att hon skulle ta en sleep over hos meij och då va jag tvungen att se till så man kunde komma fram till sängen utan att behöva dricka redbull innan så att man får vingar. Men men när hon var och uppsökte das bathroom så slängde jag in alla kläder och skor där det fick plats. Så nu står det istället två kassar med kläder och mina skolådor är proppade med smutstvätt, yummie!!

Nej nu ska vi super nudla oss till Borat. Btw så har jag ett H&M märke fastetsat på mitt golv numera..



Kiss at yah bitach!

FYLLinge

Nu sitter jag nyvaken på Majserts rum. Det blev lite hipp som happ att jag sov här igår, skulle juhe bara hem till henne och snacka om igårmorse. Så vart Dempa här och vi satt ovh lyssna på musik och snackade..

Jag vart "iväg" (jobbade) till klockan 23 och då hade underbara Erica och Amanda suttit och väntat på meij i lobbyn i över en timme <3. Så nä jag bytt om skulle vi räffas utanför. Men nä jag gick ut så hörde jag en jäkla massa fitter från leklandet, jag kollar upp och ser att både Erica och Amanda har trängt upp seij och sitter där. Dom ropar ngt i stil med att jag ska komma upp så att vi ska röka där xD. Fifan vad kul att träffa er igen fatzon!

Har bokat in lite kuder på min APU med så slipper jag bara stå och glo. Yummie! Jossan blir först ut på måndag ;).



Nej nu ska jag snart iväg till jobbet så.. c ya suckers!

Så nära får ingen gå




Jag har skrivit upp i min kalender att Majsert gör en Mallan + Bodmar i repris idag på morgonen. Så nu får Majsert se till att i alla fall inte komma försent till skolan idag, det hade juhe varit synd.. (Hoppas hon inte blir sådär jättehemskt mkt arg på meij nu, men vart bara tvungen att nämna det. Tänkte jag då.) Nu måste jag klä på meij , slinka meij och sen springa i illerfart till bussen. Ha en underbar och helt jävla fucking askalas dag! Hoppas alla era drömmar slår in och att ni alla kommer till himmeln när ni dör.. xD




Hångel som fan och en massa smek vart du vill

DeT äR BaRa SaKeR MaN SeR




Ja gud nu sitter jag här igen, home alone i min säng. Sista dagen på första APU veckan idag, tycker bara att det gått finfint! Föutom det lilla missödet igår dårå..

På tal om det så vet jag inte vad jag ska göra åt mitt hår för att det ska se någorlunda bra ut, och inte bara som värsta hej kom och hjälp meij. Får la dressa upp meij lite så att ingen ens lägger märke till eländet högst upp på toppen. Vad sägs om snygga skor kanske? Fötterna är juhe lix så långt ifrån håret jag kan komma.. Får fundera lite på det..

Nej idag har jag bestämt meij för att vara possitiv! Jag ska jobba på det..

fejk

Gud, jag har en konstig känlsa i hela kroppen. Är orolig för att
mitt hår aldrig ska bli seij likt. Skulle nog aldrig erbjudit meij att ställa upp som provdocka. Om man ser ut som en rabies anfallen pyroman slampa och pluggat intensivkurs på 9 månader till frisör så kanske man inte har världens bästa fingerkänsla. Nu är mitt hår hackigt och har inte ens vågat kolla designlinjen. Whatever, det växer ut. Nej nu ska jag vara possitiv istället, det var i alla fall en trevlig pratstund och jag fick wienerbröd (?) ! Allt går att fixa och om det fortfarande ser förjäkligt ut så finns det snygga korta frisyrer som man kan klippa med nu för tiden.

Annars så har det varit en helt okej dag. Orkade inte vänta 1,5 h i stan så mamma fick köra meij till APUn. Där började det med att jag och Jessika fick lägga ljusbruna folieslingor på en kund och resultatet blev super verkligen. Gick och köpte fikabröd på Östras och sen kom mamma. Klippte henne, very najs om jag får säga det själv. Det ver ju jäkligt behövligt om man säger så.. Tvättade en del molniga huvuden och fick lyssna på badass kritik mot min skola, men det är bara att le, nicka och hålla med. För mina barn, som vi alla vet så har kunden alltid rätt.


Maten stog på borde (tv-bordet) när jag kom hem så det var bara att slå seij ner och avnjuta den superba måltiden. Potatismos, grönskasbiff, en massa ketchup, salt och en konstig ost. Detta avnjöts till du är vad du äter.


Måste bara säga att jag fullkommligt älskar Vanessa Williams som spela Wilhelmina Slater i Ugly Betty. Om jag någonsin blir gammal så ska jag brunspraya meij och spruta in botox i hela meij tills jag ser ut som henne. För hade jag varit 45 år gammal och ser ut som henne så lovar jag att spela lycklig, sprallig, glad och allt vad det heter.

Sen kan jag medela att det absolut inte, på några villkor, ska komma en droppe alkoholhaltiga vätskor över mina läppar denna helgen. Ska vara tråkig, om man nu får kalla det för det, nykterist i en vecka har jag bestämt. Kan juhe inte se bra ut att vara alkoholförgiftad och gravt nikotin beroende vid 17 års ålder. Så jag ska ha en liten Borat filmkväll för Majsert och moi. Det arma flickebarnet har som sagt inte ännu sett denna underbart roande och lärorika film.

Blir kanske en jul i Prag om man får tro på das parents virriga spekulationer. Yes box säger jag då, allt utom Sverige. Jag menar absolut inte att det är några som helst fel på vårt ljuva fosterland, men jag hatar julen här. Den är så himla överskattad och alla ska sitta och glo på varandra medan man trycker i seij julskinka och bara väntar på julklappsutdelningen. Från det att Kalle Anka är slut så är det ett enormt tidsutrymme man ska fylla ut, de små ska få presentabstinens och de gamla ska hinna bli lite lagom påverkade. Själv sitter man där som ett jävla mellanting och och undrar om alla andras släkter också är så patetiska..

Nej nu ska jag nog ta och sova eller ngt. Känner att koman inte är långt bort annars. Imorgon är det fredag och fifan vad fort denna veckan har gått. Nackdelen med fredagar är att jag börjar kl 10.00 istället för 13.00. Sen måste jag smita ifrån tidigare för jag ska jobba 17.00-23.00. Yeyah! 13 timmars "arbetsdag" har jag att se fram emot imorgon då.

Godnatt, sweet dreams and xoxo.
This is the life. Go and live it lika you never lived before.

iskallt IKEA-land

Ta meij till solen och gör miej brun nu på direkten helst. Då skulle jag bli jättglad faktiskt.






 





Jag halvligger i min säng och funderar på livet medan Paris Hiltons falska stämma spelas upp i min media player. Fan bytar till Kent istället, hoppas att det bara är en ytlig fas..

Mamma tänker nog inte ge seij, hon vill verkligen att jag ska packa upp min resväska. Men jag menar, det var juhe jag som packade, och det vert juhe inte så himla lyckat. Hur ska det då gå om jag ska packa upp, kan hon inte dra lite slutsater själv.. Jag låter den ligga och ser om den är upppackad när jag kmr hem ikväll.

Jag har verkligen gjort nada idag. Dagens höjdpunkt har väl varit när jag upptäckte att mammsi hade köpt kalaspuffar (underbara, helt fucking wonderful kalaspuffar) som jag tog till frulle. Eller så kan det ha varit när Dior ringde och frågade om jag ville jobba, har inte riktigt bestämt meij än. Men eftersom jag sa att jag inte kunde jobba så tror jag att kalaspuffarna vinner.



Jag har en  ny kärlek från Jeffrey Campbell, helt jävla lovely. Nu kan min förra kärlek bara ta och slänga seij i väggen, för det är nu detta par som har slutit mitt hjärta. Detta är inte bara en ytlig förälskelse, utan djup kärlek vid första ögonkastet. Det gör helt ont i min själ bara genom att se på detta mästerverk.
Kanske blir det mitt 34 par :)













Ha en underbar och askalas dag, för det ska jag ha!


Womanizer

Just nu knarkar jag gamla goa Brittans nya Womanizer. Aj lajk it, aj lajk it a lot! Men sen har jag kommit in i en konstig Kent period just nu. Och jag som inte ens tycker om Kent! Jag tycker att det är jäkligt konstigt, men jag vill bara lyssna på Kent! Fricking wacko om jag får säga det själv..

Köpte mina underbara skor idag och för att bryta mönstret så tog jag och Majsert mocka latte istället för frappe. Massa cred till oss (y). Stövade runt i Halmstad och försökte hitta en bänk i solskenet, så man kunde njuta av latten och cirren. Men det var uppenbarligen lättare sagt än gjort. Halmstad är tydligen uppbyggt av kullerstenar och skugga. Men stora torg kan man alltid lita på, sket i att fontänen pissade på oss. Man får juhe offra lite för solen..

Jobbet gick bra, jag och Robin ägde sönder köket och det kändes bra att slippa vara trevlig och le mot gästerna för en gångs skull. Whatever om mina naglar, som äntligen har uppnått en respektabel längd, blir lök-impregnerade och ost-stinkande. I honstly don't care.

Dempas hår blev väl sisådär, men det pratar vi inte högt om. Jag är mänsklig och skyller ifrån meij, jag var uppenbarligen trött och expediten tvingade oss praktiskt taget att köpa xtra red. Eller ngt..


Har nästan helt bestämt meij för att inte vara hemma på min födelsedag. Okej jag är fullt medveten om att det är ett bra tag kvar, men det går fort ;). Ska ge meij själv en sista minuten resa i 18-årspresent och ta med miej så många nära och kära som jag kan.


Shiet nu känns det som om jag skrivit rätt så mkt, så det får väl räcka såhär. Nu ska jag återgå till Kent och drömma meij bort till varmare platser söderut..



Du är drömmarna jag drömmer ibland..


This is the life!

Idag är jag ledig från APUn. Tjoho!

Nu knarkar jag sönder This is the life med Amy McDonald så mkt som jag bara kan. God Damn, minnen :).

Klockan tolv ska jag träffa Majsert. Då ska vi köpa mina underbara skor och en frappe (!) kanske. Med mocka, fifan vilken bra start på dagen med frappe, nya skor och Majsert.

Sen, efter det så ska jag ta bussen till Kravallår och se om man kan göra ngt åt Dempas kråkbo till hår.. Får la se hur det går med uttunningen med, det är juhe faktiskt jag som håller i saxen ;).

Sen hade jag tänkt att man skulle jobba lite kanske. Springa runt som en jude i ett bäverrace på donken har väl ingen dött av. Ser verkligen fram emot det, och om jag har tur (då menar jag fett med tur) så kanske jag hamnar i tvåan. Det hade väl varit underbart. Men vafan, jag ljuger juhe om jag säger att jag saknat stället. Trodde jag skulle ha donken abstinens så det skrek om det.. Men det sista passet innan vi åkte, om jag får sån kritik igen så vet jag inte om jag vill stanna. För det kändes.

Nu ska jag inte snacka mer om jobbet för nu måste jag mejka meij..



Löv och Kössar <3

Life is cruel to ugly people. But heey, thats just life aight?

Idag har varit en bra dag, jag har varit och shoppat på Östars Bröd, hittat perfekta skorna (som ska inhandlas imonn).

Dom skorna fifan, blev salig och poetisk. Dom gjorde så mitt hjärta brast, de perfekta skorna hade lixom slitit ut mitt hjärta och hänsynslöst stampat på det med sina underbara klackar. Det enda sättet att hela mitt hjärta igen var att jag skulle få ha skorna i min närhet. Så jag la undan dom och köper dom imonn :).








Är dom inte underbara? :D --->




















På APUn så fick jag gå och köpa fikabröd, slänga på färg, sortera, sopa och klippa :) Blev värsta förvånad när hon frågade om jag ville klippa. Men det var en rätt lätt och simpel klippning så det gick la bra.

Sen har jag hunnit med att kolla på Ugly Betty och laga mat. Gott med corn, svamp och grönsaks wook. Med en jäkla massa ketchup och salt på, MUMMA!


Sist men absolut inte minst, en massa, verkligen uber massa congratz till min fina underbara vän Majsert. Som idag, just denna dag köpt en ny liten nalle. Ja gott folk, i fortsättningen är det till och med möjligt att ha softisikerade samtal med min vän Majsert utan att man ska behöva vara livrädd för att hennes finuliga täckning ska lägga av. För den ni, den är rolig, kommer (eller ja, uppenbarar) och går lite som den själv vill.. Men nu är det slut med sånt nånsens för min vän Majsert har köpt en nalle med 3G.

Majsan, tack för förra veckan och ha ett underbart liv. Du kommer alltid att ha en plats i mitt dunderfluggiga space och palats <3

Hångel "och" Heey och en massa Löv till alla så här på höstkanten <3

I'm so happy

Sisådär yes, nu har jag klätt på meij, ska bara välja vad jag ska ha för skor på meij med. Men det borde jag hinna på en halvtimme. Kör på luggen nere idag med, får se hur mkt jag stör meij på att ha den dinglande i ögonen i slutat på dagen..

Sen måste jag svara på sms, ska verkligen inte dissa nu..

Lyssnar på skön musik och är allmänt tacksam. Vet inte riktigt varför, har inte funderat ngt vidare mkt på världssvält och dylikt. Det har helt enkelt bara gått upp för meij att jag har underbara kompisar som verkligen betyder mkt. Jag älskar resterna av min sönderslitna familj. Jag har relativt mkt skor och kläder, om man nu är som jag och blir lyckligare av matriella ting så är juhe det bra.

Har legat och kollat på OC hela morgonen, det kanske är det. Det bara är ngt med OC som man blir glad av. Ett lyckorus går genom hela kroppen och jag längtar meij dit, bort.

Nej nu måste jag välja skor.. xoxo


FCK IT!

Fan nu blir jag grymt pissed och förbannad..
Ska inte vi få ha ngt klassfoto (jag räknar lixom inte att våran mentor, som vi haft i en vecka, sitter och håller ett papper där det står "2 cool 4 shool" på, på ett foto som ett skolfoto) bara för att vi är på APU??
Dom får väl förhelvete hålla koll på om en hel klass är borta.
JAG VILL VARA MED!!!



*cutcutcut*

Har du plats i din säng för mig?

Shiet asså.
Det är typ jättekallt, får juhe gå i värsta halsduk och mössa. 




 Här är några saker jag och majset lärde oss förra veckan:

# Britter är dryga och snåla.
# Nudlar är gott och varierande.
# Knivar har jäkligt många användsområden.
# Skicka inte förhastade sms.
# Det är viktigt att stänga balledörren.
# Lämna inte ut ditt nr, men ta gärna andras.
# Magaluf låg åt höger.
# Man ska kolla så att kläder och dylikt är helt innan man betalar.
# Det är ok att åka på semester med morsan om man är 23 och hon nykterist.
# Popcorn är ett bra självförsvarsvapen.
# Engelsmän fattar inte svenska.
# Det är inte omoget att skicka lappar under dörrarna.
# Det tar en halvtimme för meij att platta håret.



Men som Eric sa så är det kanske lite det som är tjusningen med charter; tack för inatt, ha ett bra liv. (så majset nu får du se till att ha ett riktigt bra liv shb! ;) )

hallo

Nu är man hemma igen..
För att beskriva resan kort så började det med att vi försökte checka in i säkerhetskontrollen. Hela veckan har varit en gigantisk karatefylla och det hela slutade med att vi blev fasttagna i tullen (y)..

Kan verkligen säga att vädret här inte är ngt som jag skulle hänga i mitt breezer-träd, men det funkar väl i brist på annat..

Idag har jag och Dennis varit och kollat på dragqueens och bröllopsklänningan, en fin kombo där tycker jag allt. När jag kom hem hade underbara Amanda lagat mat till meij (eller jag tror inte det var till meij, men jag åt upp det)..

Kollar på min gigantiska väska och undrar när Det ska packa upp, om jag väntar tillräckligt länge så kan man juhe alltid hoppas att ngn annan gör det åt meij.

Imonn så börjar praktiken och mamma har fixat, så jag ska vara på samma salong som förra gången. Askalas blir det allt! Måste nog gå till skolan och säga att jag har en plats, men det fixar jag imonn, börjar juhe inte förrens 13.00, GÖTTEPÅSE :D

Nej nu ska jag gitta ut och cigga meij. Sorligt att jag inte har en balle, men allen får la duga ;)













oh lord, forgive me for the magaluf nights, they make you do things you regret for the rest of your life

RSS 2.0