Selleri

alla gör samma sak
hela tiden
alla har sina rutiner

jag vill ha ett eget liv

image78

Lilla hjärtat

nu vart det ett tag sen jag skrev, vatt i grekland, kommit hem, vatt i skolan och jobbat, det e ungefär det som jag har gjort den senaste tiden.
Sen så har jag kommit på att det skulle vara grymt mkt smidigare att ha en lägenhet i stan så att man skulle kunna cykla överallt, så pappa håller på att försöka hjälpa meji med det..
men gud vad man saknar solen, värmen, spriten, röka inne, galna människor, vill tebax..
men men nu e man här och det e underbart för det finns fantastiska människor här med, dom har jag med saknat,, aja,, fan jag kmr inte på ngt vettigt att skriva

funny Bunny

sitter här nu igen å vet att jag måste gå in och duscha, göra meij iordning och så på en timme, men palla det lixom, det e bara kallt när man kmr ut ur duchen, och jag har redan bestämt vad jag ska ha på meij..
jippey behöver inte slösa tid på det (Y)
det har faktiskt blivit rätt så städat på mitt rum sen jag packade igår yaya!!
hrmm,, saknar jobbet lite, majs skulle la säga att jag e åsnekåt eller ngt, men jag vet inte.. det e bara grejen "typ" man fattar om man e med på det själv.. jag menar vem skulle inte vilja springa runt som värsta tönten i ett helt gäng och skrika JATACK! på allt man blir tillsagd..
nej nu måste jag nog ducha cya!

saknar dej <3                    image77

woho!!!

idag har vatt en seg dag som fan, jag gick omkring och rabblade de franska veckodagarna i mitt huvud för miej själv (ingen aning om varför, det bara blev så), tack för de franskalektionerna lixom..
och så glömde jag min fittmobil hemma, så jag hade värsta abstinensen efter den och bara dog,, jag hatar att inte kunna vara nåbar, så så fort jag kom hem så rusade jag in på mitt rum och kollade,, kul med 3 missade samtal och 8 nya meddelanden, vissa av meddelanderna va i och för sej bilder jag skickade från pappas mobil när jag verkligen inte hade ngt att göra..
men i alla fall så åker jag till rhodos med underbara maja å malin imonn å jag längtar utahelvete..
grejen är bara att jag vill verkligen flytta hemifrån nu, å mamma å pappa e helt på, vet inte riktigt hur jag ska tolka det, men det blir nog inte genom påken för det va tydligen värsta industriområdet med uteliggare och så, men jag klagar inte, bara jag slipper fucking åled..

image76image75image74

jag vill flytta hemifrån

ska jag kolla med påke imonn om jag kan få hyra lägenheten på knekten kanske?
hade vatt fett med najs att slippa alla fucking bussar,
jag ska cykla tills jag blir 90 bast! <3

RSS 2.0