Lyssnare dör i förtid

Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det ngonsin bättre
eller är det redan försent


PRECIS,, fan jag måste hitta min namnskylt :S



is it pleasure in your eyes?

ska vara hos tandläkaren om 2 timmar,, gud jag måste bosta mina tänder.. jag fattar inte det men jag älskar att vara hos farbror käftis.. bli lite skrapad i munnen och ompysslad..
sen ska jag jobba,, JIPPEY,, kukkul,, nej men ska la bli skoj,, kmr bara sakna majsi å mallan.. men ska te malin sen efter jobbet å käka och umgås lite med hennes kompisar,, trevligt värre : D
fan vad nöjd jag e med mitt rum nu asså,, liite stökigt fortfarande,, men det går jueh att ordna ;)
å imonn kmr erica å amanda :D:D:D slinga sönder håren,, för vi vill jue alla se ut som svintos i huvvet,, neeej men det hade vatt trevligt med en ny look :D:D:D

KÖSS PÅ DET!  : *

jag behöver seriös hjälp

fan jag klarar inte av detta,, varför måste jag shoppa så in i bomben mkt?? vad e det för fel på meij egentligen?? jag ska låsas in ffs!! va på ikea, väla å i dk ida,, vafan ska jag inte kunna hålla i pengarna mer än 2 fucking dar eller?? åhh,, ceeepeee!!!!


den 25 smäller det


                                                                  Lancome - Color Fever Shine - No. 306 Fuzzy Pink<-- MITT :D

woho,, 25 igår, och vad betyder det om inte.. BRÄNNA LÖNEN!! skitkul :D jag köpte detta läppstiftet på åhlens iaf, skiiitsnyggt, 306 fuzzy pink från Lancome (260:-)..
blev även diverse kläder som jag förmodligen aldrig kommer att använda.. nej men det blev en del snyggt med.. underkläder, rosa leopard aktiga, strumpor, tunika, cardigan, 2 tischor,, skiit söta my little pony klämmor från h&m s barnavdelning.. köpte solisar, 3 diadem, sjal och 3 halsband med..

sen blire danmark, ikea och väla idag med mamma, amanda och vår nya inneboende.. woho.. jag vet juhe vem jag kmr umgås mest med,, MAMMA!!  skulle försöka hitta skohyllor och krokar att hänga sjalar på.. så slipper allt ligga på golvet,, det kmr mamma gilla ;)

nej nu ska jag käka frulle,, ha en underbar onsdag :*

dagens outfit

det va värsta solen när jag vaknade,, men när man gick ut va det svinkallt,, men men,, hann inte byta kläder fick frysa röven av miej på min väg te bussen..

image60

Blus: ichi
Tisha: indiska
Leggings: h&m
Sjal: h&m

palla snö

Haha palla att det blåst så mkt att internet stängdes av,, fatta man blir lessen eller :(
men men,, idag har jag jobbat,, kul att dennis skällde på en med.. skit i det..
när jag kom te norra så satt det en blondin å vinkade hysteriskt mot meij,, undrade vem fan det va.. det va amanda.. snackade lite, sen köpte hon min skinnis,, ska köpa en annan :D
sen när jag kom hem så stod det en skabbig husbil utanför huset,, mammsi å pappsi hade shoppat,,
jaja nu har jag flyttat in i den iaf :P,, bättre än att bo inne iaf ;)..
jaja nu ska jag ut å gå med lelle..
imonn åker maja :( kmr sakna henne som fan <3

ha det wonderful.. :*

Shall I abide in this dull world, which in thy absence is no better than a sty?"

fan nu har jag fårr värsta dilemmat igen,,
innan va det självklart att jag skulle ha silvervittblont hår,, men nu vet jag inte :(
jag vill nog ha brunt långt hår..
eller dreads,, eller jag vet inte! :(
men possitivt e att det inte e så slitet eftersom jag klippte av halva håret,, men kan juhe inte göra ngt innan det växer ut :/..

men kanske göra blonda slingor nu,, vara skitblond i sommar,, lite halvkort hår och vänta på att det växer ut,, sen till hösten bli brunrtt och förlänga det? fan vad livet ska vara komplicerat då! xD



guud fattade inte att jag hade gjort såå mkt med håret :S såg bara det när jag kollade igenom bilderna.. det första är från augusti,, sen e det fram te nu..

men men,, får la komma på ngt nytt te nästa gång då ;) pussa!

PETAS kampanj mot pälskläder

okej jag fattar att det inte e rätt att döda oskyldiga djur för att göra pälsar av dem, men man behöver juhe inte hänga ut Mary-Kate (Hairy-Kate) och Ashley (Trashley) så som de gör!! gud vad arg jag blir,, på deras hemsida kan man klä på tvillingarna olika päls kreationer medans blodet rinner, men hallå.. GE ER!!

image43

 dom e ju så underbart söta, så sluta tracka på dom!

dagens outfit

jag sitter här med en av mina två tinor,, koffe(T)in,, kaffet som e godare än godis,, guud vad jag älskar <3

dagens outfit:
Skjorta: wezc
Tischa: ngn butik i DK
Sjal: carlings
Leggings: gina tricot

image42

Selleri

GOD MORGON, god morgon.. värsta underbara dagen idag juhe, jag skiter i om det e snöstorm och skitkallt ute, för det e fucking lov :D askalas och jag e lycklig som in i helvete, bestämt meij för att sätta igång dreamgirls snart och kanske till och med städa lite idag? Haha,, nej nu ska jag ligga i min säng och kolla på Dreamgirls med ett stort leende på läppanra ( :

ha en underbar första lovdag, passa på att åka lite pulka (inte för att jag ska det, men det e säkert ngng som tycker det e roande)

MammaMammaMamma

Kom på det underbara samtal jag hade med min moder när jag skulle fördriva tiden innan jobbet idag.. Flummigt värre, men vi kom fram till att jag skulle bli jehovas vittne, ha judestjärna och starta en egen busslinje.. Kanske hålla reda på vilken dag det e med? ;) men hur ska jag kunna veta att om mamma sa igår (gud vad invecklat detta kmr låta) att i övermorgon så e det som en söndag,, tror hon att jag håller reda på att idag e det imonn då.. Asså jag vet inte det låter sådär filosofiskt,, men iaf så hämtar hon meij från jobbet imonn :D

grr :*

nu e jag hemma igen,,
träffar min konstige lille granne titt som tätt på bussen nu tycker jag..
aja askalas på jobbet och pepp som fan,,. positivare människa än meij fick man nog leta efter idag,, va skitglad och trevlig som in i helvete..
sen när jag kom hem så fick jag värsta maffiga påskägget av mammsi :) <3 tycker det va snällt.. så imonn ska jag leta upp den dåligste tjejfilmen som finns, typ just my luck eller crossroads eller ngt liknande och bara slappa i sängen med mitt ägggodis :D
sen självklart iväg och jobba igen .. f
ick en positiv överraskning när jag öppnade min lönespec idag,, glad blev jag och ser fram emomt storshopping i dk på onsdag,, snorta kläder,, JATACK!
lite korkat att inte ta ngn jacka när jag gick hemmifrån innan, kom snö, och mer snö, kallt va det med.. men nu e det varmt och skönt igen (:

       
Köss som fan :*

dagens outfit

har ju inget att göra nu när jag väntar på bussen ;)

image37

Iblad önskar jag

Fan va skönt, jag ligger i min säng, men egentligen borde jag nog vara i skolan nu. Men det e så himla kallt, värsta snön ute och det e mkt skönare i sängen. Pappa kom in innan och frågade om jag hade sovmorron och jag menar jag e juhe inte trög så man säger juhe självklart JA!

Sen ska jag jobba med Majs, slutar samtidigt, göttepåse juhe..

GUUUUD, vad underbart, det e askalas och fucking wonderful, värsta grymma lovet nu efter idag med,, och jag bara längtar, blir bara lektion i tre timmar för meij idag då,, fan va najs. Men sen lov i en vecka, inte för att man kmr få ha så mkt ledigt, men ändå, sen APU i två veckor :D och mina tider där, yummie..

Livet är underbart,, om jag hade gått till skolan innan så hade det varit minusgrader och jag hade inte kunnat ha på meij de kläder jag bestämde meij för att ha.. Och då behövt slösa yttligare tid på att bestämma vad jag skulle ha på meij.. men det behövs juhe inte nu, för nu skiner solen och det e skithärligt väder, nu kan jag ha det jag skulle från första början..

men men kanske ska klä på seij nu,, ha det askalas, köss!

image34

köss på blanktecken :*

Yaya,, jag sikter i de jävla fattiga tattarna som snodde mina grejor i fredas,, dom trodde tydligen att mina grejor var allmän egendom den kvällen,, men det tyckte inte jag.. possitivt är att jag "måste" köpa en ny plånbok nu :D och man kan juhe hoppas att dom får det jäkligt roligt med mina pengar och mina kort och min plånbok,, fattiga jävlar det kan dom behöva..

jag e iaf glad nu för det e min födelsedag :D d e fucking najs,, men inte så kul att bli väckt av min underbart vackra sms signal.. inte ofta jag har sovmorron,, tydligen tyckte ngn att jag inte skulle ha det idag heller ;)

men men,, nu ska jag snart in och sola så ha det underbart kösshey

image31

.___.

okej jag kanske upprepar meij,,
men jag HATAR!! halmstad,,
jag vill inte bo här mer,
jag menar jävla tattare hurfan kan man göra ngt sånt???
fan va anal arg jag bölir då!!
Jag kan juhe fan inte göra ngt heller,
fan vad jag bara vill pessa på dom..
men det går juhe inte för jag vet fortfaramde inte vilka det e..

image29

HATAHATAHALMSTAD

fan vad jag hatar hal,stad just nu.. vill bara bort så fort som möjligt.. vilka jävla tattare, fan vad arg man blir då!!!

AnalPotatis

nu ska jag snart ha prov,, å analpotatis på det yaya.. hade inte word provet sist så jippey för meij jag får förfan göra 2 prov idag då :D fan vad glad jag blir..
fittgod mat idag med jaja,, äckelpotatis som smakar hannas rövhål och bankat kött med ben i sas det..
men men,, fick en skojrta av min mamma igår :D,, den va för liten för henne sa hon men jag tror hon snackar bullshit,, hon skulle iaf köpa en till i en större storlek,, så sen kmr vi ha likadanna :D yippey,,
och amanda läser typ en blogg,, typ johnvalencia.blogg.se och han fick en jävla massa gratisprodukter och fy fan vad avis vi e på han, jepjepp..
men men nu kmr fiiingal och ska ha prov!! :D:D:D

image25

woho,, party party och lite discodansing ikvällen dårå :D

image26

med fettorna <3<3<3

image27

image28

och majsi och malls <3<3<3

STAY POSITIVE!!!

posotiv å pepp som fan,, men pallade inte leta efter apu plats igår,, det regnade som in i helvete så vafan..
har engelska nu med vår underbara engelskalärare murray (lr hurfan det stavas) ska typ disskutera ngt skit,, ngn annan som e på att förbjuda bilar? ;)

så fått sin dagliga dos av donken med nu i form av en muffins,, glassmaskinen krånglade :/

det e fan redan torsdag,, fredag imonn då,, fan va tdn går fort, känner miej gammal men sånt e livet, så sant så..

EMMA EVALD ÄR INNE PÅ LUNARSTORM och tattar seij som fan,, hon vill att jag ska ta bort det men det tänker jag inte.. man får allt stå sina kast här i livet Emma!!!

image24 <-- EMMA!!

Pyttelitet Jättestort

studiedag idag,, fan va skönt asså,, känner att man hade försovit seij resten av veckan annars,, och det hade juhe inte vatt sådär jätteuppskattat. egentligen så har jag jättemkt att göra idag; städa, leta APUplats, jobba, schemadag, träna, skriva kåseri  m.m. Men just nu har jag kommit till att jag har gått upp,, kollat på tv och chillat.. men det e juhe sånt man gör på en studiedag så d e rätt ok..

känner att jag har lite träningsverk efter bodypumpen igår, men hoppas amanda å erica har mer,, kände meij värsta mesig när dom tog 3 kilo och jag bara 1 men men,, jag har inga muskler ffs!
men va verkligen skitskönt att sola efter träningen igår med,, värsta avslappningen och man höll typ på att somna,, livet är underbart.. sen fick man åka hem på bussen apsvettig och ofräch som in i helvete,, men det va nog ingen som brydde seij.

försökte hitta smala sussie nyss,, men det gick inte sådär jättebra,, va verkligen askalassugen på att se den,, längesen sist nu.. men får la nöja meij med tuva novotnys låt a new found lover,, jag äslakr den,, men filmen mer.. jag menar vem likanr inte att en vän ska komma tillbeka med att "If the little frog really loves you, it will come back"


image23

jag har velat dö med stil, 1000 år och 1000 mil, vi kan åka 1000 till

matte

ska räkna matte,, eller vi behöver inte lämna in uppgifterna så i helvete heller att jag tänker göra dom,,
jaja,, dom hade tatt bort min jacka ur skyltfönstret idag,, fatta att jag blev rädd då eller,, men emma sa att den säkert va där innen ngnstans..
men nu e det juhe bara 2 timmar kvar,, venne riktigt hur man ska fördriva tdn då.. men inte med matte iaf,,
läsa en bok kanske, som susanne skulle sagt xD men neej jag tror inte det heller :P
sen blir det träning med fettorna på tk iaf,, bodypump fo sho.. ska bli najs,, hoppas man får lite träningsverk imonn då..
vill börja med majs på nautilus med,, dom har typ mkt bättre pass där,, men men :P
nu har erika blockat meij på bdb :(
d e inte ok!! det gillar vi inte..
image22

fettorna å jag ska bränna fett som fan kl 5! xD

H u m p i d o b i H u m p i d o b i

jag känner meij helt neutral,
heelt politiskt oberoende/obunden,, wtf..
helt tom,
utan känslor,
jag älskar mitt liv

image20

FÖRVIRRAD ÄR INGET NEGATIVT ORD!!!

Haha,, jag känner miej så puckad ibland..

igår hade jag jobbat å åkte hem te malls efter..
färgade hennes hår och fick se henne riktigt jävla föbannad xD
å gud va arg jag blev när carola inte kom vidare :(
men grejen är,,
jag va skittrött,,
verkligen,,
så jag sov i nårra timmar i malins säng..
när carola inte kom vidare ringde dempa å gnällde lite,,
sen sov jag som en stock..
malin väckte meij med jämna mellanrum för hon tyckte jag va tråkig ;),,
men i alla fall..
så skulle jag ta bussen hem för jag pallade inte vara vaken längre..
så jag ställde meij å väntade på lilla 20:an,,
den va sen och jag frös,,
sen bytte jag te 400 i stan..
vilade bara ögonen lite och när jag kollade upp igen så va jag i Oskarsstörm!!
fan vad rädd jag blev eller,,
ringde mams å frågade om hon kunde hämta meij om jag hoppade av då,,
men man kan juhe tydligen inte köra bil med vin i kroppen då..
så jag blundade lite te..
sen va man i Hylte :D
"jätteskoj" xD
jag sa te choffören att jag hade somnat och sa vart jag skulle av,,
han sa okej och att jag bara inte skulle somna igen xD
men det gjorde jag juhe såklart..
för sen stannade han å frågade om jag hade glömt att trycka..
så jag kom ham iaf  :D
satt bara på bussen i ngn timme xD

och idag när jag kom hem från jobbet så kollar mamma in på mitt rum med en vodkaflaska i handen..
hon frågar om den ä min,,
å dum som jag e säger jag självklart: ja,, den har jag letat efter..
smart smart..
fick man förklara att man vatt i dk å så med xD

men det possitiva e juhe att min syrra inte hade tatt den som jag hade misstänkt..
sry för utbrottet på dej <3

image19

Snörvel eller ngt

nu sitter jag här och snorar,,
tänkte alla ville veta det så jag skrev det xD

igår var det fett med trevligt hemma hos malls,,
kollade klart på råttfilmen,,
men jag å malls råkade somna liite,,
igen,,
men jag färgade hennes hår,,
jippey :D
men det ska bli darker :D
mm,, vi käkade glass å tog ett bloss med dempa..

idag ska jag å malls jobba,,
majs bara latar sejj hela tdn lr ngt xD

men hoppas kvällen bjuder på lite trevloga överraskningar..

annars är det väl ok,,

min buss går om 14 min å jag sitter här halvnaken och osminkad..
jag känner att jag verkligen prioriterar rätt sak..

nu sattes basshunter igång med,,
kan det bli bättre? ;)

image18

askalas pepp på livet ida så tjao

Vilken Underbar Dag, Jag Är Inte Ens Full, Men Jäkligt Glad :'D

dagen började perfekt :D
underbart med studiedag tyckte jag..
tog det lungan å chillade grillen,,

men sen började jag undra om vi verkligen hade studiedag idag,,
för erika å amanda hade sagt ses imonn efter träningen igår..
så jag skickade sms till amanda,,

å det va nästa vecka vi hade studiedag ":D"
fan vad glad man blir asså..

men stack te skolan å klippte lite skägg..

å det va så himla underbart dunderfint väder,,
så på lunchen tog vi latte att ta med från espresso house och satte oss på torget och njöt..
det va fett med najs asså ( :

och sen genomgång av fittherrklippningar i 3 timmar,,
det va så skoj att man skrattade typ heela tdn.. naat..

springa som in i helvete till bussen och hem å äta..

ta bussen te stan å träffa majs,,

gå te natilus och försöka hitta rätt..
det gick,, hrmm,, bra..

men jag tror jag döör nu eller ngt..
jag hade fan redan träningsverk efter igår..
å sen spinning på det..

fan det e nästan mer än min smärtgräns..

men jag trampade tappert på,,
såg att maja trampade som fan,

men tröstade meij med att hon borde va bra på cykling,
hon som cyklar från fyllinge te sture när bussen kört ifrån henne ;)

sen kötta iväg te bussen och svära lite över lånade leg..

hem å stada asset av meij å nu e det skitfint överallt,

förutom på mitt rum, men det kan man juhe ta sen :D

fan va känner meij äcklig,, ha det askalas
kyss å knull hjärtegull

image17
btw, jag älskar maja nilsson och malin arkå <3

Viljan är min drog

stressigt värre ida ;)
arbetsmiljön söög somvanligt med dildo anders
sen shoppa liite,, å hittade världens snyggaste jacka för bara 3199:-   : /
sen matte å prov,
gjorde bara g-delen för annars skulle ajg inte hinna med den tidiga bussen hem..
hem i 20 min typ ;)
käka å kom på att det va rätt najs att ha träningskläder på träningen..
men missade inte bussen iaf :D
in te stan å träffade majs,,
fixade hennes gymkort å bokade upp oss på spinning imonn :D
sen skulle majs kissa..
och sen skulle jag träna med fetto 1 (<3) och fetto 2 (<3)
det va jobbit som in i helvete,
men vi bokade upp oss te nästa vecka,,
yaya,, ser verkligen..  naaat.. fra, imot det xD
sen soola,,
så in i amadelius skönt det va eller ( :
och tog bussen te malls skulle kolla film å klippa henne :D
men det blev att käka chips å lite av hennes svenska istället xD
till att börja med iaf.. sen klippte jag henne
å när majs kom sen så kollade vi på den efterlängtade råttfilmen..
eller början av den iaf.. hann inte så långt för fittbussarna..
men behövde inte vänta såå himla länge på lilla 20..
sen hem å käka å kolla bdb å annat xD
nu ska jag soova,,
det ska bli najs,,

image16

hångel heey

ONT, DET GÖR ONT

gud det gör verkligen jätteont i min tumme,,
som fan asså..
jag hade vatt hos dempa å klippt han å gjort blonda slingor på han,
så skulle jag ut å röka å behövde självklart en tändare..
i byrån låg det en sa han,,
platttången låg ovanpå byrån å sladden hängde ner över lådan..
men jag, dum som jag e, öppnade och platttången trillade,
men då tänkte jag vara smart och snabb å ta den innan den trillade på golvet,
men grejen e att jag tog den så att min tumme kom emot keramikplattan,
å gissa om den va på?,,
den va het som in i helvete faktiskt..
så jag slände den på golvet,,
å nu har jag värsta fetingblåsan på min tumme :(

Haha,, han blev nöjd med håret iaf,,
goddie (Y)

fika med malls å majs ikvällen då när tractor girl har kört klart sin lektion..
fan vad najs, japanen, tractor girl och ginger @ morfar's e juhe en rätt vanlig syn ;)

sitter å dricker hur god smoothie som helst *drägel*

tobbe sa ngt i fredas om att jag var full av hat,,
han sa det inte på ngt dåligt sätt,,
jag kanske va lite ovanligt bitchig eller ngt,,
men jag har tänkt, nu igen, och det kanske stämmer..
fan va sorligt isf..
måste nog göra ngt åt det..

image15

cya hångel heey

rape is such a harsch word. why not call it surprice sex?

mhmm..
igår städade jag,,
fan kan inte folk ta med sejj sina tomma flaskor och burkar när dom går eller?!
och låta bli att spå på grejor..
tydligen inte..
sen åckte jag till jobbet för att träffa malls och majs <3
majs slutade 5 å stack hem å pluggade (lessen man blir), malls slutade 7 så jag fick vänta på henne ( :
men vi skulle med plugga..
och det gjorde vi,
eller jag venne hur det gick för malls xD
sen kom dennis å vi kollade på nip/tuck,
helt underbar serie om jag får säga det själv,,
skjuts in te stan å hem å plugga mer ^^

jag har tänkt på en sak,,
det e typ bättre att typ jobba hela tdn,
då har man ingen fritid och man missar lite (rätt mkt) i skolan,,
men man har pengar iaf..
Annars om man ionte gör det så har man inga pengar och man har skitmkt fritid..
fatta vad mkt dötid man skulle ha eller,,
typ bara surfa eller stirra in i en vägg eller ngt..
och gud vad mkt tid man skulle ha att tänka på då..
och det är inte bra, att tänka för mkt e absolut det sämsta man kan göra,
då blir man bara deprimerad
(vad e meningen med livet, vf finns jag och vad lever jag för ex.)
och vem fan vill vara deprimerad egentligen??
så gott folk tänk inte så himla mkt,,
bara go on..
image14

woho

ikväll ska jag ha fest :D
hoppas jag blir full.. känns som en sån dag, en underbar dag, när jag ska bli full och glad :D

sitter å käkar lite nudlar med min syrra, trevligt värre men nej,,

ida va dennis snäll,, inte för att jag tjatade eller så ;)
men men han fick ett fint sms att det värmade i mitt hjärta iaf xD

fan att jag inte va med mallan å majsi igår.. dom hade juhe fan festat med cissi å mackan.. fan va skoj..
det hade fan jag med velat :/ men dom va lite sådär lagom småbakis idag..
fan rätt åt dom jävlarna ;)

tycker att dom kan kpomma te miej ikvällen istället då rå..
men får la se..

träffade frida på hemköp ida.. fan skitlängesen jag såg henne..

jag har köpt piggelin så vi ska göra piggelindrinkar sen :D fy för i helvete vad gott det kmr bli eller :D

nu ringde sara med,, hon kmr tydligen,, woho

helt fett med pepp på livet å allt,, skitgla å riktigt kul på jobbet med majsi i ettan ida me ^^


nej men nu ska jag göra meij iordning.. ha det helt jävla fucking underbart <3

                         image13

RSS 2.0