Oh, jag vill seriöst långt härifrån..

.. och det är inte bara iväg iväg utan då ska det fan vara IVÄG, till ett varmt mysigt ställe med en massa ös. Så långt ifrån Sverige, Halland, Halmstad, Åled, mitt liv som man kan komma. Bara ta en vecka konstant fylla och träffa en massa konstigt folk, ha konstiga koversationer och dricka allt man bjuds på. Att inte behöva tänka på hur man beter seij eller vem man gör vad med för man kmr ändå aldrig träffa folket igen. Dansa hela natten med svetten rinnandes nerför ryggraden och skrika med i gamla 80-tals dängor. Så underbart att kunna snacka skit högt bakom ryggen på folk, skratta åt blekfet fula britter och desperata norskor. Pingissplelande och mopedåkande finländare och snåla britter. Snälla snart tar jag ledigt och bara sticker, det hade juhe vart hur skönt som helst. Sen blir det iväg med ett stort jävla fettogäng i augusti :D:D:D.
















rubrik

Oh herrejävlar vad jag hostar då, var tvungen att sjukanmäla meij från jobbet. Såg precis klart på step brothers och den var awsome, så himla kul.

Igår drog jag hem till Kicki-bah efter jobbet där hon försökte tvinga på meij potatisgratäng, den va säkert skitgod men min mage var redan full av hjärtan xD. Vi hade planerat in en tempolatte och gissa om vi jublade när vi såg att frappinohouse stängde 18.00 och vi va där 18.15. Kul! så det fick bli desifiseringslatte på donike ist. Vidare till hemmakväll (jävligt töntigt namn btw), hyrde barnhemmet och köpte surt gådis. Dennis kom och vi tog en liten runda till eurostop för kaffe innan vi våldgästade Emeile där Mackan och Pillan redan befann seij. Pilla Pillan i håret, på med filmen, Mackan och Emelie gick och köpte tajmat (haha) och sen dök även Jonas, Mika, Mallan, Jointas, Karl och Sandra upp. Det var juhe inte lite varmt i Emelies lilla 1:a om man säger så.. Efter den drog det mesta folket men jag, Pillan, Dennis, Kicki och självklart Emelie och Mackan stannade och checkade Mamma Mia.

McDonald's inne i stan blev tyligen bombhotat och utrymmt och allt sånt igår, men vi såg inget när vi skulle snoka lite på hemvägen.

Fan jag känner miej grymt tråkig men jag är trött, slö och bara måste plugga snart. Det är inte bra att man har den benägenheten att skjuta upp saker och ting i oändlighet.



Ge meij Lindsay's stil lite nu på direkten, fast det glittriga linnet hade jag nästan kunnat skippa..


Wherever I'll go you'll always be more than just a memorie

Herre jesus och amalia, jag tor att jag är jäkligt kluven eller ngt för efter detta arbetspasset så tror jag nästan jag älskar mitt jobb lite. När allt klaffar, sista timmarna var vi bara 4 och en va i lobbyn typ hela tdn och det gick så jävla bra. Det kändes inte alls att jag jobbade över 2 timmar, det var mer bara hej och hå, smaklig måltid på deij tack och fy vad klockan är mkt nu drar jag.. Haha det är väl lixom lite som even if you kill me slowly, I will die at the end. Allting har sitt slut, men det är efter sånna här dagar som man är mer än villig att skjuta upp på det ett jäkligt bra tag.

Skolan var ett större skämt än när Paris Hilton skulle ställa upp i presidentvalet. Försov miej som vanligt och mamma väckte meij vid 8, tempo på meij som fan när jag gjorde miej iordning på en halvtimma och kubbade sedan till bussen. När jag kom så hade vi redan snackat om den döda tjejen och det var dags för mentorssamtal i inte ens 30 min. Vafan skulle vi då göra till kl 11.15 när pof började, tror inte det var många som tänkte sitta och förundras över 1guy1horse så hemkt länge. Erica och Emma kom då med den brighta idén att färga mitt hår så det gick mer ihop med löshåret. Fan vad najs och vi var i full gång, eller mest dom jag gjorde juhe inte så himla mkt.

Nej nu måste jag nog ta och lägga på ett kål med sovningen, fick reda på att jag var den enda som inte hade gjort permprovet ännu. Så på måndag ska jag få äran att visa mina kunskaper i detta fina ämne. Haha, jag vill inte :s. Så förutom att jobba som ett svin denna helgen så måste jag även hinna med lite pluggande, detta är jäkligt nytt för meij känns det som.




Sov sött, dräggla blött

What a night...

Känns som om jag har gjort jävligt mkt idag, men ändå inte ens hunnit med hälften av vad jag skulle ha behövt göra.. Åkte in till staden med mammie och das emowannabee, köpte skor, hämtade hår (Dolly) och fikade på frappinohouse. Sen skulle Amanda förlängt mitt hår, men hon var trött så vi tar det en annan dag ist. Måste ändå färga mitt egna hår innan vi gör det, fifan vad rött det skiftar i nu. Så hej och hå, ringde the queen of supernudels som då satt i jätte växthuset vi i Halmstad kallar bibblan och pluggade. Tempo till österskans och bussen till maxi där vi hämtade ut Babbsan, hennes hår. Sen lite språngmarch i nya klackar till bussen och missade den såklart precis, alltid lika kul när man kan se den köra iväg. Väntade lite där då och tog glada i hågen nästa buss till Fyllet.
'
Väl där bjöds det på feting rostemackor och underbart koffein i flytande form. Hann sätta i halva hennes hår innan det var dags att åka till mentalsjukhuset för Majserts solosång. Jag var duktig nog och hittde utan varken karta eller kompass till Hemköp och inhandlade jos och naturgodis. Halvsprang i blåsten tillbaka och satte meij i en obekväm soffa utanför rum 202. Där inne ylade Majsan och det hade väl varit fint om det inte hade varit för trumpeterna i rum 203 och flöjterna i rum 204 som tuttalt överröstade stackars Majas tappra försök att hålla hågre stämma än instrumenten. Eller ngt. Springeling till bussen men Dempa hann före, hämtade oss inte på, men framför stora stentrappan och efter massa falsksång till underbara mamma mia låtar så var vi åter i Fyllet. Tog nicko och nudelbreak innan vi fortsatte och fullföljde Babbsan.

Med hela 1,5 timme innan min bush-buss gick tänkte vi belöna oss med koffein på Morfar's, men icke sa Dempa som hade avsikt att förstöra våra underbara planer. Så ist för att sitta och inhaldera gammalt damm och småfnittrandes lyssan på gamla retards på bussen så blev det åter Dempas bil med falsk allsång. In i driven för desifiseringslatte ist för ljuvlig på Grandpa's. Efter det så var det nästan raka vägen till the place to be at a thursday night alltså norra station. Majs och Dennis väntade trofast *hrm* med meij på min buss i ca 30 min. När den så mkt som uppenbarade seij så var dom fortare än Loppan bortsprungna mot den silvriga anti-bonnamobilen. Så då fick jag i min ensamhet sitta på bussen hem till skogen.

Måste även säga FÖRLÅT Amanda för jag glömde köpa redbull till deij, snälla elda inte ner mitt rum, eller hus för den delen!

Imorgon blir det tydligen kanske inte ngn idrott eftersom en 19-åring från simlångsdalen hade omkommit i en bilolycka. Kul att man slipper komma på en dålig ursäkt för att slippa idrotten men det var juhe lite sorligt det hela menar jag..

Gosh nu måste jag sova, ska fan hinna platta håret och allt imorgonbitti, har sett ut som värsta hej kom och hjälp meij idag med bångstyrig lejonman och lockar och jag vet inte vad. Så då är det väl bara för meij att säga Hångel heey!



Vill ha skolkatalogen typ nu tack!

a perfect circle

Snoret rinner fortfarande i floder och jag har varit lite off nu på senaste tdn, hade tydligen somnat i soffan igår och så ringde mobilen. Men fast det var min signal och allt så kopplade jag inte att det var min mobil som ringde och blev pissed off på mamma när hon väckte miej.

Nu ska det tdligen fjäskas såpass mkt att dom låter oss ha vita skjortor och bli swingare på jobbet för att vi inte ska jagvet inte kanske säga upp oss. Men vafan jag Robin, Kicki och ja några fler kör på vår grej där för vi är så jävla coola. Det är juhe bättre attt det står swingare på cv:et sen än bara handledare.

Idag ska underbara, snygga helt fantastiska Amanda vara apsnäll mot meij och sätta i min hårförlängning. Vet inte rikitgt hur vi ska göra med min utväxt bara, man kanske ska lägga i en intensivtoning för att dölja den och få det med glansigt och ton i ton med det andra.

Men först så ska jag duscha, klä på meij och sen ska jag spendera ett antal timmar på staden med min madre och sister. Det var ett tag sen sist så dettta kan juhe bli jäkligt spännande och se hur det hela urartar seij.

Jobbet ringde förresten när jag gjorde mackor så man kankse ska checka vad dom ville..

               
             

Bara för att vi är uberbra!

so come and dance with me michael

Morning my retarded m8!
Har ingen lust alls att gå upp, det är kallt och mörkt och skit och plus att jag inte har en aning om vad jag ska ha på miej. Kanske ska unna seij en sovmorgon idag, med tanke på att vi inte gör ett piss på matten förräns typ vid 10. Men sen har jag inte varit i skolan denna veckan än, och ska inte gå dit imonn, så man kanske ska visa sin bästa sida eller ngt xD. Känns i alla fall inte så himla lockande att åka till skolan för att ha fittmatte..

Fick nyss en massa piller av mamma, hon vill väl att jag ska bli frisk eller ngt, men jag trivs rätt bra med min situation just nu. På jobbet så behöver jag inte skylla på att mina naglar blir förstörda för att slippa köket, jag kan bara hota med att råka nysa i ngns hamburgare. Jag behöver inte få dåligt samvete om jag stannar hemma från skolan lite mer än nödvändigt, kan bara skylla på min förkyldning.

Nu går min buss om 57 min, det tar 3 min att gå till busshållsplatsen vilket betyder att jag måste vara klar om 54 min! Fifan, hångel.


rough landing

Mohaha, då var man hemma igen, jobbade till 21 ist för 20, lika bra det som att sitta och vänta på bussen och trycka i seij osiga waste produkter. Men men, efter jobbet körde Robin och jag till Kravallås och hämtade Dempa och inväntade Mallan Ballan och hennes man Jointass. Vi drog vidare till inte mindre än hålan vid namn Oskarsström, Hemköp där var juhe värsta coola stället to be at lix. Robin hade värsta skillsen och kunde sladda och hej och hå, vet inte hur det gick till men det var ngt med handbromsen och dom snackade om framhjulsdrift. Haha, jag är juhe inte så himla insatt om man säger så.. Det var i alla fall värsta coolt och Robin är för tillfället min nya idol. Mallans bil skulle köra miej hem och dom andra till civilisationen, man Robban stannade för han bor där, mohaha mer i buchän än jag xD. Jaja, skulle tanka och tanklocket hade fryst fast, min idé om att elda lite runt om uppskattades inte så hemskt mkt..

Anyway så ska man göra lite nytta på jobbet imonn med, efter skolan, lyckades få 12-17 och sen ska man bättra på cancern i en blålysande tub. Very najs asså. Köpte nya skor idag, mina skor, dom är najs om ngt. Måste läman in mina andra skor på klackning med, fan jag glömmer juhe alltid sånt.

Nu känner jag att jag måste sleepa lite så att man inte ser ut som värsta hej kom och hjälp meij på matten imonn, inte för att det skulle spela ngn som helst roll dårå.

Justfan, skulle bara nämna att Dennis och jag har cynkat vår rök med, puss på det tack! Så himla underbart att inte ha halva kvar när han är klar att fimpa, chilla lix! och detta har nu hänt. It's a miricle!



Vafan, puss i badkaret!

ur gonna get far kid

Godmorgon, Godmorgon!
Är fortfarande lika snorig, men nu har jag fått en liten bonus under natten med, nu hostar jag som jag vet inte vad med! Grattis Emma, undrar vad man vaknar upp med imoron då? kanske träningsverk, eller talsvårigheter, det kan juhe bli ganske spännande att se.

Jag har 5 minuter på meij om jag ska sjukanmäla meij från jobbet ikväll, så jag tror jag hoppar det och uppenbarar meij ändå. Om dom anser att jag är fördjävlig är det väl bara till att skicka hem meij.. Jag ska i alla fall till salongen och före så ska jag och Majsert skåla in löningen med Latte på Frappinohouse. Kanske blir det nya skor med?? Haha, sånt där är farligt..

Jag behöver seriös hjälp, jag vet inte om jag ska beställa denna lurviga, leopardmönstrade västen. Asså den är skitsnygg och underbar och så och om det hade varit ett halvår sedan så hade jag säkert inte tvekat. Men nu vet jag inte rikitgt längre, jag vet inte om den hade passat på meij så himla mkt, om det verkligen är jag.. Det är juhe fan skitsvårt! Men då får man väl ha en svart tajt långarmad tröja under. Men vad ska man ha för skor? jag vet inte om det funkar med.., haha men gud nu börjar det låta som dom konversationerna som försigår inuti mitt huvud xD.

Nu äre fullt ös medvetslös, get dressed for sucsess och run bitch run till bussen som gäller för fulla muggar för min del.

Ciao!

Toast@Macken


Omg, är det inte ett Macken M som jag ser på fashiontoast's plastmugg?? Jojemensan, visst äre det.. Det ser nästan lite ut som sommarens favorit no 1 kaffe cool. Haha, gud vilken tönt jag är då.

Hade utskällningssamtal vid 5 idag med pappi, lite frånvaro hit och dit, men det var vi överrens om att det är sånt som händer. Hade fått närvaro en idrottslektion när jag själv befann meij på Magaluf, det var rätt skickligt tyckte jag själv.

Jag har inte åstadkommit så himla mkt idag, tagit hand om disken kan man nog säga var dagens stordåd. Men vafan jag är sjuk ffs.. Venne om man ska åka in till stan och vara lite på salongen, se hur många pensionärer man lyckas smitta. Sen åka till jobbet, springa och le lite övertrevligt i 3 timmar och se hur många hamburgare man lyckas snora i.. Eller om jag helt enkelt ska sjukanmäla meij från allt för allas trevnad.

Får ta och sova på saken, sängen ser i alla fall jäkligt inbjudande ut..

18 tända ljus

Fuck advent, här smäller vi upp 16 lila värmeljus och 2 bruna blockljus i mina fönster innan det ens hunnit bli första söndagen i december. Och om ngn mot förmodan skulla ha missat, så kan jag med missnöje berätta att det snöar ute.


Nu ska jag faktiskt se över vad man kan sätta på seij idag..

30 dagar, 720 timmar, 43200 min

Snart är det verkligen julafton igen, den där dagen som kommer en gång i december varje år, lika stor uppståndelse varenda gång. Höjdpunkten i vintern, hej och hå efter 24 timmar är även den där dagen slut och då får man sitta och rulla tummarna i 365 dagar till nästa underbara julafton. Asså det är juhe snällt och så att vi inte glömmer bort Jesus, jag är verkligen säker på att alla snoriga 5-åringar som sliter upp alla sina femtioelva tar en extra tyst minut och grubblar över Jesus öde.

Haha gud, jag måste verkligen komma på ngt att göra. Är hemma från skolan idag, feber och snorig näsa, kul bara att jag ska på utskällningssamtal i eftermiddag vid 17.00. Pappa blir the lucky one to follow me, hoppas att närvaron registreras med samma noggrannhet denna terminen som förra. Annars får jag nog sluta försova meij begränsa det till kanske en gång i veckan. Herregud jag har studiedag på torsdag, jag tror nästan jag fick ett litet leende på läpparna just nu. Sen är det lön imorgon med, det tänkte jag fira med att sola. Solade förresten igår med Kicki och det var ett jäkla bra tag sen senast jag solade då. Oh my vad jag har saknat det, så himla skönt att bara somna i ett varmt solarium och drömma seij bort till soliga stränder och frukitga drinkar en halvtimme varannan dag.

Hörde från en säker källa att Mamma Mia har kommit som singstar. Haha fifan vad kul det ska bli, yla till låtar som man nästan kan texterna till redan. Då kanske man kan göra lite mer show av det hela ;). Haha xD.

Nej men nu får jag för fanken ta tag i saker och ting här känner jag då, man kanske till och med ska slå på stort och baka kladdkaka som jag sedan i min ensamhet trycker i meij. Eller så kankse jag ska överraska meij själv och pappa genom att städa på toaletten, haha alla vet redan att det inte kommer att hända xD. Nej men vafan, supernudels först och sen får jag se om det blir film eller om jag stannar i sängen och njuter av Mamma Mia låtarna hela dagen..

Åh, btw så var det Pillans sista stängning igår och jag skrattade nästan ihjäl meij lite när jag såg mms:et man hade fått imorse. Då hade hon tydligen fyllt personaltoan med en massa ballonger,oh my vad jag kmr sakna henne. Alla bara drar nu juhe, det är juhe assorligt och inte så himla kul för alla oss som blir kvar. Dom enda veteranerna som kommer att vara kvar sen får väl bli Mattias, Loppan och Anci, kanske Jesper på ett hörn med, i 1:an. Pillan får fan hålla vad hon lovade med party party och discodancing på fredag, haha ;). Skiter om jag kmr vara wasted på jobbet på lördag, vafan innan brydda man juhe seij aldrig om om man jobbade bakis och nysypp och allt vad det heter.

Såhär fint har jag det när jag sitter och suger av mr cancer och väntar på bussen kl tjugo över 9 en söndagsförmiddag.



Ojojoj, här fick vi inte plats med ett E på slutet, läppstift är fan inte det lättaste att måla med ^^

Think Positive!

Fan, jag mår piss och vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Allt bara fuckar seij just nu och som pricken över i så har jag dragit på meij världens förkyldning. Jag kan inte ha ngt liv eftersom jag inte är 18 ännu, chanserna att få ett nytt jobb ser jäkligt mörka ut, i och med att det är lågkonjuktur så ingen vill ha en desperat 17-åring med allt för höga utgifter. Jag kan inte köpa cigg så då måste man fjäska röven av seij för närmaste myndiga person. Jag kan inte gå ut och om man för en gångs skull lyckas smyga seij in så får man höra det, att det inte  var på rikitgt. Jag kan inte bara åka utomlands, för varenda jävla grej man ska göra så måste man ha fucking målsmans tillåtelse och underskrift.

Jag hatar mitt så kallade liv, jag hatar den äckliga bussen jag åker hem med där alla fyllesvin spyr varje helg. Jag hatar mitt jobb, men som sagt får väl stanna ett tag till. Jag hatar att jag bara skjuter fram saker och ting plus att jag inte inser vad detta gör meij. Jag hatar att jag är så jävla egoistisk och oansvarig och bara gör saker som i slutändan kan gynna meij själv. Jag hatar att jag tänker så här, att jag bara trackar ner på mitt liv, som om jag skulle förtjäna ngt bättre, som om jag skulle lyckas med ngt bättre. Jag hatar att jag har så jävla höga tankar om meij själv, att jag alltid ska vara snyggast, bäst och ödmjukast, när jag vet att jag ändå inte är det. Jag hatar att jag inte kan vara glad för ngn annans skull och att jag bara vill ha mer och mer. Jag hatar att jag intalar meij själv att jag är en bra människa när jag i själva verket är ett falskt svin. Jag hatar att jag är så jävla korkad att jag satt upp meij på abonnemang hit och dit, Jag hatar att jag är så impulsiv att det är sjukt.

Men synden straffar väl seij själv i slutändan, en dag i framtiden så kommer jag väl bo i en kartong i en kundvagn i en mörk gränd. När alla mina ljusa framtidsplaner har gått i kras och jag trott och tröttnat för mkt på meij själv. Hur fan ska jag kunna ha en egen lägenhet, egna räkningar när jag är apfattig 2 veckor innan lön varenda månad? Hur i helvete ska jag kunna ta körkort när jag inte har motivationen att ens plugga till ett simpelt prov? Hur fan ska jag lyckas i livet när jag till och med bränner köttbullar i mikron, jag kan juhe för fan inte ens hålla det städat på mitt rum i en vecka.

Men det är väl bara att komma över dessa tragiska tankar om meij själv, sluta vara så himla patetisk och se till att vakna upp imorgon med. Vakna med ett påklistrat colgate-leende och sätta på den glada positiva fasaden som uppkommer efter ett antal cigg, några muggar latte och en jävla massa socker. Så om någon imorgon ser en hyperaktiv skrattandes, skrikandes 17-åring på Halmstads gator och torg imorgon så behöver ni inte vara rädda att staden ivaderats av påtända bävrar utklädda till översmikade fjortisar. Det är bara jag.


..

Det blir workie på Macken idag ändå, Kicki fick meij även börja tidiare så kvart över tio börjar tortyren idag. Kikiar lite på Sanningens Ögonblick samtidigt som jag blir mer och mer stressad över att bussen går om en halvtimme och jag har inte klätt på meij ännu. Fyfan vad förkyld jag är med, snorar och god damn it, mitt huvud..

ciao!

Jag vill ha, Jag vill ha, Jag vill oxå ha!














Ligger i min säng rätt så jävla frusen och lite smått förbannad. Funderar på hur jag ska kunna hålla meij varm i vinter nu när jag insett att 4000-kroners jackan inte är ngt för min plånbok. Tänkte en snygg svart skinnpaj kanske och en massa stora sjalar till det. Är grymt sugen på alla kläderna på bilderna vafan, får se vad jag klickar hem för att trösta mitt feta alterego.

Olyckligtsvis straffade seij min svaghet att kunna säga nej, så numera är jag lycklig vinnare av ett 11-16 pass imonn. Men det är inte så länge plus att jag fick bestämma vart jag ville stå, då blir det 1:an för hela slanten till Emma (y).

Men nu får det bli trånande efter kläder varvat med Footlose :).

Like A Lady

Tjoho broo,, det är fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Känner inte för att låta en endaste droppe alkohol komma över mina läppar, ser alltså ganska ljust ut för en vit helg. Dennis hade tydligen sagt att vi skulle chilla qp-grillen hemma hos han. Men jag är inte pepp alls på att frivilligt utsätta meij för tortyr genom att gå ut genom dörren och entra snön och kylan. Dock lockar det mkt mer med att ligga hemma, har inte bestämt om soffan eller sängen hägrar mest just nu men men. Asså det hade vatt kul att spendera tid med Majsert, Kicki och Dempa men vafan. Jag tycker att det är dags för dom att hitta ut ur garderoben och med hjälp av karta och kompass hitta lilla metropolen Åled. Hade inte det vart mysigt, så hade jag sluppit oroa meij över att bussjävlen ska köra förbi bara för att jag missat en ynka liten detalj som reflex. Plus att jag slipper stå ute och frysa röven av meij i upp till en kvart för man vet juhe aldrig med hallandstrafiken, dom har juhe sin egna klocka..

Ser i alla fall fram emot helgen eftersom jag är ledig som fan, Kicki diggade min ursäkt; nej jag kan inte jobba, jag har målat naglarna. Men vafan alla har lediga helger, kan inte jag oxå få ha en då? Haha, kmr säkert sluta med att jag blir uttråkad av att ligga hemma så att jag ringer jobbet och ber om att få jobba xD. Men änsålänge ska vi inte vara sånna..

Lyssnar på lite gamla The Sounds låtar och funderar på om jag ändå ska trotsa mina principer och slänga på meij mössa och hela kallabaliken. Lite frisk luft behöver man juhe ändå, kan kanske ändå vara värt den tragiska kylan. Så himla kallt kan det juhe ändå inte vara..

Idag hade vi idrott och jag varken "försov" miej eller sket i att komma. Jag var där, och jag var i tid.. Otroligt och en massa kors i taket. Gymmade i en hel timme, svinkallt var det men lucky me så var bastun på, olyckligtsvis så glömde jag min plånbok på Friskis. Men nemas problemas när Erica och Emma tar en senare buss, buss och kram på dom ^^. Sen var det fittig Praktisk Marknadsföring och precis som på alla andra fredagseftermiddagar så gjorde vi inte ett piss. Jag drog till salongen och hade korsförhör med Eva och sen drog jag hem..

Får nog fan ta och ringa Majsert eller Kicki och se vafan som händer ikvällen, lite tragiskt är det kanske att sitta hemma en fredagskväll när man har möjlighet att umgås med trevligt folk.




pallesjal nästa


Jag vill bli sådär äckligt snygg med kavaj och pallesjalen lite lagom slarvigt knuten om halsen, som killen fast att jag är tjej då. Chinos och kanske ett par converse, eller kanske bara jeans (fastän jag inte är en jeans-människa) och sneakers till det. Hade varit kul med en rosa sjal, eller lila.. Får se, får se det är juhe trots allt lön på tisdag.. Har fått mitt hår med, tog ynka en dag för leveransen, mer tempo åt folket tack! Så om jga är riktigt snäll så ska vi se om AmandaD vill sätta i det på tisdag :).

Kollar på "Låt Den Rätta Komma In", den handlar typ om en pojke mobbad som fan och ful som stryk. Han träffar en tjej som är vampyr typ och ja, den verkar rätt boring. Men i brist på annat att göra så fortsätter jag kolla.

fitta

Fan i helvetes jävla kukskit, gud vad tiden går fort och imorgon är det redan torsdag. Jag vill inte förlora deij och kommer göra allt som står i min makt för att sakta ner tiden till imorgon. Jag vill inte, det är så jävla orättvist och världen är en fitta som bara pissar oss alla rätt i ansiktet när vi minst behöver det. Okej, det fanns stunder jag hatade deij som fan och bara ville sparka ur inälvorna ur magen på deij, hugga deij flera ggr i ryggen och spotta skrattandes på ditt lik. Men det här är inte samma sak, jag måste nog erkänna att Turbobell är en av få saker som jag verkligen tycker om, jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter imorgon, vem ska jag ha som röksällskap hemma och vem ska jag irritera meij på? Vem ska komma in på mitt rum på natten och lägga seij i min säng? Vem ska pissa, bajsa och spy på mattan så man kmr och trampar i kletet med nyduschade fötter? Fan jag älskar min kiss&kräksnalle och det kan jag inte förneka. Fuck heller att jag ska till skolan imorgon, skiter i att vi har prov. Ligger hellre hemma gråter, sörjer den enda killen som jag verkligen tycker om och grubblar över livet än at bryta ihop som en jävla wannabe happy-pussy i skolan. Jag vet inte vad jag ska göra, gråter floder och smiket som imorse låg relativt på rätt plats ligger nu lite här och var i min säng, på mina kläder och i mitt hår. Helvete.


























:' /


13/11

                           

trött

Godmorgon, eller ja.. hej och välkommen hem in i värmen. Har varit hos Dennis och chillat grillen med Kicki och vid 2 ngnting kom vi på att vi skulle se Titanic. Vem fan kommer på att sätta på en 3-timmars film vid 2 på natten?! Så Kicki körde meij hem vid 6 och jag funderar starkt på att sjukanmäla meij idag, ska bara ha permanentprov.. Fan om jag går till skolan så kmr jag att vara sabitchig.. Måste fan sova.. Herregud! In i duschen nu i alla fall..

where you gonna sleep tonight, mate?!

Gud okej, nu har jag lite tid över så jag tänkte få in så mkt ordbajsande som möjligt, ska till mormor sen och prata om Thailand över mat antar jag..

Grymt kul i torsdags, alldeles lagom av det goda. Intensiv dag som fan, skolan -> schemadag -> super nudels hos Majsert -> tempo till Kicki på förkrök -> nostaligt och sentmentali på Macken med 3vligt folk -> taxi till Fyllinge -> Majserts golv. Körde lambo och tempo drickande hos Kicki med Majsert, Kicki själv  och Mika. Najsigt värre med massa bildtexter, gruppfoton och krossade glas. Måste luktat som värsta a-lagarna, känns lite sorligt att vår helgalkoholism är på väg att gå över till vardagslyx. Men det ska nog gå att stoppas aight! Bussen till Macken där Pillan, Karro och Dempa va, efter lite alkoholhaltiga drycker så uppenbarade seij Jonas och Robin och då blev det dans på borden, högläsning och naket. Kvällen avslutades med tårar och en taxi till Fyllinge där jag däckade på Majsans golv under extrasängen. Kmr inte låta din mamma anklaga deij för barnmisshandel för jag var med på det, yayah!

Vaknade på fredan vid 11 med extrem nackvärk och kom på att det inte ens var läge att ringa och sjukanmäla seij. Drog med hem till Kicki och checkade Desperat Housewifes och käkade mackor. Då ringde Petra och frågade om jag ville joina gemenskapen på Donkie, Hell Gee *not* och jag var där 45 min senare instämplad och ombytt. Fittigt pass som fan men snälla skiftledare skickade hem meij för att jag äntligen skulle kunna ihop lite normala sovtimmar.

Men icke sa Nicke när Dempa ringde och meddelade att Dior var supsugen. Kul att träffa henne igen men kände att jag verkligen inte tillförde så hemskt mkt, låg mest i soffan och halvsov till Slipknot. Aja Robin och Kicki kom efter stängningen och jag lyckades ragga skjuts hem till dörrmattan, wonderful as hell! Tack för det tack.

Hade 12-17 idag på jobbet men var inte alls pepp och pigg så kände meij lite småevil när jag nästan tvingade Peter att byta pass med meij.. Fick i alla fall sluta 14.30 och lovade meij själv att hinka kaffe innan jobbet imonn så att jag i alla fall ska kunna spela pigg, kry och glad.

Nu kmr mammsi och säger att vi ska åka och jag känner att jag nästan måste fräscha upp miej på ngt sätt innan jag visar meij ute i civilisationen, vet bara inte riktigt hur, Tuggummi och massa parfym kanske? Haha nej det ska jag inte utsätta ngn för,, ciao dårå!



Grovt upphånglad mot dressbordet

..

öh, tänkte jag skulle blogga, men jag orkar inte. Inget seriöst, bara snabbis, var hos Dior ikväll och igår var det hoss Kicki, sen Donkie. Sov på Majas mindre mjuka golv..                                                                                                                                                   godnatt

öh..

Nu är jag hemma igen och har bäddat ner miej i sängen och bara njuter av röran på mitt golv, om man ska se det ur en ny synvinkel så kan det vara rikitgt konstnärligt.. Juhe mer man kollar, juhe mer ser man och kanske hittar man en gammal goding ;)..

Var och fikade med Kicki och Petra, sen drog Petra hem till soffan och vi köpte godis och drog hem till Kicki. Där satt vi och kollade på gamla fyllebilder och snackade festminnen och andra minnen.. Rätt var det var så knackade den stora bocken Majsert på dörren och efter mycket tvekande så släppte vi tillslut in henne, haha. Nej inte rikitgt, hon välkomnades med öppna armar och varma kyssar.

Nej men herregud nu måste jag få lite skönhetssömn, imorgon blir det juhe en helt ny dag!! :O Haha, jag och Majsert ska vänta in stängningen med supernudels och SATC, kommer bli myyspyys..



Just nu känner jag bara för att bli helt jävla wasted och askalas, joina?

En dagens (hitentills)..

Guuden, fyfan vad jag blir förbannad på vissa personer ibland, pallar inte med deij just nu.. Ta gärna åt deij för 4 personer kan inte bara komma på ngt och sen sprida ut det bara för att det är kul eller ngt.. Hrmm, moget.

Vaknade 3 min innan bussen gick idag, så jag bestämde miej rätt så snabbt för att snooza en kvart och ta nästa buss.. Så kom man till matten och dom höll på med exakt samma sakn som vi gjorde förra veckan, men hallå, skulle vi inte försöka vara klara med denna kursen till jul?! Jaja, där satt vi typ av tdn och sen drog jag och mina fetton minus Emma runt och slöade på stan till Amanda började sin engelska.

Kände lite hemlängtan.. NOT! men jag stack hem i alla fall och såg på Million Dollar Baby.. Jag tillhör en liten inkompetent del av befolkningen som ännu inte hade sett denna underbara film. Gud vad sorlig och bra och helt fucking fantastisk.. Ville bara säga det xD..

Ska snart in till staden igen och ta en frappe eller ngt med Kicki, se om det kommit upp ngt nytt på ngn front och snacka av seij lite. Får se om man kanske ska ringa och störa Majsert, nu borde hon väl förhelvete vara klar med sitt jävla 5-timmarsprov tycker jag la..

Nu måste jag gräva i mina gömmor och se om jag hittar ngt som jag inte kommer att frysa ihjäl i.. Känner inte rikitgt att det är läge för jacka ännu..

Lyssnar på gamla Brittandängor och så nu, känner meij lite nostaligk och vafan nu drar jag..

förlåt

Förlåt Martin för jag kastade en sax mot deij i 5an, men du ville ha den och jag orkade inte gå och jag lovar att den inte satte seij i väggen bakom deij vilket påstås..

Förlåt Tobias för jag rev deij på halsen och "nästan ströp deij" när vi bråkade lite för mkt, men jag lovar att jag ångrade meij och jag var ung och dum..

Förlåt Amanda för jag sparkade din stol så du ramlade in i diskmaskinen och bet deij blodig i käften, men jag lovar att du säkert förtjänade det och jag älskar deij fortarande..

Förlåt Richard för jag mejjade ner deij med min gocart i 6an, men jag lovar att det sved i och med att jag blev utvisad från banan och fick fett med skäll från Fredrik..

Förlåt Helen för jag mobbade deij iprincip i 10 år, men "barn" är elaka och du klippte av lite av mitt hår och snodde suddgummin..

Förlåt Jessica för alla slagsmål och elaka ord jag sagt till deij, men jag lovar att du seriöst förtjänar allt jag någonsin har gjort mot deij, du är en dålig människa..

Förlåt pappa för spriten jag tagit av deij, men jag lovar att jag nu har hittat bättre och ärligare sätt att få tag på sådanna saker..

Förlåt Marcus för jag spydde på deij, det måste varit jätteäckligt, men jag lovar och hoppas att jag nu vet mina gränser lite bättre..

Förlåt Amanda för jag drog ut din tand med ett morgonrocksskärp, men jag lovar att du ville det och var med på allt även om det gjorde ont..

Förlåt mamma för jag är en sån fitta och gråter/tjurar meij till allt jag vill ha, men jag lovar att det funkar och att jag verkligen älskar deij ändå..

Förlåt Spike för jag hällde mjölk i näsan på deij så du dog, men jag lovar att du var en äcklig kaninjävel och jag visste inte vad jag gjorde..

Förlå pappan i driven för att jag "råkade" tappa dina växelpengar i ettan så att du var tvungen att gå ur bilen och hämta dom. Ber oxå om ursäkt för att jag skrattade när du slog i huvudet i backspegeln och vägrade be om ursäkt när du föbannat bad om en. Men jag lovar att jag lär meij av varje snedsteg..





Förlåt för jag ibland är ett själviskt, patetiskt, slös och lösaktigt svin. Tack till alla störda bastards som står ut med meij <3

R.I.P Lizette
Tyvärr måste jag med stor sorg i mitt hjärta meddela att Lizette är död, hon finns inte mer och det svider i mitt brustna hjärta att behöva säga detta. Vi har haft så grymt många underbara stunder tillsammans, visst har vi haft våra up and downs men jag älskade Lizette och hon kommer föralltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer ihåg hur lyckligjag var när jag för första gången stiftade bekantskap med henne och hur jag rusade in på Donken för att stolt visa upp henne för hard working and fatzo Amanda.

Under det sensate 2.5 månaderna har vi bokstavligt talat suttit ihop och upplevt en hiskeligt massa saker tsm, vi har bytt utseende, varit på varmare breddgrader och vi har under hela tiden lyckats hålla ihop i vått och torrt. Jag kunde lita på deij och räknade nästan med att du aldrig skulle lämna meij..

I förmiddags började jag fundera på om jag verkligen skulle stå ut med Lizette mer, hon kan vara en bitch ibland eller kunde rättare sagt.. Emma fick meij att inse att det nu var dags att gå vidare och lämna Lizette i det förflutna, även om det tar hårt på meij så vet jag att jag ska kunna ta meij igenom detta.. It's time to let it go lixom..







I'm the best fuck the rest hallelujah,, aight Dempa? ;)

Hon är inte het, hon är fet

Det var jäkligt najs med discodancing och party partt igår måst jag säga, lyckat med singstar och donkiepeople. La en toning i Kickis hår före så blev hon lycklig, körde lite på skånskan, dock inte lika mkt som hos Dior men men.. Tog en falle innan man somnade med och jobbade lite på fetman.

Vaknade imorse i Kickis säng med henne själv och Jossan och kände meij sådär lagom fräsch, gårdagens smink och fortfarande kläder på meij. Så jag fick gå upp, borsta tänderna, tvätta ansiktet och byta om, bättre sent än aldrig aight? Kicki och jag bestämde sen-"frukost"-dejt med Pillan på frappinohouse, askalas med god mudcake och mockalatte. Snackade om allt och ännu mer och drog oss vidare mot SATC, vårat slutmål, i Kickis lägenhet med pepparkakor och chips.

Jag skulle inte jobbat idag men Karro frågade igår om jag kunde tänka meij att ta ett litet pass i alla fall och det funkade juhe, om det var på kvällen dvs. Så jag fick 16-20 och efter lite SATC och buzz så drog jag meij mot det gyllene M:et där det bokstavligt var helt dött. Ventilationsgrej skiten på ngn stor motor hade pajjat på taket så vi hade ingen ström. Gick juhe inte så jävla lätt att jobba då så pappa fick äran att komma och hämta meij, såhär på farsdag och allt.

Kollade nya saw när jag kom hem och just nu funderar jag på om man kanske ska slå på riktigt jävla stort och ta seij ett bad..








mäh..

Sitter hemma hos Kicki nu med ett glas vin i ena handen och just nu är det Robbie Williams i högtalarna. Jag har fått en blodblåsa på mitt högra ringfinger efter att jag slängde meij efter dörrjävlen innan. Lyckat!. Men men, sen kom min äckliga luder feta syster till jobbet innan med sin fula emo-pojkvän till jobbet innan och skrattade åt meij, så jag har varit allt annat än glad och pigg idag. Fitta med, sen har det gått upp för meij att vi verkligen ska avliva Turbobell and it really hurts in my heart.

Whatever wake up happy kör vi juhe på här nu.. Igår var det väldans trevligt med lite förferre hos Dempa och senare drog vi till Dior. Tror inte rikitgt man kan kalla det för maskerad eftersom dom utklädda var väldigt lätträknade.. Jag såg nog verkligen ut som en hora med. När jag väntade på bussen så tutade bilarna på miej, på bussen så glodde alla på miej och när jag skulle hem så var det en tjej som fällde kommentaren; hur fan ser människorna ut idag. Tack det värmde verkligen i mitt hjärta. Skulle kört på att ha en skylt i pannan där det stod att jag var utklädd..

Köpte en sjal till pappa idag som han får nöja seij med imonn, han valde den själv så det blir säkert bra.. Sen blev det nya hörlurar eftersom de gamla antingen var sprängde och försvann spårlöst igårnatt. Dom nya är i alla fall snygga, små svarta från skullcandy.

Kicki kom nyss ut från tvättet och håret ser verkligen bra ut, hon är nöjd och kallar meij pärla. Hoppas det är possitivt i alla fall..

Nu får det bli lite mer av fullf ös medvetslös, in i dimman och allt vad vi kallar det..

god damn it woman!

Fyfan nu är jag äntligen klar med det jävla helvetes kuk praktisk marknadsföring skitet. Jag är jävligt lycklig över detta men känner dock ingen lycka än, har mer större lust att göra ngt. Jag vill klä basebollträn i skumgummi, klä ut meij till en samuraj eller ninja och springa runt som en galning och slå på folk. Fick även förslaget att klä in bilen i gladpack, jag gjorde det en gång, fast med toastolen då, kan säga att det inte var så himla uppskattat. Men gud vad jag känner miej rastlös för tillfället, vill vara full och tuttalt inne i dimman, jag vill inte tänka på vad jag gör och inte vill jag stå för mina handlingar heller.

Jobbet kanske, jag kan inte fylla kylen med sugrör för det är redan gjort, pissa i fritösen låter jäkligt frestande. Eller så kanske man bara parkerar seij vid diskmaskinen nästa pass och trycker på den knappen hela tiden. Det kan nog bli rätt mycket med tanke på att varje gång diskmaskinen kör sin lilla rutin så kostar det MB en hel femma! Ojojoj kanske inte låter så mycket men i det stora loppet så kan det nog bli en del x'D.

Hoppas på att vi inte eget arbete efter lunchen imorgon, så att man kan få ngt vettigt gjort här i livet. Vi gör juhe förhelvete inte ett piss i skolan, då kan man lika gärna vara utomlands. Där gör man i alla fall av med hjärnceller och skapar nya kontakter. Jag vill, jag vill, jag vill verklligen bara dra nu. Jag har pengar så varför inte lixom, kolla bara på det jag missade när jag vara i Magaluf, det tog jag igen nu ikväll. Vad kan det ha gått på 3 timmar kanske?? Jävligt najs asså..

Herregud ja, nu känner jag att jag måste sova faktiskt så sov gött ovh dräggla blött!



Kan jag bli mer fejk och falsk undrar jag då..

najs

Igår var det en jäkligt najs kväll, dock blev det inget pluggande på eftermiddagen som jag verkligen skulle.. Men men, hämtade min grejor som låg i Dennis bil och Majserts kvarglömda vinterjacka på jobbet. Sen var det bussen bah till Fyllinge och hämta upp Majsan och in till stan. Hann trycka i meij en stor colaZero innan Dior dök upp och då vandrade vi vidare till Takenaka. Trevligt värre där och hux flux dök Diors Koffe upp med brodern sin, dom skulle med ta en sushi innan det stängde hade de tänkt seij.

Vi skulle ta en kaffe på Donkie efter maten så att allt blev rätt igen. Men då hade den helvetes jävla kukkaffemaskinen gått i sönder så dom kunde inte servera ngn jävla kaffe eller latte. Då blev det cola igen, förderv tdn i ca 3 timmar där tror jag. Det var juhe förhelvete svinkallt ute, så vi snackade en jävla massa om jobbet (fd jobbet för Dior då rå), livet, relationer och folk i allmänhet. Värsta helkvällen blev det juhe där!

Ringde Amanda på bussen hem för att uppdatera meij om klassfotot, istället för att vara nördar så skulle man tydligen nu få klä ut seij till vad man ville. Fine, cool. Grejen är bara att idag när vi skulle ta klassfotot då så var det juhe inte en jäkel som klädde ut seij. Kul, verkligen det uppskattas. Sen var det juhe trevligt att i alla fall nästan hälften av klassen ställde upp på att vara med.

Idag har det varit en rikitgt bra dag. Tror jag, har varit typ rätt trött hela dagen, sista lektionen kom jag på att det var för att jag inte fått ngt koffein på hela dagen. Synd bara att jag kom på det efter jag hade somnat framför min lärare. Jaja, shit happends..



Haha, fick fedt med skäll av fotografen för jag tog denna bilden, jämförde det med att jag spelat in Gessles nya skiva när han sjöng den i studion. Men jag menar, ofta att jag inte kommer att köpa skolfotot eller katalogen bara för jag fotade detta dåliga kvalle kortet..

Ska dra och sola med Dempa nu. CIAO!

Lamt






BaNG BaNG!


Back on track, day 2 och idag var det bara matte. Det sög värre än negerballe korsat med fittstubb, Amanda var sur och kranky (men jag tycker om henne ändå) och helt jävla waste med tid eftersom vi typ bara var där 1.5 timme. + att vi inte lärde oss ngt nytt alls, kul och lärorikt wawa! Men men stack till frappehouse med Amantha och skulle få njuta av en efterlängtad mockalatte. Men när vi så snällt står i kön och väntar på vår tur så går det en propp eller ngt så alla maskinerna lägger av.. KUKKUL! Så det fick bli en kaffe med mjölk och chokladsirup i istället, den smakade inte ljuvligt om jag säger så..


Iväg till cs med kattpisset i ena handen och ciggen i andra för att joina fettoErica som hade foto, hann sitta där i typ 5 min innan vi kom på att vi skulle håla handen en annan dag och min buss gick soon. Sprang till norre och kom med das bussa, satt där i sätet i min egna lilla värld med musik i öronen och metro i handen, man ska tydligen inte gå i högre klackar än 8 cm i vinter. Jag kallar sånt nonsens bulle som ngn icke klackgående person har suttit och hittat på bara för att skrämma oss andra. Men Emma är inte dum hon inte! ;)


Nu tänker jag nästan kanske om en stund sätta meij och plugga lite, har juhe missat en del projekt och företagande lektioner som jag skulle ta igen innan Magaluf. Haha måste bara tilllägga att jag och Amanda youtubade Magaluf-låten med Orup på matten och den videon var juhe minst sagt intressant xD. Jaja, jag ska i alla fall ägna lite tid till det.. Sen blire sushi m.m.




Hångel och pull, rövknull, hjärtegull

Gårdagens waste

Favorit i repris gårdagens wastpåe, precis hur jag känner meij just nu. Gick och gjorde staden innan salongen öppnade och Kicki koinade meij efter tuttal diss av Dempa, blev ett par wannabe Amanda skor, en svart kofta och en typ turkos/grön halsduk. Kom på att jag inte var redo för en vinterjacka just nu, eller rättare sagt så var min plånbok inte riktigt redo för den ubersnygga peakjackan jag hittade på Stadium.

Drog med Kicki och fjortizslingade hennes blonda kaluffs, helt plötsligt se vi basshunter, eh jag menar Dennis komma in genom dörren. Trevligt med sällskap när Eva var på banken i alla fall. Gjorde inte så himla mkt mer idag på salongen, Jessika kom in och ska börja arbeta där inom kort med.

Svinkallt ute sprang jag som en jude till bussen och i all hast ringde jag Dennis som hade planerat bionight med trevliga. Bytte kurs och styrde mina frösna ben till röda kvarn istället, bokade 6 biljetter till nya Bondfilmen, som btw var kass man fattade inget. Det var lite splatt, blod hit och dit, biljakter och ja, som Bond-filmer i allmänhet är. Jaja, åkte till kravallås när bokningen var genomförd, fixade håret och jag bytte om, drog till Emelies rosa lya och blev bjuden på xider, massage och koffein. Fick åka en tur till fyllinge och hämta Majsert med, fan vad underbart det är att sitta i bilen, yla fantastiskt falsk till mamma mia låtar med folk man verkligen tycker om, lycka!

Mamma var gullig och hämtade meij efter bion och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på meij imonn, blir nog en lång dag med sushi och najsigt bajsigt folk. Nu ska jag sova om man ska palla tänker jag då.



Hångel med alla underbara människor i mitt liv <3

Skynda, sätt lite fart, jag exploderar snart!

Igår var det första dagen i skolan på verkligen cepelänge, dagen började med Donkielatte med de 2 absolut fetaste fettorna på hela jb; Amanda och Erica. Sen kände Emma oset av stekt fläsk på Donkie och joinade oss. Snackade en jävla massa innan vi ens fick börja jobba på lektionen, så istället för att rulla permanent i 3 timmar så hade vi helt plötsligt bara 1 timme på oss, tick tack tiden går. Känns jäkligt bra nu i och med att vi ska ha permanent-prov om 2 veckor. Det kmr juhe gå superbra med tanke på att jag rullat ett helt huvud hela en gång! och nu ska vi juhe bara lyckas göra det på 60 minuter med. ingen fara sexy!

Sen var det lurre med veggoköttbullar, potatis och en sås med säkert 89% fetthalt. Men gott var det så det skiter jag i, lite springa runt som påtända it-elever på staden hann vi allt också med under ralle ballen. Emma hann lämna tillbaka en jacka och jag hann inte hitta en enda som passade, buhu!

Var överlycklig eftersom jag inte skulle ha kund på kundpasset, så hann jag i alla fall öva lite mer på att rulla den jäkla permanenten. Men icke sa nicke, Emma frågade om hon kunde få lite assistans på sin sling och klippkund och jag sa självklart i hopp om att få sluta lite tidigare. Så blev det inte heller för det tog verkligen hur lång tid som helst, men det gör nada för det blev bra, skitbra.

Efter skolan gick jag till Eva, hann träffa hennes ursöta barnbarn och se några klippningar. Idag ska jag vara där hela dagen, hade varit skönt att sova i en 10 timmar till men vad gör man inte . Jag kommer i alla fall att lära meij en massa, tänkte jag då.

Tänkte nästa köpa fika och åka hem till Majsert när jag var därifrån, men fick höra att hon skulle ha kör och redan fikat med Emelie. Så sa Dennis att han skulle ha skräckfilmskväll med Dior, Kicki och Pillan men jag var trött, bussen var otajmad, mamma var ännu mer otajmad för hon var på Pios och jag skuklle fryst röven av meij eftersom jag inte hittat ngn vinterjacka än..

Nu tänkte jag gå upp oh klä på meij och sen dra inåt staden.


Kyss och smek, sexlek <3

constant faliure

Det är verkligen svinigt kallt ute, om jag hade varit kille så hade jag fryst ballen av meij, men nu är detta lite mindre möjligt. Sitter påbylsad till öronen och detta är efter jag strippade efter nästan värmeslag innan. Hade varit skönt att vara iväg just nu, och då menar jag inte på jobbet utan iväg iväg. Hoppa på första bästa nästa plan och flyga till värmen, har som sagt aldrig flugit inom Sverige och när jag nämnde detta till Dennis (grattis Dempa omnämnd i detta inlägget med, happy ;) ?) så frågade han hur jag gjorde varje påsk då. Tog ett tag innan jag fattade skämtet, tog ett ännu längre tag innan jag fattade att det var taskigt.

Känner att jag måste börja leta efter vinterjacka snart man fryser juhe som sagt ballen av seij om man visar seij ute, kommer inte bli lätt att ragga passiva rökare ut fettogänget imorgon känns det som. Men Emma är och kommer juhe alltid att förbli min egna personliga passiva rökmate :D :D :D. Fan vad skönt det kommer bli att komma tillbaka till skolan känner jag nu, men man kmr juhe tröttna på det efter en halv vecka tror jag. Det ulitmata hade varit att åka tillbaka i tiden till Magaluf, eller kanske till och med Rhodos, och av misstag missa planet och råka stanna ett halvår extra..

Jäkligt skön dag på jobbet, trots attt vi inte hade några varor överhuvudtaget och att Karro klagade på mitt hårband. Jag menar ofta att det kommer fastna i pommeskorgarna, blev lite pissed, men gjorde en fin rosett av ändarna sen så att det inte såg helt retarded ut. Då blev Ripén nöjd med hoppas jag.. Hade 1an idag och det var minsann ett bra tag sen sist, god damn vad underbart det är att ha 1an. Jag hade nästan glömt hur bra man kan ha det på jobbet, blev även påmind om hur dåligt man kan ha det på jobbet när jag kollade på klockan och såg att jag slutade en timme senare. Hade inte fått andrarasten så gjorde en deal med Carro, detta innebar att jag jobbade 6.5 timmar idag med bara en kvarts ralle balle. Men jag stog i 1an så det gjorde inte ett piss!

Dennis har varit underbart snäll och hjälpt meij skriva både cv och personligt brev och resultatet låter riktigt proffisionellt, jag är rikitgt förvånad över meij själv. Haha det behöver jag inte vara för jag skrev precis vad han sa att jag skulle skriva xD. Men jag är rikitgt förvånad över honom, trodde inte att allas våran Dennis gick och bar på denna finfina dolda talangen. Skenet bedrar.

Idag blev det väl ett långt inlägg känner jag då, så nu känner jag att det är dags att slänga in den obligatoriska bilden på meij själv. Eftersom jag inte har ngt spännande som händer i mitt liv så blir det inte att jag har bilder på så mkt mer än egopics på meij. Så förlåt att ni som råkar klicka in på min blogg måste plågas med sånna hemska bilder, but heey mate that's life.


oh happy day

Häjsan häjsan! Jag har varit så jäkla glad hela dagen, blev inte ens förbannad när det cepeade seij i 2an, jäkligt irriterad blev jag, men inte förbannad :D :D :D. Det har varit en underbar dag, fler sånna till miej tack, fick btw reda på att det var löradg, men det räknades som söndag och på söndagar så går tattarbussarna som dom gör med.. Efter en liite för lång cigg-paus innan bussen efter jobbet så missade jag den såklart. Men jag var juhe glad och lycklig, så jag tog en snabb tänkare och kom på att jag kunde gå in till staden, så det gjorde jag. Skadar juhe inte att röra på seij lite heller eller så tänkte jag då,, Med a-teens och timbuktu som sällskap vankade jag laholmsvägen fram och rökte en del. Kom precis fram till NPort innan bussen gick så jag slapp sitta och frysa i minusgraderna.

Så fort jag kom hem så la jag meij under täcket och försökte få in lite värme i mina frusna lämmar och här ligger jag fortfarande, det är rätt sköt att bara ligga här och inte göra mest ingenting.

Igår fick Mallan Ballan sin nya bil och den var juhe inte lite fin, var det inte miss Arkå som snackade om en råttsofa har jag för miej ;). Men denna lilla skönheten hon numera äger går juhe inte av för hackor om jag säger så, den var söt som fan och fin som snus.

Idag är det Halloween och alla helgona skit, jag har inte gjort något för att hedra de döda eller vad man nu ska hitta på.. Jag har inte ens klätt ut miej och supit meij redlöst full i min pinsamma utstyrsel, än. Majsan hade tydligen sminkat Jonas till en jäkligt het flickvampyr och sedan stolt visat upp nya ragget för das parents. Haha la kanske till lite egna ord där men det var så i stora drag i alla fall.

Nu får man la släpa seij upp och ta kvällsciggen med Dempa, gå och lägga meij och sen upp och jobbe imonn. Massa thanks till Sofia med som bytte tid med meij så att jag börjar tidigare, fast hon blev nog gladare än meij då hon slapp gå från Trönninge xD.

     

don't get lost in heaven babes <3


tjoho broo!!

Jag är värsta askalas och superglad idag, vad händer här nu?!, även om det kommer att bli en lång och antagligen svettig jobbedag så ser jag verkligen fram emot den. Btw så känns det verkligen inte som söndag idag, eller är det söndag?! :S, onsdag kanske eller tisdag känns det som. Har inte haft lov klart än så jag är verkligen inte redo att börja skolan imonn..

Jag har grävt i garderoben och hittat lite saker jag kan jobba med. Idag har jag en sjal som jag inte ens kommer ihåg vart jag köpte den, en cardigan från vila (använd kanske 3 ggr, men det ska fan bli ändring på det nu!) och mina nya lacklegging (par nr 3?!).

Kollade på Notting Hill innan med, herre jesus vad jag har gjort mkt idag då xD, eller ja, såg och såg, jag försökte sova men det var för tråkigt så jag satte på den för att liva upp stämningen lite :D :D :D.

Om någon är intresserad så fick jag igång iPoden igår *lyckorus* och för tillfället är jag så himla stolt över meij själv. MItt ego kan nog inte växa mer för tillfället :P. Kollade på gamla bilder på Cici innan och god damn vad längesen det var man  såg henne, dags för en tripp till Stockholm snart kanske ;) ? Kan man klämma in att träffa Jessika och shoppa en jävla massa när man ändå håller på.. Förresten så kom Clewander in på jobbet igår, fan vad skoj att se henne igen :) men det dröjer nog lite innan man ser Frida igen, till jul kanske.

Nu får jag dra meij till jobbet och jag ska vara possitivare och gladare än någon har sett meij innan!

   

analpotatis <3

RSS 2.0