happy valborg

Svenka nu och det är juhe lite lagom kul sådär, fick mvg- på nationella. Måste skriva en utredande uppsats om jag vill ha det i betyget med. Får la sätta meij hemma sen en timme eller två och ordbajsa.

Ikväll ska kameran med, så det blir till att leka fjortis och dricka till karatefyllan börjar uppenbara seij.

Okej, okej sladderkärringen i meij kom fram, eller så var det fettorna som kunde se på meij vad det var jag inte ville säga. Men men, ska i alla fall tattuera meij på torsdag nästa vecka. Ville göra ngt i nacken för att dölja "ormbetten" efter pircingen, men ska tydligen vänta lite. Funderar lite på en drake på röven, det skulle passa bra till mitt hakkors i pannan. Eller inte, så med andra ord så har jag inte en endaste liten aning om vad jag ska göra.

Fan, känner att detta blir jäkligt ointressant och bara en massa ord ihopsatta till meningar (värre än det brukar vara). Ska ta ett besök till René och se om jag måste betala min sönderbrända sladd eller om jag kan fjäska meij till en ny..


Fan vad jag saknar

dålig video, men blunda och lyssna


om man jämför med en piggelin så är allt dyrt..

Lägenheten vart underbar och helt jävla fucking wonderful! Mkt större än vad vi hade trott och tjejen va skittrevlig. Lämnar dvd, tv, mat osv, lägger man till en diet med donkenmat så tror jag inte att det kmr gå ngn nöd på meij och Majsert i sommar. Enda nackdelen va att det inte fanns ngn balle, men det finns säkert många ballar i huset så det vägs nog upp, haha ha.

Valborg imonn och jag är laddad till tusen och mer. Skola och sen hem till Kicki och dumpa grejor. Möta upp Mika och käka på ngn random uteservering, ta en cider eller två. Hem till Kicki igen och dra på med de starka grejorna. Sen blir det upp till bevis om man är så odräglig att man kmr in på underbar eller om man får nöja seij med moon. Fan jag trodde loivet skulle bli grymt mkt lättare nu när man gått och blivit myndig men så är tydligen inte fallet. Förhoppningsvis avslutas kvällen med att man däckar i en på måfå utvald fontän igen.

Just nu har vi min kära farbror och gudfar på nattbesök. Alltid llika trevligt med galna släktingar som kmt hit och lättar upp stämmningen lite. Trevligt med lite röksälle nu innan sysern min har kommit hem i alla fall.

Känns som att det är en stor grej på torsdag om en vecka, så jag är lite kluven. Men det ska säkert gå bra. Hoppas jag i alla fall. Bara jag bestämmer meij, fan nu ska jag inte tänka mer på det får då blir jag bara mer nervös och retarded (om det nu går).


Nu hade jag tänkt att jag skulle kolla på film eller ngt annat trams.. Så cya!

sol i sinne brun inne

Solen skiner, så jag ska inte slösa bort tid med att sitta här. Nu ska det pressas! För jag vill bli brun igen.


överdrivet awsome

Jag är lycklig, glad, sprallig, mongo, mango ja allt är precis som vanligt igen. Men jag vet vad som händer på torsdag nästa vecka, men det tänker jag inte säga :D. Tänkte kontra och levla upp från mitt barnsliga beteende att jag berättar presis allt, speciellt om det är roliga presenter och så, dålig ovana. Nästa nyårslöfte kankse?

I alla fall så hade jag mitt första utvecklingssamtal själv idag, min mentor tyckte att vi hade fårr bättre kontakt än innan (öhh..) och så konstaterade vi att jag är glad ibland. Shopping på Indiska, Cubus och Systemet inför valborg (som är super-snart). Åkte till jobbet och tattade gratismat, dansade på borden och åkte i biltvätten.

Imorgon är jag ledig, som alla andra onsdagar och det är greeat! Har planerat att sova, käka frulle, röka, sova lite till, kolla film, sola lite kanske, sova ännu mer, åka in till stan och kolla på lägenheten med Majsan. Om jag inte skulle orka ngt av detta så har jag plan B: sova hela dagen och bara skita i allt, och i värsta fall så kan jag alltid ta i hårdhanskarna och städa. Samtidigt som jag gör allt detta ska jag gå runt på rosa elefanter och vara allmänt överlycklig för torsdag nästa vecka.



kärlek på pattan <3


du är nästan lika bra som cigg <3

God morgon alla low lifers som fortfarande vågar sej in på min högklassiga random skrivna blogg. Tisdag idag, vilket betyder; SOVMORGON fram till kl 12.15. Tänkte hinna med att lägga meij i cancerlådan ett tag och njutan av långsam död i en halvtimme. Sen, kanske, möjligtsvis, förhoppningsvis klunka ett antal red bull wannabees för att komma igång.

Whatever estetiskt idag så det ska la bli skoj, ska ta en kopp fika med Majsan efter skolan ngn gång hade vi försökt att planera in. Ska och titta på lägenheten imonn och så. Nu ska jag fan duscha för jag känner att jag luktar lite konstigt, haha nej riktigt så illa är det inte riktigt än, hoppas jag i alla fall.


so long suckers and mother fuckers

no celibration give me inspiration


Dagens inköp från Gina, inte direkt mkt att hänga i julgranen precis men nu är jag pepp som fan på shopping. Jag vill ha snygga kläder som fan.

fucking happy

Ganska random dag i skolan, kom försent och kände miej allmänt ful som stryk med pudelfrippa och svettig gammal sönderklippt hoodtröja. Detta rådde positiva klubben bot på genom en totte mitt på huvudet, en snabbis in på Gina och ett sry till läraren. Hann med att shoppa på meij ett par nya solisar med inne på Gina, har inte riktigt bestämt meij om jag älskar dom över allt annat eller om jag skyr dom som pesten ännu.. Men tids nog får vi nog reda på det med.

Rullade, kammade och fönade vågor och "snurror" av dess olka slag under 3 timmars tid. Kan juhe inte riktigt påstå att det var det mest roande jag gjort i mitt liv. Lurre med obligatoriskt besök på Frappino-house och sen var det dags för kundpass. Blev överlycklig för att jag bara fick en klippning, äntligen ngn som inte vill byta färg nyans eller lockighet, en vanlig hederlig gammal klippning bara. Slutresultatet blev jag nöjd med oxå för en gängs skull, kanske beror det på att kunden cellgiftbehandlades och tappade hår som fan. Så jag visste att det skulle bli förjävligt hur jag än gjorde.

Satte meij med Erickorna utanför donkie med en glass i ena handen och en cigg i andra. Gömde meij för mammi och pappi, snodde pommes och fick en lägenhet över sommaren. Majsert och Emma i en liten 1:a under sommarmånaderna, kan det bli bättre?!

Vidare till sallen, där fanns bara Eva och Pernilla, trevligt sällskap och god fika. Tidig kväll som slutade redan vid 17.00 på frisyren, kors i taket och trampar ihjäl intressesmurfarna. Gick som på moln till bussen och försökte få tag på Majsert utan framgång. Blev ett långt samtal med Kicki ist, så långt att min nalle inte pallade trycket och dog. Juste ska kanske ringa upp igen.

Gjorde supernudels och wookgrönsaker dränkta i ost med en power king som desert när jag kom hem.

Nej nu ska jag gå och skratta lite åt min syrra som införskaffat inte mindre än 2 st jävligt gräsliga glasögon. Ett par bruna och ett par svarta i samma modell och jag tror jag spyr, men det finns säkert en undermedveten styrka som tvingar henne att efterlikna gammelmormor. Så jag ska bara skratta lite..

Hångel alla mango-barn

musen






update

Mohaha, fuck u Erica nu uppdaterar jag så du kan skippa att blocka meij från din blogg ;).
Det var ett tag sen senast nu, det har väl inte hänt så mkt mer än att jag gjort precis som it-killarna och vigt mitt liv åt power king. Amanda systra mi berättade för meij igår när hon fick hjärtklappningar och hallucinationer efter 10 energidrycker om dagen under ett sommarlov. Så det ska bli spännande att se utgången på detta.. Fortsättning följer.

Jag har samlat atlet-poäng genom att cykla in till stan ett antal gånger. Lite småkul att jag fick lägga meij på en åker efter 5 km så att jag inte skulle svimmat. Nej nej jag är inte alls otränad..

Jag pissar snart diarre på mitt hår, fatta jag är trött på det eller. Slingorna är kanonbra, men fan vilken beslutsångerst jag har. Haha, jag vill färga det svart, raka av det, sätta i hårförlängning, avfärgning, slingor bajs, bajs, bajs. Eller så kan jag bara supa meij tillräckligt full för att jag ska gilla det igen..

Jag har rensat min garderob så jag har nu kasserat en sopsäck med gamla väskor, skor, käder, diadem som jag inte använt på mer än ett år eller ngt. Körde på en skitbra taktik, jag la in de kläderna som jag använder mest snyggt och prydligt i garderoben och lite här och var i mitt rum. Det som blev över på golvet slängde jag i en sopsäck. Jävligt smart asså.

Eftersom jag är ledig idag så tänker jag faktiskt inte lägga ner mer tid på detta utan tänkte ist äta en god äggmacka och kolla på en bra film nerbäddad under täcket. Tror nästan jag ska unna meij en halvtimme i cancerboxen sen med.

Fetton i Gunillaparken i fredags:



Hångel hej

90-talet, vart tog du vägen?



shake it :')





first time ever

Eller första gången för i år. Under den senaste tdn så har det varit en jäkla massa deja no´s (motsatsen till deja vo).

- Årets förta kallsup(ar).

- Årets första jordgubbar.

- Årets första vattenkrig.

- Årets första utomhussolning i bikini.

- Årets första studsmatte-hopp.

- Årets första hoppande på kryckor.

- First time ever jag åt en gräshoppa (torkad med souercream & union smak).

- First time ever Jesper lät bli att nämna Adam under ett helt möte.

- Firste time ever man kikade efter rosa elefanter och mjuka moln.

- Fiste time ever jag gav Kicki tillåtelse att cutta av meij håret.

- Firts time ever jag blev dränkt i badkaret.

- First time ever jag samlat vuxenpoäng genom att öppna sparkonto.



RSS 2.0