fortfarande inget internet

Så jag sitter hemma i bushän nu. Vandrade in på min kära syters rum när och en random kille höll på och rumlade runt. Det va lite pinsamt, funderade på om jag skulle sätta meij ner och prata om väder och vind, men jag tog mitt förnuft tillfånga och backa ut ur rummet.

Det va fotbollskupp med skolan igår, jag (som den uber-atletiska person jag är) tog snabbt platsen som målvakt, ingen annan ville stå heller så man kan juhe se det som en snäll tjänst jag gjorde min klass. I första matchen gjorde jag hela 3 mål (nytt rekord för meij) sen att det vart självmål va juhe inte riktigt lika bra. Släppte in 2 oxå, ingen i mitt lag träffadde motståndarnas mål, så vi förlorade med hela 5-0. Jag bröt nästan en nagel på kuppen med. Andra matchen gick bättre, inga självmål och endast 2 insläppta.

Idag vaknade jag utav att min sambo snarkade, ljudligt. Jag kunde inte somna om, och jag kom på att enda sättet att få henne att sluta va att väcka henne. Men jag ville inte ruska, slå eller skrika henne i örat för då fanns det en liten chans att hon kanske skulle bli lite irriterad. Så jag gick upp, städade lite ljudligt, det funkade inte. Så jag diskade lite ljudligt, det funkade inte. Så jag satte igång kaffe och rostade bröd lite ljudligt, det funkade inte. Så jag satte igång tv:n dock inte fullt lika ljudligt, det funkade inte. Så jag värmde en gammal waste-kanelbulle i micron, det vaknade den jävlen av. Men jag spelade in snarkningarna för lite pay back time senare ;).

Imorgon blire minigolf på östra stranden med klassen, spännande. Känner att det säkerligen absolut inte kmr bli ngn segerdans för meij. Så jag kan lika gärna satsa på sista plats och hoppas att det blir ett tröstpris..


Nu känner jag för att supa skallen av meij, spy och däcka i en buske på hamngatan, eller ngt annat skoj. Ciao!

tårta & tattuering

Sitter hemma i Åled nu, släktkalas som är askalas hrmm not, har andats skogsluft sen jag kom hit med halv 3 bussen igår. Det fanns en himla massa anledningar att komma på besök; jag va grymt hungrig, behövde tvätta, orkade inte vara full eller hitta på dåliga ursäkter för att slippa vara social, sen fyllde min pappa år i veckan med så det vankas kalas med tårta. Mamma har tvättat och strukit åt meij och det enda jag har gjort är att legat framför Lost (hittade första sässongen i gömmorna) och käkat. Hade tom ambitioner att sluta röka, det höll 24 timmar, sen föll jag för grupptrycket från meij själv och min syster.

Vi har inte fått igång internetet i vår lägenhet ännu, sad but true. Så nu har jag fått ägna min tid åt andra grejor, jag och Majsan har börjat jobba av OC-sässongerna (rekomenderat tidsfördriv). Det står i alla fall en lapp på dörren om att det ska komma igång inom ngn dag, hoppas dessa dagar gått snart annars måste vi hitta en annan serie när OC är slut.
 
Amanda har dragit in till stan iaf, bara lämnat meij alldeles själv i soffan, dom sitter och disskuterar Ge-kås, Västergötland och konst i bordet brevid. Jag känner att jag inte riktigt har så himla mkt att bidra med så jag sitter som ett mobboffer (alldeles själv) i soffan och bloggar. Funderar på att jobba av ett par avsnitt om en stund.

Fyllde i min tattuering igår och Emma va den som höll meij sällskap. Gjorde inte så ont som jag förväntat meij och jag ska aldig mer åka vilse i Skåne för att tattuera meij i Sjöbo, han vart tydligen inte så bra. Men nu blev det bra, det är jämn färg, jag fick garanti och alla bokstäver syns.

Nu blir det dags för kaffe och tårta så ciao!


RSS 2.0