världen skulle helt enkelt vara mkt vackrare om den var rosa..

Hade tänkt att skriva en bit nu (tack för rubriken Kickey förresten), men grejen är den att jag inte riktigt vet vad jag ska ta och skriva om? Men jag har jobbat på lite olika förslag som hade passat bra som stämmningsdödande samtalsämnen..

- Hjälpte det verkligen att släcka lamporna en timme i lördags? Och vafan sätter man en sådan sak på en lördagskväll? Det är juhe inte alls så att en massa folk festar och kul att förkröka till några värmeljus och falsk allsång.. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- Skulle man verkligen kunna sätta seij ner och räkna ut hur lång en Hallandstrafik-minut egentligen är? Jag menar med rätt tabeller, miniräknare och 2 plusladdade hjärnhalvor så borde juhe ingenting vara omöjligt.. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- Hur lång tid kmr det ta innan jag städar mitt rum igen? Man kanske ska slå på stort och starta en vadslagning här i bloggen. Då kan "alla" mina läsare slå vad om när jag kmr städa och den som vinner kan juhe få en gammal äcklig strumpa hemskickat på posten. Slår vad om att det skulle bli populärt. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- Kommer det någonsin bli modernt med nudistmode? Så himla praktsik, tänk på sommaren så får man en fin, jämn bränna över hela kroppen. Man behöver inte oroa seij för att komma i samma outfit 2 dagar i rad till skolan. Man behöver inte lägga onödigt mkt pengar på nyaste modet. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- När ska det bli möjligt att operera bort sina naglar? Slippa manikyr, nagelack, fila, slipa, klippa och nageltrång. Har vi egentligen den minsta nytta av naglarna förutom att sticka hål på plastpåsar när man inte har en sax nära till hands? Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..


Jag känner inte riktigt att jag kommer ngn vart med detta meningslösa inlägget, men det är väl precis som alla andra meningslösa inlägg så är detta väl bara till för lite utfyllnad. Hade tänkt att jag skulle återgå till att göra mest ingenting, fundera lite på livet och på vad jag ska köpa till Eva på fredag..

Lets pretend we don't exist

ge meij choklad och kex, ge meij fler komplex, men ändå är det så gott!








feels so right


Fan nu har jag haft för lite att göra igen, men nu har jag himla bråttom.. Mest är det skorna jag vill ha, okej tröjan med, kanske solisarna, när vi ändå håller på så är väskan ganska ok.. Vafan ge meij alltihop!

dom kommer som ett paket på posten

Mohaha, så nu vart det äntligen gjort, eller faktiskt redan igår.. Velade en jävla massa, men bestämde meij för att ta dom ändå till slut.. Så tsm med Erica beställdes det lite random saker från Nelly igår, detta klickade jag hem;


time for a cup of coffe and an overdose



pics

Nu när Kikci lagt upp bilder på fejjan så får jag la vara snabb och lägga upp dom på bloggen för att leva upp til mitt namn med. Eller vafan, jag heter Emma, men rykte kanske det heter då? Whatever, lay back, relax and enjoy!

Sexparty @ my place








Random med underbara-Kicki:

                   

Nu ska jag röka och ladda upp för imonn, BRUSHAN har nämligen fyllt system, Erika fyller moppe imonn tänkte jag skriva. Men det var bara en luring och inget annat för hon fyller myndig och blir därmed laglig med det mesta..
Hånegl!

God Morgon, Solen Skiner Och Jag Är Happy Som En Fucking Jävla Pussy


all I got is a lifetime, all I need is a sunshine, all I want are the good times to ceep on comin'


Hittade en askalas sida där man kunde göra sina egna outfits, fastnade såklart och detta blev resultatet. Man kunde säkert se vartifrån sakerna kom, men inte kollade jag det.. Men ge meij lite värme så att det blir kul att shoppa igen :(!!!

hej

Hej jag heter Emma, har 3 "jobb" och har noll koll på det mesta. Utbildar meij till frisör, men börjar tvivla på att det är det jag vill. Jag har svårt att hålla rent så lever hellre i damm, skitigt golv och för mkt kläder i sängen när jag ska sova. Ett av mina största intressen är att supa meij full, hur patetiskt det än låter. Sen gillar jag charter med, men det är bara en ursäkt för att kunna köpa billig sprit och billiga cigg och ja, supa meij full. Överkonsumera kläder är en annan grej jag gör med stil, skor, kläder, sjalar, solglasögon pengar är easy come, easy go. Ibland försöker jag vara ekonomisk, men det går alltid åt skit. När man inser att man kan köpa vad som helst för pengar så är det inte lika kul att spara längre.

Nu börjar det låta som att jag ska sluta, detta blir bara mer och mer patetiskt..

Herregud, jag behöver förändring. Shut up and let me go, HEY!





same old story

Jag tror jag träffade Tony igår utanför moon, eller så var det brodern Fredrik, ingen aning men de är ganska lika.. I alla fall så tog han mitt nummer för att jag jättegärna ville sitta nakenmodell för 180 spänn i timmen, får se om han ringer..

Sen så tack till trogna Erica the one and only som inte dissade in da end. Det värmde bleka bacon <3 Och tack till alla presenter, har glömt typ hälften så det blir juhe spännande när jag kmr hem sen och kollar igen, nästan som julafton.

Jag drog sönder mina rosa nya helt oanvända skor som jag skulle haft på meij igår. Hann inteens sätta på meij som inann jag drog sönder remmen därbak. KUL!

Är hos Kicki och har precis käkat frulle, jag tror aldrig jag har ätit så stor frulle. Värsta  med ägg och mackor och oboy, det kanske inte låter så mkt för världen men då var det gott.

Sen blir det Åled och städa lite och kolla presenter och lite random, kladdkaka står ganska högt upp på önskelistan. Och dricka kaffe och jos och fan jag har inte rökt idag, måste hinna med det för med ;) haha.

Planerna för kvällen ser väl mest ut som så att det blir slappefilmkväll hos Kicki, pizza och skitsnack. Det är då kvällarna är som bäst. Kanske lite godis med som pricken över i.

Fan nu orkar jag inte skriva, även om det mest vart om ointressanta saker, vet inte riktigt vf jag skriver detta inlägget men haha,, nu tänkte jag hitta en passande bild med..


Hångel

jag behöver fan seriös hjälp

Helvetes jävla kuk-piss. Jag är påväg in i en shoppingperiod nu om man kan säga så, det enda jag vill göra är att shoppa och allt jag ser är underbara outfits. Jag är en sjuk människa coh jag ser fan inte alla kläder och alla skor som ligger huller om buller på golvet. Varför vill jag bara ha mer? Vafan kan jag aldrig nöja meij för?? Jag vill ha skor och klänningar, oversized tishor och solsken.. Kalasnära att jag klickade hem båda dessa skoparen och litte till för en liten stud sen. Men GAAH!! Jag behöver fan seriös hjälp..



teknikens missunder

Jag vet att jag inte världens mest high-tec person när det kommer till tekniken. Men nu var det FAKTISKT inte mitt fel och jag har inte gjort ngt (skyll inte på Hugo lix).

Jag såg världens snyggaste mest underbara nitgladiatorsandalerna på Kelly's blogg. Klickade meij vidare till hemsidan och var fetingpå att punga ut 300 spänn för ett par sådanna skönheter. Fattade inte ett piss av hemsidan men jag klickade och klickad och kom mest ingenvart. Då ser jag att det står att man endast kan beställa från hemsidan om man bor i Tysklan!?

Hur jävla sjukt är inte det, vad som gör meij ännu mer förbannad är att jag blev förälskad. Ja, javet det händer rätt ofta, men då vill jag juhe ha dom skorna som mitt hjärta för tillfället pumpar för. Underbara franssandaler. Helvete jag för trösta meij med lite nudlar, the other love of my life..


Fan är dom inte bara UNDERBARA?!

je suis un bleu petite chien.

Om jag inte hade varit meij själv, utan ngn annan så skulle jag nog skrattat till lite om jag såg meij in action med das plattis. Man kanske ska köra på den stilen en hel dag ngn gång ist för att bara skratta lite åt spegelbilden och sen platta ut eländet. Fan nu känner jag att någon behöver gå och lägga seij snart, eller om en stund, vi får se. Jag är trött och ledig imonn var det jag ville komma fram til.


nu får jag göra precis vad jag vill och lite till

God Morgon..
Assoft på salongen igår, Maria vart ledig och Eva hade tagit ledigt. Så då var det bara das retard och jag kvar. Hon hade 2 klippningar, sen käkade vi tårta som jag hade gjort (okej, mamma gjorde den, men jag vispade faktiskt grädden och jag mosade bananerna!! :D). Sen la jag i färg i hennes utväxt och förstörde mitt fina nagellack jag så noga lagt på på morgonen. Anyway, 2 dropin kunder och sen stängde vi en hel kvart tidigare, gillar man att leva farligt så gör man helt enkelt ;). Up up and away till Kicki där jag fick ett ASSNYGGT nitskärp och spelade GH, teamwork säger jag bara, TEAMWORK.

Majsan slutade sin sång och vi möttes utanför Harrys, inget käk men strawberry daiquiri fick det bli, Kicki bjöd på första drinken ute, thanks. Men dom jävlarna ville inte se leg, det räckte tydligen att säga att man firade födelsedag så va det tjoflöjt. Vidare till b&b, där ville dom se mitt underbart fina lagliga leg, drinkar prat och ingen sång för meij :(.

Kvällens failure: tappade en 100-lapp i taoettstolen.
Kvällens höjdpunkt: tappade en 100-lapp i toalettstolen.

Nu ska jag snart ta bussen till staden för att göra lite nytta på APUn, har hela 2 st kunder idag, Slevin och ngn random.

          
       

happy birthday to me


you won't be surprised or chocked



Kmr inte på ngt vettigt att skriva och hinner inte för den delen heller, nu ska jag städa "jippey"!!

nothing left to say


tack gud för internet-shopping :)


cocoo.se

I Just Want Sympathy In The Form of You Crawling Into Bed With Me

Ganska random förjävlig dag..

Började med att ngn (nämner inga namn) hade satt värsta gap och skrik låten till ringsignal på den jävla väckarklockan. Vadå, tror jag att jag ska bli gladare och lixom hoppa upp ur sängen bara för att Braile med BMTH är det första jag hör på morgonen. Kanske, men IRL så var det snarare så att jag stängde av oljudet så jag skulle slippa huvudvärk och somnade om..

Vaknar igen av att min älskade lillasyster sätter igång samma klämgoa melodi på sin dator på högsta volym, tack för den och jag älskar säkert deij med någonstans lååångt in. Kollar på klockan och märker att jag har hela 30 minuter på meij innan bussen går. Fedt med najs asså. Tempo tempo, men vafan jag kan juhe inte andas. Så ngn gång under natten har jag alltså gått och dragit på meij världens förkyldning. Grattis Emma.

Det är helvetes jävla kuksnö ute så då blir det varma kläder, och varma kläder för meij är helt enkelt 2 st koftor ist för 1. Så up, up and away till bussjävlen och då när man står där helt själv på busshållsplatsen och inser att bussen egentligen skulle ha gått för 2 minuter sedan. Då inser man att man antagligen har missat den och börjar lunka hemåt, mitt i vägen ser jag att bussen kommer. Lite pinsamt att springa tillbaka till busshållsplatsen, fimpa ciggen krångla upp busskortet och försöka vara trevlig och glad mot den sura busschofförn. När man känner att hela jb-locos stirrar på en från längst bak i bussen. 

Inne i staden märker jag att jag har en hel kvart på meij innan jag börjar, så inom Ehouse för en mocca utan grädde. Och vafan lägger nooben i min mocca om inte en jävla massa grädde. Och inte en chans att man hinner stå där och klaga och vänta på en ny, för då har hela min kvart förvandlats till 5 minuter helt plötsligt. Ajajaj, jag får la gå och sörpla i meij den äckliga grädden innan jag kommer till det ljuva koffeinet på min väg till salongen. Yes, jag spillde inte ut hela och inte ens halva latten, men det kanske bara var tur. Sen när jag gått i slasket, uggsen har läckt in och mina strumpor är plaskvåta, så kommer jag fram till Salongen (woho). Bara för att upptäcka att jag är där en timme för tidigt, HellGee ambitiösa Emma är på G, Maria blev glad för lite sällskap. Men det var väl det enda possitiva med denna morgonen.

Det är väl ungefär så långt jag har kommit med dagen fast än klockan är 21.00. Tog bussen hem efter Salongen, käkade hos konurrenterna, MAX (men vad gör man inte för lite PBT?) och såg en söt film. Men tack och godnatt, denna jävla förkyldningen tar död på meij var väl ungefär vad jag ville komma fram till..


Puss på att springa omkring i en rutig skjorta och svettas i 7 timmar imorgon :*

?


När man inte kommer ihåg när man duschade senast är det nog dags snart..

När väckarklockan ringer är det nog dags att gå upp..

När det snöar i mars är det nog dags för en sista minuten..

När det är hål på strumporna är det nog dags att köpa nya..

När man blir fet är det nog dags att banta..

När ngn lipar är det nog dags att trösta den..



Jag fick hem det oranga kuvertet idag, betyder det att det är dags för meij att börja pensionsspara?

lala

Fan funderar som fan på att ta ett till hål i tungan, men satt och snacka med min syrra igår och hon sa att det va sååå gay och att alla flator hade tungpircingar. Men whatever, googlade runt lite (sånt man får roa seij med när man är ledig och vill slippa plugga..) och hittade en jäkla massa coola pircingar,



Men de är nog lite extrema för meij just nu, kanske blir sugen på den i ögat ngn gång i framtiden.. Dragkedjan va så jäkla cool, men då måste man fan dela på tungan och allt, känner inte riktigt att det är ngt jag vill göra för tillfället..


Då är nog denna varianten lite mer för meij, haha, fan va töntig jag låter.. Men låter jag som en tönt, så är jag förmodligen det med..

Är officiellt wannabee Erica med, gjorde en likadan pircing som hon när vi va i Gbg, den i örat, tack för bilden bacon <3.


DU gör mig kåt, glad och tacksam. Vill du gifta dig med mig?

Sitter och njuter av doften från nykokta, snart överkokta, nudlar som sprider seij från spisen.. Ska se på film och chilla som fan sen. Jag har ont i mina hälar efter att ha stått upp hela jävla dagen, fryser gör jag med.. Att man aldrig kan lära seij att även om det ser varmt ut ute när man kollar ut genom fönstret, så kan det vara svinkallt ändå.. Fan nu måste jag ta nudlarna..

Peace, Love and Understanding, not War

Det var ett tag sen sist, har vatt i Gbg med bacon och blondie, shoppade lite random saker och tog hål inne i vänstra örat. Om 7 dagar, 1 vecka, kan är jag myndig, vuxen, får göra vafan jag vill. Kan köpa cigg och gå ut på krogen lagligt. Fucking Amazing!

Fredags: Fia skulle ha ferre så vi prepartade som fan hos Kicki, när det va dags att ta bussen träffa vi några från jobbet som redan blivit utslängda. Inget party i Söndrum då.. Upp i Rikards trappuppgång för att gömma systemetkassarna, in och ta stämpel på Valentine och återigen till Kicki för att halsa återstående alkoholhaltiga drycker. Tillbaka till Valentine och shaka, fyllekäk på Donken. Snabbis inom pastavagnen och säga hejsan hejsan till Junker, däcka i Kickis säng.. I stora drag.

Lördags: Upp och jobba, lite lagom pigg på att börja kl 10.00. Tjatade och tjatade och tjatade lite till och tillslut tröttnade Emma och bytte tid med meij. Yes sluta kl 14.00 satt bra där..Orsakade översvämmning i Kickis badrum efter en underbar dusch, käkade Klåpatra-pizza, checkade melodifestivalen och Hairspray som jag somnade till. Sen lite buzz innan bussen gick hem, askalas.

Söndags: Upp och jobba, 12.00 är lite mera lagom och enligt min tidsuppfattning. Slutade fem, cirre och kaffe med Dennis och Kicki, hem till Kicki och oorganisera walk-in-closeten. Städade och jag diskade :O. Underbara Klåpatra-pizza och massa dåliga skämt.

Idag börjar vår APU som ska pågå i 4 veckor, eller 5?, jag är inte så insatt, men det borde typ stå ngnstans.. Solen skiner och jag har vaknat till YesMan. Random komedi och till och med ganska rolig.. Nu spelar jag Mando Diao på repeat och längtar till Hultan. Funderar på om man kankse borde röja upp en gång i mitten av mitt rum så att man slipper trampa på alla saker när man ska ut..

Får typ lulla runt i staden 1 ½ timme innan jag börjar så jag funderar på om man ska ta och sätta seij på bibblan och plugga lite tills på onsdag..

Har btw fått tillbaka min mobil, så jävla skönt :)

Hångel

dance with somebody


hos mango

Sitter hemma hos Mango och smider planer inför kvällen och kommande helger.. Blir surprise surprise den 20onde och party på det. Internt och gH, orkar inte komma på ngt vettigare att skriva än att jag spräckte mina chinos imorse, sket i det och har gått med dom hela dagen.. Tänkte ta tjänstledigt imonn (finare ord för att skobba) och hänga runt och inte göra ngt särskilt.. Det tycker jag låter spännande..



Tack för bilderna Mango :D



För att inte efterlikna en party-pooper alltför mkt är det nog dags för meij att vara lite social och mongo.


take it easy, love nothing

Eeh, jag har inte bloggat på ett tag nu, men har inte riktigt tid för det nu heller.. Men en kort resumé (?); 

-Intar Hultfredsfestivalen med Bacon och Blondie i sommar.

-Thailandresan är bokad så i 1 februari bär det up, up and away.

-Jag har letat reda på ett nytt jobb, ett extra jobb.

-GBG för hela slanten med Bacon och Blondie på onsdag.

-Jag har för tillfället svårt att klämma in fritid i almenackan.

-Mina kläder och skor från Nelly har kommit.

-Det är bara 15 dagar kvar på mitt liv som minderårig idag.



Måste ha tempo och be till gudarna att bussjävlen är sen så jag hinner halsa mitt kaffe, ciao!

RSS 2.0