gutdn morgon


Klickade hem dessa underbaringarna igårkväll.

känns som helg

Oh yey mother fucker!, dom ringde nyss och frågade om jag ville komma på arbetsintervju på fredag och jag sa hell ge!!

Idag har jag sovit och kollat på CSI typ hela dagen, lite kanelbullar, kaffe och GH har man hunnit med oxå. Fick värsta snilleblixten att jag skulle dra med Amanda till Oström och köpa godis. Ingen aning om vf, hade vatt grymt mkt smartare att gå ner till Åledshallen ist, men whatever..

Så nu sitter jag än en gång bänkad framför csi med en massa godis, drömmer om att kunna gå i chinos, pastelliga linnen, axelväskor, stora solisar och vans. Långt hår på det tack!

Åh, nu kmr syster med nudlar så ciao!


Harlow ska bli storasyster


Jajemensan, Nicole har en ny bulle i ugnen.

erica, jag har noppat ögonbrynen!

Okej, min mobil e paj, broken, finito.. Egentligen så kan det ha varit mitt fel, egentligen kan det ha varit Kickis ballkongs fel. Men jag tror mer på att gud bara ville jäklas lite med meij, ofta jag skulle tappa min mobil från tredje våningen ner i snön annars lixom..

Gårdagen började super med att pucko vill sola, pucko vill inte vara blek längre när skolan ska börja så pucko solar i 30 min. När pucko tittar seij i spegeln efter en halvtimme så är det en brännskadad tomat som kollar tillbaka. Tack för den. Beställningen i 4 timmar (tur att man fick ha keps på seij som täckte typ halva ansikter så man inte skrämde iväg alla gästerna). Sen kom Kicki och Mika för free-food och langningsplaner. Kicki hade gjort värsta snygga chokladkalendern till meij. The final countdown till das biggest avent of the year, nämligen min födelsedag. Jättefina bilder och ooh, tack :D. Sen trängde jag meij på hos Kicki där en yngre Andersson var, spelade GH, gjorde oss iordning och började så smått kröka.


Skulle ut efter ett tag och ta meij ett litet sug, ringde Majsan 2 ggr, men hon svarade inte. Vafan, det va tråkigt att bara sitta där, pucko brilljerar igen och kmr på att egopix är ett smart tidsfördriv. Klick, klick oops där tappade man nallen ner på stenplattorna och snön. Smart var ordet ja! Sprang ner och hämtade den, funkade yae! tills det ringde. Jag hör den i andra ändan, men den personen hör tydligen inte meij. Så det blir besök till tha phone house och 500:- i självrisk imonn. Kanonkul!

Mer folk rullade in, Robin, Majsert och Emma intog toaletten och blåste utahelvete.. Massa ballonger i hela badkaret och i skåpet och snart va dom över hela golvet. Jättekul partytrick asså!

Ner på staden för fyllekäk på kebabkungen och sen blev det vänner när vi kom tillbaka. Jag som självklart va men på VIP-listan hade en säker plats på soffan. Haha, nej jag däckade nog rätt fort när tv:n kom på.


Upp till bussen och jobbet och fet mat. Kul kul, mamma kom och hämtade meij och nu är jag lite sådär lagom slut. Ska proppa i meij lite nybakta muffins sen och kolla på CSI hade jag tänkt. Kanske ta en liten promenix i Åled, who knows..

Imonn är det i alla fall skola igen, får träffa mina älskade fetton igen och njuta av kundpass och permanentrullning.. Salongen efter det, ska klippa till Karro lite hade vi tänkt..

Nu ska kräft-fajset smörjas med aloe vera och jag ska bara chilla.. 

Kyss miej och håll om meij och ring meij för fan inte

balmain

Jag har verkligen inget annat bättre för meij,, men kollade runt, såg dessa och föll pladdask :D

give it to me baby

Gud, kolla underbart snygge-väskan!

halvfabrikat och csi

Halvfabrikat i form av frasvoffler och vaniljsås till frulle medan ett antal csi avsnitt avnjuts under täcket. Kan man få en bättre start på dagen??

Anyway så vart Majsert här igårkväll, gjorde lite super-nudels, lirade gh, färgade mitt hår och promenerade i snöstormen i Åled. Najs najs yepp!

Idag blir det chilledag när jag kan göra allt och lite till av det jag hade tänkt göra igår.. Kan lägga till, putsa skor, pilla naveln och kolla in i en vägg, riktigt njuta av lovet.

Nu är det dags för dagens första nikkointag och därmed dagens första avsugning av mr Nikko Cancer. Sen blir det la till att återgå till csi ett tag. Men jag lovar nästan att ta tag i mina ögonbryn idag så att fettorna kan vara stolta över meij när man kmr tillbaka till skolan.

Har tagit egna bilder för en gång skull, så nu är jag officiellt ingen tattare längre :D.



du är så skön baby, när du suger av min tå baby

ska man leva med vintern nu när alla sommarminnen bränner

Det blev kladdkaka och GH igårkväll med, i bushän med Kicki, jag somnmade som vanligt när det blev filmtajm. Trots att jag tjatade, plus att jag hade fått näsblod så det borde vara jag som bestämde..

Idag hade jag tänkt sova länge.
Idag hade jag tänkt att noppa mina ögonbryn.
Idag hade jag tänkt åka en snabbis in till staden.
Idag hade jag tänkt köpa hårfärg och ansiktsmask i stan.
Idag hade jag tänkt färga håret.
Idag hade jag tänkt ha hemma-spa med Majsert.
Idag hade jag tänkt nörda sönder med Majsan framför GH.
Idag hade jag tänkt chilla QP-grillen hela jävla fucking dagen..

Men eftersom det är lov nu så tror väl alla skiftisar på mcd att deltidarna inte har ngt bättre för seij och bara sitter och rullar tummarna och hoppas på att ngn ska ringa in dom. Och om man är lite ovillig till att jobba så finns alltid min gamla vän övertalningsförmåga. Just nu är det min ovän, för just nu har den sett till att jag får jobba idag. Och just nu har jag ganska bråttom om jag inte ska komma försent..

Vår gamla vän Linus va i Metro iförgår

Star Power!!

Idag vart jag ledig, askalsskönt.. Somnade med kläderna på igår med, jag hoppas inte detta ska bli ngn trend, för det är i nte så jäkla kul att vakna upp 5 timmar senare med kläderna på och undra vart fan man är ngnstans.. Kicki va här med, vi nördade oss framför GH och sen satte vi på Lejonkungen och käkade kladdis a la Emma&Kicki.. Det var i den veven jag däckade..

Egentligen så skulle jag ha pluggat hela dagen idag, det var planen i alla fall.. Majsan och jag har nämligen prov i övergång till ledning på mcd imonn kl 09.00 med mr Berg.. Men så har det inte blivit.. Jag har ist ägnat min dag åt att sitta framför tvn med guitarren i händerna och varvat easy och levlat meij upp till medium.. Revanch på lördag tack, jatack!

Lite "plugg" blev det iaf, åkte till jobbet när Majsert slutat, men det blev mest en massa fet mat och snack om permobiler med cykelkorgar och deras framtid i köket. Vi tror starkt på det, då kan man bokstavligt talat jobba där tills man dör, eller ngt..

Nu när Elida är här (Amandas inneboende för veckan) så har hon snackat en del om wow, och när hon snackar om det på sin vänersborgska så låter det rätt kul. Fan jag skulle lätt kunna börja, men så länge dom inte sätter dit en del skoaffärer och latte take aways i spelet så tror jag att det tar ett tag inna jag ger meij in på det..

Nu hade jag tänkt läsa igenom  skiten en gång så att man kan det någorlunda imonnbitti och sen ska man väl ta seij en liten skönhetssömn.. Hångel hej!


Kicki tod dessa bilderna och påstod att jag var modig.. Nejdå, bara dum, sa jag då.. Det kan la stämma..

/hug = u need a hug (mohaha)

han där borta med den blonda kallufsen, han ska du akta deij för.. han är bög..

Nu har det varit helg och vi har entrat en helt ny vecka,men det är inte vilken vecka som helst, utan det är sportlov! Och herregud vad jag ska spotta/sporta (?) denna veckan. Haha, LURING!

I lördags så hade Emma tjejkväll som framåt kvällen mer och mer övergick till partaj. Jag tror det var lite av ett tema att ge henne underkläder, tror nästan hon fick det av alla.. Efter mat, efterrätt, ölspel, jag har aldrig, förlovningsförfrågningar, klädpoker, haircuts, cuts i handen och skorstensrökande så var det dags att tänka på refrängen. Tog bussen in till staden och trodde jag kunde lura hlt, så jag gick lugnt och sansat till Norra station medans Amanda och Erika satte seij på Mcd för att vänta på bussen en timme.. När jag kom fram, 10 min försent, så hade bussen självklatrt gått. Då var det bara att joina Erika och Amanda på Donken. Träffade några stockholmare som bjöd på ketchup, ville att vi skulle klippa dom, hmm, dom tyckte 91:or var en fin årgång med.. "jag har aldrig gett ut fel mobilnummer .." haha..

Ericas nya tattuering som bara var såååååå snygg <3


Mina bilder blev så dåliga (mobilkameror är tyvärr inte dom bästa..) så jag snodde Erikas ist..

Igår fyllde min mamma 40 år, så det va askalas tårtkalas hemma hos oss, asboring va det... Jag gick och la meij efter tårtan, det va inte meningen att jag skulle somna, men det gjorde jag. Det var rätt skönt nu när jag tänker efter, då slapp jag sitta och verka intresserad av ngt som ngn snackar om som hände år 1800-kallt..

Idag blir det jobb 12-20, ja juste igår tjatade jag till meij att sluta 4 timmar tidigare än vad jag skulle ha gjort egentligen, så får la vara villig och billig och erbjuda meij att stanna över eller ngt..

Nu ska jag se om det finns kvar ngn tårta som kan bli min nyttiga start på dagen idag..

smörigt!

Alkohol löser inga problem, men det gör fan inte mjölk heller

Först skulle jag följe med Erica och Emma och tattuera seij,

Sen skulle jag på party med Kicki, Lundström och Olle hos Rikard,

Slutade med helkväll i Åled med farbror och kusin på besök.

Fredagen den 13 idag, otursdag, men jag har inte märkt ngn stor skillnad, mobilen har fuckat seij lite, that's it? Tydligen för snart är dagen slut, då kmr det en ännu roligare dag, nämligen alla hjärtans dag. Vilken tur att det är på en lördag så man kan passa på att dränka sina sorger i alkoholhaltiga drycker.. Fira Emma-Slemma imonn juhe.

Sen sen fan jag är väck, slut finito, har ingen aning om vad jag tänker eller skriver.. Det är nog bäst jag slutar nu innan jag gör bort meij ordentligt..


chansen finns, men den är försvinnande liten

Rätt så hipp som happ om ditt och datt - dag idag. "Försov" meij och när jag kom till svenskan så visade det seij att jag inte missat ett skit (om man inte räknar redovisningar om svenska avdankade författare som intressant), så det vart juhe bra.. Mat, veggona fick idag ovegg-mat på JB, man blir juhe så jävla glad, ska alltid dissikera min mat inann jag stoppar den i munnen nu i framtiden, bara för att jag äter specialmat så betyder inte det att jag kan sitta och trycka i meij värsta muslim-kalkonen med ett leende på läpparna.. Oh happy day att grupp A hade kundpass ist för B som vi alla trott, fick rulla spiralpermanent, typ, kul.

Virrade omkring på staden med Ericka x2 en stund och försökte hitta bästa presenten till bästaste Emma (efter meij då), shoppade loss på lustgården, hemköp, h&m och tutti frutti, tror det blir en ganska bra present.. Får se om Emma uppskattar den på lördag.

Jobbade och det va najs dtn hela tdn, sometimes alone, och vi ägde (jag+jag). Fan vad najs, körde typ p-maskinen på 5 min, stämplade ut och sprang till bussen. Och jag hann, lucky me :).

Ska typ intervjuas med Emma av ngn marknadsföringsgrej imonn vid 9, vissa säger tråkigt, jag säger en ypperlig ursäkt att "missa" idrotten och trycka i seij gratis frulle. Sen blir det flower-power med Kicki-bah, klippa mamma, se Erica och Emma plågas av nålar doppade i färg..


Jag bryr meij inte om vem du tror att jag är, jag vet själv hur fake jag är på in- och utsidan, and that's a secret I'll never tell..


you just do as you're told

Dags för veckans första försovning idag känner jag, jag hade kunnat hinna till skolan.. Men då hade jag typ inte hunnit platta håret, sminka meij och knappt ta på meij kläder.. Så jävla gärna vill juag faktiskt inte dit, fucking svenska och fucking kundpass, vafan ska jag inte slå på och sjukanmäla meij? Hade vatt så jäkla skönt, då skulle jag bara ha en skoldag innan lovet :D

Var och kollade på Majsans slutproduktion igår med, fan vad den är bra asså och Majsert är bäst (:. Blev fika på morfars efter igår med, denna gången var det Mika, Maja, Erica, Kicki och jag.. Inte så jävla lätt att tränga in alla oss på fullsatta farfars, men slapp till slut att dela med meij av ägget till Kicki.

Köpte ett par nya trosor (zebra med rosa rosett) och en tisha igår. Är fortfarande lite osäker på tishan, tror nästan det får bli en returner, sad but true.

Schemadag igår, inte mkt tider alls, men det är la bra för konstigt nog så är man gladare, smalare och fräshare när man inte är på stället 24/7.. Nackdelen är dock att man blir aningen fattigare med, men jobbar man för slavlön så gör inte 1 3-timmarspass mer eller mindre så himla stor skillnad.

Senaste veckans trosinköp


Erika hade tagit med seij brownies till Emmas födelsedag, jag åt 4 st..

No more, no Donk 4 Kicki-bah!


Majsans slutproduktion

Så nu ska jag klä på meij och se om man kanske kan lägga ut några videosar på ansiktsboken..
Hångel

Grattis Emma My Darling, - Ny Langare I Klassen :)



Congratz Emma Evald, Brogård, äntligen 18!!! <3


bring it on baby

Kicki e här i skogen, fan vad alla dras till my place på sistonde då, and I like it a lot. Försov meij inte så jävla bra jag är, borde få en present för varje måndag som jag inte försover meij, tycker jag i alla fall.. Skola, skola, skola och lite espressohouse..

Emma köpte ut cookies på Östras till meij och Erica köpte ut cigg till meij, värsta illegala langningsverksamheten på JB idag..

Till salongen och negerbruna Eva (efter 2 veckor i spanien jag vill meed!!) efter skolan. Chillade, förgyllde närvaron och sen kom eftyermiddagens första (och sista) kund Patrix. Sopade lite och fikade sen till Kicki och raka vägen ut i skogen, ända till Oskarsström. Av ngn anledning så skulle vi käka pizza där och fast än pizza är pizza så kan Klåpatra bli lite tradigt i längden.

In med kladdkaka så fort vi kom hem och in med koffein i kroppen så blir det prima. Kladdis till första Bring it on filmen, det var ett tag senast, men ramsorna satt som berget.. Tror Kicki ville döda meij där ett tag när cheerade med i ramsorna och sjöng med i sångerna. Men jag vet att det inte gör ngt för hon tycker om meij ändå (a).

Nu tror jag att det blir powerwalk och massa shiettalk i Åled. Har planerat en spännande rundtur (inte för att det finns så himla mkt att se förutom hus, träd och en kiosk). En cigg på skoltaket idag igen kanske. jatack till det polack!

Imonn och iövermonn så blir det Majserts slutproduktion på mentalsjukhuset, spännande as hell..



Kicki hälsar Mango och då säger jag Mongo

Ketchup

Senap

Kanel

Camel

Prince

Trottoar

Urinoar

Tsar

Kung

Prince!

b&b - bara ben



Whoho, bildbevis på hur man suger av mr cancer med stil - barbent!

pizza - för meij är du död, jag vill ha salad och bröd

Helgen har vart lugn och vit, både snörik och nykter. Lilla Majsert va har i bushen i fredags, cigarr, Bring it on, Tretton, godis, mat, glass, promenad och sitta på skoltaket kan la sammanfatta den kvällen..

Jobbade i lördags, försov meij så mamsi fick agera taxi än en gång, kom dit 9 min innan jag skulle jobba, hann byta om.. Blåste hm de 2 första timmarna (blåste ballonger och vek happy meal), ralle balle och sen beställningen. Men mådde så jävla illa och underbara Karro och Petra skickade hem meij. Dissade på kvällen, nästan så jag kände meij som en viss herr Tjörnebrant men så fick det bli. Låg hemma och kollade på GG hela kvällen.

Idag så inleddes dagen med GG och sen Bring it on3, vet inte vad som hände sen men jag (!) fick för meij att jag skulle möblera om och städa hela mitt rum. Så det gjorde jag. Kommer bli konstigt att vakna imonn, kmr säkert undra vafan jag är. Men det är i alla fall rent och mitt rum börjar mer och mer likna en walk in closet, men det gör inget för meij.

Sen var det askalas för moster i Asige som fyllt år, började astråkigt med att det inte fanns veggmat och alla satt tysta. Men sen fick lilla Oskar igång partyt med GH (jag börjar äga liite) och kurra gömma. Haha typ, ägde på det med, gömde meij under mattan, i ett hörn under en filt och i en kartong mm. Kan dock inte säga att mina gömställen uppskattades för av ngn anledning så blev jag hittad först.. Började dock bli lite fundersam över Oskars (ca7 år) framtida läggning när han, kvällen till ära var klädd i en rosa pikétröja, ville leka modeshow. Längtar tills han blir lite äldre så kan vi gå och shoppa tsm :D.

Nu ska jag nog dra dom sista GG avsnitten (hörde rykten om ett nytt ganska snart) och set till att jag inte försover meij imonn. Jag ska bryta trenden jag har att försova meij varje måndag (en trend jag hållt hela terminen har jag för meij). Men sen är det bara denna kommande skolveckan och sen blir det sportlov för hela slanten, tack för det tack!


Puss polack, god natt och tack

ikväll blir det skogen, jävligt långt bort från civilisationen

Sitter i skolan nu, kanonkul, första och sista lektionen, jag och Emma körde tempo as hell på uppgifterna och ikväll startar en vit helg för Emma och Maj (som Jesper tydligen föredrar). Blir typ böngryta eller vad det var pappa skulle laga till oss, cigarr och tuttalt avstånd från civilisationen. Har även raggat en jävla massa filmer av Erika och Erica, man får juhe passa på nu när man för en gångs skull har datorn med seij.. Har fått påfyllda förråd av GG med :D.

Ska shoppa undisar i massor sen hade jag tänkt, volanger och spets, blommor och ååh. GE meij..
Har skaffat meij ett sånt där bonuskort på Hemmakväll, inte för att jag vet vad jag ska med det till, men det va svart och fint så jatack.


say goodnight and go


Jag vill köra på denna stylen imonn,, pax för att inte glömma det tack!
Sen kan man juhe fråga seij om Misha är på maskerad om man kollar på tjejen i bakgrunden, men man har väll sett förjävlig ut innan med. Och vi har juhe trots allt butteriks runt hörnet bara så man har ngt att skylla på ;)

happyhoe

Min dag har la i stora drag sett ut så här; vaknade upp hos Kicki glad över nada bakfylla, sprang i snön till bussen och åkte hem. Käkade frulle och bytte om, fräschade till meij lite lagom sådär.. Åkte tillbaka till staden och mötte upp Emma, Erica och Josefin på Nstation. Tog bussen till Falkenberg, träffade Erika och fikade. Tog bussen till Ullared och fyndade på Ge-kås ett tag. Käkade pommes på burger king (svikare!) Tog bussen tillbaka till Falkenberg och bytte fort som satan till 351an så va man på G till Hstad.

Gick hem till Kicki, kladdkaka a la Kicki & Emma (jag smörar formen och hon gör resten) och flashdance. Sen bussen hem och nu sitter jag här..

Egentligen börjar vi 08.15 imonn med idrott, men livräddning kan ta seij i röven för jag tänker inte drunkna imonn. Så jag börjar helt enkelt kl 12.15. Ska försöka pressa in lite trosshopping med Kicki med, fun light.

Jag orkar inte fota det jag köpte, men det va typ; 2 trosor, 1 bh, 2 filmer, 1 skärp, lösögonfransar, tuggummi, present till mams, inpackning, hårgrejor, 1 drinkmix, 2 shotmix och en massa skit. Det värsta är att man ska gå och släpa på den jävla fula gula stora plastpåsen sen med. Detta löste jag med att sno en ica-kasse hoss Kicki :D.

Nu känner jag för lite pretty woman och sen dräggla på kudden med musik i öronen. Så so long shit piss cuck fuck that motherfucker!

under pressure

Fan nu måste jag verkligen sätta meij och börja plugga snart, gick från matten kvart i 10 så va hemma vid 10. Skönt. Men detta va mkt för att jag skulle komma igång med pluggandet till ikväll, men har pucko kommit ngnstans? Svar nej. Jag har sett en film "Mini's first time", käkat tårta och käkat dagens obligatoriska nudlar. Ungefär nu har jag lyckats få upp kroppsvärmen sen jag var utanför dörren sist för ca 2.5 timmar sen. Med detta vill jag säga att det verkligen är kallare än en isbjörns rövhål ute.

Nog om det, hon förvirrade tanten från accent ringde för ett tag sedan och sa att min väska va ledig nu. Bitchen som lagt undan den igår hade aldrig kommit så nu kan jag bara gå dit så är den min. Annars hade jag fått den i lila, då hade jag aldrig blevit riktigt nöjd för då hade jag vetat hur den såg ut i svart..

Sen blir det Ullared med världens underbaraste fetton imonn på studiedagen. Då ska jag typ bunkra upp med en kaffetermos på bussen eller ngt. Tror inte dom pallar med att jag är lika cranky denna gången med. Och jag ska satsa på att köpa lite mer än en chipspåse och en ansiktismask. Nu ska drinkmixar och shott-material följa med hem i den stora motbjudande Ge-kås kassen..

Nej nu måste jag för i helvete sätta igång och lära meij lite om station och handledar-verifieringar.. Spännande när jag inte ens vet om vad det betyder, men det sk vi nog kunna fixa.. Desktest på det annars, swing-party med Jesper och Majsan inne i personalrummet har man juhe varit med om innan..


jävla sms

Godmorgon, godmorgon, eller ska man säga god fortsättning eftersom jag nästan inte sovit ngt inatt. Erika har roat seij med att spamma meij hela natten, roande. Jag har för meij att jag stängde av den för jag orkade inte med den jävla sms-signalen jag har, men när jag vaknade så var den helt påsatt igen.. Men tack Erika, nu förover jag meij inte till matten iaf (y).


to keep or not to keep

Asså, jag gillar den juhe, men det är ett sänt plagg, som jag nu på sistonde märkt att jag har en jäkla massa utav, som man köper, älskar det och hänger det längst in i garderoben. Det är en process som gås igenom allt för ofta tycker jag. Jag behärskade meij med skinnbyxorna, nu ska jag bara inse att denna kjolen inte är ngt för meij. Hmm, nackdelar; den är för kort och nästan så den glider ner vid brösten.. Fördelar; den är helt jävla fucking underbar.. Men men, jag får se hur jag gör, observera att pattbilden inte är en pattbild :D.




they don't even care at all

Asså vafan, I don't get it.. Crazy dag som inleddes med att JAG städade mitt rum, inklusive damsugning och golvtvätt.. En lelle, estetiskt, hade huvudverk som in i helvete fast va typ speedad och seg på samma gång. Efter skolan gick vi till Donkie (ännu konstigare att jag var villig att betala för ngt som jag kunde ha fått gratis 15min bussresa därifrån), chillade och käkade. Majsert uppenbarade seij och vi drog till um som tydligen har flyttat och ligger numera i galleria-huset. Sen blev det pizza på Klåpatra och jag lurade av hela 10 kr på priset så fick min pizza för 40 kr tror jag..

Köpte en kjol som kmr användas som tubklänning inne på Åhlens när allt annat hade stängt och sen blev det solning med Majsan och Dempa. Nu bryr jag meij inte om att det är skitdyrt, jag vill bli brun! Dennis körde meij hem och nu sitter jag här och mår illa när jag tänker på att vi ska ha matte imonn, plus att vi ska ha prov på station och handledarverifieringar imonn. YEY!

Trots att min hårfärg rent ut sagt är så jävla ful att jag snart seriöst spyr på den så har jag fått förvånansvärt många komplimanger för den på sistone. Jag har sån jävla torka nu vad jag ska göra med skiten..

Nu ska jag måla naglarna eller ngt annat spännande..


Snart är man officiell swinger med då,, NOT!

after this, the rest is all bullshit

Fett med trött, 8 timmars jobb, shoppa godis med Majsan på stan och sen hem till Kicki för att avnjuta det till Mia och Klara + Vänner..

Innan jag somnar så vill jag bara förmedla att jag är avis på Rumi för hon är så snygg, för hennes garderob och solen som lyser över henne. Let the sun shine over me, snart tack!'


RSS 2.0