min nya nalle


livets offer

Nu har jag flyttat hem igen, och det känns fucking underbart! Igår vart det underbart och hela helgen har vart underbar.

Igår va jag Josse och Anna i gbg, shopping, shopping och mer shopping, hann med att käka och dissa min karta och kompass med. Fucking lovely nu har man lite nya kläder, ny attityd och ny baksmälla. Gårkvällen började i förfest at my place, taxi till staden, 3 hjärtan, the corner och en promenix hem med trevligt sällskap.

Bitch-Nina kom och bitchade seij idag, surkärringen va 20 min sen och klagade såklart på att jag och xsambo trodde vi skulle hinna till homebuy, men inte det.

Kollar på en random film med pappa som hette London men utspelade seij i centrala NY. Där hängde inte jag riktigt med på vad dom hade tänkt seij. Nu kom det fram att det va en av tjejerna som hette London, ballt namn..

Nu orkar jag fan inte skriva mer,, ska fixa alla bilder och så när jag fått min dator (är inte alls avis på att min syrra fick en mkt snyggare).

Nu byttes filmen till en skräckis av min rastlösa fader som tydligen inte gillade London, men det skiter jag i för jag ska dit i okt oi!

Tudelou bitches!

pissar på allt och inget

Sitter hemma i Åled nu, flyttar ju hit igen på lör/söndag och det ska bli askalas. Så jag förstänger palatset som fan, tar hit grejor och tvättar och så. Känner meij duktig och ordningssam om det nu är ngt att sträva efter.

Just nu känns allt bara piss, allt då menar jag precis verkligen allt skiter seij. Abstinens efter cigg, schemat i skolan krockar och klaffar inte, jag har tydligen inte tillräckligt med poäng och ingen har koll.
På jobbet är alla seega och jag fattar väl med att det är nytt och alla är nya, men dom behöver la inte vara födda i farstun för det..
Gick handledarkursen till körkortet igår och det vart juhe inte 3 bortkastade timmar, nej nej de hade inte jag alls kunnat använda annorlunda..
Majsan ska nu flytta till Malmö ist för Oslo (det är la bra, inte lika långt att åka..), Dior ska börja plugga och Ripen vet man aldrig med. Jag har ingen aning om vad jag vill, vad jag håller på med eller vad jag ska göra.
Jag går runt och är sur och seg och trött och har absolut inget att ha på meij (kan bero på att det är hög tid att tvätta men inte vet jag).

Jag behöver semester, en fet jävla charterresa, eller bara gå i ide i ett halvår ungefärsnygg. Jag vill färga håret, köpa kläder och bli snygg, smal, vacker och normal. Jag vill tattuera meij och ta körkortet, jag vill vara nykter mer än 3 dagar i rad och vara pigg när jag vaknar på morgonen.

Lite roligare grejor då Mikaela Mika Stenström fyller hela 21 år idag och kan därmed köpa laglig alkohol i hela världen, GRATTIS! Så ikväll blir det lite patraj på Dempas kontor och vidare till bullen eller liknande. Det får inte bli för jävla sent för jag börjar fittskolan 08.15 imonnbitti. Kul liksom.


Nu får jag fan ta och hitta på ngt kul, tjing.

Ett slag under bältet

Fan, börjar skolan om typ 7 timmar. Sista året.. Kanske sista året ever som jag kmr plugga.. Det känns ändå ganska konstigt, det kmr vara konstigt. Majsan ska flytta till norge, jag kmr vara helt lonley. Helvete allt blir bara piss just nu känns det som. Ripen drar, kicki har pontus. Jag har slutat röka men jag har iaf mina fetton.. Känner att detta bara blir en massa ordbajs, precis som alla andra inlägg här så det skiter jag i. Färgade annas hår innan med, kalas. Och så har jag hunnit med att köpa en rosa jaguar på mirage idag med. Helvete jag skulle nog inte ha druckit dom 3 redbull kopiorna innan, jag kan ju för fan inte sova.. Har kommit på det där med internet i mobilen, lite sen jag vet men haha. Fan nu måste jag försöka sova känner jag. Det får bli frappehouse för hela slanten på frukostralleballen imonn.

prata långsamt så att jag förstår

Denna veckan har verkligen varit ngt att hänga i julgranen, jag och kicki-bah satt och försökte komma på wtf som hade hänt..

Måndag - 11 -stäng på jobbet och sen hem till sillen, supa, däcka
Tisdag - vakna, bussen till stan, pizza och somna till askungen, till palatset vid 6 och däckade där
Onsdag - stäng och sen till palatset och kröka, ut på kräm och hem till sillen på afterpatrey
Torsdag - stäng och hem till den efterlängtade sängen
Fredag - hem till åled en snabbis och in till staden, partey hos kickey
Lördag - potenciell myskväll som blev partey hos dencho och mico (?)
Söndag - gratismat på donkey och stäng, hem till kicki och slingade hennes nästintill obefintliga utväxt

Detta vart min första vecka på bk, and I love it!

Satt och hade inget speciellt för meij innan och räknade ut att jag lagt ca 21 000 på cigg. Det är INTE ok.. Dags att sluta typ igår kanske..


jag va helt borta

Sitter hemma och fick värsta dissen av vårdcentralen i Oskarström, deras läkare går tydligen hem kl 12.00 på fredagar. Så jag får gå med min onda rygg hela helgen, så om jag dör i lunginflamation (som tydligen måste botas och är ganska farligt) så skyll inte på meij. Det är helt och hållet läkarna i bushäns fel.

Har börjat på BK and I love it! Lite sliten efter party efter stängningarna bara.

Ikväll blir det party på torsgatan, fast det är fredag (höhö), singstar, falsksång, alkohol och underbara människor.

Dollarn och Euron har gått ner ytterligare idag, och då gick svensken upp och det är bra, nu va det sagt med.
 
Och om intresseklubben skulle vara intresserad så funkar inte vår ugn i Åled, tempraturen skulle vara på 175c och det vart på 81c. Så mammas syltkakor blev stort FAIL!

Fan nu måste jag springa och städa och gå på toa innan det blir staden och sol igen.


Min nya tattuering och min nya drog, love it!

Ohja

Här kmr lite bilder från förra helgen när Kickis polare Emelie från borås vart här.. Gud Damn vad heta vi e eller!!





doppa meij i vispgrädde och kalla meij överraskad

God morgon alla glada! Sitter hemma i Åled med en proppad påse nytvättade kläder redo i hallen, en kopp kaffe i handen och inget smink i fejjan. Snart blire årets första mc-ride in till staden och sen ska jag hämta upp mina fina nyklackade skor på eurostop. Livet är väl underbart ibland..

Jag är förkyld, sjuk och hostar i stort sett konstant. Jag misstänkert stark att jag fått en sväng av svininfluensan, men det är bara jag som har den misstanken tydligen. I alla fall så har jag legat och hostat i 4 nätter nu och typ fått en 4 timmars sömn/natt. Kul, not. Så istället för att ligga och plågas tills jag kankse till slut äntligen somnar så tänkte jag inatt att jag istället skulle göra ngt annat så jag inte enbart tänker på hostan. Så vad kommer Emma på att hon kan göra då? Jo Emma kommer på den mkt brighta ideén att möblera om rummet. Så fram till kl 4 imorse så möblerade jag om mitt rum hemma i Åled och nu ser det bättre ut än ever!

 Jag är omnämnd här på internet ska ni veta!, Detta utdraget finns att läsa på min pappas blogg, det är jag som är mellantösen om det skulle bli några missförstånd.. Ja, man kan jue nästan såga att jag är b-kändis. Höhö, nej nu blev det illa..

Det blir nog en kopp kaffe nu efter melodikrysset, sen ska jag köra in mellantösen till stan på hojen. Hon har vuxit rejält sista tiden, skrivit in sig på trafikskolan, skaffat ytterligare en tatuering och trivs med att sova i sitt gamla flickrum emellanåt. Tvättar och sköter bankärenden när hon är hemma.

Sa jag förresten att jag har sagt upp meij? Jag har sagt upp meij och bölade stora glädjetårar i tvåan i säkert en kvart innan jag kunde återgå till jobbet. Det va den bästa dagen på länge. Min sista arbetsdag är imonn, söndagen 9/8, 11.00-20.00 och alla som vill är välkomna att ta en sista titt på apan i buren.


Som min kära fader skrev; Kör så det ryker, du kan svalna sen.

vafan

Idag har jag fått ett jobb, skrivit in meij på körskola och fått tattueringstid - imonn.

Jag har sagt det innan och jag  säger det igen, jag behöver frfan seriös hjälp. Dagen började med att jag somnade halv 5 imorse, vaknade vid 12 och stack in tiill staden. Där mötte jag upp Erika och Marie och senare Emma. Espressohouse as usual och där stötte jag på Mackan och Frida. Hittade gratisbiljetter till kräm imonn på ass-house. Gick runt och gjorde mest inegnting på stan ett tag tills inte det vart kul längre. Raggade skjuts av Mackan till Bk, hämtade upp Majsan på vägen med så att hon skulle kunna variera sin dagliga Donken-kost lite..

Träffade Kicki på Bk och snackade lite, satte oss där ute och sen kom den chefen ut och börja snacka. Fick skriva i ett papper och han frågade när jag kunde börja.. Hehe, vafan ska jag göra lixom..

Mammsi och pappsi mötte upp och körde meij till körskolan och skrev in meij och bokade en sån kurs. Gick in till Pablo på vägen till bilen och beställde en tid. Tror det blir ankellänken..

Spännande dag, nu ska jag plugga..


I brist på annat blir det på min snygga lillasyster som jag saknar och behöver extremt nu..

RSS 2.0