you know it, you love it, you want it, you got it


4 skoldagar kvar


De 3 vännerna och Emma, fan snart är det sommarlov. Men ingen gråter för det för vi ska fan parta om inte minst hemma hos meij. Det finns juhe miljoner saker att fira på sommarlovet, som midsommar, innan hultan, efter hultan, hultan, helger, kvällar, soliga dagar, lediga dagar, jaman listan kan göras lång mina vänner. Jag är i alla fall klar med allt plugg och arbeten och vad det heter.. Kör på indian-fransskorna, shorts och svart kofta idag. HÅNGEL!

jag vill ha en paljettkofta..

Sisådäryes, nu har jag nästan skrivkram om man kan få det, eller är det det som kallas musarm kanske? Ja, nu har jag i alla fall ätit, skickat in allt i Estetiskt, färgat mammas hår och kollat på tv. Men sen dök det upp en liten luring som jag tog tag i direkt med (kors i taket och en klapp på axeln till Emma). Det var så spänannde som omdömmet i PoF, jag vet inte riktigt vad jag skrev, ordbajs tror jag att det kallas.

Imorgon blir det golf på idrotten, vilket jag inte riktigt fattar.. När blev; skjuta iväg en liten vit plastboll så långt man kan, gå och leta i evigheter efter den lilla plastbollen som ändå förmodligen hamnat i ngt vattenhål, sen om man mot förmodan hittar den. Så ska man upprepa hela prossiduren, slå - lete, slå - leta, tills man träffar hålet. Japp, då har man vunnit, eller kommit i mål som det kanske med kallas. När blev det klassat som en sport undrar jag då.
Vilken tur att jag inte ska gå.

För jag ska nämligen ägna hela min tid mellan 11 och 17 med att springa slalom mellan kassan och köket på jobbet och förhoppningsvis bränna ett kilo eller två. Bara för att med gott samvete kunna käka meij mätt på maten som bjuds (eller tas).

Senare är det tänkt att vi ska fira att Karro slutat jobba och ännu lite senare ska vi alla gråta en gemensam skvätt för att hon ska dra tillbaka till Kalmar. Reggae-festival på Öland (eller vart det Gotland?) here we comes!. Tror att det blir en drink för meij, no cry och en tidig buss hem för lilla retardet ska upp och jobba kl 9.00 på lördag.

På mändag blir det ändring kan jag lova.

Hittade mitt läppsyl förresten innan, det har varit borta typ huuuuur länge som helst. Gud vad trött jag är. Då måste jag antingen dricka lite kaffe eller sova litegrann. Känner inte riktigt att det finns en stor anledning  att vara uppe så länge till. Så jag tror jag kör på alternativ B; sova litegrann.


skulle borde vilja

Jag vill                         Jag borde                         Jag ska
sova                             se till att få G i estetiskt  färga mammas hår
äta                                städa                                 blogga
se på film                    packa                                kolla på tv
shoppa                        jobba                                duscha
sola                              bädda                               dricka kaffe

I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars


3 dagar kvar

Spontan stängning på jobbet igår, skulle cykla hem i regn och storm, men snälla Mackan körde meij hem. Askalas. Ska snart till skolan antar att det är kundpass, sen Mirage och sen överlämna Majsans cykel till dess ägare. Snart, om ungefär 3 dagar för att vara exakt, så säger jag officiellt Fuck You Åled och tar mitt pick och pack och drar in till staden. Nödvändig info, juste. Fucking hora.

pretto

Min syster är nästan post-rock-poppare, men jag tycker hon klär seij som en luffare. Fast det är lite pretto över post-rock-poppare, och pretto är INTE okej. Det konstaterade vi igår.


Btw så är jag stenhård

skillat Emma

Fan jag vart nog inte så skillad på att cykla som jag ville tro. För igår när jag skulle cykla in till stan efter stängningen (vi förresten bara va sååå awsome inatt) så hann jag inte ens knappt få upp farten innan det alla så länge väntat på hände.. Jag ramlade, trillade och föll pladdask, skrapade upp halva ansiktet, bröt ett ben och cyklen fick skrotas. Nej, riktigt så illa va det inte, men jag skrapade upp händerna (svider fortfarande som in i helvetes jävla kuk skiten), slog i höften och tappade mobilen som flög en bra bit.

Det hela kan ha varit rätt komiskt att kolla på (om man inte befann seij in min sits då. När jag låg kvar en minut eller två på marken och tyckte synd om meij själv och sen hoppade opp på cykeln igen och försökte få tag på mammsen. Idag blir det bussfan som gäller.


posetivity

Härmed ska jag (Emma Margareta Karlsson) sluta gå runt och vara en sur bitterfitta. Nu har jag börjat min egendesignade älska livet (like there's no tomorrow, höhö hö) kurs.

Bara så ni vet, kanske ska slå på stort och sluta röka i samma veve (haha, nej det mina vänner var dagens skämt och det är ok att skratta nu)..

godmorgon och njut


jag köpte en ny klänning idag


dagens medicin



Jag är inte sjuk, jag vill väl bara tycka synd om meij själv lite och ge meij själv en chans att komma ifatt med lite skolarbete, vila upp meij och förhoppningsvis städa.

??

Ngn som vill ha en lägenhet över sommarn??

Stor möblerad etta på Linehed, med större kök och balle. 2700 i hyra..

taylor momsen


torsdag - tatto day

Vaknade, gick in och dushade, försökte platta till håret (vilket vart helt onödigt eftersom det spöregnade ute). Sprang till bussen i regnet (och redan då vart mina surt nedlagda 10 min på håret förgäves). Svenskan gjorde vi inte så värst mkt på, vår lärare gick runt och sände positiv energi till meij och mina klass"kamrater" vilket va ganska mysigt. Lunchen ska vi inte prata om och sen var det dags att rulla och lägga vågor i 3 timmar.

Gick till Kicki och hon vart hyper efter skrivare, jag hade inte ngn i bakfickan så det blev till att ringa runt folk och fråga. Ingen i hela hstad hade tydligen skrivare så vi fick skriva av den xmeter-långa vägbeskrivningen på papper. Godis och ta ut pengar stod nästa på listan. Tog den kortaste kassan till synes men såklart vart det krångel och diskmedel och ringa hit och prata dit. Tillslut slängde vi ifrån oss grejorna och sprang till bilen.

Det gick bra tills vi kom till Skåne och jag förstår verkligen vf några vill gräva bort Skåna och skänka det till Danmark. På en öde landsväg hade dom helt plötsligt smällt upp ett rödljus, vadå nu har rådjuren fått egna övergångsställen med. Men i alla fall, efter många felvändningar och lite virr borta i ingenstans (jag va i Staffanstorp igår :D) så ringde vi tattueraren så han fick guida oss sista biten. Framme var vi typ 3 kvart försenade.

Han ritade lite på våra motiv så började Kicki. Pokerface och jag fick inte ut så himla mkt om hur det kändes från henne, det va mest att jag skulle gå ut så hon inte skulle flabba, skönt att man har den effekten hos vissa i alla fall. Sen va det min tur, sen va det klart, vi tog på oss och åkte hem.

Gjorde nästan en smitning på statoil enligt dom i vart fall. Falsksång på högsta nivå hela vägen hem och visst blev man lite hes och torr i halsen. Men det va bara småsaker för oss, då lät det bara ännu sämre. Inom Donkie för kvällslurre, dum hade superstängning, men vi flörtade till oss lite käk ändå.

Hem och sen i säng.


it's a hard work work

Det blev juhe en spännande vändning på kvällen, skulle ut och andas rent, ringde Majsert men den jävlen klickade meij. En halv minut senare ringde Lundström från jubbet och undrade vad jag hade för meij, kanske sugen på stängning med Majsan och henne? Ehh, börjar juhe 10 imonn (idag är det faktiskt nu..) så vi kompromissade och möttes halvvägs, fick sluta 12.

Så medans alla andra lowlifers suttit hemma och pillat seij i röven så har jag sprungit runt och lekt superstängning i vit skjorta och tjänat meij en liten slant. Fatta att jag och Mimmi körde järnet i lobbyn, klart på 45 min, och allt vart skinande rent. Dream team kallas det mina vänner.

Nu måste jag faktiskt bara säga att jag är störtkär i Milows tolkning av gamla slagdängan technology. Sen ska jag dejta kudden innan en ny 9-timmars arbetsdag idag (fuck 12 timmars dagsvila). Känner att mcGeeken i meij börjar visa framfötterna igen, på gott och ont.

http://www.youtube.com/v/9bGk56pSRcA&hl=sv&fs=1&rel=0

Pill i naveln <3

peace, love and petrol bombs

Idag va klackarna på, long time no see, gjorde ont as hell men jag höll mitt pokerface och led i tystnad. Förnekade allt när Emma frågade men hon såg säkerligen smärtan som avspeglades i mitt ansikte. Haha, nej riktigt så illa var det inte. Nu vet jag hur jag ska bli gaddad i övermorgon i alla fall. Fast fan en trashig rosett och ett peacetecken bakom örat hade juhe inte varit fy skam. Få kanske testa killen jämte lustgården.

I alla fall så skulle Kickis utväxt bort idag. Tack fetaset, snyggaset, underbaraste Erica för hjälpen på sidorna. Nu är det du och jag som leder tävlingen om halmstads största utväxt, trumvirvel på den tack, men fan jag tror du vann. Haha, sry. Kicki blev askalas i vart fall och jag åkte hem, såg dansandes vårrullar när jag blundade på bussen. Det tog jag som ett tecken och rotade igenom hela frysen utan framsteg, så det får la bli vanliga (men inte ännu uttjatade) supernudels till kvällsmat idag.

Har till och med slått på stort och "städat" idag. Slängde alla smutsiga strumpor och trosor i tvättkorgen (det börjar tryta i lådan nu..) och alla överflödigt kläder som låg och skräpa på golvet in i garderoben. Det kan jag ta en regnig dag, eller inte..


Peace motherfucker!

fullkomligt onödigt övertrött

Idag har jag sprungit runt och svettats i konstant förbannad värme på jobbet i 9 timmar. Fick iofs sitta och samla krafter med cigg och espresso 1 timme av de 9 (så om man ska vara riktigt noga så har jag bara lekt svettandes gris i köket på donken 8 timmar idag) men de ynka krafterna försvann så fort jag kännde matoset igen. Men men helt ok dag, najs folk i köket som fick tiden att gå otroligt fort.

Kom förresten på varför jag inte ska käka ägg, för att jag fiser och det stinker riktigt ruttet. Men efter att ha levt på stekt ägg i 2 veckor nu (brukar bli att man hittar ngt gott och lever på det tills man tröttna på att tilllaga skiten) så tror jag att jag hittat kopplingen till varför jag fiser mkt mer nu än för 2 veckor sedan. Ganska tråkigt att skriva om just detta och kanske rent ut sagt lite äckligt, men det ska jag komma till nu. För när jag slutat och skulle byta om, så var det jag och 2 andra tjejor som oxå skulle slita av seij de illaluktande skjortorna. Så skulle jag se om det bara va jag som kände att det stank (kanske det var ngt som jag bara inbillade meij) eller om det blev känt för allmänheten. Tydligen så kände alla anda okså doften, helt plötsligt (när de inte ens fått av seij kläderna) så skulle den ena hämta kaffe och den anda hade glömt sin kasse. Och tro inte att jag inte hörde fnisset utanför dörren.. Men jag kan juhe alltid skylla på avloppen som faktiskt stinker lite då och då.

Fyfan, jag hoppas ingen läser detta inlägget och om ngn mot alla odds gör det, så ha i åtanke att jag halsat x antal dubbla espresso (slutade räkna vid 5:e) och att jag förmodligen kommer att däcka i vilken sekund som helst. Det  känns nästan som att vara lite smått stufull men ändå helt klar i motoriken. En härlig känsla det där.

Sen ska jag nog gå ut och fira med en cigg eller två att jag fullkommligt kommer att skita i skolan imorgon. Jag har bättre saker för meij (inte för att man skulle kunna kalla jobba för bättre saker, men men) och orkar inte ha kundpass, vara trevlig och lära meij saker. Fan jag tror jag måste vara trevlig ändå. Och skit Mattias kommer att vara där imorgon. Jag tror att jag ångrar att jag tog denna tiden lite nu.

Snart är det sommar, hultan och solsken. Om mindre än en månad så flyttar jag och Majsert in i lägenheten och snart är det lön med (okej typ 3 veckor kvar, men det gäller att se saker positivt). Helvete jag känner att jag måste sluta nu, annars kommer detta sluta illa..



JUMP BITCH

mongo och mango på äventyr

Tordag: Valborg ja, började hemma hos Kicki vid 5. Efter ett tag kunde det bara gå åt ett håll, framåt tyckte jag annars skulle vi trilla tyckte Kicki. Up up and out till Harrys, mötte upp Mika, Olle och hans kamrat Gustav, avnjöt en stor gormetmåltid (bestående av xider för min del). Dumpade boysen och raggade upp rullande Robin. Tänkte vi skulle ta och checka brasan, men dom tände aldrig på och efter en del velande om jag skulle simmat ut och tänt den så sket vi i det och gick tillbaka till Kicki.

Fullt ös på god väg mot medvetslös var mottot, ölspel, singstar och sen uppenbarade seij Erika och hennes Mattias. Tittut under sängen och sen bar det av. Iväg för att köa in på Mårtenson i cirus en fucking halvtimme. Men vissa hade juhe inte riktigt åldern inne (nämner inga namn) så underbara människor dissade Underbar och drog till Moon ist. Shake shake, skoskav och fallafelrulle sen tillbaka till underbaraKicki igen. Jag däckade ganska snabbt som vanligt (fyfan vad jag måste vara rolig att umgås med egentligen, är bara glad att det finns folk som står ut, det värmer).

Fredag: Vaknade av att Kicki lånade ut bilen till Habibbi (hennes arbetskamrater) som upptäckt att det inte gick några bussar till Ullared idag. Lite frulle och ut för att göra staden med gårdagens smink och lite lagom fräsh i största allmänhet. Satte kursen mot Hemköp och tog en snabbis inom skatteverket med. Det blev chokladgifflar, wiernerbröd och vaniljbulle, satte oss på torget och firade det inköpta sockret med en glass.

Dissade Picassoparken för bibblan frestade mer. Svettades som grisar och njöt av smälta gifflar. Sen hoppade det plötsligt fram 4 killar och 3 hundar som frågade om det fanns plats jämte oss. Of course my dear svarde vi (kanske inte riktigt med dom orden, men principen är densamma). Dom frågade om vi villa ha glass men vatten lät mer lockande i sammanhanget. Så det gick en av dom och köpte. Snackade om dittan och dattan i lite mer än en kvart kanske och då blev vi tillfrågade om vi ville följa med och bada på tylösand. Efter några om och men så bestämde vi oss för att joina, gick till deras bil och klämde in oss därbak. 3 bak och 2 fram, jaman bilen va full till synes men det tyckte tydligen inte killarna så vi skulle åka och hämta upp den sista killen som lämnat sin hund. Då skulle vi fmå sitta 4 därbak och Kicki började få onda aningar, så hon frågade miej om vi inte skulle ta hennes bil ist så att vi slapp sitta och trängas. Men jag är inte lika blåst som jag ser ut och kom mkt väl ihåg att hennes bil var i Ullared. När jag sagt detta så kom jag på att det kanske var en pik och att hon ville att vi skulle dra, så jag viskar lite diskret att hon ska vara tydligare om det är en pik och slå till meij eller ngt. Men man kan juhe inte sitta och slåss bak i okända människors bil så hon kom på "att vi kunde ringa Mika och se om hon kunde köra oss". Sagt och gjort vi skulle träffa pojkarna en 30 min senare i tylösand. Vi hoppade ur bilen och sprang därifrån och la oss i Gunillaparken i tryggt förvar.

Mika joinade efter ett tag och när man blivit rätt rejält röd och bränd så gittade vi tillbaka till Kicki. Inom Sibylla med för att testa pommesen och cheddardippen (god, men det slår inte Donkens). Duschade, smörjade och smörade. Ljuvlig pizza med extra ost på Klåpatra och upp för att vänta på bussen och bilen. Där slutar väl det roliga och herregud vilket långt inlägg detta blev. Ska inte plåga den stackarn som läser detta mer..



Hångel hey!

RSS 2.0