världen skulle helt enkelt vara mkt vackrare om den var rosa..

Hade tänkt att skriva en bit nu (tack för rubriken Kickey förresten), men grejen är den att jag inte riktigt vet vad jag ska ta och skriva om? Men jag har jobbat på lite olika förslag som hade passat bra som stämmningsdödande samtalsämnen..

- Hjälpte det verkligen att släcka lamporna en timme i lördags? Och vafan sätter man en sådan sak på en lördagskväll? Det är juhe inte alls så att en massa folk festar och kul att förkröka till några värmeljus och falsk allsång.. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- Skulle man verkligen kunna sätta seij ner och räkna ut hur lång en Hallandstrafik-minut egentligen är? Jag menar med rätt tabeller, miniräknare och 2 plusladdade hjärnhalvor så borde juhe ingenting vara omöjligt.. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- Hur lång tid kmr det ta innan jag städar mitt rum igen? Man kanske ska slå på stort och starta en vadslagning här i bloggen. Då kan "alla" mina läsare slå vad om när jag kmr städa och den som vinner kan juhe få en gammal äcklig strumpa hemskickat på posten. Slår vad om att det skulle bli populärt. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- Kommer det någonsin bli modernt med nudistmode? Så himla praktsik, tänk på sommaren så får man en fin, jämn bränna över hela kroppen. Man behöver inte oroa seij för att komma i samma outfit 2 dagar i rad till skolan. Man behöver inte lägga onödigt mkt pengar på nyaste modet. Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..

- När ska det bli möjligt att operera bort sina naglar? Slippa manikyr, nagelack, fila, slipa, klippa och nageltrång. Har vi egentligen den minsta nytta av naglarna förutom att sticka hål på plastpåsar när man inte har en sax nära till hands? Men det är juhe bara min personliga åsikt så jag vet inte riktigt hur mkt den räknas..


Jag känner inte riktigt att jag kommer ngn vart med detta meningslösa inlägget, men det är väl precis som alla andra meningslösa inlägg så är detta väl bara till för lite utfyllnad. Hade tänkt att jag skulle återgå till att göra mest ingenting, fundera lite på livet och på vad jag ska köpa till Eva på fredag..

Lets pretend we don't exist

Kommentarer
Postat av: Erica

HAHA you're crazzzzzzzzzzzzzzzzzzzy in tha coconut!!!!!!!!!!!!

2009-03-29 @ 23:13:44
URL: http://eriiican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0