Avatar blowed

Avatar som vi såg på 3D-bio igår sög åsnesnabel. Löjlig, töntig, kul, hade kunnat klassats som en komedi för att den va så jävla B, sen e jag ju inget fantasy fan, spyr på både Harry Trotter och Sagan Om Ingen.. Annars va det en helt okej dag, skulle upp tidigt, sola och in till gbg. Det blev uppe med tuppen vid halv 1, frukost, sola och sen vid 3 in till gbg. Shoppade lite, åt sushi, drack shai och cider i väntan på bion.

I söndags hände inget speciellt, sov i alingsås så vaknade, käkade och åkte tillbaka var väl i princip vad dagen bestod av..

Lördagen va ganska soft den med, efter att till slut kommit fram efter ca 4 timmar tåg och väntan. Köpte orkide och pizza som bra första intryck till Nadja, vet inte om det hjälpe ngt, men hon verkade bli glad iaf.. Sen träffade vi en av hans gamla kompisar och satte oss på en resturang som det tydligen va lite drag på på helgerna, jävla bönder som diggade till Hobba Hobba Zut Zut och klädde sej som om dom kom från 1900-kallt ngngång vart det som kom. Det hade säkert funkat 3 cider och några shotts senare, men så långt hann vi inte komma. Åkte till alingsås och träffade 3 jättetrevliga, helt crazy killar (sas det), som satt och spelade fifa. Det va ganska tråkigt och jag va jättetrött.

Det va i alla fall kul att komma bort från hstad och bara ta det lugnt.



(Ursäkta den pinsamt usla bildkvaliteten och det äckligt ostädade rummet) Dom 3 första köpte jag i gbg (hm, rut m.fl.) och den sista fick hänga med för jag älskar den så jävla mkt. Och alla dessa 4 tröjorna blir ännu snyggare med en bränna, mums!

Orkade mej upp ur sängen i orse, men det va väl allt. Bestämde att det va värt att missa lite värdefull skoltid för att få stanna hemma och chilla. Ska in och träna med snyggaste Amanda sen så laddar upp med frukt, glass (mest glass :D) och jos nu.

Beach 10, one week away.

Kommentarer
Postat av: Erica

FAN TA DIG, VILL MED HA DEN FÖRSTA TRÖJJAN!!!

2010-01-26 @ 19:59:28
URL: http://eriiican.blogg.se/
Postat av: Amanda

OCH JAG VILL HA TRÖJAN MED KEDJOR . och vadå.. GLASS?!?!?!

2010-01-27 @ 00:39:18
URL: http://amandadahlbeerg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0